Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Αλλά δύο χαφ πέρα από τον Ισμαηλ θα πάρουμε. Μόλις το έγραψε ο Γιώργης. Με πρόλαβες cursed χαχα
Προφανως ρε μπανε απλα ειμαι της αποψης οτι οποιος και να ερθει αν δεν τον δω εγω με τα ματια μου στην ομαδα μου δεν λεω τπτ ειτε ειναι ο μπεν αρφα ειτε ο μπαλαφας για να πιασει η να μν πιασει ενας παιχτης σε μια ομαδα παιζουν παρα πολλα οποτε περιμενω να τν δω εδω δεν μ νοιαζει τι εκανε με τς αλλες ομαδες και απο την στιγμη που ο σαββιδης ο ιδιος ειπε οτι θα παρουμε αλλους 2 χαφ ειμαι κομπλε γενικα ο Π.Α.Ο.Κ θελει ταχυδυναμικους παιχτες κ ο σιλβα ειναι.obanebane έγραψε:TheCursed έγραψε:Χαίρομαι που δεν έχει κάνεις καλή άποψη για σιλβα όποτε το φόρουμ δεν έχει καλή άποψη βγαίνει παιχταράς βλέπε κρεσπο βλέπε πουκι ωραία καλά το πάτε.
Κανείς δε μπορεί να έχει πραγματική άποψη για έναν παίχτη που δε τον έχει δει σε 5-10 ματς.
Εικασίες κάνουμε.
σε εφαγα λαχανο αχχααχΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αλλά δύο χαφ πέρα από τον Ισμαηλ θα πάρουμε. Μόλις το έγραψε ο Γιώργης. Με πρόλαβες cursed χαχα
Εμενα τωρα οταν λεγατε πριν για εξτρεμ μ ηρθε ο suasseta στο μυαλο δεν ξερω γιατι.
- sourmenetes
- Moderator
αχαχαχαχ...TheCursed έγραψε:Και μολις ο σαββιδης απαντησε οτι αν ερθει ο σιλβα θα παρουμε αλλον χαφ και ειπε ναι αλλου ς 2
Να γελασω ή να κλαψω..
Που το εγραψε παιδια?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αλλά δύο χαφ πέρα από τον Ισμαηλ θα πάρουμε. Μόλις το έγραψε ο Γιώργης. Με πρόλαβες cursed χαχα
να κλαψεις γιατι αφου το ηξερες επειδη δν τα λες??sourmenetes έγραψε:αχαχαχαχ...TheCursed έγραψε:Και μολις ο σαββιδης απαντησε οτι αν ερθει ο σιλβα θα παρουμε αλλον χαφ και ειπε ναι αλλου ς 2
Να γελασω ή να κλαψω..

- Γιώργος Μάτζου 4
ινσταtyphoon έγραψε:Που το εγραψε παιδια?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αλλά δύο χαφ πέρα από τον Ισμαηλ θα πάρουμε. Μόλις το έγραψε ο Γιώργης. Με πρόλαβες cursed χαχα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Νομίζω σιγά σιγά πρέπει να αποχαιρετάμε τον Εβγκεν. Μένει να δούμε ποιος από τους Κάνιας ή Μίσιτς θα φύγει μαζί του.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΠΑΟΚ μαλλον εχει καταλαβει τι πρεπει να κανει...
Απλα εμεις μαλλον Τον φοβομαστε.Μαλλον καταλοιπα του παρελθοντος..
Τα ιδια λεγοντουσαν και περυσι με τον ζαμπα ανευ παραστασεων.
@the cursed, αυτο που ξερουμε ειναι οτι η ομαδα θα ενισχυθει με 2 χαφ ξεραμε σιγουρα, εφοσον εμεναν οι Κανιασ-Σακχοφ.
@the cursed, αυτο που ξερουμε ειναι οτι η ομαδα θα ενισχυθει με 2 χαφ ξεραμε σιγουρα, εφοσον εμεναν οι Κανιασ-Σακχοφ.
Demir έγραψε:o stoch που ειναι εξτρεμ κοντα στα 30 , με εμπειρια στο τσ λ, στον πρωταθλητισμο και νουμερα τρομερα... χμμμμobanebane έγραψε:Κανένας δανεικός δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα στον ΠΑΟΚ,ούτε καν ο Ολιβειρα,που έδειξε ότι έχει ποιότητα άλλα έχω την αίσθηση ότι δεν τα έδωσε όλα σε κανένα παιχνίδι.
Ίσως μόνο ο Στοχ,και γι'αυτό μας έχει μείνει απωθημένο και των δύο.
και ανηκει και σε ομαδα...
Οκ ρε,μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός με τον Στοχ.
Απλά γούσταρα πολύ την θητεία του στην ομάδα και θεωρώ ότι έπρεπε να είχε βρεθεί τρόπος να μείνει.
Πάντως και πρωτάθλημα πήρε φέτος και μια χαρά νούμερα έκανε.
Αυτο.sourmenetes έγραψε:Ο ΠΑΟΚ μαλλον εχει καταλαβει τι πρεπει να κανει...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έτσι ακριβώς σουρμε. Το ίδιο ακριβώς φοβομασταν και με την φυγή του Τζαλμα. Η ομάδα ανεβαίνει...