Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από laska4 »

Mauricio-8- έγραψε:Χωρίς να θέλω να βγάλω κάποιον Παπα.Μολις διαβασα στο insta ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει τρελή βομβα για την μεσαία γραμμή μας! Ότι θα κάνει εντύπωση σε όλη την Ευρώπη και ότι είναι παίκτης που το όνομά του είναι πολύ βαρύ όπως για Ελλάδα!Μαζι με αυτά των Ριβαλντο Σισε λόγω βιογραφικού! Για να δούμε!
Απάντα τους materazzi έχω info !!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Oleomatosevosmos

Δημοσίευση από Oleomatosevosmos »

Mauricio-8- έγραψε:Χωρίς να θέλω να βγάλω κάποιον Παπα.Μολις διαβασα στο insta ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει τρελή βομβα για την μεσαία γραμμή μας! Ότι θα κάνει εντύπωση σε όλη την Ευρώπη και ότι είναι παίκτης που το όνομά του είναι πολύ βαρύ όπως για Ελλάδα!Μαζι με αυτά των Ριβαλντο Σισε λόγω βιογραφικού! Για να δούμε!
Για δειξε μας κ μας ρε φιλε να δουμε που το δες
Άβαταρ μέλους
IS_President

Δημοσίευση από IS_President »

Идет

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Καρδιναλιος αλερτ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Adebayo Akinfenwa πετρο!
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Mesut ozil
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Καμια μεταγραφή θα κάνουμε; Αυτόν τον Μπρανκο τι τον φέραμε, για γλάστρα; Δεν κινείται φύλλο.Κανα καπέλωμα θα πέσει ή κοιμάται με τα τσαρουχια ο Γιώργης;Προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

PAOK_Antarctica έγραψε:
cartman έγραψε:Παντως αυτη τη στιγμη ο γαυρος εχει καλυτερο διδυμο βασικων χαφ, καλυτερη τετραδα εξτρεμ, ισοδυναμια στο 10 και στο δεξι-αριστερο μπακ,υπερτερουμε στα στοπερ και στα φορ. Αν και αν παρει Μπεργκ υπερτερει και εκει. Ολα αυτα θεωρωντας οτι Βιειρινια-Μαουριτσιο-Βερνμπλουμ θα ειναι μεταγραφες χειμωνα .Μεγαλη ατυχια οι 2 πρωτοι...

Του αλατιου θα μας κάνουν
Εγώ λέω να μην μπούμε στο γήπεδο για να γράψει μόνο 3-0
Με τα στοπερ και την αμυντικη λειτουργια που εχουμε 3 γκολ δεν τρωμε απο κουλα και γαυρο και στα 4 ντερμπι μαζι.Αλλα με τα χαφ που (δεν) εχουμε αυτη τη στιγμη ο γαυρος στο κεντρο θα κανει παρτυ και θα μας κλεισει στα 30 μετρα ευκολα.

Στα εξτρεμ με ενα παικταρα περνουμε προβαδισμα, στα χαφ περα απο τον χαφαρο χρειαζομαστε και τυχη στο να επιστρεψει καλα ο Σουηδος .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σ' εμάς έκανε 2 εμφανίσεις με συνολικό χρόνο συμμετοχής 34 λεπτά.
Και ο Ακπομ, οσο υπήρχε ο Πριγιοβιτς τοσο λιγο έπαιξε. Believe in Moulin. Με ονομα καμπαρέ γίνεται να μην παιζει μπάλα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχω αποκλειστικό που μου μετέφερε ο ΠΟΡΚΥ πριν λίγο, το οποίο συνάδει με της πληροφορίες του Mauricio-8-. Πασίγνωστος παίκτης, σε πολύ καλή ηλικία, βασικός σε ομάδα πολύ καλού πρωταθλήματος, παίζει κυρίως δεκάρι, αλλά κατ' ανάγκη να μπορεί να αγωνιστεί και πλάγια. Είναι παίκτης που θα τον λατρέψει ο Λουτσέσκου, δηλαδή παίκτης που όντως θα πάρει συμμετοχές στο πρώτο εξάμηνο με την ομάδα. Το deal έγινε μέσω του Βιειρίνια, όπου πήρε τηλέφωνο πρώτα τον εν λόγο παίκτη που είναι φίλος και παλιός του γνώριμος και κατόπιν έστειλε την παρακάτω φωτογραφία στον georgis.ssss στο instagram.

...
Εικόνα

ΥΓ: Είναι μάλλον γραπτό μας παίκτες με το 14 στην πλάτη και πράσινες φανέλες, να έρχονται στην ομάδα. :mrgreen:
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Gika ειναι σιγουρο?να παω αεροδρομιο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ναι αδερφέ. Εγώ είμαι ήδη εδώ και περιμένω στο Gate 4 το A :D

ΥΓ: Φυσικά κάνω πλάκα. Τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

gika έγραψε:Ναι αδερφέ. Εγώ είμαι ήδη εδώ και περιμένω στο Gate 4 το A :D

ΥΓ: Φυσικά κάνω πλάκα. Τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.
Α να χαθεις σατανα :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

macho βάλε μια τάξη ..
βαρεθήκαμε σήμερα ..
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ωχ κάπως έτσι τον βλέπω τον Branco στο τέλος της μεταγραφικής από τα καπελώματα:
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”