Συμπάθα με, αγγίζει τα όρια της προσβολής απέναντι στον Σαββίδη το "δεν πείθομαι ότι δε θα επαναληφθούν αστοχίες και λάθη επειδή κατακτήθηκε πρωτάθλημα κλπ, που κόστισε 100 φεύγα εκατομμύρια". Και του το επισημαίνει ο sick ότι αυτό περί ... κόστους είναι "επιχειρηματολογία πονεμένων αντιΠΑΟΚτσήδων", όπως και όντως έτσι είναι, και θίγεται.prax έγραψε:Joshua αν Μ επιτρέπεις αδερφέ.. δε χρειάζεται να τσατιζεσαι ρε φίλε, γράφεις κάτι κ μπορεί αρκετοί να διαφωνούν, οκ τι να κάνεις δλδ, η άποψη είναι σαν την κ@λοτρυπιδα, ο καθένας έχει από μια..
Πάρε πχ εμένα, άκουσα τον μάτσο να αναφέρει τη λέξη μπραντ νειμ κ τη χρησιμοποιησα σε πολλά από τα πόστ μου, μετά ο Μπάρλοου το πήρε κ το έκανε σημαία σε σημείο να προσβληθω, αλλά εγώ ζμπουτσαμ, αυτοσαρκαζομαι κιολλασ.
Και είμαι ένας άνθρωπος που τσιτωνω πολύ εύκολα κ είμαι ιδιαίτερα νευρικός.
Γι αυτό κανείς δε μπορεί να σε πει τπτ σε αυτό το φόρουμ, ότι κ να πεις ότι κ να πω καταγράφεται κ αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται ποιος έχει δίκιο
Είπαμε, ο καθένας έχει από μια, μην ξενερώνεις
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.
Πρέπει να σοβαρεψω μάλλον.

Ξέρω ότι είσαι πειραχτηρι και θεουλης, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορα.!!
Χαλαρά μάγκες, όπως προείπε ένας αδερφός πιο πάνω, τα καλύτερα έρχονται!!
Πουτ@ν@ αναμονή, μας τρως τα εσωψυχα
- navigator11
Και μαζί είχαμε αρπαχτεί στο παρελθόν! Κουνάβι.barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.

Ναβι εγώ το λαμβάνω σαν καλοπροαίρετη κριτική να σε πω, είναι κ λίγο υπερβολικός γιατί οι κακές μεταγραφές πλέον σε κάθε περίοδο είναι λίγες (για τις τελευταίες δυο μιλάω) συγκριτικά με παλαιότερα.
Από την άλλη τέτοιες αναφορές όπως κατάλοιπα παλαιών εποχών κτλ καλό θα είναι να μην λέγονται για να αποφεύγονται οι μετωπικές συγκρούσεις
Για το αριστερό μπακ ρε πστη τι γίνεται ;; Από χθες έχει συμφωνήσει λένε
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕ ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΤΕ;;
Από την άλλη τέτοιες αναφορές όπως κατάλοιπα παλαιών εποχών κτλ καλό θα είναι να μην λέγονται για να αποφεύγονται οι μετωπικές συγκρούσεις

-
- sourmenetes
- Moderator
Φτανει παιδες..το υπεραναλυσαμε.
Σας παρακαλω,σταματηστε το.
Μπαινουν καποιοι να ενημερωθουν,οχι να βλεπουν σελιδες αναλυσεων τι ειναι σωστο και τι λαθος.
Σας παρακαλω,σταματηστε το.
Μπαινουν καποιοι να ενημερωθουν,οχι να βλεπουν σελιδες αναλυσεων τι ειναι σωστο και τι λαθος.
- navigator11
Ότι πάνε πολύ καλά οι διαπραγματεύσεις περνάει προς τα έξω. Ότι έχει συμφωνήσει δεν το έχω ακούσει / διαβάσει κάπου. Με βάση το πώς μας τα παρουσιάζουν πρόκειται για πανέτοιμο παίχτη, με σαφώς μεγαλύτερο "βάρος" από Γιαννούλη. Τώρα αν ξέρει τίποτα παραπάνω ο Macho, ας διαφωτίσει. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ κομβικό το κενό στη συγκεκριμένη θέση. Μετά τα χαφ, η μεγαλύτερη αδυναμία αυτήν τη στιγμή στην ομάδα.prax έγραψε:
Πλάκα κάνεις!ποτέ?navigator11 έγραψε:Και μαζί είχαμε αρπαχτεί στο παρελθόν! Κουνάβι.barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.
τελικα μόνο ο sick με πάει.
Άντε με τα λεγόμενα του Γιωργάκη στο instagram όπως έβαλε το τι θα περιμένουμε από ερχόμενη εβδομάδα..
πεταγεσαι στο περιπτερο να παρεις μια τσιχλα και επιστρεφεις και βλεπεις το φορουμ να χει γινει "Απαγορευμενη Αγαπη"
ελεος ρε, σαλιαρηδες
ελεος ρε, σαλιαρηδες

- sourmenetes
- Moderator
-
βοηθα και εσυ ρε σουρμε
πες εναν παπα, οτι σου κατεβει
δεν βλεπεις οτι η ανομβρια μας επηρεαζει
πες εναν παπα, οτι σου κατεβει
δεν βλεπεις οτι η ανομβρια μας επηρεαζει