Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Την καημένη την arsenal πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για ταχυδυναμικούς παίκτες
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... araes.html
Σε άλλο άρθρο, λέει τον κοιτάζουν Ίντερ, Γιούβε και Νάπολι.

- sourmenetes
- Moderator
Γλυκοκοιταει Σακχοφ...renegade έγραψε:Την καημένη την arsenal πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για ταχυδυναμικούς παίκτες

Napoli4 έγραψε:https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... araes.html

Προτιμώ να τον πάρουμε αυτόν με 8 εκ. πιάνει κ Ισπανός εκτός Βραζιλιάνος παρά να δώσουμε 3 και 4 χαρτιά για τον Ismael Silva στην Τέρεκ Γκρόζνυ
renegade έγραψε:Την καημένη την arsenal πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για ταχυδυναμικούς παίκτες

Τους κάνουμε ανταλαγή τον Wernbloom με τον Iwoby
Βασικά το timing είναι πολύ σημαντικό. Έψαξα και βρήκα και άλλους από Βραζιλία, όμως αυτός μου άρεσε πιο πολύ. Δε γνώριζα ότι ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο ποσό πώλησης (35εκ), όταν το τράνσφερ τον έχει μόλις 5εκ. Είπα 8εκ, έβαλα και 10εκ στο μυαλό μου. Στα εξτρέμ πάντως και στα πλάγια μπακ έχει ακόμη περίσσοτερες αξιόλογες περιπτώσεις για αγορά μεταξύ 3-8εκ. Πιστεύω ότι μας ταιριάζει η Βραζιλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 29 Μάιος 2019, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vs40 έγραψε:Βασικά το timing είναι πολύ σημαντικό. Έψαξα και βρήκα και άλλους από Βραζιλία, όμως αυτός μου άρεσε πιο πολύ. Δε γνώριζα ότι ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο ποσό πώλησης (35,4εκ), όταν το τράνσφερ τον έχει μόλις 5εκ. Είπα 8εκ, έβαλα και 10εκ στο μυαλό μου. Στα εξτρέμ πάντως και στα πλάγια μπακ έχει ακόμη περίσσοτερες αξιόλογες περιπτώσεις για αγορά μεταξύ 3-8εκ. Πιστεύω ότι μας ταιριάζει η Βραζιλία.

Μακάρι να γίνουμε σαν τη Σαχτάρ. Οι ίδιοι οι παίκτες παραδέχτηκαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για ομίλους CL, και χρειάζεται 3 παικταράδες για να ανταποκριθεί, δηλαδή να προκριθεί. Έχουμε και τους σημαντικούς τραυματισμούς. Για αυτό θεωρώ ότι οι ξένοι πρέπει να είναι πολύ τοπ ποδοσφαιριστές και όχι απλά ρολίστες. 2 Χαφάρες & 1 εξτρέμ τοπ, είναι οι σίγουρες κινήσεις. Ίσως και ένα καλό αριστερό μπακ, ώστε να έχουμε επιλογές στην άμυνα, και όταν επιστρέψει ο Βιεϊρίνια να παίζει και μπροστά. Ήθελα πολύ το Σταφυλλίδη.
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτικό και δεν πρέπει να υποτιμάται. Δεν έχουμε ανάγκη από παίκτες να γεμίσουν το ρόστερ, και έχουμε ήδη πολλούς να διώξουμε, κυρίως από τους περυσινούς δανεικούς.
Ο Ουάρντα τι θα γίνει;
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτικό και δεν πρέπει να υποτιμάται. Δεν έχουμε ανάγκη από παίκτες να γεμίσουν το ρόστερ, και έχουμε ήδη πολλούς να διώξουμε, κυρίως από τους περυσινούς δανεικούς.
Ο Ουάρντα τι θα γίνει;
ΣυμφωνώΜακαρας έγραψε:Τελικά το παραχεσαμε το θέμα. Παλιά έμπαινα και διάβαζα για υποψήφιους στοχους και διάβαζα πληροφορίες από μάτσο και δεν έβλεπα την ώρα να μπω και να διαβάσω το φόρουμ. Τώρα μπαίνω και διαβάζω την μιρλα του τυφώνα και να λέει ότι δεν θα μπούμε Τσου Λου. Στα παλάτια μου το Τσου Λου. Έχω τρεις γύρους πρωτάθλημα που όλοι θέλουν να κερδίσουν το. ΠΑΟΚ μου με νον πασαραν και κλωτσιδι συνεφφο και κόντρα διαιτησίες και ΜΜΕ εχθρικά μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Κλάνει ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ και γράφουν για τοξικά νέφη και πυρίνικα που έχει ο ΠΑΟΚ και πάρε μείον βαθμούς.... Θέλω παίκτες να κλαίνε από χαρά μετά από ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ κυπέλλου ΣΑΚΧΟΦ ΚΑΝΙΑΣ ΒΑΡΕΛΑ ΚΡΕΣΠΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΠΕΛΚΑ και όχι Χατσεριδι η Καντουρι που εάν και μου αρέσει για τον ρόλο που χρεισιμοποιειται δεν δεθηκε ποτέ με την ΟΜΑΔΑ. Θέλω να μην λιδορουμε τον Πελκα ενώ υμνούμε το Πέφτουνη. Θέλω να γουστάρω ΟΜΑΔΑ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. Εάν μπω Τσου Λου έχει καλώς. Εάν όχι πάλι καλώς.. Θέλω συνέχεια και συνέπεια στην ΟΜΑΔΑ. Εγώ θα είμαι στις κερκίδες να ξελαριγκιαζομαι.... Το εκανα όταν είχα Κνολ Ταερνιδοφ Ραμπουτλα Νουνιεζ Ιντιο Μοχάμεντ Τάχα Βερόν ΤΩΡΑ δεν θα το κάνω? Με Ινκανσον παγκιτη με σβιντερφσι με Λημνιό με ΣΑΚΧΟΦ με Μίσους με στον πάγκο? Και μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος σκόρερ φέτος δεν είναι ο Πεφτουνης αλλά ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ που λέμε ότι δεν χωράει στην ομάδα. Είναι σαν να λες πως ο Ντεμης ο Νικολαιδης δεν χωρούσε στον ΠΑΟΚ τότε που πρώτο πήγε στην ΑΕΧ γιατί ήταν νεαρός και άγουρος.... Χαλαρώστε και απολαύστε τον πόνο που μοιράζουμε δύο χρόνια τώρα με δύο συνεχόμενα νταμπλ. Όσο για τις απόψεις μας εάν κάνει κάποιος η όχι θυμηθείτε τι γράφετε για ΚΡΕΣΠΟ(γυρολόγος και άγνωστος και προβληματικός παίχτης κάτω του μετρίου) και ΒΑΡΕΛΑ(ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΛΤΟ) στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον ΠΑΟΚ και τι λέγατε για τον ΒΑΡΕΛΑ όταν δεν είχε ανανεώσει ότι είναι έγκλημα κτλ κτλ κτλ..... ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ!!!!!!
Ο Ουάρντα θα πωληθεί, βέβαια έτσι όπως τα'χει κάνει δε θα πιάσει πολλά...
Σαχτάρ θα γίνουμε μετά τους ομίλους. Όταν σε πιέζει το ffp δεν μπορείς να δίνεις 5+ χαρτιά για πιτσιρικάδες που βγαίνουν πρώτη φορά από Βραζιλία. Το καλό με τον Σαββίδη είναι πως έχει αυτό το πλάνο και όχι να τα τσεπώνει όπως ο χοντρος και ο γατουλης. Μέχρι τότε ας βολευτούμε με Ζαμπά - Σίλβα που έχουν προσαρμοστεί στα ευρωπαικά δεδομένα και κοστίζουν λιγότερο.
Σαχτάρ θα γίνουμε μετά τους ομίλους. Όταν σε πιέζει το ffp δεν μπορείς να δίνεις 5+ χαρτιά για πιτσιρικάδες που βγαίνουν πρώτη φορά από Βραζιλία. Το καλό με τον Σαββίδη είναι πως έχει αυτό το πλάνο και όχι να τα τσεπώνει όπως ο χοντρος και ο γατουλης. Μέχρι τότε ας βολευτούμε με Ζαμπά - Σίλβα που έχουν προσαρμοστεί στα ευρωπαικά δεδομένα και κοστίζουν λιγότερο.
Μην ξεχνάμε τον Μίσιτς για το κέντρο, αλλά και τον Ίνγκασον για την άμυνα. Ήταν λογικό να μην πάρουν πολύ χρόνο, γιατί ήρθαν τον χειμώνα να μπουν σε ένα γκρουπ που πήγαινε για αήττητο πρωτάθλημα, και μάλιστα πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Δεν κάνει εύκολα αλλαγές μέσα στην σεζον σε τέτοια ομάδα ένας προπονητής. Με προετοιμασία αυτοί οι δύο παίχτες που ήδη είναι εδώ κάποιους μήνες θα δείξουν αρκετά περισσότερα πράγματα. Επίσης να μην ξεχνάμε πως η χρονιά που ξεκινάει θα έχει πρωτάθλημα με πλει-οφ για τον πρωταθλητή, θα είμαστε στο κύπελλο από την φάση των 16(κάτι που σημαίνει αμέσως ντέρμπι μέχρι τον τελικό), αλλά και ευρώπη, είτε είναι όμιλοι τσ λ είτε είναι όμιλοι ευρώπα, όπου αν είναι το δεύτερο πρέπει επιτέλους να μαζέψουμε βαθμούς γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Στα χαφ θα χρειαστούμε και τους τραυματίες μας, αλλά και ακόμα 2-3, ανάλογα με τις ανανεώσεις.
πρωτάθλημα 26 αγωνιστικές κανονική περίοδος + 10 αγωνιστικές πλει-οφ
κύπελλο φάση των 16, ελάχιστο 2 παιχνίδια, μέγιστο 7 παιχνίδια
ευρώπη, προκριματικά 4 παιχνίδια, όμιλοι 6 παιχνίδια, τουλάχιστον 10, και αν προκριθούμε από ομίλους έχει και άλλα
πάμε για μία χρονιά με 50+ παιχνίδια, όπου στο φινάλε της θα πρέπει να παίξουμε μαζεμένα 10 ντέρμπι, +τελικό κυπέλλου, +μπορεί να έχουμε ευρώπη και τον χειμώνα του 2020 παιχνίδια υψηλής έντασης
οπότε να μην μας παραξενεύει η ανανέωση Σάχοφ ή Κάνιας, γιατί η ομάδα πρέπει να έχει κάποιες σταθερές τουλάχιστον για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου, αν θα παίξουν στα προκριματικά του αυγούστου αυτοί οι παίχτες άγνωστο, μπορεί να δούμε και καντουρί 8αρι και να μην φύγει, δεν ξέρουμε πως το σκέφτονται. Φαίνεται πάντως πως γρήγορα τελειώνουν με τις ανανεώσεις, και πως γρήγορα θα είναι εδώ οι πρώτες μεταγραφές πχ Σίλβα, Μελιόπουλος, Ζίφκοβιτς; Έχουμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ακόμα 26 ημέρες, σχεδόν ένα μήνα, θέλω να πιστεύω πως το ρόστερ σε ένα ποσοστό 90% θα έχει κλείσει μέχρι τότε
πρωτάθλημα 26 αγωνιστικές κανονική περίοδος + 10 αγωνιστικές πλει-οφ
κύπελλο φάση των 16, ελάχιστο 2 παιχνίδια, μέγιστο 7 παιχνίδια
ευρώπη, προκριματικά 4 παιχνίδια, όμιλοι 6 παιχνίδια, τουλάχιστον 10, και αν προκριθούμε από ομίλους έχει και άλλα
πάμε για μία χρονιά με 50+ παιχνίδια, όπου στο φινάλε της θα πρέπει να παίξουμε μαζεμένα 10 ντέρμπι, +τελικό κυπέλλου, +μπορεί να έχουμε ευρώπη και τον χειμώνα του 2020 παιχνίδια υψηλής έντασης
οπότε να μην μας παραξενεύει η ανανέωση Σάχοφ ή Κάνιας, γιατί η ομάδα πρέπει να έχει κάποιες σταθερές τουλάχιστον για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου, αν θα παίξουν στα προκριματικά του αυγούστου αυτοί οι παίχτες άγνωστο, μπορεί να δούμε και καντουρί 8αρι και να μην φύγει, δεν ξέρουμε πως το σκέφτονται. Φαίνεται πάντως πως γρήγορα τελειώνουν με τις ανανεώσεις, και πως γρήγορα θα είναι εδώ οι πρώτες μεταγραφές πχ Σίλβα, Μελιόπουλος, Ζίφκοβιτς; Έχουμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ακόμα 26 ημέρες, σχεδόν ένα μήνα, θέλω να πιστεύω πως το ρόστερ σε ένα ποσοστό 90% θα έχει κλείσει μέχρι τότε
Φίλε @Gomare εν μέρη συμφωνώ όπως το έθεσες αλλά δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ προτιμώ να παίξει ο Μελιόπουλος να φανεί το ταλέντο του που ήταν στην Arsenal και ο Μελιόπουλος που έχει στην Superleague 30 συμμετοχές με την Ξάνθη ποιο @@λωμένοι παρά ο Canhas&o Shakhov.
Ας έχει και playoff στον Πρωταθλητή αυτοί δεν είναι για τον τωρινό ΠΑΟΚ βλέπεις παίχτες αλλάζουν ανα 2-3 χρόνια πάνε από το καλό στο καλύτερο να ψάχνουν.
Χρόνος υπάρχει να έρθουν 2 αμυντικά χαφ να φύγουν ο Ισπανός και Ουκρανός ελευθερώνεται και 2 θέσεις ξένου και να κάνουν προετοιμασία.
Δεν είμαστε το ξαναγράφω όπως άλλε χρονιές που παίξαμε προκριματικά EuropaL από Ιουν να βιαζόμαστε..!
και κάτι ακόμα μετά την φυγή Khacheridi/Γλύκου/Σιαμπάνη/Tosca/Khacheridi/Κίτσιου/Kace/Warda/Μαλεζά/Καρέλη/Δ'γιαννίδη και με φυγή Canhas+Shakhov εξοικονομείς τα φράγκα με συμβόλαια που φεύγουν να πάρεις από 1 τραπέζι και επίσης αν φύγει ο Kaddouris που θέλει για οικογενειακούς λόγους να πάει Ιταλία.
αρ.μπακ/(2)6αρο8αρια/αρ.εξτρεμ να εχει την τρίπλα Cl@@δάτο/δεξί μπακ(backup Matos)+Επιθετικό αν πωληθεί για FFP ο Κουλούρης που βγήλε 1ος Scorer.
Ας έχει και playoff στον Πρωταθλητή αυτοί δεν είναι για τον τωρινό ΠΑΟΚ βλέπεις παίχτες αλλάζουν ανα 2-3 χρόνια πάνε από το καλό στο καλύτερο να ψάχνουν.
Χρόνος υπάρχει να έρθουν 2 αμυντικά χαφ να φύγουν ο Ισπανός και Ουκρανός ελευθερώνεται και 2 θέσεις ξένου και να κάνουν προετοιμασία.
Δεν είμαστε το ξαναγράφω όπως άλλε χρονιές που παίξαμε προκριματικά EuropaL από Ιουν να βιαζόμαστε..!
και κάτι ακόμα μετά την φυγή Khacheridi/Γλύκου/Σιαμπάνη/Tosca/Khacheridi/Κίτσιου/Kace/Warda/Μαλεζά/Καρέλη/Δ'γιαννίδη και με φυγή Canhas+Shakhov εξοικονομείς τα φράγκα με συμβόλαια που φεύγουν να πάρεις από 1 τραπέζι και επίσης αν φύγει ο Kaddouris που θέλει για οικογενειακούς λόγους να πάει Ιταλία.

αρ.μπακ/(2)6αρο8αρια/αρ.εξτρεμ να εχει την τρίπλα Cl@@δάτο/δεξί μπακ(backup Matos)+Επιθετικό αν πωληθεί για FFP ο Κουλούρης που βγήλε 1ος Scorer.
Πριν 1 ωρα ο το site του Μουστάκια λεεί:
30/05/2019 01:08
Παίκτης από Ιβηρική μπαίνει στο αεροπλάνο για τον ΠΑΟΚ!
Η μεταγραφική δράση του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη και όλοι πλέον έχουν καταλάβει από τις δυο πρώτες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, αρχής γενομένης από τον Βαρέλα, ότι η μεταγραφική περίοδος κρύβει πολλές εκπλήξεις…
Ο Μπράνκο έχει έτοιμη μια περίπτωση απόκτησης παίκτη,που αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Ιβηρικής και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία, όχι οριστική, αλλά αυτή θα επιτευχθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έρθουν παίκτης και μάνατζέρ του!
Είπαμε: Το “πάρτι” άρχισε…
Κανένας Coentrao ή Ituraspe θα είναι αν δεν είναι παπάς του Μουστάκια!
30/05/2019 01:08
Παίκτης από Ιβηρική μπαίνει στο αεροπλάνο για τον ΠΑΟΚ!
Η μεταγραφική δράση του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη και όλοι πλέον έχουν καταλάβει από τις δυο πρώτες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, αρχής γενομένης από τον Βαρέλα, ότι η μεταγραφική περίοδος κρύβει πολλές εκπλήξεις…
Ο Μπράνκο έχει έτοιμη μια περίπτωση απόκτησης παίκτη,που αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Ιβηρικής και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία, όχι οριστική, αλλά αυτή θα επιτευχθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έρθουν παίκτης και μάνατζέρ του!
Είπαμε: Το “πάρτι” άρχισε…

GoMaRoS έγραψε:αν ίσχυε θα είχε βγάλει ο Γιώργος αεροπλανάκια και σημαίες