Οτι μπορει να ειναι αυτος ο εξτρεμ...obanebane έγραψε:Δεμιρη,τι εννοείς ρε;
Λάθος κατάλαβα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Φερε kabore να γουσταρουμε. Γραφεται για ομαδες της τουρκιας, σημερα χαλασε της μπεσικτας γιατι ζηταει περιπου 1 μυριο τον χρονο για 2ετες.
Με kabore,silva,misic ισως ειμαστε καλα για αρχη συν αλλος ενας που λεει ο γιωργης λογικα 8αρι, συν βερνμπλουμ(?)
Με kabore,silva,misic ισως ειμαστε καλα για αρχη συν αλλος ενας που λεει ο γιωργης λογικα 8αρι, συν βερνμπλουμ(?)
TheCursed έγραψε:Προφανως ρε μπανε απλα ειμαι της αποψης οτι οποιος και να ερθει αν δεν τον δω εγω με τα ματια μου στην ομαδα μου δεν λεω τπτ ειτε ειναι ο μπεν αρφα ειτε ο μπαλαφας για να πιασει η να μν πιασει ενας παιχτης σε μια ομαδα παιζουν παρα πολλα οποτε περιμενω να τν δω εδω δεν μ νοιαζει τι εκανε με τς αλλες ομαδες και απο την στιγμη που ο σαββιδης ο ιδιος ειπε οτι θα παρουμε αλλους 2 χαφ ειμαι κομπλε γενικα ο Π.Α.Ο.Κ θελει ταχυδυναμικους παιχτες κ ο σιλβα ειναι.obanebane έγραψε:TheCursed έγραψε:Χαίρομαι που δεν έχει κάνεις καλή άποψη για σιλβα όποτε το φόρουμ δεν έχει καλή άποψη βγαίνει παιχταράς βλέπε κρεσπο βλέπε πουκι ωραία καλά το πάτε.
Κανείς δε μπορεί να έχει πραγματική άποψη για έναν παίχτη που δε τον έχει δει σε 5-10 ματς.
Εικασίες κάνουμε.
Πάντως αυτό το θα πάρουμε άλλα δύο χαφ ήταν ανακουφιστικό.

Τέλος και οι Σακχοφ,Κανιας.
Δε βλέπω πως αλλιώς θα έρθουν άλλοι δύο.
Ρε sourme και ο Ζαμπα, που στη θεωρια μαλιστα ηταν πιο hot ονομα απο τον Σιλβα, λογω απειριας και ηλικιας ειχε ενα καλο,ενα μετριο και ενα κακο παιχνιδι λιγο πολυ σε μεσο ορο και καπως ετσι φετος αναζητειται ενα εξτρεμ που να εξασφαλιζει μια καποια σταθεροτητα σε υψηλο επιπεδο.Επιπλεον η θεση του εξτρεμ μπορει να κρυψει τις κακες τις βραδιες με την βοηθεια του συνολο.Αν το χαφ σου εχει μια κακη βραδια τοτε εχεις προβλημα και καπου εκει σε πιανει το αγχος στη σκεψη οτι μπορει να κατεβεις στα προκριματικα με εναν παικτη οπως ο Σιλβα στα χαφ.Οπως φαινεται ομως αυτο το καταλαβαινουν και στη παε.
Ε φυσιολογικα ναι θα πας με σιλβα συν τους 2 π ειπε ο γιωργης κ βερν μαου μισιτς
Εντάξει ρε joshua ας μην είμαστε υπερβολικοί,ο Σίλβα δεν ειναι 19,έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του σε πρωτάθλημα πολυ ανωτερο απο την σημερινη σουπερλιγκ.
-
Mηπως αυτος ειναι ο ολλανδος παικταρας που λενε? https://www.transfermarkt.com/leroy-fer ... eler/63342
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα έρθουν και άλλοι αυτές τις μέρες εκτός από τον Σίλβα. Γιώργης speak. 

τωρα το κοιτουσα ρε μαυρε σκυλε κ δν ειχε απαντησει.....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθουν και άλλοι αυτές τις μέρες εκτός από τον Σίλβα. Γιώργης speak.
- sourmenetes
- Moderator
Ωχ...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθουν και άλλοι αυτές τις μέρες εκτός από τον Σίλβα. Γιώργης speak.
Θα πεσει η Φορτσα μεσα...

Ζιβκοβιτς is coming...

οτι εχει κανει οργια 2 χρονια στην τσεχια και ταιριαζει στο προφιλ.. δεν τρολαρα..obanebane έγραψε:Δεμιρη,τι εννοείς ρε;
Λάθος κατάλαβα;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ναι 2 1 θα το γυρισωΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Cursed μετράς σκορ;; Σε έχω
-
Πολύ καλός, έβγαλε τραυματισμό κ δεν έπαιξε καθόλου μετά το Γενάρη όμως. Επίσης έχει σκαμπανευασματα στην αποδοση του. Όταν έπαιζε καλά η Σουονσι ήταν άλλη ομάδα. Μ αρέσειgiliopoulos έγραψε:Mηπως αυτος ειναι ο ολλανδος παικταρας που λενε? https://www.transfermarkt.com/leroy-fer ... eler/63342
σε ποια σελιδα στο ινστα το λεει αυτο ;;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθουν και άλλοι αυτές τις μέρες εκτός από τον Σίλβα. Γιώργης speak.