Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Γιατί προκύπτουν έκτακτα γεγονότα όπως ταυματισμοί αλλά και ευκαιρία να έχεις εύκολα καλό παίκτη για τις επόμενες σεζόν
-
Γιατί αυτοί που παίρνουν αποφάσεις πιστεύουν στο Γιαννούλη. Τόσο που δε δέχτηκαν πρόταση από καμπιονάτο πέρσι. Που για να τον πείσουν να μην πάει παίζει να του έταξαν ότι θα πάρει ευκαιρίες. Δε θα κριθεί από ένα εξαμηνοjibbie έγραψε:βρε πειραματα μπορεις να κανεις, το θεμα ειναι..γιατι;
Γουστάρω που όλοι έχουν μια πληροφορία για Βραζιλιάνο παίχτη. Μέχρι στιγμής πρέπει να έχουμε κλείσει καμιά 20αρια από τη χώρα του καφέ.
Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχnavigator11 έγραψε:Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει.barlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο γιατρός προσωπικά με απογοήτευσε τελείως με τα κομματικά του παραληρήματα.eorptol1 έγραψε:Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχnavigator11 έγραψε:Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει.barlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας![]()
Ο Ψυχρας πέρα από χαβαλε κάποιες φορές μοιράζεται πληροφορίες, προβλέψεις που σχεδόν πάντα πέφτει μέσα.
Για αυτό και πιστεύω ότι κάτι γνωρίζει και δεν τρολαρει με το σημερινό ποστ
και; το πειραμα δεν ειναι ο Γιαννουλης, το πειραμα ειναι η ελλειψη δευτερου μπακ και η καλυψη της θεσης απο παικτες που ειτε παιζαν τη θεση οταν η ακροπολη ηταν χωραφι ειτε την παιζουν (τη θεση εννοω) ως εξαιρεση. η ελλειψη καθαρου ανταγωνισμου υπονομευει και την επενδυση στον ΓιαννουληLuigi Vampa έγραψε:Γιατί αυτοί που παίρνουν αποφάσεις πιστεύουν στο Γιαννούλη. Τόσο που δε δέχτηκαν πρόταση από καμπιονάτο πέρσι. Που για να τον πείσουν να μην πάει παίζει να του έταξαν ότι θα πάρει ευκαιρίες. Δε θα κριθεί από ένα εξαμηνοjibbie έγραψε:βρε πειραματα μπορεις να κανεις, το θεμα ειναι..γιατι;

τζος βγες απο μεσα μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 06 Ιουν 2019, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλος ειναι κ ο δουκας ρε συ παρολο που μ εχει μπλοκαρει, γενικα εμενα μ αρεσει πολυ το χυδαιο χιουμορ...eorptol1 έγραψε:Απολαυστικός ο ψυχρας με τρομερό χιούμορ, πολύ καλλιτερης ποιότητας από του Λευτέρη Δούκα πχnavigator11 έγραψε:Ένας μικρός θεουλης, Κεν. Αν έχεις fb, μπες κάποια φάση στη σελίδα του. Οργιάζει.barlow4 έγραψε:τι ειναι αυτος ο ψυχρας![]()
παντως το θεμα του καβουρα πρεπει να ηταν τα 800 που ζητουσε η ομαδα στη βραζιλια για σοαρες, δεν πιστευω οτι τα 300 που δινουμε εμεις στον παιχτη(ετσι ακουγεται) ηταν πολλα για βασικο στην αεχ, περα απο την πλακα ετσι πρεπει να εγινει κ να μην προχωρησε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι αυτός είναι.sourdos4 έγραψε:Ξέρει κανείς αν είναι ο ψύχρας που έγραφε στον ΠΑΟΚΤΣΗ;
-
Δε διαφωνώ φίλε μου αλλά αυτή η απάντηση του Γιώργη αυτό μου δείχνει. Ότι πάμε με Γιαννούλη αρ.μπακ κ plan b Ματος η Σοαρες στα αριστερά. Εκτός κ αν αλλάξουν τα πράγματα στην προετοιμασία /φιλικα
- invincible
Μήπως εννοεί Nabil El Zhar αυτός ο ψύχρας
Hernâni Jorge Santos Fortes μια καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ και μετά 7 εκ. πώληση 

- zarathustra79
Δεν είναι πείραμα. Έχεις βασικό αριστερό μπακ κ είναι ο καλύτερος σου παίκτης. Έχεις και δεύτερο που είναι κ νεαρός κ φέρελπις. Από την άλλη το να παίξει ο matos αριστερά ως εναλλακτική λύση δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, έχει βγάλει ολόκληρη σαιζόν παίζοντας σαυτην τη θεση ο βραζιλιάνος... Το να πάρεις παίκτη κ μάλιστα αξιας νομίζω είναι πολύτέλεια.