Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Τα νούμερα του για Ρωσικό πρωτάθλημα (που είναι φουλ αμυντικογενες) και σε σχέση με την ομάδα στην οποία παίζει δεν είναι άσχημα.
Άμα κάνεις μια βόλτα στις μεγάλες ομάδες της Ρωσίας και δεις τα νούμερα των κεντρικών τους χαφ θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Zobnin με αξία 13Μ και τον οποίο είδαμε και ξέρουμε ότι πρόκειται για παικταρά.
Πέρυσι τελείωσε τη χρόνια με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 29 ματς.
Παρόμοια είναι η εικόνα και των υπολοίπων κεντρικών χαφ των μεγάλων ομάδων, γενικα το Ρωσικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δυσκοιλιο.
Από κει και πέρα επειδή δεν έχουμε εικόνα από τον παίχτη οφείλουμε να περιμένουμε να τον δούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Εγώ προσωπικά μετά από το κάζο που έπαθα με τον Κρεσπο έχω μάθει πάντα να κάνω υπομονή εκτός αν πρόκειται για περίπτωση που βγάζει μάτια...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα κάνεις μια βόλτα στις μεγάλες ομάδες της Ρωσίας και δεις τα νούμερα των κεντρικών τους χαφ θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Zobnin με αξία 13Μ και τον οποίο είδαμε και ξέρουμε ότι πρόκειται για παικταρά.
Πέρυσι τελείωσε τη χρόνια με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 29 ματς.
Παρόμοια είναι η εικόνα και των υπολοίπων κεντρικών χαφ των μεγάλων ομάδων, γενικα το Ρωσικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δυσκοιλιο.
Από κει και πέρα επειδή δεν έχουμε εικόνα από τον παίχτη οφείλουμε να περιμένουμε να τον δούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Εγώ προσωπικά μετά από το κάζο που έπαθα με τον Κρεσπο έχω μάθει πάντα να κάνω υπομονή εκτός αν πρόκειται για περίπτωση που βγάζει μάτια...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11

Σε άλλη ομάδα έπαιζε ο silva σε άλλη θα παίξει. Νομίζω ότι άλλο ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του δεν έχουμε και αυτό δεν μπορεί παρά να προσθέσει κάτι παρά να αφαιρέσει
Ο γιωργης στο intagram απαντησε 'ναι αλλους 2' σε ερωτηση για το αν θα παρουμε κι αλλους χαφ εκτος του σιλβα
Τώρα να πω ότι βγάζει νόημα η απόκτηση Σιλβα σε συνδυασμό με ανανέωση Κανιας και απόκτηση άλλων 2 χάφ που είπε ο Σαββιδης θα πω ψέμματα.
-
Αν ήταν βελτιωμένος Καντουρι δεν θα έπαιζε στην Αχματ, αλλά σε καμιά Ιταλία.nikolasf έγραψε:Θεωρώ ότι μετά την προετοιμασία θα δούμε ένα διαφορετικό Μίσιτς όπως και Ιγκασον. Τώρα όσο αφορά το Σίλβα, από όσο είδα και διάβασα και εδώ και εκτός, είναι ένας πολύ βελτιωμένος Καντουρί, κάτι μεταξύ θέσεων 8-10.
Μην ξεχνάμε ότι τον Καντουρι τον πήραμε από τη Νάπολι.
- Mauricio-8-
-
Αριστερό Μπακ έμαθα πως μετά από πολύμηνες συνεδρίες με τον ψυχολόγο του και επειδή ο Ιβάν είναι καλός άνθρωπος θα γυρίσει στην ομάδα ο μέγιστος ποιοτικοτατος ΛΕΒΕΚ.

Napoli4 έγραψε:Μαουρίσιο, τον θέλει η Newcastle αυτον. Το πιο value for money αριστερό μπακ της αγοράς, ο καλύτερος ελεύθερος και εξαιρετικος παικτης. Απίθανο να ερθει.
Ελεύθερο και καλό αριστερό μπακ έχει,πάντως, και η Αχμάτ Γκρόζνι
https://www.transfermarkt.com/milad-moh ... ler/333355
- sourmenetes
- Moderator
Πισω απο τους 2-3 βασικους ποιος θα παιζει Joshua??joshua έγραψε:Τώρα να πω ότι βγάζει νόημα η απόκτηση Σιλβα σε συνδυασμό με ανανέωση Κανιας και απόκτηση άλλων 2 χάφ που είπε ο Σαββιδης θα πω ψέμματα.
Ξεκιναμε μια περιοδο που εχουμε πολλα ερωτηματικα στα χαφ.
Επισης στην εξισωση των χαφ δεν εχετε συμπεριλαβει και τον καντουρι.και αυτος εκει επαιζε.
- thanos-xanthi
παντως με ανανεωση Κανιας ,με αποκτηση Σιλβα , και αλλα 2 χαφ που ειπε ο Γιωργης
πλεον νομιζω ο Ομαρ πρεπει να μας κουναει ηδη μαντηλι
πλεον νομιζω ο Ομαρ πρεπει να μας κουναει ηδη μαντηλι
- ΑποστόληςΑ
Επαναλαμβάνω ότι ο Silva έρχεται ως πολυεργαλείο αφού μπορεί και παίζει όλες τις θέσεις των χαφ (αμυντικό κεντρικό και επιθετικό), όπως και τις θέσεις του εξτρέμ. Ουσιαστικά μπορεί να αγωνιστεί σε 5 θέσεις. Έχω εμπιστοσύνη στον Lucesku, που προφανώς κάτι ενδιαφέρον είδε στα χαρακτηριστικά του παίκτη.
Ο Σίλβα μου φαίνεται πως έρχεται για 12ος παικτης, όπως ηταν ο Σακχοφ. Δεν υπολογίζεται για βασικός, αλλά θα είναι σχεδόν παντα στις αποστολές κυρίως λόγω της ικανότητας του να παιζει σε πολλές θέσεις. Ουσιαστικά παίζει σε κάθε θέση του κέντρου και μεσοεπιθετικα.
Τα νούμερα του δεν είναι άσχημα για ρωσικό πρωτάθλημα όπως είπε κι ενας φίλος.
Εντύπωση πάντως μου κανει πως παίρνουμε κι άλλο παίκτη, μετα τον Ινγκασον, απο ομάδα που επαιζε με 3αδα πίσω. Ισως αλλάξουμε συστημα στην Ευρώπη;
Τα νούμερα του δεν είναι άσχημα για ρωσικό πρωτάθλημα όπως είπε κι ενας φίλος.
Εντύπωση πάντως μου κανει πως παίρνουμε κι άλλο παίκτη, μετα τον Ινγκασον, απο ομάδα που επαιζε με 3αδα πίσω. Ισως αλλάξουμε συστημα στην Ευρώπη;
-
"the Crespo incidence"joshua έγραψε:Εμενα και απο τα βιντεακια που εχω δει και απο την αναλυση του Τσακαλεα εξακολουθει να μην με εντυπωσιαζει.Ειναι ενας παικτης που επαιζε κυριως σε διαφορετικους σχηματισμους σε σχεση με αυτα που βλεπουμε σε εμας.Επαιζε κυριως αριστερα και λιγοτερο στο 8 που θεωρητικα καλειται να καλυψει και αν τον θεωρησουμε τελικα μεσοεπιθετικο τα νουμερα του δεν βγαζουν ματια και σε εμας λειπουν τα νουμερα απο τους μεσοεπιθετικους μας.Φυσικα απο την στιγμη που θα αποκτηθει οπως φαινεται το μονο που μπορουμε να ευχηθουμε ειναι να παθουμε Κρεσπο...