για μένα το σκεπτικό σου είναι τόσο λάθος όσο λάθος είναι και το σκεπτικό αυτόν που έχουν τι διαιτησία σα άλλοθι. δε πρέπει να πηγαίνουμε ούτε από τι μια ούτε από την άλλη πλευρά.Αν είαμστε μάγκες, ας κατεβούμε σοβαροί να παίξουμε όπως με τη λειβαδιά πχ να πετάξουμε 2 γκολάκια και να φύγουμε.
Υπάρχει καμία διαιτησία που όταν παίζουμε σαν ΠΑΟΚΑΡΑ μπορεί να μας πάρει το παιχνίδι?
Ο πρόεδρος δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για διαιτησία, μη τους κάνουμε και εμείς τη χάρη να ασχοληθούμε!
αν ο διαιτητής θέλει να σε σταματήσει θα σε σταματήσει ότι και να κανεις. αν θέλει να σε δημιουργήσει πρόβλημα στο επόμενο παιχνίδι θα το κάνει επίσης. δε πρέπει να παρασυρόμαστε και να νομίζουμε ότι είμαστε ποδοσφαιρικοί θεοί που μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν.
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω ΚΑΙ τι διαιτησία. θέλω να κερδίσω τον πανιώνιο και μονο αυτόν. και δε θέλω να μου αποβληθεί παίκτης γιατί μετά δε θα παίζει στο πιο σημαντικό mats τις χρονιας, πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο...