Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Η θέση που χρειάζεται η ομάδα προσθήκη πριν τη προετοιμασία είναι στα χαφ
Και επειδή η υπάρχει λειψανδρία εκεί πιστεύω θα πάρουμε 2 οπότε και ο Σίλβα να είναι ο ένας σίγουρα πάμε και για καλύτερο παίχτη η τουλάχιστον πιο έτοιμο να βοηθήσει αμεσα
Και επειδή η υπάρχει λειψανδρία εκεί πιστεύω θα πάρουμε 2 οπότε και ο Σίλβα να είναι ο ένας σίγουρα πάμε και για καλύτερο παίχτη η τουλάχιστον πιο έτοιμο να βοηθήσει αμεσα
Χωρίς πολλά πολλά, αν μπορείς κατονόμασε σε παρακαλώ τα αδέρφια εδώ στο φορουμ που έχουν ευστοχία για τα παιδιά που θα έρθουν στα χαφMacho έγραψε:Παίκτες που μας έδωσαν το νταμπλ δεν αξίζουν τόση υποτίμηση καθώς θα μας το ξαναδώσουν.
Ξεκάθαρα (καλώς ή όχι, ανεξάρτητα από την οπτική του καθενός) η ομάδα έριξε το ελάχιστο δυνατό βάρος στο Europa league την προηγούμενη σεζόν . Παρεμπιπτόντως η Τσελσι το πήρε αήττητη.
Ο βραζιλιάνος είναι κλεισμένος και περιμένει εμάς, όχι εμείς αυτόν. Ταυτόχρονα στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ομάδα έδειξε πως πλέον κινείται εξαιρετικά πετυχημένα με το όποιο περιθώριο συνεχής βελτίωσης.
Σε παιχνίδια στα οποία ο Μπισεσβαρ θα αγωνίζεται αριστερά για λόγους τακτικής είναι λογικό ο βραζιλιάνος (και ο κάθε "βραζιλιάνος") να υπολογίζεται και ως αναπληρωματικος του Πέλκα, εκτός αν πιστεύουμε πως ο τελευταίος θα πάρει 50+ παιχνίδια.
Κάποιοι έχετε μεγάλη ευστοχία ως προς τα που κινούμαστε στο χώρο των χαφ στο φόρουμ. Κρατήστε ταυτόχρονα έναν αστερίσκο στον Μισιτς.
Γουστάρω και εγώ τους νεαρούς Έλληνες παίκτες αλλά μέχρι να δω κάποιον να δουλεύει νυχθημερόν και να κανει δύο ώρες ατομικό μετά την κάθε προπόνηση με το κεφάλι κάτω, θα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές. Όπως δεν μπορεί ο κάθε Σαμπανης να απαιτεί εγγυημένα δέκα συμμετοχές και μάλιστα μέσω του ατζέντη του, έτσι δεν μπορεί κανείς να ζητά ευκαιρίες αν δεν τις κερδίσει με υπερβολική δουλειά και επιμονή. Στο 2019 οφείλεις να εκμεταλλευτεις το ελάχιστο που θα σου δωθεί ως παίκτης.
Ακόμη δεν μπήκε ο Ιούνης. Καταλαβαίνω τη δίψα όλων, αλλά κάποιοι μέσα στην ομάδα εργάζονται πραγματικά ακατάπαυστα και οι κόποι αυτοί ανταμοιβονται.
Είναι αλήθεια πως καιγόμαστε για χάφ και τόσο νωρίς είναι δύσκολο να προσελκύσεις παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα. Κάπως έτσι είναι μοιραίο να στραφείς σε αγορές που έχεις κάποιου είδους πρόσβαση και η ρωσική είναι τέτοια και δικαιολογεί εν μέρη την κίνηση για τον Σιλβα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μέχρι το τέλος της χρονιάς αποκτηθούν ακόμα και 3 χάφ συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιάνου.
- sourmenetes
- Moderator
Ερχεται ο Νιμανι!!!!!laska4 έγραψε:Παντως οσαββιδης ανεβασε τρια στορις με ενα εναν μαυρο και ενα rap τραγουδι ..
μπορει να φερει κανενα φιλο του ακπομ
![]()
![]()

xaxaxaxaxaxaxaxasourmenetes έγραψε:Ερχεται ο Νιμανι!!!!!laska4 έγραψε:Παντως οσαββιδης ανεβασε τρια στορις με ενα εναν μαυρο και ενα rap τραγουδι ..
μπορει να φερει κανενα φιλο του ακπομ
![]()
![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
- sourmenetes
- Moderator
-
Να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο Μπράνκο
Αυτή θα είναι η πρώτη σοβαρή μεταγραφική περίοδος για αυτον
Αυτή θα είναι η πρώτη σοβαρή μεταγραφική περίοδος για αυτον
-
2 μέτρα αριστερό εξτρεμ να σου κάνει τσαλιμια
Τι έχουν δει τα ματάκια μας???
Αυτά να θυμόμαστε για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε τωρα
Τι έχουν δει τα ματάκια μας???
Αυτά να θυμόμαστε για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε τωρα
αυτο στο κορνερ του οακα και στη τουμπα φυσικα με βαζελο νομιζω δεν ξεχνιεται
Τώρα μάτσο θα με βάλεις να ψάξω όλα τα προηγούμενα ποστ για να βρω χαφ
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:Είναι αλήθεια πως καιγόμαστε για χάφ και τόσο νωρίς είναι δύσκολο να προσελκύσεις παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα. Κάπως έτσι είναι μοιραίο να στραφείς σε αγορές που έχεις κάποιου είδους πρόσβαση και η ρωσική είναι τέτοια και δικαιολογεί εν μέρη την κίνηση για τον Σιλβα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μέχρι το τέλος της χρονιάς αποκτηθούν ακόμα και 3 χάφ συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιάνου.
Συμφωνώ. Δύο σίγουρα. Τα παιχνίδια είναι πολλά και οι ρόλοι διακριτοί. Φέτος θα είμαστε πανοπλοι
Dimpatra έγραψε:Τώρα μάτσο θα με βάλεις να ψάξω όλα τα προηγούμενα ποστ για να βρω χαφ
Αν δεν γνώριζα πως θα γίνει πανηγύρι από τα παιδιά που ασκούν που ασκούν "λειτουργημα" δεν υπήρχε θέμα
Το site όμως είναι υπερδημοφιλες.
Μπορείς όμως να βρεις τι έχει μεγάλο σουξέ

Βουκοβιτς ρε νιαμουυυυMacho έγραψε:Dimpatra έγραψε:Τώρα μάτσο θα με βάλεις να ψάξω όλα τα προηγούμενα ποστ για να βρω χαφ
Αν δεν γνώριζα πως θα γίνει πανηγύρι από τα παιδιά που ασκούν που ασκούν "λειτουργημα" δεν υπήρχε θέμα

Vukcevic εννοείςprax έγραψε:Βουκοβιτς ρε νιαμουυυυMacho έγραψε:Dimpatra έγραψε:Τώρα μάτσο θα με βάλεις να ψάξω όλα τα προηγούμενα ποστ για να βρω χαφ