Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Παιδια εφοσον δεν παραμεινει ο ολιβειρα,θα αποκτηθει χαφ τετοιου επιπεδου.
Το οτι μενει ο σακχοφ δεν ειναι το εμποδιο για να ερθει νεος παικτης.ετσι κι αλλιως δε θα μεινουν και σακχοφ και κανιας μαζι,λογικα.
Σαφως προτιμουσαμε να μεινει ο σακχοφ λογω και ηλικιας και γκολ,αντι του κανιας.
Το οτι μενει ο σακχοφ δεν ειναι το εμποδιο για να ερθει νεος παικτης.ετσι κι αλλιως δε θα μεινουν και σακχοφ και κανιας μαζι,λογικα.
Σαφως προτιμουσαμε να μεινει ο σακχοφ λογω και ηλικιας και γκολ,αντι του κανιας.
29 μαϊου είναι.Απο τώρα δυστυχία? Κ τον Ιανουάριο πίστευες πως θα πάρουμε αμυντικό μόνο αν φύγει ο χατσεριδης και πως δε θα πάρουμε χαφ.κ δες που είμαστε τώρα.typhoon έγραψε:Δηλαδη η παραμονη του αργου σαχωφ ακι του παγκοσμιως αγνωστου σιλβα ειναι αναβάθμιση του κεντρου,οκ ακουστηκεςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τι μηδέν αναβάθμιση ρε αδερφέ; Γιατί βιάζεσαι; Ήρθαν τα καινούργια χαφ και μπορείς να τα κρίνεις; Δύο χαφ θα πάρει η ομάδα. Αραξε λίγο.
Ταχυδυναμη έχει κ ο σιωπής κ δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα παπάρια του σαχωφ.δεν είναι πανάκεια η ταχυδυναμη.το παν είναι η ισορροπία .ταχυδυναμη είχε κ ο κοντός προδότης κ σουταρε με την τουλουμπα.
Φυσικά κ αξίζει να μείνει ο σαχωφ κ φυσικά μπορεί να αξίζει η απόκτηση ενός χαφ από μια αγορά που ο ΠΑΟΚ ψαρεύει λαυράκια καλύτερα από τον καθένα.Τι περίμενες δηλαδή.Να αποτελέσει ο Ολιβέιρα παίκτη ροτεισον? Πήραμε το νταμπλ κ έχουμε περισσότερες ελπίδες για τσ.λ. δεν μας έδωσε ο Σώρρας τις μετοχές του από την τράπεζα της Ανατολής .Σιγά σιγά γίνεται η αναβάθμιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 29 Μάιος 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τζοσουα δεν είπα εγώ ότι μου κάνει ο Σάκχοφ για την Ευρώπη. Απλά δεν μου φαίνεται παράλογο πως θέλουν να τον κρατήσουν. Είναι ένα καλό-τίμιο χαφ με εξαιρετικους αριθμούς για την θέση του. Για την Ευρώπη θα έρθουν άλλοι. Επίσης αν πούμε ότι ο Σίλβα είναι στοίχημα τότε το ίδιο έπρεπε να πούμε σχεδόν για όλους τους παίκτες που ήρθαν αυτά τα χρόνια και απαρτίζουν την ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό χαφ και θα το διαπιστώσεις όταν και αν έρθει. Τον έχω παρακολουθήσει και γιαυτό εκφράζω άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 29 Μάιος 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σάκχωφ είναι σε καλή ηλικία και έχει να δώσει ακόμη, σε αντίθεση με τον Κάνιας, που 1 χρόνο ακόμη πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του. Το πρόβλημα με τον Σάχωφ είναι ότι πιάνει θέση ξένου, για ρόλο ροτέισον στο ρόστερ. Προσωπικά προτιμώ η ομάδα να μην αλλάξει δραστικά, ο Ουκρανός έχει ψυχή και δέσιμο με την ομάδα. Αν θέλουμε ο ΠΑΟΚ να βελτιωθεί, θα πρέπει κάθε χρόνο να αγοράζει 3 ακριβούς παικταράδες σε καλή ηλικία + ελάχιστους ελεύθερους για τυχόν τρύπες, και αναπόφευκτα να πουλάει και 1 (Πρίγιο). Έτσι θα υπάρξει και ανανέωση και μια ποιοτική βελτίωση. Ο κορμός είναι το πιο σημαντικό, ειδικά αυτός που έφερε αήττητο νταμπλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 29 Μάιος 2019, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Το προβλημα δεν ειναι τοσο ο Σαχοφ.Εμενα με παγωσε λιγο ο Σιλβα,περιμενα κατι διαφορετικο και γνωριζοντας τον Λουτσεσκου φοβαμαι πως και η δευτερη προσθηκη θα αργησει και πιθανοτατα θα δουμε βασικο τον Ουκρανο στα προκριματικα.Εδω προτιμηθηκε ο Κανιας απο τον Ολιβειρα της Πορτο στον τελικο κυπελου,ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να προτιμηθει ο Σιλβα απο τον Σαχοφ? Μακαρι να βγαλει ματια ο Καντε των φτωχων...
Σε αυτό συμφωνώ με Τζός. Οι μεταγραφές πρέπει να είναι τοπ, ειδικά αν πιάνει ο παίκτης θέση ξένου, όπως ο Σίλβα. Είναι πάντως στην καλύτερη ηλικία, 24 ετών, που μπορεί να κάνει λεβελ-απ στον ΠΑΟΚ. Θα προτιμούσα κάτι δυνατό από Βραζιλία, μια αγορα 5-6εκ παικταρά στην ίδια ηλικία.
Μην προδικάζεις τζος.κ για τον Ολιβέιρα λέγανε πως επειδή ξέρουμε το λουτσεσκου ,καλό Πάσχα θα έπαιρνε παιχνίδια κ με το που ήρθε μπήκε.Γενικα φέτος έσπασαν πολλά ρεκόρ, πολλές παραδόσεις κ πολλές παγιωμένες αντιλήψεις.Δεν είναι τόσο κολλημένος ο λουτσεσκου κ στο λέω εγώ που δεν τον γουστάρω.κ ο ζαμπά νομίζω άλλωστε πως σχεδόν άμεσα μπήκε όταν ήρθε.απλα όχι βασικός κ αναντικατάστατος όπως περίμενε ο ίδιος.
Να είσαι εδώ κ στο τέλος του καλοκαιριού.typhoon έγραψε:Των ποσο φτωχων ειναι το θεμα τζοσουα,ελπιζω οχι των παμφτωχων
Ο Ζαμπα μπήκε γιατί δεν υπήρχε άλλος. Είχαν φύγει 2 εξτρέμ.Οσο για τον Ολιβέιρα ανέφερα το παράδειγμα του τελικού η απέναντι στον γαύρο τα 2 πιο δύσκολα παιχνιδια στο διάστημα της παρουσίας του που έμεινε πάγκο.Νωρις είναι ακόμα αλλά μια αγωνία ειδικά για τα χάφ την έχω . Εκεί θα κριθεί η χρόνια.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σίλβα. Μια χαρά και ο Σάκχοφ. Αυτό που μας έχει γαμήσει είναι οι τραυματισμοί Μαουρίσιο, Βερνμπλουμ που δεν ξέρουμε ΠΟΤΕ και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν. Επίσης ο δανεικός Μίσιτς πιο πολύ χώρο πιάνει παρά προσφέρει κάτι.
ΚΑΙ σάκχοφ ΚΑΙ μίσιτς ΚΑΙ σίλβα ΚΑΙ βερνμπλουμ ΚΑΙ μαουρισιο ΚΑΙ μπαλογιάννης (γηγενής)
ΚΑΙ ακόμα χρειαζόμαστε βελτίωση...
πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Σε πολύ δύσκολη θέση και οι παίκτες και ο Μπράνκο, και ο Λουτσέσκου και εμείς που δεν ξέρουμε τίποτα...και ο Ιβάν που πληρωνει
ΚΑΙ σάκχοφ ΚΑΙ μίσιτς ΚΑΙ σίλβα ΚΑΙ βερνμπλουμ ΚΑΙ μαουρισιο ΚΑΙ μπαλογιάννης (γηγενής)
ΚΑΙ ακόμα χρειαζόμαστε βελτίωση...
πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Σε πολύ δύσκολη θέση και οι παίκτες και ο Μπράνκο, και ο Λουτσέσκου και εμείς που δεν ξέρουμε τίποτα...και ο Ιβάν που πληρωνει
Δεν ξέρω εγώ ρε Τζος δε φοβάμαι πια . Με έπεισαν πλέον ότι δεν κινούνται τυχαία. Το θεωρώ κ λίγο αχαριστία να αμφιβάλλω.εμεις ξοδεύουμε χρόνο κ συναίσθημα.ο Ιβάν ξοδεύει ατομική του περιουσία συν χρόνο κ συναίσθημα.Φανταζομαι είναι ο πρώτος που θέλει να εξαλείψει το κάθε λάθος.Πλεον δλδ είναι κ επιβεβαιωμένοjoshua έγραψε:Ο Ζαμπα μπήκε γιατί δεν υπήρχε άλλος. Είχαν φύγει 2 εξτρέμ.Οσο για τον Ολιβέιρα ανέφερα το παράδειγμα του τελικού η απέναντι στον γαύρο τα 2 πιο δύσκολα παιχνιδια στο διάστημα της παρουσίας του που έμεινε πάγκο.Νωρις είναι ακόμα αλλά μια αγωνία ειδικά για τα χάφ την έχω . Εκεί θα κριθεί η χρόνια.