Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από wickerman »

Εγώ θέλω επαναφορά Leveque Dorian με κατακόρυφη αύξηση του συμβολαίου του. Η αριστερή πλευρά της άμυνάς μας δεν ήταν η ίδια από τότε που τον έδιωξαν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αρχικά να πω πως προτιμώ ανούσια κουβέντα για Γκάρι από Χαρίση :mrgreen:

Ο Γκάρι για μένα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Γρήγορος, ντριμπλαδόρος, με καλό σουτ, σέντρα και πολύ καλά νούμερα. Η τεχνική του είναι αρκετά καλή. Μπορεί να παίξει και στα 2 άκρα, τόσο στο 4-2-3-1 (επιθετικό) όσο και στο 4-4-1-1 (αμυντικό).

[youtube]o1T1bkj1H80[/youtube]

Πόνεσε η αποχώρησή του. Ειδικά έτσι όπως είχε έρθει. Βέβαια από τότε ο ΠΑΟΚ έχει κάνει άλματα προόδου και για πολλούς είναι "dream club" όπως τότε ήταν η Γαλατά για τον Γκάρι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις την αξια του,ομως εφυγε οπως εφυγε και ο κοσμος εχει καπως ξενερωσει.
Αν μιλαμε για αποκτηση του θα συμφωνουσα,αν μιλαμε για δανεισμο μακρια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Καλός ρε μάγκες σαν παίχτης αλλά δεν νομίζω να είναι ο CL@@δάτος που ψάχνουμε style πχ Carlos Vela.

Να έχει και την μπούκα στον κύκλο του αντίπαλου GK να τριπλάρει στο 1εναντίων1νός και να σκοράρει.

Θέλει τέτοιο να βρεις στην αγορά πολύ ψάξιμο για αυτό και πιστεύω η διοίκηση στρέφεται πρώτα τα 6αρο8αρια που 'δεν ξέρουν τι και πως θα μείνει' και κινούνται και για εξτρέμ να μην γίνονται λάθη όπως άλλες χρονιές.

Υ.Γ Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο(αριστεροπόδαρος ήμουν) εξτρέμ έπαιζα αριστερά και στην Αγγλία στην Πανεπιστημιακή ομάδα του Sunderland και εδώ Ν.Κοζάνης που είμαι πριν φύγω Αγγλία το 2003-4 για σπουδές.

Γενικά η θέση του winger πχ εγώ είχα την τεχνική τώρα θέλει την ταχύτητα σε σβέλτο χρόνο και να συνδυάζεται με την τρίπλα στο 1vs1.

Θα έρθει εξτρέμ καλός πιστεύω απλά θέλει να πείσεις και τον Παίχτη να έρθει Ελλάδα πράγμα πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο που είμαστε και doubeούχοι και αήττητοι που ακούγεται έξω άρα έχουν το ατού του CL.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:Μπορεί να θέλει πάρα πολύ να έρθει αλλά να μη θέλει να κινήσει τις διαδικασίες .Η μπορεί να μη θέλει καθόλου να έρθει αλλά να γουστάρει τρελά να κινεί τις διαδικασίες.
:lol: :lol: :lol:
Εσύ, νυφιτσα, κοροϊδεύεις λες και αποκλείεται να έχουν τα πράγματα έτσι!
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Ο Γκάρι έχει αρκετά από τα στοιχεία που θέλουμε στα εξτρέμ .
Κάνει δυο, τρεις δουλειές πολύ καλά μέσα στο γήπεδο , όμως ολοκληρωμένο παίκτη δεν το λες .
Πέρα του τρόπου που έφυγε , που μας ξενέρωσε λίγο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι είχε ο τρόπος που έφυγε; Του έδωσε τριπλό μισθό η Γαλατά και τον ζάλισε όπως και οι Άραβες ζάλισαν τον Πριγιο. Δεν έκανε πουστιά. Η Γαλατά μας έδωσε τα λεφτά της ρήτρας και τέλος. Απλά νόμιζε ότι πάει σε μεγάλο σύλλογο. Βλακεία του, αλλά πλέον το κατάλαβε.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Garry. Όλα του τα εξτρέμ είναι σαφώς κατώτερα. Ο Garry έχει πλέον και την Ch.L. εμπειρία με ασίστ και γκολ. Άλλωστε το γκολ που πέτυχε μέσα στη Φλωρεντία ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί.
prax

Δημοσίευση από prax »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι είχε ο τρόπος που έφυγε; Του έδωσε τριπλό μισθό η Γαλατά και τον ζάλισε όπως και οι Άραβες ζάλισαν τον Πριγιο. Δεν έκανε πουστιά. Η Γαλατά μας έδωσε τα λεφτά της ρήτρας και τέλος. Απλά νόμιζε ότι πάει σε μεγάλο σύλλογο. Βλακεία του, αλλά πλέον το κατάλαβε.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη σαν τον Garry. Όλα του τα εξτρέμ είναι σαφώς κατώτερα. Ο Garry έχει πλέον και την Ch.L. εμπειρία με ασίστ και γκολ. Άλλωστε το γκολ που πέτυχε μέσα στη Φλωρεντία ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί.
Αρνήθηκε να παίξει και να προπονηθεί απ' ότι θυμάμαι

Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή
Δλδ έδειξε στους συμπαίκτες του ότι όποιος έχει πρόταση(ούτε καν στη ρήτρα του) μπορεί να αρνηθεί να προπονείται κ να παίξει

Λιγο είναι ρε συ Αποστολή?
Από την άλλη είναι παιχταρα, δεν αντιλέγει κανείς

Αλλά μιλάμε για ένα παίχτη που δεν πρόκειται να έρθει, τζάμπα συζητάμε
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Νομίζω δεν μας έδωσαν τα χρήματα της ρήτρας , αλλά ότι έγινε διαπραγμάτευση και πήραμε λιγότερα.
Από θυμάμαι γράφτηκε ότι πίεζε με κάθε τρόπο και αυτός .
Αυτό που γράφει ο φίλος το είχα διαβάσει και εγώ .
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Λουτσέσκου θέλει και τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν

Δεν είναι μυστικό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όσον αφορά τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η εισήγησή είναι ξεκάθαρη (μεταξύ των άλλων) και για τον Μαροκινό Ελ Καντουρί. Ο Λουτσέσκου ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο την παραμονή του έμπειρου άσου, ακόμη κι αν κατατεθεί νέα πρόταση από Ιταλική ομάδα για την απόκτησή του.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Πάρμα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί, ο παίκτης ήταν με το «ένα πόδι» στο Καμπιονάτο, όμως την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή μετά την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη που ήθελε να ικανοποιήσει την επιθυμία του Λουτσέσκου, κράτησε τον Ελ Καντουρί στην Τούμπα.

Και αυτό το καλοκαίρι, ακόμη κι αν έρθει πρόταση από την Ιταλία (εκεί που λογικά δελεάζεται ο παίκτης για να μετακινηθεί), θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας της επιθυμίας του Λουτσέσκου, για να παραμείνει ο παίκτης. Είτε αρέσει στους πολλούς ή στους λίγους για τις ικανότητές του και αυτά που προσφέρει, είτε όχι, το ρεπορτάζ είναι αυτό που σας παρουσιάσαμε αναλυτικά.

metrosport

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κι εγώ πιστεύω ότι ο Garry δεν πρόκειται να έρθει. Ο ΠΑΟΚ δε μας έχει συνηθίσει σε ξαναζεσταμένο φαΐ.
Πράγματι ο Garry δεν κατέβηκε στις προπονήσεις, κι αυτό είναι εις βάρος του, αλλά γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του και όχι γιατί εκβίαζε τον ΠΑΟΚ να πει το ναι. Δεν είχε νομικό πάτημα ο ΠΑΟΚ να αρνηθεί την μεταγραφή. Αυτός που εκβίασε για μεταγραφή, φεύγοντας από την πρώην ομάδα του, ήταν ο Βαρέλα. Να τα λέμε όλα.
prax

Δημοσίευση από prax »

Μαζί σου Αποστολή, σε όλα όσα λες.

Έλεος ρε καντουρι, πάνε στην ευχή του Θεού, αφήστε το παιδί να πάει Ιταλία, αφού εδώ δεν ταίριαξε ποτέ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο Ραζβαν εχει το δικαιωμα να θελει οτι θελει, φετος παντως λογο συγκυριας θα κριθουν ιδιοκτητης/ΤΔ/προπονητης αμειληκτα. Δε καταλαβα δηλαδη παμε να ανεβουμε επιπεδο και να φερουμε παικταραδες και θα πει οχι εγω θελω τον Ελ Καντουρι?

Δε τα πιστευω αυτα βασικα δεν ειναι βλακας ο Λουτσεσκου, απο το μυαλο τους τα βγαζουν οι ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όντως ο Καντουρί είναι η απόδειξη του πώς ένας καλός παίκτης μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποια ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός που εκβίασε για μεταγραφή, φεύγοντας από την πρώην ομάδα του, ήταν ο Βαρέλα. Να τα λέμε όλα.
Είναι μη μπλέξεις με καποβερντιανό τελικά :mrgreen:

Για Καντουρί, εγώ το έχω σίγουρο πως θα φύγει. Όσο σίγουρο το έχω για Γλύκο και Μαλεζά. Απ'ότι κατάλαβα έγινε συμφωνία κυρίων με Ιβάν και όχι μόνο θα φύγει, αλλά θα πάρουμε λιγότερα από αυτά που αξίζει (υπολογίζω 500Κ - 1Μ ενώ θα μπορούσαμε 1,5-2Μ).

Αγωνιστικά μπορεί να μην ταίριαξε, αλλά εκεί φάνηκε η δυναμική του γκρουπ. Ο παίκτης επέλεξε να μείνει γιατί δέθηκε με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή. Από μένα respect.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”