Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κι ανέμελος κι έψαχνα σφήνωμα είχα ζητήσει να βγούμε από 2 διαφορετικές γκόμενες. Ευτυχώς τότε δεν είχα το μυαλό να προβληματιστώ αν δεχτούν και οι 2 την ίδια μέρα τι θα κάνω.
Βέβαια ήμουν τυχερός και οι 2 με γείωσαν οπότε δεν είχα πρόβλημα.
Ευτυχώς.
Ευτυχώς.
σε εσενα θα απαντησω πιο σοβαρα γιατι τα παιρνεις πιο κατακαρδα.joshua έγραψε:Αποστολη απλα δεν γινεται αυτο.Δεν ειναι δυνατον να κρατησεις και Σαχοφ και Κανιας,να παρεις Σιλβα,αλλα 2 χαφ,εχεις ηδη Μισιτς και να περιμενεις και Μαου,Βερνμπλουμ.Απλα δεν γινεται...Θα τα βλεπει ο Μπανε στο μπασκετ και θα θελει να πεσει απο τον Λευκο Πυργο...
Μια χαρα γινεται.Αν στην παε κρινουν οτι οι τραυματισμοι τους δεδομενης και της ηλικιας τους ειναι τετοιοι που δε θα μπορουν να βασιστουν επανω τους, μπορει να εχουν παρει αποφαση να τους αποθεραπευσουν και να τους αποδεσμευσουν.ηδη λογω τραυματισμων λογικα δε θα δηλωθουν στις ευρωπαικες λιστες.σεναρια ετσι?
Ο μισιτς ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.Ειναι δανεικος.οπερ σημαινει οτι ειναι κ λιγο τσοντα.Αν δε χωραει στο ροστερ καλλιστα φευγει.Το να μην αποδεσμευτουν οι σαχωφ κανιας δε σημαινει οτι θα τους κρατησεις για βασικους μεχρι να αποθεραπευτουν οι υπολοιποι.Περσι δεν ηταν βασικοι.επαιξαν αρκετα αλλα δεν ειναι δεδομενοι βασικοι.πρεπει να εχει κ μια συνεχεια η ομαδα για να αποδωσει πιο αμεσα.
Αν χρειαζονται στην παε 2 χαφ ακομα μια χαρα λοιπον μπορουν να τα παρουν.
Προσωπηκα οπως και να μου απαντουσες αδιαφορο θα ηταν οπως και για τον αλλο χιουμοριστα λιγο πιο πανω...Απλα δεν γουσταρω το ignore σαν λογικη και για αυτο διαβαζω ακομα και ειλικρινα δεν ειναι κατι επι προσωπηκου,καποιοι ανθρωποι ταιριαζουν στον τροπο σκεψης και εκφρασης και καποιοι οχι και την ιδια αντιμετωπιση θα ηθελα και προς το προσωπο μου απο οσους εχουν αντιστοιχα συναισθηματα.Πιστεψε με αν θελω μπορω να καταφυγω και εγω σε πολλων ειδων ευφυολογηματα αλλα δεν βλεπω το λογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 05 Ιουν 2019, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
o μαου οταν γυρισει θα εχει για 6 μηνες συμβολαιο ακομα
θα ανανεωθει???
θα ανανεωθει???
-
η αυτον η τον rosetyphoon έγραψε:Ο ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
ο Μινος του brand namebarlow4 έγραψε: αν θες να κανεις μπραντ νεημ δε φερνεις φτηνιαρηδες βραζιλιανους των 2 μυριων που μαρκαρουν με τα ματια.
θες να δυναμωσεις το μπραντ νεημ?φερε εναν βραζιλιανο απο τη βραζιλια.οχι απο τη ρωσσια.αυτοι απο τη ρωσσια πλεον ειναι ρωσσοι.και που ειδες μπραντ νεημ με ρωσσους.
ενω αν ερθει απο τη βραζιλια ε? αμεσως αμεσως αγχωνονται οι ευρωπαιοι.σου λεει κατω απο τη μυτη μας τον πηρο ΠΑΟΚ.
τσακ!παρε μπραντ νεημ.
ο βραζιλιανος απο τη ρωσσια ειναι σαν τη φασολαδα.Και 2 μερες να την αφησεις στο πιατο , κανεις δε θα την πειραξει.Ενω απο τη βραζιλια ειναι κατσικακι.Λιγο γυρισες απο την αλλη να τσιμπησεις την πατατα (αφελη) παει η πετσουλα.παει το μπραντ νεημ.

Εγώ και τώρα δεν είμαι τυχερός .giapas έγραψε:Κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κι ανέμελος κι έψαχνα σφήνωμα είχα ζητήσει να βγούμε από 2 διαφορετικές γκόμενες. Ευτυχώς τότε δεν είχα το μυαλό να προβληματιστώ αν δεχτούν και οι 2 την ίδια μέρα τι θα κάνω.
Ευτυχώς.
τζος αν σε ενοχλει ο τροπος μου πες μου να μη σου απευθυνω το λογο να μην εκνευριζεσαι ασκοπα.απλα διευκρινισε το μου γιατι απο το μηνυμα σου δεν ειμαι 100% σιγουρος.joshua έγραψε:Προσωπηκα οπως και να μου απαντουσες αδιαφορο θα ηταν οπως και για τον αλλο χιουμοριστα λιγο πιο πανω...Απλα δεν γουσταρω το ignore σαν λογικη και για αυτο διαβαζω ακομα και ειλικρινα δεν ειναι κατι επι προσωπηκου,καποιοι ανθρωποι ταιριαζουν στον τροπο σκεψης και εκφρασης και καποιοι οχι και την ιδια αντιμετωπιση θα ηθελα και προς το προσωπο μου απο οσους εχουν αντιστοιχα συναισθηματα.Πιστεψε με αν θελω μπορω να καταφυγω και εγω σε πολλων ειδων ευφυολογηματα αλλα δεν βλεπω το λογο.
- sourmenetes
- Moderator
Στον τελικο ειχε παραπανω λαθος πασες και απο τον πελκα.montekristo έγραψε:η αυτον η τον rosetyphoon έγραψε:Ο ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
Δεν κανει!!!
Βρειτς αλλον..

Καθολου δεν εκνευριζομαι barlow, πως θα μπορουσα να εκνευριστω με καποιον που γραφει οτι νιωθει πως εχει χασει το δικαιωμα της αμφισβητησης επειδη πηραμε πρωταθλημα? Βεβαια δεν μπορω να κανω και διαλογο με καποιον η καποιους που καταφευγουν συνεχως σε διχως περιεχομενο ευφυολογηματα.Τι να απαντησω σε καποιον που ειναι διατεθημενος να βρει λογικη σε ολα αρκει αυτη να ειναι συμφωνη με οποιαδηποτε κινηση της παε? Περσι ξεκινησα την χρονια και τις υποχρεωσεις με 3 χαφ και μου γραφεις οτι ειναι λογικο να ξεκινησω φετος με 8. Αντιστοιχα αλλοι νιωθουν το ιδιο σε σχεση με εμενα και εχουν καθε δικαιωμα καθως πιστευουν πως βρισκω οτι και να κανει η παε λαθος, για αυτο και κατεληξα πριν, πως καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να κανουν χωριο.Τοσο απλα...
-
δεν νομιζω οτι θα μεινουν και οι 8joshua έγραψε:Καθολου δεν εκνευριζομαι barlow, πως θα μπορουσα να εκνευριστω με καποιον που γραφει οτι νιωθει πως εχει χασει το δικαιωμα της αμφισβητησης επειδη πηραμε πρωταθλημα? Βεβαια δεν μπορω να κανω και διαλογο με καποιον η καποιους που καταφευγουν συνεχως σε διχως περιεχομενο ευφυολογηματα.Τι να απαντησω σε καποιον που ειναι διατεθημενος να βρει λογικη σε ολα αρκει αυτη να ειναι συμφωνη με οποιαδηποτε κινηση της παε? Περσι ξεκινησα την χρονια και τις υποχρεωσεις με 3 χαφ και μου γραφεις οτι ειναι λογικο να ξεκινησω φετος με 8. Αντιστοιχα αλλοι νιωθουν το ιδιο σε σχεση με εμενα και εχουν καθε δικαιωμα καθως πιστευουν πως βρισκω οτι και να κανει η παε λαθος, για αυτο και κατεληξα πριν, πως καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να κανουν χωριο.Τοσο απλα...
σιγουρα καποιοι θα αποχαιρετησουν
εχει ακομα 3 μηνες μεταγραφικη περιοδο
Εγω montekristo θεωρω λαθος το ολο σηριαλ με του Σαχοφ,Κανιας.Ειναι νομιζω προφανες πως η παε ουτε καιγοταν ουτε και καιγεται για την ανανεωση τους.Καιγοταν για τον Βαρελα και το εδειξε με πραξεις.Αντιστοιχα θα το εκανε και για αυτους τους 2 αν πιστευε πως ειναι απαραιτητοι για την ομαδα.Οταν υπαρχει τετοια αποψη για 2 παικτες στη δικη μου λογικη δεν υπαρχει λογος προτασης ανανεωσης.Βλεπεις μπροστα και ψαχνεις να προσθεσεις παικτες που μπορουν να σε πανε ενα βημα παρακατω.Φοβικες αποψεις του στυλ μηπως να τους κρατουσαμε και αυτους για να μην χαθει η οποια ομοιογενεια τις βρισκω λαθος.Αλοιμονο αν δεν μπορεις να ενσωματωσεις 2 η 3 νεους παικτες.
κοιτα ετσι οπως το γραφεις ακουγεται ακραιο.αν κ το δικαιωμα αμφισβητησης αφορα στις προθεσεις κ οχι στις επιλογες.οποτε κ τις λαθος επιλογες τις δεχομαι σαν κατι που τους τσουζει περισσοτερο απο εμενα οταν γινονται.Οποτε τις προσπερναω.Μπορεις να μη με χωνευεις φυσικα επειδη τα λεω χαριτωμενα κ δεν αντιδραω σε αυτα που μου φαινονται ως λαθη.αλλα οχι για γιεσμαν.
100 φορες εχω πει οτι δε γουσταρω σαν τυπο το λουτσεσκου, με εκνευριζει αφανταστα η ανωριμοτητα του γιωργακη κ δεν ειναι της αισθητικης μου ο ιβαν.αλλα με το χρονο μειωνουν τα λαθη τους με γεωμετρικη προοδο.Ως προς τα καθηκοντα τους δεν εχω να τους προσαψω πολλα.κ ειναι πολυ μικρα αυτα που εχω να τους προσαψω σε σχεση με τα καλα κ κυριως με τις προθεσεις τους.
τελος δεν ειπα οτι ειναι λογικο να ξεκινησεις με 8 χαφ.ειπα οτι δεν ειναι 8.επισης δεν ξερουμε σε ποιους υπολογιζουν σοβαρα δεδομενων κ των τραυματισμων.οποτε βασει σεναριων αυτην τη στιγμη που μιλαμε εχουμε δεδομενο ενα δανεικο χαφ.ενα ακομα που απο οτι φαινεται ερχεται.τρια φευγατα που θα ξεκαθαρισουν τις επομενες μερες.κ δυο φημολογουμενες μεταγραφες χαφ.
100 φορες εχω πει οτι δε γουσταρω σαν τυπο το λουτσεσκου, με εκνευριζει αφανταστα η ανωριμοτητα του γιωργακη κ δεν ειναι της αισθητικης μου ο ιβαν.αλλα με το χρονο μειωνουν τα λαθη τους με γεωμετρικη προοδο.Ως προς τα καθηκοντα τους δεν εχω να τους προσαψω πολλα.κ ειναι πολυ μικρα αυτα που εχω να τους προσαψω σε σχεση με τα καλα κ κυριως με τις προθεσεις τους.
τελος δεν ειπα οτι ειναι λογικο να ξεκινησεις με 8 χαφ.ειπα οτι δεν ειναι 8.επισης δεν ξερουμε σε ποιους υπολογιζουν σοβαρα δεδομενων κ των τραυματισμων.οποτε βασει σεναριων αυτην τη στιγμη που μιλαμε εχουμε δεδομενο ενα δανεικο χαφ.ενα ακομα που απο οτι φαινεται ερχεται.τρια φευγατα που θα ξεκαθαρισουν τις επομενες μερες.κ δυο φημολογουμενες μεταγραφες χαφ.