Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- efthimis_paok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
https://www.transfermarkt.com/rodrigo/p ... ler/388236
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190605/5aece3ac9a4186426e181480ad2bf9d5.jpg[/img]
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190605/5aece3ac9a4186426e181480ad2bf9d5.jpg[/img]
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο C. Ronaldo που είναι γεννημένος το 1985 πώς παίζει ακόμη σε τόσο κορυφαίο επίπεδο;
(χατ - τρικ σήμερα)
(χατ - τρικ σήμερα)
dragon έγραψε:Ακριβώς το ίδιο νιώθω κ γω φίλε μου.. Αυτό πιστεύω οδηγεί πολλά νέα μέλη να έχουν ακραίες θέσεις για να κερδίσουν την προσοχή των παλαιότερων.. Νομίζω τα 150 ποστ είναι πολλά αν κ καταλαβαίνω το λόγο που υπάρχει ο κανόνας. Δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς απλά να ξέρεις δεν είσαι ο μονος
Μεγάλη αλήθεια. Ως που κάποια στιγμή βαριέσαι κ σταματάς να γράφεις[/quote]
Παιδια, καταλαβαινω απολυτα την αγανακτηση, απογοητευση ή οτιδηποτε αλλο προκαλει αυτη η κατασταση. Δυστυχως ειδικα ο τελευταιος καιρος ειναι αρκετα δυσκολος για τα περισσοτερα ατομα της ομαδας διαχειρισης λογω δουλειας, σπουδων ή προσωπικων ζητηματων, και φαινεται και απο την συμμετοχη μας στο φορουμ σε επιπεδο σχολιασμου (πχ εγω δεν εχω προλαβει να δω καν βιντεακι/αρθρο για τον Ισμαελ περα απο τιτλους αρθρων), και η οποια συμμετοχη γινεται μεσω tapatalk δεν παρεχει ευκολο τροπο διαχειρισης νεων σχολιων παρα μονο αν τυχει και πεσουμε πανω τους (και σε αυτο το τοπικ ειναι δυσκολο)
Τα 150 σχολια ειναι ηδη μειωμενα σε σχεση με τις αρχες που ηταν 250 (αλλα τοτε ημασταν και περισσοτεροι/ενεργοτεροι) και θα συζητηθει το θεμα μειωσης τους ισως. Οι λογοι του οριου δεν ειναι ουτε θεματα κλικας/κλειστου φορουμ ουτε γιατι δε σας θελουμε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ σας θελουμε. Αλλα εχουν υπαρξει τοσα πολλα περιστατικα ανα τους καιρους που αληθεια παιδια ειναι απαραιτητο. Δυστυχως ειναι και αλια η εκδοση του φορουμ, ελπιζω οχι για πολυ καιρο ακομα, και δεν παρεχει την δυνατοτητα να φαινονται τα σχολια σας την ωρα της εγκρισης και οχι ποσταρισματος
Ζηταω εκ μερους της ομαδας συγγνωμη και κατανοηση

Rodrigo Soares έχει ως αποκλειστικό το sdna.....
με τίτλο "Ο ΠΑΟΚ αρπάζει τον κορυφαίο μπακ της πορτογαλικής λίγκας, Ροντρίγκο Σοάρες!"
με τίτλο "Ο ΠΑΟΚ αρπάζει τον κορυφαίο μπακ της πορτογαλικής λίγκας, Ροντρίγκο Σοάρες!"
- thanos-xanthi
καπως ετσι λοιπον πειστηκε και ο μανατζερ του Βαρελα
ανεβαζω ραπορτ απο wyscout σε λιγακι τοτες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 05 Ιουν 2019, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Anthimox έγραψε:Δεν πιστεύω πως δεν θα αποκτηθεί πλάγιος μπακ. Η λογική λέει πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας, είτε δεξιός είτε αριστερός, για να είναι η ομάδα καλυμένη. Μάλλον όμως μιλάμε για εναλλακτική λύση, δηλαδή μπακ χαμηλότερης ποιότητας που θα προορίζεται για αναπληρωματικός.
Το πρόβλημα είναι στα χαφ. Εκεί χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία πολύ δυνατή προσθήκη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.
Έχει πλάκα πάντως που χθες διαβάζαμε στα site πως κλείσαμε αριστερό μπακ...
Το χαφ είναι πιο εύκολη υπόθεση. Ξερουμε τι θέλουμε και θεωρώ δεδομένο ότι θα κλείσουμε παίκτη ποιότητας.
Το ακραιο μπακ - χαφ είναι πιο δύσκολο (αν και πιστεύω ότι κι εκεί θα παρουμε σίγουρα παίκτη) γιατί εχω την εντυπωση ότι δεν ξέρουμε ακριβως τι ψάχνουμε.
1. Δεξί μπακ αξίας για να προετοιμαζεται σταδιακά για βασικός ? Αλλωστε ο Μάτος έπιασε τα 33 και σιγά σιγά θα πρέπει να γίνονται σκέψεις για να έχει έναν αντικαταστατη αξίας που θα παίρνει παιχνιδια στα πόδια του, ή
2, Αριστερό μπακ ποιότητας για βασικο, με μπακ απ τον Γιαννούλη ? Θα επιστρέψει κάποια στιγμη και ο Βιερινια ο οποίος όμως μπορεί άνετα να παίξει και δεξια, ή
3. ναν αναπληρωματικό (άρα και σχετικά χαμηλής αξίας παίκτη) όπως λες κι εσύ ? Λογικό φαινεται αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περυσι η δύναμη του ΠΑΟΚ ήταν τα ακραία μπακ. Θα είναι λάθος λοιπον αν στη θέση αυτή μειώσουμε αγωνιστική ταχυτητα.
Κατά την γνώμη μου ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι συνδυασμός του 1 και του 2.
Δηλαδή ένα δεξι μπακ - χαφ με σχετική ποιότητα που θα μπορεί να παίζει και τις δυο θέσεις ώστε να σταθεί άνετα, έστω ως ημιβασικός. Ελευθερος παίκτη με αυτά τα στοιχεία είναι δύσκολο να βρεθεί. Είναι πιο εύκολο με αγορά, οπότε είτε θα είναι κανένα λαβρακι (με ρίσκο όμως) είτε μια πιο δοκιμασμένη λύση οπότε θα πρέπει να μπει βαθιά το χερι στην τσεπη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
typhoon έγραψε:Παλι δεν κουνιεται φυλλο ,πφφφφφ
Τι μιλας και συ ρε ανθρωπε...

Τωρα θα θελουν μεταμεσονυχτιο μοντ να εγκρινει τοστ..

Εχω ζαντο βεβαια εγω...αγρυπνος φρουρος!!!
Τι σαπακι φεραμε παλι;;;
Βραζιλιάνικη υπηκοότητα, ξενος δλδ
Κατά τ αλλά όμως αφού έκανε σούπερ χρόνια εκεί είναι παίχτης καλοσ, κ παίζει κ αριστερά και είναι κ καλοσ αμυντικά σχετικά
Κομπλέ είμαστε μαγκες στα Μπακ

Κατά τ αλλά όμως αφού έκανε σούπερ χρόνια εκεί είναι παίχτης καλοσ, κ παίζει κ αριστερά και είναι κ καλοσ αμυντικά σχετικά
Κομπλέ είμαστε μαγκες στα Μπακ

Αυτος ο Rodrigo περισυ εκανε φοβερη χρονια αλλα εφτασε 25-26 και ηταν στην αφανεια ακομα και στα 22-23 δεν εχει σχεδον ουτε αξια στο transfermakt μυστηριο λιγο αυτο late bloomer τι φαση?? Η ειναι κατηγορια Holebas που αρχισε να παιζει επαγγελματικα 23 και βαλε. Ωραιος φενεται παντως με φοβερη χρονια αλλα δεν εχει δειξει διαρκεια ειναι λιγο επιφοβο
Argaliad έγραψε:Αυτος ο Rodrigo περισυ εκανε φοβερη χρονια αλλα εφτασε 25-26 και ηταν στην αφανεια ακομα και στα 22-23 δεν εχει σχεδον ουτε αξια στο transfermakt μυστηριο λιγο αυτο late bloomer τι φαση?? Η ειναι κατηγορια Holebas που αρχισε να παιζει επαγγελματικα 23 και βαλε. Ωραιος φενεται παντως με φοβερη χρονια αλλα δεν εχει δειξει διαρκεια ειναι λιγο επιφοβο
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για Μάτος