Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Λιγο που ειδα απο τα.βιντεο,ειδα ανεση με την μπαλα,ειδα καλη τεχνικη,ταχυτητα,παιζει και αριστερα αν χρειαστει.
Μαλλον εναν πασπαρου αντελινο βρηκαμε.μακαρι να κλεισει!
Οι ηλικιες μ αρεσουν.ριχνουμε το μ.ο.
Μαλλον εναν πασπαρου αντελινο βρηκαμε.μακαρι να κλεισει!
Οι ηλικιες μ αρεσουν.ριχνουμε το μ.ο.
παικτης που ειναι σε διαρκη ανοδο, παιζει και τις δυο θεσεις στα ακρα της αμυνας με την ιδια ανεση, γενικοτερα πολυ καλη περιπτωση, ελπιζω να ισχυει 

Πηρες εναν παικτη που εκανε το ξεπεταγμα του φετος και βγηκε το τοπ δεξι μπακ του πρωταθληματος του,η συζητηση για εμενα τελειωνει εκει
- sourmenetes
- Moderator
Ισχυει.jibbie έγραψε:παικτης που ειναι σε διαρκη ανοδο, παιζει και τις δυο θεσεις στα ακρα της αμυνας με την ιδια ανεση, γενικοτερα πολυ καλη περιπτωση, ελπιζω να ισχυει
Απλα λεμε μακαρι να κλεισει!
Πράγματι πέφτει πολύ κλάμα στο χάρτινη365 αυτη τη στιγμή.
Απόλαυση!
Ο παίχτης φαίνεται καλή περίπτωση και γενικά μοιάζει με κίνηση προς τη σωστή λογική.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόλαυση!
Ο παίχτης φαίνεται καλή περίπτωση και γενικά μοιάζει με κίνηση προς τη σωστή λογική.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρε φιλε αυτο θα ελεγαpaokpantou έγραψε:Dani Alves μου θυμίζει.
Έγω νομίζω πως ο Ματος θα μεταφερθεί αριστερά
των φτωχων ομως
- constadine
Τον είδα δυνατό , αλλά δεν τον είδα πολύ γρήγορο τον παίκτη .
Μοιάζει μια καλή χρήσιμη ρεζέρβα .
- buffalobill4
Αν ανακοινωθει, και με δεδομενα τα οσα ειπε ο γιωργης, μπακ τελος.
Θα πορευτουμε με αυτον τον σοαρες, τον ματος, τον γιαννουλη και τον λυρατζη. Ισως μεινει και ο Τσαουσης μεχρι να γυρισει ο ΤΙΤΑΝΑΣ. Καποιος θα παιζει αριστερα αν δεν εμπιστευεται ο λουτσος τον γιαννουλη σε καποια ματς. Επισης, συν τοις αλλοις σε αμυντικογενη ενδεκαδα πιστευω θα δουμε και κρεσπο αριστερα μπας και παρει και κανα παιχνιδι και αυτος ο δυσμοιρος ο ινγκασον που αν ηταν στο χερι του ρουμανου, θα τελειωνε το συμβολαιο του με τον ΠΑΟΚ με 23 συμμετοχες ως αλλαγη στο 90.
Φανταζομαι τον λουτσεσκου να επιβλεπει την προπονηση και να σκεφτεται για τον Ισλανδο "Η ακριβοτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ και τριχες κατσαρες. Οτι πρεπει για αλλαγη"
Θα πορευτουμε με αυτον τον σοαρες, τον ματος, τον γιαννουλη και τον λυρατζη. Ισως μεινει και ο Τσαουσης μεχρι να γυρισει ο ΤΙΤΑΝΑΣ. Καποιος θα παιζει αριστερα αν δεν εμπιστευεται ο λουτσος τον γιαννουλη σε καποια ματς. Επισης, συν τοις αλλοις σε αμυντικογενη ενδεκαδα πιστευω θα δουμε και κρεσπο αριστερα μπας και παρει και κανα παιχνιδι και αυτος ο δυσμοιρος ο ινγκασον που αν ηταν στο χερι του ρουμανου, θα τελειωνε το συμβολαιο του με τον ΠΑΟΚ με 23 συμμετοχες ως αλλαγη στο 90.
Φανταζομαι τον λουτσεσκου να επιβλεπει την προπονηση και να σκεφτεται για τον Ισλανδο "Η ακριβοτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ και τριχες κατσαρες. Οτι πρεπει για αλλαγη"
-
Είδα όλο το βίντεο πραγματικά όμως Dani Alves των φτωχών.κοντρολαρισμενο Μπακ μου άρεσε πολυlaska4 έγραψε:ρε φιλε αυτο θα ελεγαpaokpantou έγραψε:Dani Alves μου θυμίζει.
των φτωχων ομως
Έχω την εντύπωση ότι ο άλλος που παίρνουν οι βόρειοι είναι κάπως καλύτερος και τον παίρνουν για αναπληρωματικό του Ματος. Εμείς παίρνουμε τον Παουλινιο για βασικό... Μάλιστα...
Το ότι χάνουμε τον Ροντρίγκο από τον παοκ δεν το δέχομαι. Οκ λέγαμε όλοι ότι δεν γίνεται να αντιμετωπίσουμε την Πόρτο αλλά όχι από τον παοκ. Συγγνώμη αλλά έτσι αστραπιαία κλείνεις παίκτες. Όχι 2 μήνες κοσκινιζουμε
Αρχίσαμε τις επικοινωνιακές ήττες.... οι νεογαυροι αρπάζουν ροντριγκο κσι ξαφνικά ο προπονητής μας προκρίνει άλλον... ξενερα νωρίς νωρίς φέτος. Βαλτε οσα ντισλαικ θέτε. Δε με νοιάζει κιόλας. Αλλα καταντάει αηδία πια να έρχεται ο ενας η ο άλλος γαύρος σε κάθε παίχτη που κοιτάμε και να μας αδειάζουν.
Τόσο καιρό γραφόταν ο Ροντρίγκο και μας τον παίρνει ο παοκ με συνοπτικές διαδικασίες. Το έχουνε ξεφτιλισει με τις μεταγραφές τελείως τα τελευταία δύο χρόνια .
Καλα μας τον πηρε ο ΠΑΟΚ;!Ελεος
Θύμαμαι ρεπορταζ του τύπου θα τον πάρει η Πόρτο για αυτό η ΑΕΚ δεν, και τελικά τον πήρε ο μπαοκ.Τίγρη μας έχεις τρελάνει με τις επιτυχίες σου.
Μαλλον για αυτο η διαρροη για Παουλινιο.
Εντωμεταξυ αυτοι εχουν και Ματος, εμεις Μιχαλη Μπακακη ξερω ´γω.
Λυμπε σε γλενταει ο μπαμπας ..... Καρντοσο μαλλον δεν μετρας παραπανω απο τα ρουβλια. Τοτε γιατι σε φεραμε?
-
Μια χαρά γρήγορος είναι αδερφε..πιο γρήγορος από τον Ματοςconstadine έγραψε:Τον είδα δυνατό , αλλά δεν τον είδα πολύ γρήγορο τον παίκτη .
- Μπαρκαρούτσος
ναι ισχυει ...αυτο σκεφτηκα και εγω στα μισα του βιντεο ...επισης για να πετυχαινει τοσες ασιστ σε μια μικρη ομαδα ειναι πολυ θετικο ...paokpantou έγραψε:Είδα όλο το βίντεο πραγματικά όμως Dani Alves των φτωχών.κοντρολαρισμενο Μπακ μου άρεσε πολυlaska4 έγραψε:ρε φιλε αυτο θα ελεγαpaokpantou έγραψε:Dani Alves μου θυμίζει.
των φτωχων ομως