+1laska4 έγραψε:για μένα πρέπει να δουλέψει τριπλάσια από τους υπολοίπους για να σταθεί στον ΠΑΟΚ που το κόβω δύσκολοmpafos4 έγραψε:Το εχω ξαναπει εδώ μεσα...Πρεπει να δοκιμαστεί σαν δεξι μπακ.laska4 έγραψε:Μπαμ στα εξτρέμ με Μυστακίδη
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Αριστερο μπακ δυο ειναι οι ιδανικες επιλογες:
Fernando Marcal απο Λυων
Bastian Oczipka απο Σαλκε
ΥΓ. Ο Silva μια χαρα επιλογη θεωρω πως ειναι
Fernando Marcal απο Λυων
Bastian Oczipka απο Σαλκε
ΥΓ. Ο Silva μια χαρα επιλογη θεωρω πως ειναι
invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι.![]()
Αφού είσαι invicible αφού.....

Πιστευει στον γιαννουλη ο γιωργος,αρα αποχαιρετα υο αριστερο μπακ που χανεις.
- navigator11
Καλώς ήρθες φίλε, καταρχάς. Μέχρι να συμπληρωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός, θα περνάνε από έγκριση οι δημοσιεύσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για την παρουσία ενός νέου μέλους εδώ μέσα αυτό αλλά έτσι έχει το πράγμα.invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι.![]()
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα έρθει μπακ, δεν παίζει. Απλά να τον στηρίξει θέλει. Έτσι το ερμηνευω.
τωρα τον επιασε το σαβουαρ βιβρ..οταν ανοιξε κουβεντα κατω απ το ποστ του Μισιτς για τους 3 χαφ που σκοπευει να παρει να το εκλαβω ως..τι ακριβως;
Καλώς ήρθες φίλε, μην τρελαίνεσαι μείνε στην παρέα, τα καλύτερα έρχονται κρίμα να μην είσαι εδώinvincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Καλησπέρα , καλωσήρθεςinvincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.

Φίλε τα 150 πρώτα post έτσι ήταν για όλους μας. Αν εκείνη την ώρα που ανεβάζεις το μήνυμα σου υπάρχει κάποιος moderator θα το εγκρίνει και θα περάσει αμέσως. Αλλά καταλαβαίνεις, τώρα είναι καλοκαιράκι, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και ανεβάζεις μηνύματα στο ίσως πιο ενεργό θέμα της σελίδας τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια ή έστω και τα φιλικά. Εγώ προσωπικά τα διάβασα τα μηνύματά σου, αλλά δεν γίνεται ο καθένας μας να απαντάει στον κάθε άλλο γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο όλη μέρα. Όταν περάσεις τα 150 post και δεν χρειάζονται πλέον έγκριση, θα τα βλέπουν με τη μία κι οι υπόλοιποι και θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουν μαζί σου.invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Τέλος, καλώς ήρθες φίλε, όπως κι όλα τα υπόλοιπα νέα μέλη, περισσότερο ή λιγότερο ενεργά. Μακάρι να είσαστε γουρλήδες και να τα σαρώσουμε όλα στη μεταγραφική περίοδο και να προκριθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους ομίλους του ch.l.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμα αδελφε...invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δεν υπαρχει καμια τετοια διαθεση,απλα λιγο τα ποστ σου να πεσανε σε ωρα που καποιος μοντ δεν ηταν μεσα ωστε να τα εγκρινει,λιγο το συγκεκριμενο τοπικ που τα ποστ πεφτουν βροχη,μεινανε πισω τα δικα σου.
Μην απογοητευεσαι.αν ολα πανε καλα θα εχουμε μια χαρα επικοινωνια και θα τα λεμε καθημερινως.
Καλως ηλθες και συγγνωμη αν ξενερωσες για λιγο.
ΠΑΟΚ ειμαστε!!!
Καλωσήρθες αδερφέ invincible.Αυτο το τόπικ αυτή την εποχή δεν προσφέρετε για μέλη που χρειάζονται προέγκριση.
-
Συμφωνώ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθει μπακ, δεν παίζει. Απλά να τον στηρίξει θέλει. Έτσι το ερμηνευω.