Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerard04 έγραψε:
-------------------------------------------------------------------------------------------
Λίγο αργά δεν μας το λενε ρε παιδια?? Σιγουρα δεν εχω καταλαβει καλα. Γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω δεν μπορει κανενας να παει στη Συνελευση,αφου η προθεσμια εχει λειξει!
novito έγραψε:
Οι Μέτοχοι για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν παραλάβει τίτλους μετοχών, δικαιούνται συμμετοχή και ψήφο στην παρούσα Γενική Συνέλευση.
Το γέλιο θα πέσει όταν θα αντιδικήσουν δύο ή παραπάνω μέτοχοι....
Εδώ οι κουστουμαρισμένοι πλακώνονται....Όχι εμείς....
-Ρε γιατί να αυξήσουμε το κεφάλαιο για 2 εκατ?Να το αυξήσουμε για 5 σε λέω...
-Άσε και καναν άλλον να μιλήσει...Περιμένω τόση ώρα και η μηχανή της νταλίκας απ'έξω είναι ανοιχτή...
ΠΑΤΑ ΚΙΟΥΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ....
Οπότε όλοι εμείς που ανήκουμε στους τελευταίους 9500 μετόχους πηγαίνουμε με την ταυτότητα μας, την απόδειξη της Marfin και το χαρτί της Αίτησης Συμμετοχής στην ΑΜΚ(όπως βλέπω να γράφει πάνω πάνω το χαρτί που έχω πάρει εγώ) και μπορούμε κανονικά να πάρουμε μέρος στη συνέλευση.
Σωστά;
Μου φεναιτε θα ειναι η 1τη γενικη συνελευση που οι μετοχοι θα μπουκαρουν με ντου.
Δεν μας εξηγει καποιος πια ειναι αυτα τα <<απαραιτητα δικαιολογητικα>>
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κ.κ. Μετόχων που θα παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27ης Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 18.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, διευκρινίζει ότι:
Η είσοδος και η ταυτοποίηση των στοιχείων και των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Προς αποφυγή συνωστισμού θα ήταν προτιμότερη η έγκυρη προσέλευση στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης.
Τιμητικό προεδρείο : Ο Γιώργος Παντελάκης , ο Αρίσταρχος Φουντουκιδης, τα παιδιά που κοιμούνται στα Τέμπη. Συμβολισμός της ενότητας διοίκησης,αθλητών,οπαδών της μεγαλύτερης- περισσότερο από μια - ομάδας που γεννήθηκε στην Ελλάδα.
Από κάτω ανάμεσα στους μετόχους : στις πρώτες θέσεις ο Νίκος από την Αμέρικα, ο Στάθης από την Αυστραλία, ο Θανάσης, ο Γιάννης κι ο Στράτος από τις φάμπρικες της Γερμανίας, ο Θανάσης απ’ του Βελγίου τις στοές, ο Αντώνης από τη Σουηδία. Από την Πόλη ήρθε η Μάρθα κι από την Τραπεζούντα ο Χάμπος…
Πιο πίσω εκπρόσωποι από το Κιλκίς, την Καβάλα, τα Γιαννιτσά, την Κατερίνη, τις Σέρρες, τη Φλώρινα, την Κοζάνη, τη Δράμα, τα Γρεβενά και τα γύρω χωριά… Ακολουθούν αντιπροσωπείες από τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Ήπειρο,την Θράκη, την Πελοπόννησο και τα νησιά….
Στην οπισθοφυλακή η Θ.4, το Κορδελιό, οι Δυτ. Συνοικίες, η Νεάπολη, οι Ούλτρας…
Διεθνείς Αντιπροσωπείες από τους ναύτες του Ποτέμκιν, από εργάτες του Σικάγο του 1886, χωρικών του ΕZLN, Ούγγρων του ’56 και Τσέχων της Άνοιξης της Πράγας, ελευθέριων κομμουνάριων του Παρισιού και απογόνων του Ιρλανδού Μπόμπι Σανς…
Τις εργασίες της γενικής συνέλευσης ανοίγει ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης…
Γεια σου kass ονειροπολε.
Στον αγωνα ενωμενοι και ας μην λειψει κανεις...
Ξεχασες βεβαια και τους Ουγγρους του '54 μια και θα ειμαι και εγω εκει.
Ειναι μυστικιστικα ομορφο το πως διαθλωνται καμμια φορα τα ονειρα μας μεσα απο το πρισμα του ΠΑΟΚ. Γιατι, οπως ειχε πει και ενας αδελφος (συγγνωμη που δεν θυμαμαι τωρα ποιος ηταν), "η μπαλα ειναι μονο η αφορμη..."
ΥΓ: Και την Νασταζια Φιλιποβνα θα δεις αποψε kass.
kass4 έγραψε:ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τιμητικό προεδρείο : Ο Γιώργος Παντελάκης , ο Αρίσταρχος Φουντουκιδης, τα παιδιά που κοιμούνται στα Τέμπη. Συμβολισμός της ενότητας διοίκησης,αθλητών,οπαδών της μεγαλύτερης- περισσότερο από μια - ομάδας που γεννήθηκε στην Ελλάδα.
Από κάτω ανάμεσα στους μετόχους : στις πρώτες θέσεις ο Νίκος από την Αμέρικα, ο Στάθης από την Αυστραλία, ο Θανάσης, ο Γιάννης κι ο Στράτος από τις φάμπρικες της Γερμανίας, ο Θανάσης απ’ του Βελγίου τις στοές, ο Αντώνης από τη Σουηδία. Από την Πόλη ήρθε η Μάρθα κι από την Τραπεζούντα ο Χάμπος…
Πιο πίσω εκπρόσωποι από το Κιλκίς, την Καβάλα, τα Γιαννιτσά, την Κατερίνη, τις Σέρρες, τη Φλώρινα, την Κοζάνη, τη Δράμα, τα Γρεβενά και τα γύρω χωριά… Ακολουθούν αντιπροσωπείες από τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Ήπειρο,την Θράκη, την Πελοπόννησο και τα νησιά….
Στην οπισθοφυλακή η Θ.4, το Κορδελιό, οι Δυτ. Συνοικίες, η Νεάπολη, οι Ούλτρας…
Διεθνείς Αντιπροσωπείες από τους ναύτες του Ποτέμκιν, από εργάτες του Σικάγο του 1886, χωρικών του ΕZLN, Ούγγρων του ’56 και Τσέχων της Άνοιξης της Πράγας, ελευθέριων κομμουνάριων του Παρισιού και απογόνων του Ιρλανδού Μπόμπι Σανς…
Τις εργασίες της γενικής συνέλευσης ανοίγει ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης…
Aυτό το όνειρο θα ήθελα να δω σήμερα το βράδι.
Έλεγα να αποφύγω κάποιο σχόλιο ως παράθεση βάζοντας ένα +1 και τέλος.
Μόλις το ξαναδιάβασα ανατρίχιασα.
Άνετα για την κεντρική σελίδα το πόστ σου!
Μακάρι τα παιδιά να τοποθετήσουν στην κεντρική σελίδα το κόσμημα που κατέθεσες με τα λόγια σου στο φόρουμ μας.
οσοι πατε γραψτε μετα κανενα παραλειπομενο-εντυπωσεις και για εμας τους μακρινους...
αντε και η επομενη γενικη συνελευση στην Τουμπα και να φωναζουμε ειναι μικρο το γηπεδο!!!