Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από joshua »

Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οπως τουλαχιστον εγω τα εχω στο μυαλο μου.Ναι ο ΠΑΟΚ κατεκτησε το νταμπλ,μια τεραστια επιτυχια,ενα ποθο δεκαετιων για εμας τους μεγαλυτερους, αλλα κακα τα ψεμματα το πληρωσε ακριβα,πολυ ακριβα, κατι λογικο για μια ομαδα που δεν εχει τεχνογνωσια σε θεματα πρωταθλητισμου.Αλλαξαμε ενα σωρο προπονητες,ενα σωρο παικτες,πληρωσαμε υπεραξιες,αδικησαμε παικτες οπως αντιστοιχα ευνοησαμε αλλους,για να καταληξουμε να στηριχτουμε σε ενα μικρο σχετικα γκρουπ,επιλογη του προπονητη μας, που στηριξε τις προσδοκιες του στα πλεονεκτηματα της ομοιογενειας.Εγω περιμενα και περιμενω το φετινο καλοκαιρι,με το βαρος της κατακτησης να εχει φυγει να αλλαξουμε ροτα.Να θεσουμε αγωνιστικους στοχους,να επιλεξουμε ποδοσφαιρο που θελουμε να παιξουμε,με εντονο βλεμμα προς την ευρωπη και καπου εκει δεν χωρανε συναισθηματισμοι, χωραει ρεαλισμος και ο ρεαλισμος στο δικο μου μυαλο απαιτει κοσμογονια ειδικα στο χωρο του κεντρου και οχι σκεψεις για παραμονες παικτων οπως ο Σαχοφ η ο Κανιας.

Υ.Γ Κορμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ηταν ο Σαχοφ και ο Κανιας.Κορμος προοριζοταν ο Βερνμπλουμ,ο Μαουριτσιο ακομα και ο Μισιτς με τον Ολιβειρα.Ο Ισπανος ηταν εκτος ομαδας σχεδον απο ενα διαστημα και μετα και ο Σαχοφ ανεκαμψε λογω τραυματισμων.Αλοιμονο αν μια ομαδα δεν μπορει να αντικαταστησει 2 αναπληρωματικους της παικτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 29 Μάιος 2019, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Ανακοινωθηκε ο βαρελα μέχρι το 2022
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

joshua έγραψε:Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οπως τουλαχιστον εγω τα εχω στο μυαλο μου.Ναι ο ΠΑΟΚ κατεκτησε το νταμπλ,μια τεραστια επιτυχια,ενα ποθο δεκαετιων για εμας τους μεγαλυτερους, αλλα κακα τα ψεμματα το πληρωσε ακριβα,πολυ ακριβα, κατι λογικο για μια ομαδα που δεν εχει τεχνογνωσια σε θεματα πρωταθλητισμου.Αλλαξαμε ενα σωρο προπονητες,ενα σωρο παικτες,πληρωσαμε υπεραξιες,αδικησαμε παικτες οπως αντιστοιχα ευνοησαμε αλλους,για να καταληξουμε να στηριχτουμε σε ενα μικρο σχετικα γκρουπ,επιλογη του προπονητη μας, που στηριξε τις προσδοκιες του στα πλεονεκτηματα της ομοιογενειας.Εγω περιμενα και περιμενω το φετινο καλοκαιρι,με το βαρος της κατακτησης να εχει φυγει να αλλαξουμε ροτα.Να θεσουμε αγωνιστικους στοχους,να επιλεξουμε ποδοσφαιρο που θελουμε να παιξουμε,με εντονο βλεμμα προς την ευρωπη και καπου εκει δεν χωρανε συναισθηματισμοι, χωραει ρεαλισμος και ο ρεαλισμος στο δικο μου μυαλο απαιτει κοσμογονια ειδικα στο χωρο του κεντρου και οχι σκεψεις για παραμονες παικτων οπως ο Σαχοφ η ο Κανιας.
Συμφωνω με τζοσουα ,οσο κακο ειναι να υποτιμάται ενα ροστερ μετα απο αποτυχιες το ιδιο κακο να υπερεκτιμας παικτες μετα απο επιτυχια και να μην παιρνεις καλυτερους
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

typhoon έγραψε:
joshua έγραψε:Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οπως τουλαχιστον εγω τα εχω στο μυαλο μου.Ναι ο ΠΑΟΚ κατεκτησε το νταμπλ,μια τεραστια επιτυχια,ενα ποθο δεκαετιων για εμας τους μεγαλυτερους, αλλα κακα τα ψεμματα το πληρωσε ακριβα,πολυ ακριβα, κατι λογικο για μια ομαδα που δεν εχει τεχνογνωσια σε θεματα πρωταθλητισμου.Αλλαξαμε ενα σωρο προπονητες,ενα σωρο παικτες,πληρωσαμε υπεραξιες,αδικησαμε παικτες οπως αντιστοιχα ευνοησαμε αλλους,για να καταληξουμε να στηριχτουμε σε ενα μικρο σχετικα γκρουπ,επιλογη του προπονητη μας, που στηριξε τις προσδοκιες του στα πλεονεκτηματα της ομοιογενειας.Εγω περιμενα και περιμενω το φετινο καλοκαιρι,με το βαρος της κατακτησης να εχει φυγει να αλλαξουμε ροτα.Να θεσουμε αγωνιστικους στοχους,να επιλεξουμε ποδοσφαιρο που θελουμε να παιξουμε,με εντονο βλεμμα προς την ευρωπη και καπου εκει δεν χωρανε συναισθηματισμοι, χωραει ρεαλισμος και ο ρεαλισμος στο δικο μου μυαλο απαιτει κοσμογονια ειδικα στο χωρο του κεντρου και οχι σκεψεις για παραμονες παικτων οπως ο Σαχοφ η ο Κανιας.
Συμφωνω με τζοσουα ,οσο κακο ειναι να υποτιμάται ενα ροστερ μετα απο αποτυχιες το ιδιο κακο να υπερεκτιμας παικτες μετα απο επιτυχια και να μην παιρνεις καλυτερους
Ε ναι γιατι σημερα ειναι 31 αυγουστου και δεν εχουμε παρει οντως....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

typhoon έγραψε:Ανακοινωθηκε ο βαρελα μέχρι το 2022
Παίζει 6άρι αυτός; :mrgreen:
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Και 8αρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ερώτηση προς όλους. Πείτε πως έχουν μπει ρήτρες στα συμβόλαια Βερνμπλουμ και Μαουρίσιο. Τους αφήνετε από 1/7 ελεύθερους; Τους κρατάτε και τους 2; Κρατάτε μόνο τον έναν;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο σαχοφ στην τριετη πορεια του στον ΠΑΟΚ
Γκολ 26
Ασσιστ 7
Αληθεια υπαρχουν πολλοι χαφ εκει εξω παγκιτες με τετοια νουμερα?
Και για να μην παρεξηγηθω.Δεν ειναι ο σουπερ ουαου παικτη ο Σαχοφ.Δε γινεται να εχουμε ομως και 5 ολιβειρα στο κεντρο.Ομως τα νουμερα του το παθος του η αληθεια ειναι οτι δεν αγοραζονται ευκολα.Απο κει και περα μην τον πετατε στα ταρταρα 4 τροπαια εφερε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τετ 29 Μάιος 2019, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι αγωνιστικοι στόχοι είναι πάλι να πάρουμε το νταμπλ,αν αυτό επέλθει και με την είσοδο στους ομίλους του champions league αυτό θα ήταν το ιδανικό.
Όσο για το αγωνιστικό στυλ, και πιστεύω και βλέπω και τον λόγο να αλλάξει ο λουτσέσκου το αγωνιστικό του στυλ. Άρα θα βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ που το στιλ του θα είναι η πειθαρχία, πολύ σφιχτός πίσω και ομαδικός.
Η συνταγή πέτυχε και δεν αλλάζει. οι ομάδες αποδείχθηκε ότι χτίζονται και δεν φτιάχνονται από τη μία μέρα στην άλλη όσο καλούς παίκτες και να φέρεις.

όσο για τον Σίλβα δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι εάν ο σάχοφ μείνει ότι θα κλείσει και αυτός. Και σίγουρα το παιδί δεν είναι χαφ, τουλάχιστον όχι το χαφ που χρησιμοποιεί ο λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

επειδή κινδυνεύω να χάσω τα ματάκια μου, παρακαλώ λίγη υπομονή και να αφήσετε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους...Να θυμίσω απλά ότι τα 2 μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν στον ΠΑΟΚ επί Σαββίδη εκτός της επιστροφής του Αρχηγού ήταν ο Μπερμπάτοφ και ο Χαστεριντι... Νομίζω επίσης ότι μετά από 2 συνεχόμενα double η αλεπού από την Ρουμανία ξέρει τι κάνει...αλλά τι λέω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!! χωρίς μίρλα δεν μπορούμε!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ταπεινη μου αποψη μετα απο λιωσιμο στο wyscout για τον Silva:

μπορει να παιξει το 6 πιο κοντα στα θελω του Ραζβαν απ οτι ο Κανιας
μπορει να παιξει το 8 καλυτερα απο Μισιτς/Σακχωφ, εξισου καλα (με διαφορετικα στοιχεια βεβαια) με Μαουριτσιο
μπορει να παιξει στα αριστερα καλυτερα απ τον Καντουρι
μπορει να παιξει στα δεξια, ενδεχομενως καλυτερα απο Λημνιο :lol:

αυτα τα προφανως πρωιμα και αφελη :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 29 Μάιος 2019, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε: Υ.Γ Κορμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ηταν ο Σαχοφ και ο Κανιας.Κορμος προοριζοταν ο Βερνμπλουμ,ο Μαουριτσιο ακομα και ο Μισιτς με τον Ολιβειρα.Ο Ισπανος ηταν εκτος ομαδας σχεδον απο ενα διαστημα και μετα και ο Σαχοφ ανεκαμψε λογω τραυματισμων.Αλοιμονο αν μια ομαδα δεν μπορει να αντικαταστησει 2 αναπληρωματικους της παικτες.
Δηλαδή λες ότι ο λουτσέσκου λέει στη διοίκηση φέρτε μου για αναπληρωματικούς καλύτερους του σάχοφ και του κάνιας και η διοίκηση με το ζόρι του ανανεώνει τον σάχοφ ή τον κάνιας... και όχι οτι θα κάνει ένα μικρό πανηγύρι ο λουτσέσκου αν μάθει ότι ο σάχοφ ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια :?:
Οκ μπορεί
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

barlow4 έγραψε:
typhoon έγραψε:Των ποσο φτωχων ειναι το θεμα τζοσουα,ελπιζω οχι των παμφτωχων
Να είσαι εδώ κ στο τέλος του καλοκαιριού.
Αυτό.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Εγω θα ειμαι αλλα τελος καλοκαιριου αν εχεις χασει τους ομιλους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε: Υ.Γ Κορμος του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ηταν ο Σαχοφ και ο Κανιας.Κορμος προοριζοταν ο Βερνμπλουμ,ο Μαουριτσιο ακομα και ο Μισιτς με τον Ολιβειρα.Ο Ισπανος ηταν εκτος ομαδας σχεδον απο ενα διαστημα και μετα και ο Σαχοφ ανεκαμψε λογω τραυματισμων.Αλοιμονο αν μια ομαδα δεν μπορει να αντικαταστησει 2 αναπληρωματικους της παικτες.
Δηλαδή λες ότι ο λουτσέσκου λέει στη διοίκηση φέρτε μου για αναπληρωματικούς καλύτερους του σάχοφ και του κάνιας και η διοίκηση με το ζόρι του ανανεώνει τον σάχοφ ή τον κάνιας... και όχι οτι θα κάνει ένα μικρό πανηγύρι ο λουτσέσκου αν μάθει ότι ο σάχοφ ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια :?:
Οκ μπορεί
Προφανως και ο Λουτσεσκου θελει την παραμονη τους,ειναι γνωστο ποση αδυναμια εχει στις αλλαγες...Την δικη μου αποψη εκφραζω και τι εγω περιμενω φετος.Εχω πει αλωστε πως η φετινη χρονια ειναι μεγαλο στοιχημα για τον ιδιο και μεγαλυτερη σε απαιτησεις απο την φετινη.Αποψη μου ειναι πως αν δεν κοιταξουμε μπροστα,μπορει και να μην εχουμε τα αποτελεσματα που περιμενουμε.Ειναι νωρις βεβαια ακομα για να κρινουμε τι σκεφτονται στην ομαδα.Εγω απλα θελω καποια στιγμη να δω τον ΠΑΟΚ με κανουριο διδυμο στο κεντρο.Νομιζω πως οι περισσοτεροι συμφωνουν και θα δεχτω την ανανεωση Σαχοφ,αν δεν δω ταυτοχρονη του Κανιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”