Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ανακοίνωση. Τα λεφτά είναι στην κουβέρτα και γυρίζουν........ Η κουβέρτα έχει 4 τρύπες, σε ποια θα πέσουν δεν γνωρίζω.
Είπαμε πάμε για τζαμαρίες, θα το πω απλά βιτρίνες μπας και νιώσουν κάποιοι επιτέλους.
Μην βγάζετε παρακαλώ βιαστικά συμπεράσματα, υπάρχει ρευστότητα σε αυτές τις καταστάσεις κι επιτέλους δείξτε λίγο εμπιστοσύνη σε αυτούς που έδειξαν ότι γνωρίζουν να "φτιάχνουν ομάδα" και μην δίνετε βάση, τόσο στα πρόσωπα. Μέταλλο νικητή θέλουμε από όλους και καλούς χαρακτήρες, πρωτεύον αυτό.
pilotos έγραψε:Ανακοίνωση. Τα λεφτά είναι στην κουβέρτα και γυρίζουν........ Η κουβέρτα έχει 4 τρύπες, σε ποια θα πέσουν δεν γνωρίζω.
Είπαμε πάμε για τζαμαρίες, θα το πω απλά βιτρίνες μπας και νιώσουν κάποιοι επιτέλους.
Μην βγάζετε παρακαλώ βιαστικά συμπεράσματα, υπάρχει ρευστότητα σε αυτές τις καταστάσεις κι επιτέλους δείξτε λίγο εμπιστοσύνη σε αυτούς που έδειξαν ότι γνωρίζουν να "φτιάχνουν ομάδα" και μην δίνετε βάση, τόσο στα πρόσωπα. Μέταλλο νικητή θέλουμε από όλους και καλούς χαρακτήρες, πρωτεύον αυτό.
SM-G965F
η κουβερτα νταξει το πιασαμε , την τζαμαρια και τις βιτρινες τι τις ηθελες
Ειδα όλο το παιχνίδι με βασικό Silva τα συμπεράσματα μου. Είναι πολύ μικρόσωμος δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Ειναι κλασικό 8αρι δεν είναι 6αρι άρχεται για Αντί-Σακοφ λογικά.Ειναι πολύ γρήγορος μοιάζει πολύ τον Ζάμπα και βλέπω ότι έχει και καλή τεχνική.Δεν τον βλέπω να μαρκαιρνει όμως.
renegade έγραψε:Να ρωτήσω εγώ κάτι?
Αυτόν τον Σίλβα γιατί όλοι τον βλέπετε και τον υπολογίζεται ως χαφ?
Μόνο εγώ βλέπω ότι κινείται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείται ο καντουρί?
Μη μιλαμε για χωρους καντουρι γιατι ο καντουρι πιο πολυ στα πιτς κυκλοφορει..
Ουστ ρε ταγάρι! Όταν σου έβγαζε σλάλομ στα χιόνια στην Παράσχολαντ ήσανε παλίκαρος και γίγαντας, εε;;