Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Eξτρεμ δεν παιζει, αλλα μπορει να τραβηχτει πλαγια ο Ακπομ ή να παιξουκε 4-2-2-1-1 

Υπάρχουν 4 παίκτες που θα πρέπει να φέρουν χρήματα.Ελ Καντουρι, Ουάρντα,Ρεη και Ενρίκε. Εδώ θα πρέπει να δείξει την κλάση του ο Μπράνκο.
- denyparxeisalio
Από αυτούς που λες δεν νομίζω να μας φέρει φράγκα κανείς....
Ειδικά ο Αμρ με τις μλκιες που κάνει και ο Καντούρι με τους συχνούς τραυματισμούς δύσκολα... Ρει νομίζω του έβαλα 500κ ρήτρα στην Πατσούκα οπότε χλωμό.. Ίσως Ενρίκε και πάλι με ερωτηματικό
Εγώ από Κουλούρη περιμένω φράγκα και εάν δώσουν κανέναν Πέλκα (προσωπικά τον θέλω στην ομάδα)
Ειδικά ο Αμρ με τις μλκιες που κάνει και ο Καντούρι με τους συχνούς τραυματισμούς δύσκολα... Ρει νομίζω του έβαλα 500κ ρήτρα στην Πατσούκα οπότε χλωμό.. Ίσως Ενρίκε και πάλι με ερωτηματικό
Εγώ από Κουλούρη περιμένω φράγκα και εάν δώσουν κανέναν Πέλκα (προσωπικά τον θέλω στην ομάδα)
- denyparxeisalio
Το μόνο του θετικό είναι ότι δεν πίνει (μάλλον λόγω θρησκείας, ας με διορθώσει κάποιος), αλλιώς με τα ξενύχτια του θα σερνόταν ο μλκαςDimg4 έγραψε:Αν σταματησει τη μπαλα θα γινει pr για να πηδαει αυτος ρεdenyparxeisalio έγραψε:Πόσο αλήθεια είναι αυτό δυστυχώς....Tolaros έγραψε:Δύσκολοι χαρακτήρες είναι ο Μάτος και ο Πρίγιοβιτς. Και έκανε ένα γκρουπ θα πεθαίνει για αυτόν στο γήπεδο.
Ο Αμρ δεν είναι δύσκολος χαρακτήρας, είναι πυροβολημένο. Και τόσα που ανέχτηκε κακώς τα ανέχτηκε. Δρόμο.

Πλάκα πλάκα ο Θύμιος φέτος σκόραρε εναντίον του γαύρου(δις), εναντίον του Ο.Α.Ρ.Η.Σ(τρις) αλλά και εναντίον του βάζελου(1) και Κούλας(1) και της γριας(1) στο κύπελλο. Το γκολ εναντίον του βάζελου ήταν γκολάρα, ενώ το ένα εναντίον του γαύρου στο Καραϊτάβλι ήταν πολύ ωραίο τεχνικό τελείωμα. Αν δεν έρθει πρόταση στη ρήτρα, ή ας πούμε 1 εκατομμύριο κάτω από τη ρήτρα αλλά με 20% ποσοστό μεταπώλησης ίσως δεν αξίζει να πωληθεί. Ειδικά με καμία αστειότητα του τύπου δανεισμός με option αγοράς ούτε με σφαίρες.
Εξαιρετικη περιπτωση αριστερου εξτρεμ ο Δανος της Κοπεγχαγης Viktor Fischer. 25 ετων, σφαιρα, ντριμπλαδορος, καλο υψος, μπουκαδορος και γκολτζης.
https://www.transfermarkt.com/viktor-fi ... eler/95755
https://www.transfermarkt.com/viktor-fi ... eler/95755
-
- ΑποστόληςΑ
Πάντως οι Γερμανοί της Νυρεμβέργης δεν δίνουν σοβαρά ποσά για μεταγραφές. Πιο συχνά δίνουν κάποιο ποσό για δανεισμό. Μάλλον το κοπα Αφρικα δίνει πιο πολλές
ελπίδες για πώληση Ουαρντα.
ελπίδες για πώληση Ουαρντα.
- Vet_eranos
Tanase και morutan για να μην πω κ coman απτον φίλο μας στη Ρουμανία που ξέρει να διαλέγει μπεκαλι-βλεπε βαρέλα κ τσίμπησες παίκτες άνω του 20αρικου..
*είμαι κινητός οπότε τρανφερμαρκτ δύσκολα..
*είμαι κινητός οπότε τρανφερμαρκτ δύσκολα..
- invincible
Τελικά ο Κουαρεσμα ήταν ένα δόλωμα ενός ΑΡΔ , που ήθελε ίντριγκα και πωλήσεις...και έμμεσα να τσιγκλίσουν και να γλείψουν αλλόθρησκους να λένε ότι ‘’αν σε φέρνανε και εσένα έναν 35αρη όνομα μεγάλο θα έλεγες όχι;’’ 

- navigator11
Ποιός Κουαρέσμα ρεε;; Τα έχουμε πει, δεν έχει θέση πλέον στον ΠΑΟΚ τέτοια λογική. Καλός, χρυσός κ άγιος ο όποιος Κουαρέσμα αλλά για άλλες πολιτείες. Τα δοκίμασε κι αυτά το Σαββιδέικο, τα πλήρωσε, τους έφυγε η τρέλα, "έστρωσαν" χαρακτήρα πλέον.
σε ποια μαυρη αναφερεσαι
για συνταξιοδοτησεις,το λιμανι του μπειραια ειναι ενας πολυ καλος προορισμος πλεον. Ας κοιταξουν προς τα εκει οι ενδιαφερομενοιnavigator11 έγραψε:Ποιός Κουαρέσμα ρεε;; Τα έχουμε πει, δεν έχει θέση πλέον στον ΠΑΟΚ τέτοια λογική. Καλός, χρυσός κ άγιος ο όποιος Κουαρέσμα αλλά για άλλες πολιτείες. Τα δοκίμασε κι αυτά το Σαββιδέικο, τα πλήρωσε, τους έφυγε η τρέλα, "έστρωσαν" χαρακτήρα πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Παρ 07 Ιουν 2019, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς ναι, έτσι είναι. Αν και τα εκανε καπως βιαστικά, δλδ με αυτο το σύνολο ο μπερμπατοφ θα εκανε καλύτερα πραγματα, τότε ηταν ξενο σωμα. Παντως αυτο το εξωτερικό του παικταρα θα ηθελα να το δω στην τουμπα μια φορα, από τους πιο τεχνικούς παικτες που πατησαν χορτάρι, αλλα λιγο μυαλο. Τον χαζευω στο yt αρκετες φορες, ως ενα απο τα πουλεν, εχω δει απειρους αγωνες του αλλά από κοντα δεν ειχα την τυχη να τον δω. Αν τον φερεις ομως και καταφερεις να τον εχεις συγκεντρωμενο θα τρελανει ολη την ελλαδαnavigator11 έγραψε:Ποιός Κουαρέσμα ρεε;; Τα έχουμε πει, δεν έχει θέση πλέον στον ΠΑΟΚ τέτοια λογική. Καλός, χρυσός κ άγιος ο όποιος Κουαρέσμα αλλά για άλλες πολιτείες. Τα δοκίμασε κι αυτά το Σαββιδέικο, τα πλήρωσε, τους έφυγε η τρέλα, "έστρωσαν" χαρακτήρα πλέον.