Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θα πανηγυρίζεις; Επιβεβαίωση και έτσι;
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα πανηγυρίζεις; Επιβεβαίωση και έτσι;
Οχι θα στεναχωριεμαι,σταματηστε να βλέπετε εχθρους στην αντιθετη απο εσας αποψη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γνώριμη η τυφωνό-λαλιά
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Ναι ξυπνησαμε και είπαμε ότι θα ασχοληθούμε μαζί σου. Μάλλον κάτι κάνεις και εσύ.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Απλα εκφραζω τις ανυσυχιες μου,ουτε attention whore ειμαι ,ουτε ψωνιο και θέλω ανταλλαγη αποψεων,αν γινομαι φορτικος καμμια φορα ζηταω συγνωμη
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Να μην είσαι απόλυτος και ισοπεδωτικος. Τον διάλογο αναζητουμε και εμείς. Νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα πήρες, δείξε μια κάποια εμπιστοσύνη..
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Απλα μια αντιστοιχη περσινη βερνμπλουμιαδα φοβαμαι μην μας στερησει παικτες που θα μπορουσαν να ειναι τα κλειδια για να γινει πραγματικοτητα το τελευταιο μας απωθημένο,η εισοδος στους ομιλους του τσου λου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς είναι πολλά τα κατάλοιπα μας τόσα χρόνια και δεν φεύγουνε τόσο γρήγορα.

Υγ αναγκαστικά αν θέλουμε να πάμε και σε παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας θα την έχουμε και την βερμπλουμιαδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορει ο φιλος να ηταν λιγο υπερβολικος σε καποιες εκφρασεις που χρησιμοποιησε αλλα χαλαρωστε και οι αλλοι.Κανεις δεν απαξιωσε τιποτα,κανεις δεν ειναι ισοπεδωτικος και αυτο αλωστε φαινεται και απο τις μεταγραφικες βλεψεις των περισσοτερων.Για 4-5 προσθηκες μιλουν οι περισσοτεροι οι οποιες και θα γινουν, απλα η μονη γραμμη η οποια εχει μεγαλα ερωτηματικα και σηκωνει πολυ κουβεντα ,καθως επιβαρυνθηκε και απο 2 τραυματισμους ειναι αυτη του κεντρου.Ολη η κουβεντα πανω σε αυτη γινεται και νομιζω μπορει να γινει χωρις υπερβολες απο ολους.
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Μην προδικαζετε καταστάσεις ρε μάγκες. Είναι πολύ νωρίς. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο οπότε κάθε μεταγραφή είναι ρισκο από δω και πέρα. Στο κάτω κάτω, δεν έχουμε απλά μια καλή ενδεκάδα. Το αήττητο νταμπλ το κάναμε με 25 παίχτες, οχι με 11. Οι περισσότεροι χρειάζονται. Πινελιές χρειάζεται η ομάδα.

Προσωπική μου αποψη, ο ολιβειρα θα μείνει. Μαλαγανιες μας κάνει η πορτο για να πάρουν περισσότερα φράγκα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Napoli4 έγραψε:Ερώτηση προς όλους. Πείτε πως έχουν μπει ρήτρες στα συμβόλαια Βερνμπλουμ και Μαουρίσιο. Τους αφήνετε από 1/7 ελεύθερους; Τους κρατάτε και τους 2; Κρατάτε μόνο τον έναν;
Εγώ αφήνω τον Μαουρισιο και επειδή είμαι large τον πάω αεροδρόμιο για να μην πληρώσει ταξι ,μη σου ότι τον κερνάω και καφέ :D :D :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα εδιωχνα Βερνμπλουμ και θα ανανεωνα Μαουριτσιο με το συμβολαιο του Σαχοφ...
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Σοβαρα ,ο βερνμπλουν υπολογίζεται για τα προκριματικα?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι και τους δύο θα τους άφηνα.
Όχι βέβαια γιατί είναι κακοί παίκτες αλλά γιατί
1ον μετά από τόσους σοβαρούς τραυματισμούς ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν παίχτες
Και δεύτερον γιατί θα ήθελα να λυθούν τα χέρια των επιτελών για τις μεταγραφές και να ξεκινήσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της πλήρης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

To ότι τραυματίστηκαν σοβαρά σημαίνει ότι θα τους λύσουμε το συμβόλαιο; Και ο Vieirinha τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν έχασε σε αποτελεσματικότητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”