Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Έχει εκλογές ΕΠΟ; αν όχι φέτος κάθε πότε γίνονται; 4ετία;
Υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό και κομπλεξικό από τους α.ρ.η.ανους; Κάθονται αυτοί και ρωτάνε εμάς αν πονάμε, έλεος, είναι εκνευριστικό, νομίζουν ότι τους ζηλεύουμε. Στοιχειώδη νοημοσύνη ρε πστη μου, λες και δεν έχουμε να διαθέσουμε τα 5πλάσια από αυτούς
οι διπλα πανε για ιντεγιε και που θα βρουν λεφτα να τον παρουν... α ρε ωραια δωρακια που τους κανει ο πολντο
Έχει βγει ένα καινούριο θέμα με πολύ ζουμί από πίσω! Έχει συλληφθεί σπειρα διαρηκτών στην Αττική, οι οποίοι έκαναν διαρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών του γαύρου. Το κοινό των υποθέσεων είναι πως οι ποδοσφαιριστες θύματα, δεν ήταν και πολύ επιθυμητοί από την ομάδα τους, και δεν έλυναν εύκολα τα συμβόλαια τους!
μηπως χρησιμοποιουσαν και λευκα πολο ? Ποσο σιχαμα ειναι να εισαι γαυρος,πρεπει να σαι σαπιος απο πανω μεχρι κατω
παντως οποιοι περιμενετε να δειτε και εδω να τιμωρουνται οι υπευθυνοι,τι να σας πω
παντως οποιοι περιμενετε να δειτε και εδω να τιμωρουνται οι υπευθυνοι,τι να σας πω
Η αληθεια ειναι οτι κ μενα μου εκανε εντυπωση η συχνοτητα που ανοιγαν σπιτια ποδοσφαιριστων του γκει κ σξεφτηκα καποια στιγμη "ρε λες να εινσι το λαμογιο ο Μελισσανιδης απο πισω";
Το σεναριο οτι μπορει να κρυβοταν ο ιδιος ο πρεζεμπορας για να τους αναγκασει να λυσουν μθα ωρα αρχυτερα τα συμβολαια τους ουτε που μου περασε απο το μυαλο.
Λαθος μου. Τετοια σιχαμενη φαρα πρεπει να σε ψιλιαζει στα παντα.
Οπως φυσικα πρεπει να μας ψιλιαζει η χωρις μετρο στηριξη της θυγατρικης θρηνοςΒ' με την οποια εμεις θα κληθουμε να παιξουμε 4 ματς του χρονου κι αυτοι 4 φιλικα...
Το σεναριο οτι μπορει να κρυβοταν ο ιδιος ο πρεζεμπορας για να τους αναγκασει να λυσουν μθα ωρα αρχυτερα τα συμβολαια τους ουτε που μου περασε απο το μυαλο.
Λαθος μου. Τετοια σιχαμενη φαρα πρεπει να σε ψιλιαζει στα παντα.
Οπως φυσικα πρεπει να μας ψιλιαζει η χωρις μετρο στηριξη της θυγατρικης θρηνοςΒ' με την οποια εμεις θα κληθουμε να παιξουμε 4 ματς του χρονου κι αυτοι 4 φιλικα...
Πραγματικά εγκληματική συμμορία είναι
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλώ τους μοντς να διακόψουν επιτέλους αυτό τον οχετό λάσπης.
Πως κάνεις ριπορτ ρε γαμώτο ξέρει κανείς σοβαρός να μου πει ;
- navigator11
Ναι πας στο ποστ σου κ πατάς το κόκκινο κουμπί που λέει παράθεση... Και γραφεις ότι αυτός που τα γράψε αυτά λέει μπούρδες.giapas έγραψε:Παρακαλώ τους μοντς να διακόψουν επιτέλους αυτό τον οχετό λάσπης.
Μισο....αφου θα φαω που θα φαω ριπορτ να προσθεσω κατι ακομα.......
Οχι....οχι οτι ο μπουκ εργαζομενος δανεισε στον γκει-ρο εργοδοτη 300.000. Αυτα συμβαινουν σε ολες τις καθαρες επιχειρησεις.....
Το αλλο....οτι ο γκει-ρος εργοδοτης ΕΠΕΜΕΝΕ στον προπονητη της ομαδας του να παρει τον μπουκ εργαζομενο ως βοηθο προπονητη!!!!!! Επιμονη για το ποιον θα εχει βοηθο, πρωτη φορα ακουω σε ομαδα!
Γιατι αραγε............χμμμμμμμμμμ.
Οχι ρεε...ππια στημενα;;;;
Οχι....οχι οτι ο μπουκ εργαζομενος δανεισε στον γκει-ρο εργοδοτη 300.000. Αυτα συμβαινουν σε ολες τις καθαρες επιχειρησεις.....
Το αλλο....οτι ο γκει-ρος εργοδοτης ΕΠΕΜΕΝΕ στον προπονητη της ομαδας του να παρει τον μπουκ εργαζομενο ως βοηθο προπονητη!!!!!! Επιμονη για το ποιον θα εχει βοηθο, πρωτη φορα ακουω σε ομαδα!
Προσοχή, στο δικό σου ποσταρισνα πας, μην μπερδεύεις...giapas έγραψε:Σε ευχαριστώ teod !
Σοβαρό ζήτησες, σοβαρό πήρες ..
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε:Παρακαλώ τους μοντς να διακόψουν επιτέλους αυτό τον οχετό λάσπης.
Αν όντως έχεις αποδείξεις στείλε Pm στο σουρμενετες να τις διασταυρώσει , αλλιώς σώπασε για πάντα βλάσφημε συκοφάντη.Besuch 2 έγραψε:Μισο....αφου θα φαω που θα φαω ριπορτ να προσθεσω κατι ακομα.......![]()