Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ArChAnGeLonfire4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

+μφωνώ με το παλικάρι

Ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου σχετικά με αυτό το θέμα!

Πιστεύω ότι τα θέλω του Λούτσε τον θέλει τον Ουκρανό περισότερο από τον Ισπανό γιατί είναι 8άρι.

Σήμερα αν δεν κάνω λάθος περιμέναμε απάντηση του Ισπανού κι προέκυψε ο Ουκρανός στο κάδρο!

Γνώμη μου είναι πως είναι για τον τωρινό ΠΑΟΚ λίγοι για επιπέδου Champions League βλέπεται και σε άλλες ομάδες παίζουν 2-3 χρόνια και μετά πάνε από το καλό στο καλύτερο!
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Τελικά το παραχεσαμε το θέμα. Παλιά έμπαινα και διάβαζα για υποψήφιους στοχους και διάβαζα πληροφορίες από μάτσο και δεν έβλεπα την ώρα να μπω και να διαβάσω το φόρουμ. Τώρα μπαίνω και διαβάζω την μιρλα του τυφώνα και να λέει ότι δεν θα μπούμε Τσου Λου. Στα παλάτια μου το Τσου Λου. Έχω τρεις γύρους πρωτάθλημα που όλοι θέλουν να κερδίσουν το. ΠΑΟΚ μου με νον πασαραν και κλωτσιδι συνεφφο και κόντρα διαιτησίες και ΜΜΕ εχθρικά μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Κλάνει ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ και γράφουν για τοξικά νέφη και πυρίνικα που έχει ο ΠΑΟΚ και πάρε μείον βαθμούς.... Θέλω παίκτες να κλαίνε από χαρά μετά από ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ κυπέλλου ΣΑΚΧΟΦ ΚΑΝΙΑΣ ΒΑΡΕΛΑ ΚΡΕΣΠΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΠΕΛΚΑ και όχι Χατσεριδι η Καντουρι που εάν και μου αρέσει για τον ρόλο που χρεισιμοποιειται δεν δεθηκε ποτέ με την ΟΜΑΔΑ. Θέλω να μην λιδορουμε τον Πελκα ενώ υμνούμε το Πέφτουνη. Θέλω να γουστάρω ΟΜΑΔΑ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. Εάν μπω Τσου Λου έχει καλώς. Εάν όχι πάλι καλώς.. Θέλω συνέχεια και συνέπεια στην ΟΜΑΔΑ. Εγώ θα είμαι στις κερκίδες να ξελαριγκιαζομαι.... Το εκανα όταν είχα Κνολ Ταερνιδοφ Ραμπουτλα Νουνιεζ Ιντιο Μοχάμεντ Τάχα Βερόν ΤΩΡΑ δεν θα το κάνω? Με Ινκανσον παγκιτη με σβιντερφσι με Λημνιό με ΣΑΚΧΟΦ με Μίσους με στον πάγκο? Και μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος σκόρερ φέτος δεν είναι ο Πεφτουνης αλλά ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ που λέμε ότι δεν χωράει στην ομάδα. Είναι σαν να λες πως ο Ντεμης ο Νικολαιδης δεν χωρούσε στον ΠΑΟΚ τότε που πρώτο πήγε στην ΑΕΧ γιατί ήταν νεαρός και άγουρος.... Χαλαρώστε και απολαύστε τον πόνο που μοιράζουμε δύο χρόνια τώρα με δύο συνεχόμενα νταμπλ. Όσο για τις απόψεις μας εάν κάνει κάποιος η όχι θυμηθείτε τι γράφετε για ΚΡΕΣΠΟ(γυρολόγος και άγνωστος και προβληματικός παίχτης κάτω του μετρίου) και ΒΑΡΕΛΑ(ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΛΤΟ) στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον ΠΑΟΚ και τι λέγατε για τον ΒΑΡΕΛΑ όταν δεν είχε ανανεώσει ότι είναι έγκλημα κτλ κτλ κτλ..... ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ!!!!!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΑποστόληςΑ έγραψε:To ότι τραυματίστηκαν σοβαρά σημαίνει ότι θα τους λύσουμε το συμβόλαιο; Και ο Vieirinha τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν έχασε σε αποτελεσματικότητα.
Υποθετικό σενάριο είναι
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:To ότι τραυματίστηκαν σοβαρά σημαίνει ότι θα τους λύσουμε το συμβόλαιο; Και ο Vieirinha τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν έχασε σε αποτελεσματικότητα.
Υποθετικό σενάριο είναι
Προφανώς μιλάμε υποθετικά.

Ο Βερν παίρνει 1,8 και ο Μαου 1,3 καθαρά. Ο Βιειρίνια παίρνει 1,4. Αυτοί οι 3 έχουν τα πιο ακριβά συμβόλαια. Είναι τεράστια γκαντεμιά να πάμε χωρίς αυτούς στα προκριματικά.

Έτσι κι αλλιώς θα έχουμε πολλά έξοδα στα συμβόλαια με Βαρέλα, αριστερό μπακ και εξτρέμ. Με αυτούς τους 3 φτάνεις τα 6 συμβόλαια άνω του μυρίου. Φέτος είχαμε 4.

Είναι καλό να έχουμε υπόψιν το ύψος των συμβολαίων γιατί μπορεί να προτιμηθούν πιο φθηνοί παίκτες (πχ Σίλβα). Πιο φθηνοί δε σημαίνει απαραίτητα και χειρότεροι, αλλά σίγουρα θα είναι παίκτες σχετικά άγνωστοι που ο ΠΑΟΚ θα είναι βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και όχι βήμα προς τα πίσω. Εκεί θα μετρήσει η προεργασία του Μπράνκο και του Σαββίδη (;).

Πάντως, κι εγώ πιστεύω πως ένας εκ των Σάκχοφ/Μίσιτς περισσεύει γιατί είναι παίκτες με παρόμοιο σκαρί και χαρακτηριστικά. Από την άλλη, ο Σίλβα μ'αρέσει γιατί κανείς από τους μέσους μας δεν έχει αυτή την ταχύτητα που φαινομενικά έχει ο Βραζιλιάνος.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

TheCursed έγραψε:Τους θέλει ο προπονητής και τν σαχοφ και τον βαρελα αυτό μας λέει κάτι?? η ποιος τον μπιμπ και τον προπονητή?
Να αγιάσει το στόμα σου.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ο βερνμπλουμ ειναι στο 1 μυριο συν μπουνους. 1.4 κοντα ο Αντρε που εχει και το μεγαλυτερο συμβολαιο τωρα που εφυγε ο Χατσεριδης.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

joshua έγραψε:Εγω θα εδιωχνα Βερνμπλουμ και θα ανανεωνα Μαουριτσιο με το συμβολαιο του Σαχοφ...
Ωχ τι το ήθελες και το έγραψες :o :o :o
Τώρα θα σε αρχίσουν και εσένα άσε το ποδόσφαιρο ασχολησου με το χάντμπολ και τέτοια ωραια
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για μένα το μεγαλυτερο στοιχημα (και ας με βρίσετε), δεν είναι η είσοδος στο Τσου Λου, σε βαθμό του ότι καταστράφηκε η χρονιά, αν δεν μπούμε.

Πρωτίστως όμως να δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει το μεταλλο να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στη κορυφή με απανωτές σφαλιάρες στους ΠΟΚιτες και παράλληλα - αν δεν μπούμε ΤΣου Λου- τουλάχιστον να δουμε, αν μπορούμε να χωρέσουμε 3 καρπούζια κάτω από την μασχάλη μας (Πρωταθλημα- Κύπελλο - Ευρωπη)... Κάτι που αποδεδειγμένα πέρσι, λόγω τρέλας για πρωταθλημα, αφησαμε την ευρωπη και ηθελημένα δεν την κυνηγησαμε...

Αν γίνει το καλό και περάσουμε ομίλους, περιμένω απλά αξιοπρεπείς εμφανίσεις... Europe league ομως, γιατί όχι και μια καλή πορεία?!

Rome wasn't built in a day...

Μακαρι βεβαια να με διαψευσει η ομάδα και ο Ιβαν, να πάρουμε 3-4 παιχτούρες και να μπούμε Τσου Λου μοιράζοντας τριάρες σε Λονδίνο, Αμστερνταμ και Βερολίνο!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν μπορώ να μπω λίγο στο μυαλό του Λουτσέσκου , στα χαφ θα επιθυμούσε να παραμείνουν Κάνιας Σάκχοφ Ολιβέιρα Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ που για μένα με τους δύο τελευταίους υγιείς θα ήταν αχτύπητη 5άδα.
Επειδή Μαουρίτσιο επιστρέφει χειμώνα και Βέρνμπλουμ ερωτηματικό σου λέει η αλεπού να πάω στα σίγουρα με Κάνιας Σακχόφ Ολιβέιρα και έναν αντι Μαουρίτσιο.. Ο αντι Μαουρίτσιο θα είναι ο Σίλβα.. Αν ο Βέρνμπλουμ είναι καλά τότε το 2ο χαφ θα εξαρτηθεί από το αν θα μείνει ο Ολιβέιρα. Αν δεν μείνει ο Ολιβέιρα, θα πάρουμε σίγουρα κι άλλο χαφ επιπέδου, ενώ αν ο Βέρνμπλουμ δεν επανέλθει καλά τότε θα πάρουμε και τρίτο χαφ με τη λογική ότι ο Μίσιτς δε θα υπολογίζεται...
Πάντως τη δουλειά τη βλέπω για Κάνιας / Βέρνμπλουμ εξάρια , Σακχόφ / Μαουρίτσιο / Ολιβέιρα / Σίλβα οχτάρια...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

typhoon έγραψε:Απλα εκφραζω τις ανυσυχιες μου,ουτε attention whore ειμαι ,ουτε ψωνιο και θέλω ανταλλαγη αποψεων,αν γινομαι φορτικος καμμια φορα ζηταω συγνωμη
Σωραιος
Υγ.απλα ας δώσουμε χώρο κ αέρα στην ομαδαρα μας.Την πονάνε πολύ αυτοί που την έχουν στα χέρια τους.10 μύρια εσταξαν γενναρη μήνα.οτι πήραν από πριγιο.μηδεν στην τσέπη.Τα δίνουν όλα.κ θέλουν πιο πολύ από εμάς να μπουν στους ομίλους.Κ απέδειξαν ότι το κατέχουν το σπορ.με ξένους διαιτητές κ βαρ , δεν υπάρχει αντίπαλος.Κοσμογονια συντελείται.σε όλα τα κλιμάκια αήττητα νταμπλ έχουμε.ουτε ο πιο αλαζονας ΠΑΟΚτσης δεν το φανταζόταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 29 Μάιος 2019, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η αλήθεια είναι πάντως ότι για μία μεταγραφή στα χαφ περίμενα κι εγώ κάποιον επιπέδου Γκουντέλι.. Μπορεί βέβαια ο Σίλβα σε δύο χρόνια να κάνει όσο και ο Ζαμπά. . Είδωμεν.. Πάντως πιο πολύ σαν επένδυση μοιάζει που για μένα καλύτερη επένδυση θα ήταν το βραζιλιανάκι Ραμίρες που ακούστηκε..
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Εγώ αν ήμουν ο Λουτσέσκου (αλλά δεν είμαι) , θα ήθελα στο 8 τον Καντουρί αν έμενε. Μία φορά εδώ και δυο χρόνια έπαιξε σε αυτήν τη θέση και έδειξε γιατί κοστίζει τόσο. Το είχε πει τότε και ο Λουτσέσκου για την κανονική του θέση ότι είναι το 8. Καθαρό οκτάρι με γρήγορη πάσα αντίληψη και σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Όταν παίζει δυο χρόνια σε ασχετη θέση είναι αναμενόμενη η απλά καλούτσικη απόδοση του. Φανταστείτε τον Μαουρίτσιο να παίζει αριστερό εξτρέμ ......
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Καντουρί δυστυχώς είναι και πολυτραυματίας. Πάνω που πιάνει ρυθμό μένει πάλι έξω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Wernbloom δεν παίξει ούτε φέτος σε ψηλό επίπεδο θα είναι η πλέον αποτυχημένη μεταγραφή που κάναμε, γιατί ο άνθρωπος παίρνει 5 μύρια σε 3 έτη και όταν υπέγραψε ήταν 32 ετών. Και μεγάλος και πανάκριβος και τον περιμέναμε σαν ηλίθιοι πότε θα αποφασίσει (15/8 υπέγραψε), με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει καθόλου στα προκριματικά Ch.L. Μέχρι τώρα δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, αλλά έπαιξε μόλις 2,5 μήνες. Περιμένουμε την φετινή σεζόν να δείξει το καλό του πρόσωπο.
Από ιατρικής πλευράς θα είναι έτοιμος. Από ποδοσφαιρικής, θα φανεί.
Η παραμονή Shakhov, αν τελεσφορήσει, θα σημάνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ενδιαφερθεί τελικά για τον Canas. Από την άλλη η θέση ξένου που καταλαμβάνει ελπίζω ότι δεν θα παίξει ρόλο στην υπογραφή του Βραζιλιάνου Silva.
Αυτόν που δεν βλέπω να παραμένει είναι ο Hernique.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 29 Μάιος 2019, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καλά εδώ που τα λέμε αν πήγαινε στα γραφεία αύριο ο Βερνμπλοουμ λέγοντας Έχω πρόταση από Αραβία θέλω να φύγω, σαμπάνιες θα ανοίγανε οι δικοί μας. Πρώτον γιατί δεν κολλάει με τίποτα με αυτο που θέλει να παιξει κ έχει επανειλημμενως πει και δείξει ο Λουτσεσκου και δεύτερον γιατί στην παρούσα χρονική φάση τυχουσα αποχώρηση του θα ξεκλειδωνε τον σχεδιασμό. Τον σχεδιασμό του τύπου θέλω και άλλο χαφαρο αλλά έχω και τον Βερνμπλοουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”