Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Χαρίσης σίγουρα δεν πήρε ευκαιρίες. Να μην ξεχνάμε πως επί Ίβιτς τη σεζόν 2016-17 ήταν "μαύρο πρόβατο". Δυο-τρεις φορές που τον ξεκίνησε ήταν σχεδόν τέλειος και θυμάμαι τους αγώνες με τη γριά στο Καυταντζόγλειο και play-off με αεχ, στους οποίους ήταν κορυφαίος. Με ποιο σκεπτικό τώρα ο Κάνιας στη θέση 6 που είναι 32 ετών και επιρρεπής σε μυικούς τραυματισμούς είναι καλύτερος σαν εναλλακτική από τον Χαρίση των 24, δεν το γνωρίζω. Ελπίζω να του δοθούν ευκαιρίες στην προετοιμασία και στα πόδια του και στο μυαλό του είναι το να τις εκμεταλλευτεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Dimpatra έγραψε:Το άρθρο είναι από live την και καλά αντικειμενική εφημερίδα του γατούλη που προσπαθεί πάντα να μας τρυπήσει

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω ο σπορτφμ στις ειδησεις λεει σημερα πως ο Μαρκοβιτς βρισκεται αυτη τη στιγμη Θεσσαλονικη για συνομιλιες με τον ΠΑΟΚ.Οτι ναναι γραφουν...Αν υποψιαστω πως θα παμε προκριματικα με Σαχοφ-Κανιας-Μισιτς-Σιλβα στα χαφ θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

30 Μαΐου έχουμε σήμερα ή 30 Ιουνίου?
Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι λίγο....

Υ.Γ. Κι ο τρύπιος 31 "πήρε ευκαιρίες", έπαιζε και καλά, έγινε και αρχηγός, αλλά ούτε καν Κύπελλο δεν πήραμε...
Γερασίμου

goran 64 έγραψε:30 Μαΐου έχουμε σήμερα ή 30 Ιουνίου?
Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι λίγο....

Υ.Γ. Κι ο τρύπιος 31 "πήρε ευκαιρίες", έπαιζε και καλά, έγινε και αρχηγός, αλλά ούτε καν Κύπελλο δεν πήραμε...
Ποιος είναι ο "τρύπιος 31";
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Εγω τα εξωγηπεδικα δεν τα γνωριζω, οποτε αποψη δεν εχω, αλλα εντος γηπεδου ,οσες φορες τον εχω δει ,χειροτερη αναλογια καλων-κακων παιχνιδιων απο αλλους παικτες μας που πηραν πολλαπλασια παιχνιδια και ευκαιριες δεν ειχε...
Μια αναγνωση που κανουμε εγω,εσυ ο καθενας μας.
Γενικα εγω θα μετραγα και αλλα πραγματα στο αν θα κραταγα εναν παικτη.

Εχει παρα πολλα παραπτωματα και εκτος γηπεδου ΑΛΛΑ και εντος ομαδας.

Ευτυχως τα υπολογιζουν.
Μια ομαδα δεν μπορει να λεμε οτι θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο και να παρακαλαει τα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

prax έγραψε:
goran 64 έγραψε:Τα πολλά τα σούξου μούξου-κολλεγιές με τον τρύπιο 31, κάνουν τα μυαλά τρισχειρότερα κι απ του Ουάρντα...
Κάποιοι ξέρουν πολλά περισσότερα από μας και έκαναν πολλά περισσότερα από μας, για να φτάσουμε ως εδώ...
Είναι όμως πολλά τα "στοιχεία", που δεν βγαίνουν παραέξω και πολύ καλά κάνουν, όπως εκτιμώ προσωπικά...
Αλήθεια λες
Κ είναι κ πολλοί
Χαρίσης Μυστακίδης Κίτσιου κτλ κτλ

Τέλος πάντων

Τώρα διαβάζω ότι ο Ισμαέλ έρχεται σαν αντιολιβειρα
Δεν παιζει το σεναριο...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν καταλαβαίνω πού κολλάτε, η ΠΑΕ είπε θα κρατήσει ή τον Κάνιας ή το Σάκχοφ, ένα από τους 2. Δεν υπάρχει αντι-Κάνιας, δεν υπάρχει θέση για Χαρίση.
Επίσης παίκτης Χαρίσης για το επίπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, χαφ που κάνει στις 5 πάσες τις 2 λάθος είναι αυτοκτονία όταν παίζεις τόσο ψηλά.
Και τέλος έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ, αν θεωρεί ότι ο Ισμαήλ είναι ο αντι-Ολιβέιρα, τότε ο Ισμαήλ είναι ο αντι-Ολιβέιρα. Εσείς πού ξερετε ότι δεν είναι, τον έχετε δει? (που δε θα είναι αλλά λέμε)
Γερασίμου

Tolaros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού κολλάτε, η ΠΑΕ είπε θα κρατήσει ή τον Κάνιας ή το Σάκχοφ, ένα από τους 2. Δεν υπάρχει αντι-Κάνιας, δεν υπάρχει θέση για Χαρίση.
Επίσης παίκτης Χαρίσης για το επίπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, χαφ που κάνει στις 5 πάσες τις 2 λάθος είναι αυτοκτονία όταν παίζεις τόσο ψηλά.
Και τέλος έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ, αν θεωρεί ότι ο Ισμαήλ είναι ο αντι-Ολιβέιρα, τότε ο Ισμαήλ είναι ο αντι-Ολιβέιρα. Εσείς πού ξερετε ότι δεν είναι, τον έχετε δει? (που δε θα είναι αλλά λέμε)
Όλα τα 6άρια έχουν ένα 30% λάθος στην πάσα. Το θέμα στη θέση αυτή είναι να είσαι γρήγορος και να έχεις πνευμόνια. Σίγουρα ο Χαρίσης όπως τον ξέραμε δεν είναι για ενδεκάδα, ειδικά σε καυτούς αγώνες. Εναλλακτική και για λεγόμενα εύκολα παιχνίδια, αν έχει μυαλό και του δοθούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί, να δούμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδια να ρωτησω λιγο;;;

Ο ΠΑΟΚ με τοσα λεφτα που δινει,με την αναβαθμιση που θελουμε να κανουμε,ειναι σε θεση να δινει ευκαιριες;;;

Γενικα μιλαω...

Μετα μη λετς γιατι δεν παιρνουν ευκαιριες τα παιδια των ακαδημιων.

Οταν θες
1) τσου λου
2)πρωταθλητισμο
3)κυπελλο

Δε θεωρω οτι μπορεις να δινεις και ευκαιριες σε 25αρηδες και στα παιδια των ακαδημιων.

Ποσους παικτες θα εχει η ομαδα;;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ο μεγάλος Χρήστος Κυριαζής είχε πει το σοφό:
Τα τσιγάρα,τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια....
ευτυχώς αυτοί που είναι στο τιμ ξέρουν
Γερασίμου

Τα ξενύχτια κλπ έκαψαν τον Κλάους και με στοιχεία. Στοιχεία για οιονδήποτε άλλον έχουμε; Ειδικά γι αυτούς που ήταν στην αλλοδαπή. Όσο για τις ευκαιρίες, ναι να δοθούν σε όλους το ίδιο και σε αυτούς των ακαδημιών και στους δανεικούς.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ευκαιρίες θα δοθούν όπου θεωρεί το τιμ
Να πάει ο ΠΑΟΚ προκριματικά με κάποιον που δύο φορές κρίναμε ότι δε μας κάνει,και να πάρει ξανά άλλη μια ευκαιρία είναι άδικο για τους υπόλοιπους..
Στην τελική μιλάμε για τον νταμπλούχο, με πρόεδρο Σαββίδη και όχι κάνα Γούμενο,να παίρνει ευκαιρίες το κάθε μέτριο αιώνιο ταλέντο...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Γερασίμου έγραψε:Τα ξενύχτια κλπ έκαψαν τον Κλάους και με στοιχεία. Στοιχεία για οιονδήποτε άλλον έχουμε; Ειδικά γι αυτούς που ήταν στην αλλοδαπή. Όσο για τις ευκαιρίες, ναι να δοθούν σε όλους το ίδιο και σε αυτούς των ακαδημιών και στους δανεικούς.
Μέτριος ο χαρισακος μέτριος για κάνα γιαννενο καλός είναι όχι για τον ΠΑΟΚ πλέον.
Στην εξίσωση βάζω και Μυστακίδη Κίτσιου Μουλέν Ουαρντα Γλυκο Δεληγιαννίδη Κάτσε όλοι αυτοί ειναι κατώτεροι του αναμενόμενου.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

sourmenetes έγραψε:Ο ΠΑΟΚ με τοσα λεφτα που δινει,με την αναβαθμιση που θελουμε να κανουμε,ειναι σε θεση να δινει ευκαιριες;;;

Μετα μη λετς γιατι δεν παιρνουν ευκαιριες τα παιδια των ακαδημιων.

Δε θεωρω οτι μπορεις να δινεις και ευκαιριες σε 25αρηδες και στα παιδια των ακαδημιων.

Ποσους παικτες θα εχει η ομαδα;;
Σούρμε, το ξέρω πως μιλάς για Χαρίση αλλά θα αναφερθώ στα παιδιά των ακαδημιών.

Εγώ στη φάση που είμαστε ζητάω το απολύτως minimum σε αυτόν τον τομέα. 4 παίκτες από τις ακαδημίες μας. Είναι στα standard της uefa έτσι κι αλλιώς. Και 2 από αυτούς μικρότεροι από 20, που είναι στα standard του κυπέλλου.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τον Πέλκα.

Λύρατζης, Μπαλογιάννης δεν ξέρω αν υπολογίζονται, πάντως περίμενα να πάρουν 3-4 παραπάνω συμμετοχές πέρσι. Στο κύπελλο με την Παναχαϊκή, στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό, στο ματς με τη Λαμία ή τα Γιάννενα να μπουν για 10-15 λεπτά.

Επίσης περιμένω να δωθεί ευκαιρία στον Κουλούρη και όχι στον Τσαούση και τον Γαϊτανίδη. Γιατί αν λες "ο δανεισμός είναι η πόρτα για την πρώτη ομάδα" δεν ξέρω τι παραπάνω περιμένεις να κάνουν από τη χρονιά του Ευθύμη. Αν τον πουλήσεις για ψίχουλα, κόβεις τα φτερά πολλών παιδιών που θα σκέφτονται "ακόμα και να παίξω καλά ως δανεικός, θα φύγω, οπότε γιατί να μη φύγω ελεύθερος μια ώρα αρχίτερα;". Αυτό το πρόβλημα το έχουν και μεγάλες ομάδες. Τσέλσι, Σίτι μέχρι και Μπαρτσελόνα. Πιστεύω όμως πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες όπως αυτοί.

Γενικά το θέμα των ακαδημιών είναι το μοναδικό που έχω παράπονα από τον Λουτσέσκου. 30 Μαϊου δεν περιμένω να έχει κλείσει το ρόστερ. Αλλά περιμένω από την ομάδα να έχει πλάνο, και από τώρα να έχει καθορίσει ποιοι πιτσιρικάδες θα είναι φέτος στην πρώτη ομάδα. Ο Πέλκας θα μείνει ή θα φύγει; Αν μείνει γιατί δεν τον ανανεώνεις; Ο Κουλούρης γιατί γυρνάει δεξιά και αριστερά μη ξέροντας το μέλλον του; Ο Μπαλογιάννης υπολογίζεται έστω μέχρι να γυρίσουν οι τραυματίες;
Giorgosp

Δημοσίευση από Giorgosp »

Καλησπερα και απο εμενα,εγω θα προτεινα να μην ανανεωση ο σαχωφ και να παρθει ενας καλυτερος παικτης εκει οπου θα ηταν αναβάθμιση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”