Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
aspromavritrela πολυ κατατοπιστικα οσα ειπες.
Πως συμβαίνει να εισαι κολλημενος στις 43 δημοσιεύσεις μετα απο 3 ποστ?
-
Οντως θέλει αρκετη δουλειά.. Αλλά έχει και πολυ καλά στοιχείαEttien έγραψε:Συμφωνώ για τον Μπαλντέ, κι εμενα μου έκανε θετική εντυπωση. Αλλά θέλει δουλειά ακομη και δεν είναι και πολύ μικρός. Το παραδοξο είναι ότι στην Β ομάδα της Σπορτινγκ έπαιζε δεξι μπακ. Φετος καθιερωθηκε στην θέση του εξτρεμ στην Αβες.aspromauritrela έγραψε:Τέλος, θελω να αναφέρω πως μου κεντρισε το ενδιαφερον ο νεαρού Balde που έχει η aves στην επίθεση ως δανεικό απο τη Sporting. Μαυρουλης, παρα παρα πολύ γρήγορος ( σε επίπεδο γκαρυ ροντριγκες),180 ύψος. Επίσης, είναι εξαιρετικος στο συνδυαστικο ποδοσφαιρο καο ομαδικός. Στα χαρτια Είναι δεξί εξτρέμ, στην αβες περσι ηταν κρυφό φορ με την ομαδα να παίζει χωρις φορ περιοχής. Ηταν ας πουμε ο δικος τους Ακπομ. Το αρνητικό του, ότι χάνει εύκολα γκολ οπως τα εχανε ο γκαρυ σε μας την πρωτη χρονιά. Λίγο ατσουμπαλο θα τον έλεγα. Βέβαια, επειδη συνδυάζει ταχύτητα (τρομερή), υψος, δύναμη και στο σώμα και στο σουτ, μολις αυτος ο παιχτης βρει το εύκολο γκολ θα πουληθει παρα πολυ ακριβά.
-
Δε νομιζω να "κόλλησα". Λογικα τωρα θα ειμαι στις 45mbison έγραψε:aspromavritrela πολυ κατατοπιστικα οσα ειπες.

μια γρηγορη ματια στα πρωτοσελιδα
forza
μεχρι την εναρξη προετοιμασιας, μετα τον Σοαρες αλλες 3 μεταγραφες, χαφ, εξτεμ και παιχτη εκπληξη
μετροσπορ
εξτρεμ ατραξιον στην λογικη κουαρεσμα (εδω γελαμε
)
προταθηκε ο Τζον Βαλενσια μεσοεπιθετικος απο το Εκουαντορ
στα 3εκ η αγορα του Σιλβα
συζηταει με Στανταρ Λιεγης ο Καντουρι
forza
μεχρι την εναρξη προετοιμασιας, μετα τον Σοαρες αλλες 3 μεταγραφες, χαφ, εξτεμ και παιχτη εκπληξη
μετροσπορ
εξτρεμ ατραξιον στην λογικη κουαρεσμα (εδω γελαμε

προταθηκε ο Τζον Βαλενσια μεσοεπιθετικος απο το Εκουαντορ
στα 3εκ η αγορα του Σιλβα
συζηταει με Στανταρ Λιεγης ο Καντουρι
Πολύ καλά τα ταλέντα της Στεάουα. Τον Τανάσε τον ήθελα εδώ και 3-4 χρόνια, πριν φύγει από τη Βιτορούλ για Στεάουα. Φέτος είναι πιστεύω ευκαιρία, καθώς πωλείται πολύ πιο φθηνά. Τους μικρούς τώρα κοιτούν να σπρώξουν ακριβά, και κυρίως τον Dennis Man. Ο Τανάσε έχει πλέον εμπειρία, χαρακτήρα, είναι στους αρχηγούς και κάνει σταθερά πολλά στατς. Εμένα μου αρέσει πολύ που έχει και αρκετό ύψος σε συνδιασμό με την ταχύτητά του, στα επίπεδα του καλού Μακ.Vet_eranos έγραψε:Tanase και morutan για να μην πω κ coman απτον φίλο μας στη Ρουμανία που ξέρει να διαλέγει μπεκαλι-βλεπε βαρέλα κ τσίμπησες παίκτες άνω του 20αρικου..
*είμαι κινητός οπότε τρανφερμαρκτ δύσκολα..
Πιστεύω ότι με 2,5εκ αγοράζεται φέτος το καλοκαίρι - μάξιμουμ 3εκ.
Εκτός από τον Τανάσε, προτιμώ τον Florinel Coman από τον Dennis Man, γιατί είναι πιο αρσενικός και λιγότερο φουσκωμένος χρηματιστηριακά. Έχει γίνει πλέον ποδοσφαιριστής με μεγάλο πάθος και ίσως για αυτό κάνει τόσο πολλά στατς.
Που σαι τανασε που λέγε κ ο Ζαμπέτας..vs40 έγραψε:Πολύ καλά τα ταλέντα της Στεάουα. Τον Τανάσε τον ήθελα εδώ και 3-4 χρόνια, πριν φύγει από τη Βιτορούλ για Στεάουα. Φέτος είναι πιστεύω ευκαιρία, καθώς πωλείται πολύ πιο φθηνά. Τους μικρούς τώρα κοιτούν να σπρώξουν ακριβά, και κυρίως τον Dennis Man. Ο Τανάσε έχει πλέον εμπειρία, χαρακτήρα, είναι στους αρχηγούς και κάνει σταθερά πολλά στατς. Εμένα μου αρέσει πολύ που έχει και αρκετό ύψος σε συνδιασμό με την ταχύτητά του, στα επίπεδα του καλού Μακ.Vet_eranos έγραψε:Tanase και morutan για να μην πω κ coman απτον φίλο μας στη Ρουμανία που ξέρει να διαλέγει μπεκαλι-βλεπε βαρέλα κ τσίμπησες παίκτες άνω του 20αρικου..
*είμαι κινητός οπότε τρανφερμαρκτ δύσκολα..
Πιστεύω ότι με 2,5εκ αγοράζεται φέτος το καλοκαίρι - μάξιμουμ 3εκ.
Εκτός από τον Τανάσε, προτιμώ τον Florinel Coman από τον Dennis Man, γιατί είναι πιο αρσενικός και λιγότερο φουσκωμένος χρηματιστηριακά. Έχει γίνει πλέον ποδοσφαιριστής με μεγάλο πάθος και ίσως για αυτό κάνει τόσο πολλά στατς.
Στασιμος πιστεύω εμεινε αυτοσ, από εκεί που πριν δύο χρόνια ήταν σούπερ ταλέντο που θα έφευγε γρήγορα από εκεί
Αντιθέτως ο μαν είναι πολύ πιο εξελιξημος αλλά θα θέλει κάνα ταληρο ο άλλος ο φραγκοφονιας
Aν ισχύει πως ο Κάναντι θέλει τον Ουάρντα στη Νυρεμβέργη τότε είναι ευκαιρία να κινηθεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει (Ουάρντα + κάποιο ποσό επιπλέον) για εξαρο-οχτάρι τον Hanno Behrens από αυτή την ομάδα.
https://www.transfermarkt.com/hanno-beh ... eler/57091
https://www.transfermarkt.com/hanno-beh ... eler/57091
Και από σήμερα μπαίνουμε στην πιο ντεγκαβλέ εποχή για το τοπικ των μεταγραφών, το Σαββατοκύριακο που αρχίζουν τα μπάνια του λαού! Μηδέν ειδήσεις, και θα αναλωθούμε τις επόμενες δύο μέρες για ανούσια πράγματα!
-
Πραγματικά!! Άντε τώρα να περιμενουμε από Δευτέρα!!
Τουλάχιστον παίζει η εθνική

Τουλάχιστον παίζει η εθνική

- Dimitris_L4
Καλημερα ΠΑΟΚτσακια μου...σκεφτειτε το σου κου που το θεωρουμε ντεκαυλε να εχουμε εξελιξεις...(δν ξερω κατι)
Σημερα ανακοινωνεται ο ροντριγκο παντως..
Σημερα ανακοινωνεται ο ροντριγκο παντως..
- IS_President
- Dimitris_L4
- ΑποστόληςΑ
Υπερτιμημένος όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι. Με τίποτε δεν αξίζει τα 140 μύρια που έδωσε η Barca.prist64 έγραψε:καλος ειναι αυτος Αποστολη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελειώνει από την Barcelona o Coutinho.