Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από seaman »

Η περίπτωση nakamba παίζει να μην είναι παπάς και εξηγούμαι.
Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσαμε για επαφές προς επάνοδο στην Τούμπα του Garry. Πιθανό να μην είναι άσχετες με την υπόθεση του nakamba καθώς έχουν κοινό μάνατζερ με τον garry. Ίσως λοιπόν οι επαφές να αφορούσαν στον nakamba. To κλου της υπόθεσης. Κοινό μάνατζερ έχει και o Ivan Leko που τον πήρε στην Μπριζ και εμφανώς ως σκαλοπάτι για καλύτερο πρωτάθλημα. Με τον Λέκο τα σπάσανε για κάποιο λόγο και από το Φλεβάρη έχει φάει πάγκο. Σημειωτέον ότι ο Λέκο είχε συλληφθεί στο Βέλγιο για διάφορες "ύποπτες" υποθέσεις και την έκανε για την Αραβία και της Αλ Άϊν. Έχει λογική λοιπόν ότι ο μαυρούκος θα φύγει από την Μπριζ, αλλά η υπόθεσή του βρωμάει από μακρυά.
Φυσικά μπορεί τον Ιούνη να τον βγάλει στο Κόπα Άφρικα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:sfina.gr

Δεν “εσίγησε” ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν κάποιοι, αλλά ο προγραμματισμός έχει γίνει και μπαίνει η ομάδα στην τελική ευθεία για δυο μεγάλες μεταγραφές, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας…

Δυο παίκτες που θέλει όσο τίποτε άλλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σταμάτησε τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ισμαέλ Σίλβα, γιατί βρήκε κάτι καλύτερο και έτσι είμαστε σε αναμονή ολοκλήρωσης της μεταγραφής επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σίλβα να είναι στα… πιτς, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες.

Ο Λουτσέσκου είναι απόλυτος σε κάποια θέματα και επειδή η οικογένεια Σαββίδη τον υπολογίζει και τον σέβεται, ακούει τις εισηγήσεις του, σε συνεργασία με τον Μάριο Μπράνκο και αποφασίζουν.

Γι αυτό λοιπόν, να περιμένετε μια πολύ θετική εξέλιξη μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, δυο παικταράδες στην Τούμπα
Στον δρόμο είναι!! :D :D
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πιστεύω ότι πλέον δεν ξέρουν την τύφλα τους οι δημοσιογράφοι. Φυσικά και είναι παπάς το θέμα της metrosport.. και πώς να μην είναι δηλαδή... βασικά παιχνίδια manager που μπορεί κάποια από αυτά να γίνονται και με την σύμφωνη γνώμη μας...
Ένα πουλάκι μου είπε ότι πάμε για δύο παίκτες. Χαφ και εξτρέμ..
1. Ο χαφ είναι έγχρωμος γύρω στα 30 και είναι παικταράς.
2. Ο εξτρέμ είναι μικρότερος, αριστεροπόδαρος και λευκός.
Όσο κι αν επέμεινα το πουλάκι δε μου είπε ονόματα.
Ο ένας από τους δύο προέρχεται από ομάδα που φοράει κίτρινα. Και οι δύο προέρχονται από Ιβηρική χερσόνησο..
Είδωμεν...
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

ΣΦΙΝΑ η δημοσιογραφια στα καλυτερα της,μουαχαχαχαχχα ο γοδιν ποτε ερχεται?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μαζί με Πιάτι
prax

Δημοσίευση από prax »

makispaspartou έγραψε:Πιστεύω ότι πλέον δεν ξέρουν την τύφλα τους οι δημοσιογράφοι. Φυσικά και είναι παπάς το θέμα της metrosport.. και πώς να μην είναι δηλαδή... βασικά παιχνίδια manager που μπορεί κάποια από αυτά να γίνονται και με την σύμφωνη γνώμη μας...
Ένα πουλάκι μου είπε ότι πάμε για δύο παίκτες. Χαφ και εξτρέμ..
1. Ο χαφ είναι έγχρωμος γύρω στα 30 και είναι παικταράς.
2. Ο εξτρέμ είναι μικρότερος, αριστεροπόδαρος και λευκός.
Όσο κι αν επέμεινα το πουλάκι δε μου είπε ονόματα.
Ο ένας από τους δύο προέρχεται από ομάδα που φοράει κίτρινα. Και οι δύο προέρχονται από Ιβηρική χερσόνησο..
Είδωμεν...
Ο εξτρέμ είναι κ αυτός παιχταρα? Ρώτησες?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

παιζει να ειναι και κλεισμενοι οι βασικοι στοχοι και να περιμενουν να δουν τι θα γινει με ανανεωσεις
Kabore ειναι το χαφ εχω feeling
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στην Ισπανία εκτός από τη Villareal φοράει κανείς άλλος κίτρινα;
Μετά είναι και η Λας Πάλμας που λευκός αριστεροπόδαρος είναι και ο Γκαρσία αλλά δεν νομίζω ότι θα κινούμασταν για αυτόν.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

δεν βρηκα εγχρωμο χαφ στην ισπανια που να μπορει να ερθει
δεν ξερω για Πορτογαλια
gedson fernandes???
:lol: :lol: :lol: :lol:
prax

Δημοσίευση από prax »

Alfred n’diaye
Δανεικός από Βιγιαρεάλ σε Μάλαγα, 30 ετών ανθρωποφάγος, δεν τον ξέρω αλλά στο μάνατζερ τον έχει πολύ δυνατός στα αμυντικά αλλά 1.90 ύψος. Εξού κ το ανθρωποφάγος
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σιωπης;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Έχουμε ακόμα 21 μέρες για την πρώτη συνάντηση για εργομετρικά κτλ 21 μέρες=3εβδομαδες!!! Δεν έχουν βγει καν διάρκειας!!! Η προετοιμασία ξεκινάει 1 Ιουλίου με 28 Ιουλίου με 8 φιλικά σε δυο στάδια!!! Πρώτος επίσημος αγώνας 6-7 Αυγούστου! Ας πούμε πως κλείσαμε όλες τις μεταγραφές από τώρα ποιος ο λόγος να τις βγάλουν στην φορά τόσο νωρίς? ;)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ πάντως τον Ματέο Γκαρσία από τις ακαδημίες μας τον θέλω...

Ταίριαζει στο προφίλ μεταγραφών που κάνει η ομάδα... Νέος, εξελιξιμος και λείπει από το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Θεωρώ δεδομένο οτι σε μια μεταγραφική περίοδο πάντα κοιτάς πιο ψηλά από εκεί που φτάνει η τσέπη σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να πέσεις σε κάποιο λαβράκι. Άλλωστε το πότε φεύγει και με τι κόστος ένας παίκτης δεν εξαρτάται πάντα από την ομάδα που πουλάει. Δε μου φαίνεται λοιπόν παράλογο ούτε το να έχει προταθεί ο συγκεκριμένος παίκτης, ούτε το να ρωτήσει γιαυτόν ο branco. Λογικά οι παίκτες που προτείνονται ειδικά σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι εκατοντάδες, όπως καλά θα κάνει και το τμήμα scouting να είναι ενήμερο για πιθανούς στόχους. Παράλογο βέβαια είναι το ενδεχόμενο να έχει προκριθεί ο συγκεκριμένος ως κορυφαίος στόχος και να βρίσκεται η παε σε διαπραγμάτευση με την brugges για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Για πολλούς λόγους. Και κυρίως βέβαια σχετικά με το κόστος της μεταγραφής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”