Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Συγνωμη ,εσεις βαζετε το χερι σας στην φωτια για σιλβα?με την λογικη οτι τα μεγαλα ονόματα κλεινουν ελλαδα τελη αυγουστου ,εσεις θα πηγαινατε με σιλβα -σαχωφ στα προκριματικα?να δω αν ειμαι εγω ο παραξενος η οχι
Για τον ΠΑΟΚ του CL δεν νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξουν Σάχοφ και Μίσιτς. Αν ανανεώσει ο mr cold blood μάλλον ο έτερος επιστρέφεται και μέρος του προϋπολογιζόμενου ποσού για την αγορά του θα συνδράμει στο τριετές συμβόλαιο του Ουκρανού.
Αυτοι μονο σε κανα ευκολο ματσακι πρωταθληματος η κυπελουseaman έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ του CL δεν νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξουν Σάχοφ και Μίσιτς. Αν ανανεώσει ο mr cold blood μάλλον ο έτερος επιστρέφεται και μέρος του προϋπολογιζόμενου ποσού για την αγορά του θα συνδράμει στο τριετές συμβόλαιο του Ουκρανού.
Έχεις κολλήσει με το Σίλβα χωρίς να έχεις ιδέα για τον παίκτη.χωρις να μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ούτε ο ίδιος για το αντίθετο αλλά ούτε κ για το αν θα έρθει άλλο χαφ αύριο η για το ότι ντε και καλά , όλα τα ονόματα έρχονται τέλη Αυγούστου.
Η δυστυχία που βιώνεις δεν έχει να κάνει τόσο με τον κάθε Σίλβα.Εχει να κάνει με το ότι μετά κ από τόσες διαψεύσεις των απόψεων σου επιμένεις να αμφισβητείς τις επιλογές μιας σούπερ διοίκησης κ να λες τα δικά σου.
Προφανώς εσύ είσαι ο περίεργος δηλαδή.Τα αποτελέσματα κ οι διαψεύσεις μιλάνε από μόνα τους.
Η δυστυχία που βιώνεις δεν έχει να κάνει τόσο με τον κάθε Σίλβα.Εχει να κάνει με το ότι μετά κ από τόσες διαψεύσεις των απόψεων σου επιμένεις να αμφισβητείς τις επιλογές μιας σούπερ διοίκησης κ να λες τα δικά σου.
Προφανώς εσύ είσαι ο περίεργος δηλαδή.Τα αποτελέσματα κ οι διαψεύσεις μιλάνε από μόνα τους.
Αδικείτε τον Μισιτς ο οποίος έχει σαφώς μεγαλύτερες προοπτικές από τον Σαχωφ είναι 4 χρόνια νεώτερος του Ουκρανού και δεν πιάνει θέση ξένου.Εγω στηρίζω πολλά πάνω του. Άλιμονο αν ξεκινήσει η χρόνια με μόνα χάφ Σαχοφ,Σιλβα,Βερνμπλουμ από τραυματισμό και οποίος άλλος έρθει αν προλάβουμε.
Πάντως μπορεί να μη γεμίζει το μάτι αλλά ο Σίλβα που ακούγεται έχει στοιχεία (κυρίως ταχύτητα) που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ άλλο χαφ μας...
Joshua τοποθετείσαι απόλυτα λογικά. Η ανανέωση όμως Σάχοφ αποτελεί κίνηση που δεσμεύει θέση ξένου, με χαμηλή πιθανότητα να σου φέρει χρήματα από μεταπώληση και πιθανότατα θα πληρώσεις και κάτι παραπάνω από αυτό που πλήρωνες μέχρι τώρα κατά έτος. Σε αυτή την περίπτωση κάπως πρέπει να αλλάξει το πλάνο. Ναι ο Μίσιτς είναι νέος και μπορεί να σου βγει, αλλά δεν βλέπω πως θα του δώσεις παιχνίδια, Ουκρανού παρόντος, για να γίνει αυτό. Μια κοψιά είναι αυτά τα σκαριά και πάμε να βάλουμε στην εξίσωση σιγά σιγά και τον Μελιόπουλο. Για αυτί έλεγα και λέω ότι με Σάχοφ ο Μισιτς χαιρετάει (πιθανότατα το Δεκέμβρη). Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να πηγαίνουμε στην όχι υψηλού κόστους επιλογή Silva, έχοντας δεδομένη την παραμονή Ολιβέϊρα. Θα το έλεγαν στους δημοσιογράφους?
Μα για αυτό δεν τρελαινομουν με την ανανέωση Σαχοφ και ήθελα επιτέλους να κοιτάξουμε μπροστά. Με παραμονή Σαχοφ και έλευση Σιλβα οποιο άλλο χάφ έρθει πρέπει να εξαριζει όποτε ξεχάστε Ολιβέιρα η Τσουλου.
Για ποιο Τσου Λου μιλάς?typhoon έγραψε:Καλα στο τσου λου παιξε με σαχωφ,αλλα δωστου και ενα λασο για να πιανει τους αντιπαλους,το ποδοσφαιρο ειναι ταχυδυναμη πλεον και οι αργοι εχουν θεμα
Γι αυτό των προκριματικών ή για αυτό των ομίλων?
Οι περισσότεροι κάνετε το λάθος και οι θέσεις σας βασίζονται σε έναν ΠΑΟΚ των ομίλων που ακόμα δεν έχει μπει ποτέ.
Η διαφορά μας ακόμα είναι χαοτική και μόνο με σταθερά βήματα μπορεί να επιτευχθεί αυτό που ονειρεύεται ο ΠΑΟΚτσης.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος ξέρουν πολύ καλύτερα από εσένα και εμένα τι χρειάζεται για να αναβαθμίσουν την ομάδα... ή μήπως όχι?
Το ανάφερα το πρωί θα το ξαναπώ και τώρα.!
Μου την έσπασε η ανανέωση Varela ενώ τον ήθελα με αυτό τον τρόπο που έγινε δεν είμαστε μπάτε-σκύλοι-αλέστε.
2ον διαβάζω τώρα από εσάς εδώ γιατί έλειπα για δουλειές για ανατροπή Shakhov ρε αδέρφια είμαστε τώρα σοβαροί αλλάξαμε επίπεδο όταν εξελίσεσαι ανεβαίνουν και τα θέλω ο Shakhov δεν δεχτηκέ ωραία να πάει στο καλό.
Είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ για την Ελλάδα ναί και την Σούπαλίγδα όχι για έξω μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ δεν μικραίνει.
Βλέπεται ποιο είναι και πολλά μεγάλα club δεν παρακαλάνε παίχτες ενώ λήγουν συμβόλαια μετά να το μετανιώνει ο Παίχτης και να ξανά-παρακαλάει την ομάδα που ήταν επειδή δε βρίσκει ενώ 'πίστευε τα θέλω του νομίζοντας' να ξανα-επιστέψει στα 'πάτρια εδάφη(ΠΑΟΚ).΄
Έγραψε ένας φίλος(@renegage) παραπάνω διάβασα η ομάδα ξέρει για τι χρειάζεται και τις μεταγραφές.. κάτσε ρε μεγάλε δεν θα πούμε και την άποψη μας τι πιστεύουμε σαν ΠΑΟΚ;
Αν είναι να μην γράφουμε όπως τα λες.
Αυτά δεν γίνονται σε μεγάλα club!
Άποψη μου έτσι το βλέπω σαν ΠΑΟΚdnaMAN
Μου την έσπασε η ανανέωση Varela ενώ τον ήθελα με αυτό τον τρόπο που έγινε δεν είμαστε μπάτε-σκύλοι-αλέστε.
2ον διαβάζω τώρα από εσάς εδώ γιατί έλειπα για δουλειές για ανατροπή Shakhov ρε αδέρφια είμαστε τώρα σοβαροί αλλάξαμε επίπεδο όταν εξελίσεσαι ανεβαίνουν και τα θέλω ο Shakhov δεν δεχτηκέ ωραία να πάει στο καλό.
Είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ για την Ελλάδα ναί και την Σούπαλίγδα όχι για έξω μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ δεν μικραίνει.
Βλέπεται ποιο είναι και πολλά μεγάλα club δεν παρακαλάνε παίχτες ενώ λήγουν συμβόλαια μετά να το μετανιώνει ο Παίχτης και να ξανά-παρακαλάει την ομάδα που ήταν επειδή δε βρίσκει ενώ 'πίστευε τα θέλω του νομίζοντας' να ξανα-επιστέψει στα 'πάτρια εδάφη(ΠΑΟΚ).΄
Έγραψε ένας φίλος(@renegage) παραπάνω διάβασα η ομάδα ξέρει για τι χρειάζεται και τις μεταγραφές.. κάτσε ρε μεγάλε δεν θα πούμε και την άποψη μας τι πιστεύουμε σαν ΠΑΟΚ;
Αν είναι να μην γράφουμε όπως τα λες.
Αυτά δεν γίνονται σε μεγάλα club!
Άποψη μου έτσι το βλέπω σαν ΠΑΟΚdnaMAN
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 29 Μάιος 2019, 18:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- IS_President
Na ilha grega de Mykonos, Alexander Pato fará suas férias. O internacional brasileiro também visitará a cidade de Tessalônica, já que parece ter recebido uma proposta irrealista da equipe do PAOK. A reputação de seu empresário prova sua reputação, mas sua garota instagram expressou seu desejo de permanecer na Grécia pelos próximos dois anos.

Θεωρώ ότι η αγωνία του έχει να κάνει περισσότερο για το αν αυτοί οι παίχτες μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ch.l.barlow4 έγραψε:Έχεις κολλήσει με το Σίλβα χωρίς να έχεις ιδέα για τον παίκτη.χωρις να μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ούτε ο ίδιος για το αντίθετο αλλά ούτε κ για το αν θα έρθει άλλο χαφ αύριο η για το ότι ντε και καλά , όλα τα ονόματα έρχονται τέλη Αυγούστου.
Μην τον αδικείς τον φίλο.Μιλαει κυρίως για τα χαφ,που εκεί όπως και να το κάνεις θέλει παιχταραδες με παραστάσεις και με νοοτροπία νικητή.
Τώρα ο Βραζιλιάνος με 1.68 ύψος στην 7 ομάδα της Ρωσίας ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι.
Θεωρώ λάθος να μείνει ο Σακχοφ. Ίδιο σκαρί και για ρολιστα έχουμε τον Μίσιτς με ένα εξάμηνο προετοιμασία στην ομάδα. Αν μείνει και ο Κάνιας στην ομαδα, με Βερνμπλουμ και Μαουρίτσιο τραυματίες και Ολιβέιρα πίσω στην Πόρτο, γυρίζουμε τρία χρόνια πισω. Ακόμα κι αν έρθει ακόμα ένας παίκτης καινούργιος με την ενσωμάτωση που κάνει ο Λουτσεσκου ίσως να τον δούμε κατά τα Χριστούγεννα. Δεν θέλω να μείνει ο Σακχοφ και ο Κάνιας, γιατί όταν ο Λουτσεσκου αναγκάζεται να κάνει αλλαγές με νέους παίκτες, η ομάδα βελτιώνεται. Αλλά αν δεν αναγκαστεί από τις καταστάσεις δεν αλλάζει ούτε σκούφο.
Τους θέλει ο προπονητής και τν σαχοφ και τον βαρελα αυτό μας λέει κάτι?? η ποιος τον μπιμπ και τον προπονητή?
Επίσης γράφεται όλοι για τσου λου οποίον και να πάρεις στο τσου λου θα εισαι πολλα επιπεδα πισω ο αλλος με νευμαρ κ εμπαμπε παιζει κ η επιτυχια του ειναι οι 8 ελεος .Οι μεγαλες ομαδες δεν κανουν μεταγραφες για να παρουν κυπελο πρωταθλημα η οτιδηποτε αλλο κανουν ωστε καθε χρονο να ανεβαινουν 1 επιπεδο κρατωντας κορμο τς κραζετε κ τν σαχοφ κ τν κανιας και και και αυτοι ομως παιζουν 3 χρονια μαζι κ το πηραν χωρις ηττα αλλα δεν μας νοιαζει παθαμε νεοπλουτισμο κ θελουμε τν μεσσι ελεοςςςς με αυτα π διαβαζω.