Το πιο "κατηφορικο" γηπεδο του κοσμου!
Το πιο "κατηφορικο" γηπεδο του κοσμου!
Η ερωτηση αφορα στο πιο κατηφορικο γηπεδο με τη γνωστη σε ολους μας σημασια... Βασικο κριτηριο δεν ειναι μονο οι φανατικοι οπαδοι αλλα και η δυναμικη της ομαδας, η αυρα και η δομη του γηπεδου ή καποιοι αλλοι παραγοντες.
Εξαιρειται για ευνοητους λογους η θρυλικη Τουμπα, το γηπεδο του χωριου μου που ειναι κατηφορικο κυριολεκτικα γιατι το εφτιαξαν σε λοφο και το "Καραισκακη" το οποιο κατηφοριζει λογω του παραγοντα "διαιτησια"!
Και εννοειται αν καποιο γηπεδο δεν ειναι στην ψηφοφορια και μου διεφυγε, το γραφετε...
Εξαιρειται για ευνοητους λογους η θρυλικη Τουμπα, το γηπεδο του χωριου μου που ειναι κατηφορικο κυριολεκτικα γιατι το εφτιαξαν σε λοφο και το "Καραισκακη" το οποιο κατηφοριζει λογω του παραγοντα "διαιτησια"!
Και εννοειται αν καποιο γηπεδο δεν ειναι στην ψηφοφορια και μου διεφυγε, το γραφετε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tetradje την Πέμ 26 Φεβ 2009, 21:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Re: Το πιο "κατηφορικο" γηπεδο του κοσμου!
ψηφισα Ali Sami Yen- Galatasaray.
αυτο το παναρχαιο γηπεδο-κολαση με το χαμηλο φωτισμο που φερνει στο μυαλο τα μπουντρουμια των φυλακων στο εξπρες του μεσονυχτιου.
αυτο το παναρχαιο γηπεδο-κολαση με το χαμηλο φωτισμο που φερνει στο μυαλο τα μπουντρουμια των φυλακων στο εξπρες του μεσονυχτιου.
το σαρατσογλου της φενερ με διαφορα λογω αριθμου οπαδων....τα αργεντινικα ειναι ωραια
- paok nafplio
Αδερφε το Βεστ Φαλεν της Μπορουσια Ντορτμουντ...κλουβι τρελο τα περισσοτερα διαρκειας στην ευρωπη εχουν καθε χρονο νομιζω κοντα στις 55.000 ΔΙΑΕΡΚΕΙΑΣ!!! κ γινεται κολαση..αν καποιος φιλος απο Γερμανια ξερει περισσοτερα ας μας πει..ΑΑΑ και μην ξεχασω ST. PAULI!!!! Γερμανιας oultras!!! αυτα ειναι...
Εγώ ψήφισα το θρυλικό Anfield, καθ'οτι έζησα εκεί κάποια χρόνια και ήμουν παρόν σε πολλά ευρωπαικά και εγχώρια μάτς.
Όποιος το έχει επισκεφτεί σε μεγάλα μάτς καταλαβαίνει τι εννοώ
Όποιος το έχει επισκεφτεί σε μεγάλα μάτς καταλαβαίνει τι εννοώ

-
Εγώ θα έλεγα της St.Etienne γιατί όποτε τους βλέπω να πανηγυρίζουν γκολ στο γήπεδο τους παθαίνω πλάκα. Δεν το περίμενα αυτό από τα γαλλάκια.
Α, και σε λίγα χρόνια ελπίζω στη λίστα με τα πιο κατηφορικά να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις το "Νέα Τούμπα - Γεώργιος Παντελάκης"
Α, και σε λίγα χρόνια ελπίζω στη λίστα με τα πιο κατηφορικά να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις το "Νέα Τούμπα - Γεώργιος Παντελάκης"

Το Καυταντζόγλειο γιατί δεν υπάρχει στις επιλογές??
Μετά θα έχουν άδικο οι γριές αν μας λένε κομπλεξικούς?
Μετά θα έχουν άδικο οι γριές αν μας λένε κομπλεξικούς?
-
Καθως δν συμμετεχει στην ψηφοφορια το γηπεδο του αρεως αναγκαστικα ψηφισα της φενερ...

το πιο κατηφορικο γηπεδο σαν κατασκευη εχω διαβασει οτι ειναι με διαφορα της ρεαλ.βεβαια αν βαλουμε και τους φιλαθλους ψηφιζω bombonera και sami yen
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ολντ Τράφορντ. Αν η Μάνσεστερ πάρει μπρος θα εύχεσαι να μην είσαι αντίπαλός της. Θυμηθείτε τις 5άρες γαύρου και λαγού. Αν και ο γαύρος δεν είναι μέτρο σύγκρισης!!
Αλλα εκεί μέσα έχουν γονατίσει ομάδες μεγαθήρια...

Μην μου το κάνεις αυτό ρε Dimi ... Μη γ@μώ το σπιτάκι μου!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Γιατί βρε Yianko; Τόσο πολύ τη "λατρεύεις" την Μάντσεστερ;

- Isaak the Greek
Λα μπομπονερα με διαφορα....Το να δεις εναν αγωνα εκει , ειναι νομιζω στη λιστα του "Πραγματα που πρεπει να κανω πριν πεθανω" , του καθενος
Και το Καμπ Νου σαν κατασκευη ειναι νομιζω ανεπαναληπτο.Ειναι σαν να εσκασε κομητης και ανοιξε κρατηρα!!!!!
Οσο για τη Ντορτμουντ που ειπε ενας φιλος , οποτε παιζουν με τη Σαλκε , ειτε στο Βεστφαλλεν , ειτε στο Χεζελκινχεν γινεται ΧΑΜΟΣ!!!!!!
Τρομερη εχθρα , οσο και αδιαφορο βαθμολογικα να ειναι το ματς , οι οπαδοι τρελενονται
Ερωτηση:Ρε παιδια , μιας και ειπαμε για Ντορτμουντ , το Βεστφαλλεν με το Σινγκναλ Ιγκουνα Παρκ , ειναι το ιδιο πραγμα ή η Ντορτμουντ εκανε καινουργιο σταδιο???????Εγω παντως μια ζωη Βεστφαλλεν το ηξερα και φετος μονο ακουσα την αλλη ονομασια
Και το Καμπ Νου σαν κατασκευη ειναι νομιζω ανεπαναληπτο.Ειναι σαν να εσκασε κομητης και ανοιξε κρατηρα!!!!!
Οσο για τη Ντορτμουντ που ειπε ενας φιλος , οποτε παιζουν με τη Σαλκε , ειτε στο Βεστφαλλεν , ειτε στο Χεζελκινχεν γινεται ΧΑΜΟΣ!!!!!!
Τρομερη εχθρα , οσο και αδιαφορο βαθμολογικα να ειναι το ματς , οι οπαδοι τρελενονται
Ερωτηση:Ρε παιδια , μιας και ειπαμε για Ντορτμουντ , το Βεστφαλλεν με το Σινγκναλ Ιγκουνα Παρκ , ειναι το ιδιο πραγμα ή η Ντορτμουντ εκανε καινουργιο σταδιο???????Εγω παντως μια ζωη Βεστφαλλεν το ηξερα και φετος μονο ακουσα την αλλη ονομασια
χορηγος νομιζω, οπως και η αουφ σαλκε αρινα που εγινε κατι αλλο που δε θυμαμαι τωρα.....
http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... dion.shtml
http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... dion.shtml