Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Να ρωτήσω εγώ κάτι?
Αυτόν τον Σίλβα γιατί όλοι τον βλέπετε και τον υπολογίζεται ως χαφ?
Μόνο εγώ βλέπω ότι κινείται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείται ο καντουρί?
Μόνο εγώ βλέπω ότι κινείται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείται ο καντουρί?
έχω άποψη γιατί βλέπω τσαμπιονσιπ λόγω λιντς , είναι παιχταράς , θηρίο , ένα κέντρο μόνος του .. δεν νομίζω να έρθει σε εμάςgiliopoulos έγραψε:Mηπως αυτος ειναι ο ολλανδος παικταρας που λενε? https://www.transfermarkt.com/leroy-fer ... eler/63342
obanebane έγραψε:Κάνα ματσάκι του Σίλβα υπάρχει πουθενά;
https://youtu.be/DmBOye6HdR0
Ειδα 60 λεπτά
Ειανι κάτι ανεμεσα σε πελκα κ καντουρο
Άργος σχετικά δυνατός καλή πάσα
Παίζει σαν αρ έσωτ μεσος
Καλο εργαλείο μ φάνηκε
- invincible
Αυτό που μένει ερωτηματικό και δεν ακούμε τίποτα είναι για τον αριστερό μπακ!!! όλο χαφ και εξτρεμ ακούμε!!! που πάει να πει εμπιστεύεται τον Γιαννουλη ο προπονητής. 

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ισχυει αυτο φιλε. τη χρονια που μας περασε το heat map του δειχνει ακριβως αυτο που λες. την αμεσως προηγουμενη βεβαια επαιξε στον αξονα. οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ θεωρω οτι θα κληθει να βοηθησει σε διαφορετικους ρολους μες τη χρονια.renegade έγραψε:Να ρωτήσω εγώ κάτι?
- ΑποστόληςΑ
O Ismael Silva εξ όσων διαβάζω είναι πολυεργαλείο γιατί μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις των χαφ (αμυντικό, κεντρικό και επιθετικό) + εξτρέμ.
Τώρα έβλεπα το cska akhmat. Όντως παίζει αριστερό χαφ, παρόμοια με τον τρόπο που παίζει ο Καντούρι. Γρήγορος, κοντρολαρισμένος, πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και αξιοπρεπής πάσα μπροστά τα πρώτα συμπεράσματα.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Στην σελίδα της παε στο ινστα λασκα.
θενξ
- sourmenetes
- Moderator
Μη μιλαμε για χωρους καντουρι γιατι ο καντουρι πιο πολυ στα πιτς κυκλοφορει..renegade έγραψε:Να ρωτήσω εγώ κάτι?

για χαφ γρηγορος..Hermann έγραψε:Γρήγορος ή αργός τελικά ρε παιδιά;
Πιο γρήγορος από τον Oliveira πιο αργός από τον Garry Rodrigues. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Το γκολ της Cska μπήκε από καθυστερημένα ηλίθιο πέναλτι του αριστερού μπακ. Σε μία στιγμή δάκρυσα (από τη συγκίνηση) γιατί μου ήρθαν αναμνήσεις του Leovac στο μυαλό.
Το γκολ της Cska μπήκε από καθυστερημένα ηλίθιο πέναλτι του αριστερού μπακ. Σε μία στιγμή δάκρυσα (από τη συγκίνηση) γιατί μου ήρθαν αναμνήσεις του Leovac στο μυαλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 04 Ιουν 2019, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.