Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από seaman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να πάει Γερμανία ο Warda!

Μακάρι θα έλεγα να παίξει καλά στο Κόπα Άφρικα και μετά ας πάει όπου θέλει, καθώς θα φέρει και παράδες
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Βαριά βαριά κάνα χαρτί να πάρουμε για τον Ουάρντα. Κρίμα γιατί μπορούσε πολλά παραπάνω. Ο Κάναντι χαζός δεν είναι. Θα του δώσει υπεραξία στην Γερμανία.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Napoli4 έγραψε:Πολύ τον πάω τον Κάναντι. Αν μας πάρει και τον Ουάρντα με >1μύριο, τότε θα κερδίσει θέση στην καρδιά μου :opaokara:
πραγματι,ανεβαινει στα ματια μου προπονητικα αν μας παρει τον Ουαρντα :D
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Alastor έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Πολύ τον πάω τον Κάναντι. Αν μας πάρει και τον Ουάρντα με >1μύριο, τότε θα κερδίσει θέση στην καρδιά μου :opaokara:
Κοιτα πέρα απο την πλάκα, είναι μπόνους για εναν προπονητη να μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες προσωπικότητες. Ο λου παρότι καλός σε αυτο, δεν διαχειριστηκε καλά τον αιγύπτιο. Γενικά καλός προπονητης ο αυστριακός γιαυτό είναι και στη γερμανία.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Napoli4 έγραψε:
Alastor έγραψε:
Κοιτα πέρα απο την πλάκα, είναι μπόνους για εναν προπονητη να μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες προσωπικότητες. Ο λου παρότι καλός σε αυτο, δεν διαχειριστηκε καλά τον αιγύπτιο. Γενικά καλός προπονητης ο αυστριακός γιαυτό είναι και στη γερμανία.
η ανοχη στα τερτιπια δεν ειναι καλη διαχειρηση φιλε.. ο καναντι ηταν εξω φρενων και 2-3 φορες παραλιγο να τον καθαρισει.. εκανε και εκει πολλα περισσοτερα αλλα ηταν ο σαλαχ του περιστεριου και δεν μιλουσε κανενας. αν νομιζεις οτι ο λουτς θα ανεχοταν καραγκιοζιλικια ,δεν τον ξερεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δύσκολοι χαρακτήρες είναι ο Μάτος και ο Πρίγιοβιτς. Και έκανε ένα γκρουπ θα πεθαίνει για αυτόν στο γήπεδο.
Ο Αμρ δεν είναι δύσκολος χαρακτήρας, είναι πυροβολημένο. Και τόσα που ανέχτηκε κακώς τα ανέχτηκε. Δρόμο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς κατά προτεραιότητα να πάρεις πίσω τα λεφτά που έδωσες και να κρατήσεις ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης μήπως βρεθεί τρελοκομείο που κάνει καλή κούρα
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Tolaros έγραψε:Δύσκολοι χαρακτήρες είναι ο Μάτος και ο Πρίγιοβιτς. Και έκανε ένα γκρουπ θα πεθαίνει για αυτόν στο γήπεδο.
Ο Αμρ δεν είναι δύσκολος χαρακτήρας, είναι πυροβολημένο. Και τόσα που ανέχτηκε κακώς τα ανέχτηκε. Δρόμο.
Πόσο αλήθεια είναι αυτό δυστυχώς....
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Tolaros έγραψε:Δύσκολοι χαρακτήρες είναι ο Μάτος και ο Πρίγιοβιτς. Και έκανε ένα γκρουπ θα πεθαίνει για αυτόν στο γήπεδο.
Ισχυει απολυτα, ο Λουτσεσκου δεν είναι κανενας γκουρου της τακτικης ή καινοτόμος προπονητης. Είναι περισσοτερο αυτος που θα βγαλει 2-3 αυτοματισμούς σε αμυνα κι αλλους τοσους σε επιθεση κι επειτα θα κοιταξει να φτιαξει το ηθικο και το ομαδικο πνευμα. Σ'αυτο είναι ότι καλυτερο είχαμε ποτε, κι ας μην είναι Σαντος/Μπολονι/Στεφενς τακτικα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Επειδή τώρα μπήκα και διαβάζω τα σχόλια σας υπάρχει κανένα δημοσίευμα να λεεί για τον ψυχάκια τον Warda;
για Γερμανία;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι, τον θέλει ο Canadi..
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Άντε ρε παιδιά.. πόση ώρα γυρίζουν το βιντεάκι ανακοίνωσης του Σοάρες?? Πάλι μέχρι τα μεσάνυχτα θα περιμένουμε?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

αυτό με Κουαρέσμα αν αν αν ισχύει ...έστω και 5 % ας πούμε ... Θα έχει να κάνει μόνο με δύο λόγους πιστεύω μονο...
1) η Μπεσι δεν παισι ΤΣΟΥΛΟΥ φέτος
2) Πέλκας... προσφορά ανταλλάγματα κτλ...

Γιατί από το πουθενά δεν νομίζω ... Πάντως το Γενάρη είναι ελεύθερος και ο Ιμπρα :lol:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ζαντός έγραψε:Ναι, τον θέλει ο Canadi..
:arrow: Να πάει να τον πάμε και εμείς στο αεροδρόμιο για Γερμανία.. με την lufthansa 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”