Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
καλα, ας περιμενουμε να δουμε το σχεδιασμο της ΠΑΕ και το αναλυουμε no worries.
Λογικά θα βγει σε dvdseaman έγραψε:Θα ξαναζήσουμε φιέστα? τη παίζει με το στόρι της ΠΑΕ?
την έκανε από το γαύρο γιατί δεν μπορούσε δεύτερος, θα πάει στο ισραήλ να παίξει αυτό το ρόλο? Αν δεν είναι τόσο απελπισμένος, λογικά ο Ραΐκοβιτς που είναι πολύ καλός τερματάς για την ηλικία του, θα πωληθεί
- thanos-xanthi
savvastheod έγραψε:Περιμένεις κάτι από EBAY?Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!
κλάμααα
εντάξει πολύ attention seeker ο συγκεκριμένος
άκλαφτος θα πάει κι αυτός ο λογαριασμός του αν συνεχίσει αυτό το τροπάριο, καταντάει αστείο μεν αλλά κουραστικό
Έχεις δίκαιο και για τα κομματικα παρσληρηματα του Δούκα....Gawain1978 έγραψε:Ο γιατρός προσωπικά με απογοήτευσε τελείως με τα κομματικά του παραληρήματα.eorptol1 έγραψε:Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχnavigator11 έγραψε: Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει.![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ψυχρας πέρα από χαβαλε κάποιες φορές μοιράζεται πληροφορίες, προβλέψεις που σχεδόν πάντα πέφτει μέσα.
Για αυτό και πιστεύω ότι κάτι γνωρίζει και δεν τρολαρει με το σημερινό ποστ
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος με πολύ καλό brand namebarlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας

-
theo G4 έγραψε:Κάποιος με πολύ καλό brand namebarlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας

Υπάρχει ρεντα σημερα
[quote="eorptol1"][quote="Gawain1978"][quote="eorptol1"][quote="navigator11"][quote="barlow4"]τι ειναι αυτος ο ψυχρας[/quote]
Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει. :nairepaok: :opaokara:[/quote]Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχ
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Ο γιατρός προσωπικά με απογοήτευσε τελείως με τα κομματικά του παραληρήματα.
Ο Ψυχρας πέρα από χαβαλε κάποιες φορές μοιράζεται πληροφορίες, προβλέψεις που σχεδόν πάντα πέφτει μέσα.
Για αυτό και πιστεύω ότι κάτι γνωρίζει και δεν τρολαρει με το σημερινό ποστ[/quote]Έχεις δίκαιο και για τα κομματικα παρσληρηματα του Δούκα....
Καλά αυτά που λες ισχύουν αδερφέ, εγώ εκεί που σταμάτησα να τον παρακολουθώ ήταν όταν είχε πει ότι ο Άδωνης είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός
Κ επίσης τον εκραζα γιατί είχαμε αλλόθρησκους μέσα στην ΠΑΕ κ Μ έλεγε ότι καλώς είχαμε κ τέτοιους Γιά να είναι κ καλά αντικειμενικοί.. κ του έλεγα, δλδ στον γαύρο παίζει να έχουν μέσα στη ΠΑΕ τουσ αλλόθρησκους? Κ φυσικά δε Μ απάντησε ποτέ..
Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει. :nairepaok: :opaokara:[/quote]Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχ
Ο γιατρός προσωπικά με απογοήτευσε τελείως με τα κομματικά του παραληρήματα.
Για αυτό και πιστεύω ότι κάτι γνωρίζει και δεν τρολαρει με το σημερινό ποστ[/quote]Έχεις δίκαιο και για τα κομματικα παρσληρηματα του Δούκα....
Καλά αυτά που λες ισχύουν αδερφέ, εγώ εκεί που σταμάτησα να τον παρακολουθώ ήταν όταν είχε πει ότι ο Άδωνης είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός
Κ επίσης τον εκραζα γιατί είχαμε αλλόθρησκους μέσα στην ΠΑΕ κ Μ έλεγε ότι καλώς είχαμε κ τέτοιους Γιά να είναι κ καλά αντικειμενικοί.. κ του έλεγα, δλδ στον γαύρο παίζει να έχουν μέσα στη ΠΑΕ τουσ αλλόθρησκους? Κ φυσικά δε Μ απάντησε ποτέ..
Αααααχαχαχχααmontekristo έγραψε:theo G4 έγραψε:Κάποιος με πολύ καλό brand namebarlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας![]()
![]()
Υπάρχει ρεντα σημερα
Είμεθα σε οίστρο
-
Διάβαζα τις δηλώσεις του προπονητή του Σοάρες στην Πορτογαλία
Ρε φίλε τι κατούρημα τους έχουμε ρίξει τους χάρτινους
Θα ακουνε ΠΑΟΚ και θα τρεχουνε
Αντε βγαλτε και για χαφ σημερα ...αυριο εχει james , μην ειναι το μυαλο μας στις μεταγραφες

Που τις διάβασες;montekristo έγραψε:Διάβαζα τις δηλώσεις του προπονητή του Σοάρες στην Πορτογαλία