Διαφωνώ.ShadowM4N έγραψε:Απλά θέλω κάποιος φίλος εδώ να μου πει αν διαφωνεί.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Με την απωλεια ολιβειρα θες εναν χαφαρο ακομη μετα τον ισμαηλ ,τελικα για μαρκοβιτς τσαμπα μαλωναμε δεν υπαρχει θεμα .
- ΑποστόληςΑ
Άλλα λένε κάποιες άλλες ιστοσελίδες:
thessports
...Σήμερα, η ιστοσελίδα «mozzartsport.com», αναφέρει πως ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες χθες συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης.
Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο, με τις δύο μεριές να είναι θετικές για μια πιθανή συνεργασία.
Τέλος, τονίζει πως ο Μάρκοβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από συλλόγους του Βελγίου και της Τουρκίας, ωστόσο οι ασπρόμαυροι θέλουν να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο εξτρέμ, προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στους ομίλους του Champions League.
thessports
...Σήμερα, η ιστοσελίδα «mozzartsport.com», αναφέρει πως ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες χθες συμμετείχε και ο Ιβάν Σαββίδης.
Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο, με τις δύο μεριές να είναι θετικές για μια πιθανή συνεργασία.
Τέλος, τονίζει πως ο Μάρκοβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από συλλόγους του Βελγίου και της Τουρκίας, ωστόσο οι ασπρόμαυροι θέλουν να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο εξτρέμ, προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στους ομίλους του Champions League.
Κι εγώ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνώ.ShadowM4N έγραψε:Απλά θέλω κάποιος φίλος εδώ να μου πει αν διαφωνεί.
Άστον να πάει στον γαύρο. Έτσι κι αλλιώς για εμάς δε θα ήταν 1,5 χαρτί αλλά πολύ περισσότερο. Το πως αποκτήθηκε το ξέρουν ο γαύρος πρόεδρος του ρούλη και ο χοντρός πρεζέμπορας.
Αυτή τη στιγμή έχεις τα 3 πιο ελπιδοφόρα εξτρέμ στην Ελλάδα (ΖΛΛ). Δεν υπάρχει λόγος να μειώσεις τον χρόνο συμμετοχής τους.
Για Μάρκοβιτς, εγώ είμαι αρνητικός, το καταλάβατε

- ΑποστόληςΑ
[youtube]2LNQLi6GEAc[/youtube]
Παικτάρα έτσι;
Παικτάρα έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 29 Μάιος 2019, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φλασια..
Είπε ο ματσο ότι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει αποκτήσει πολύ καλό όνομα στην αγορά, στο τελευταίο του ποστ ξεκίνησε με αυτό οπότε είναι;ι σημαντικό.
Και εξηγουμαι..
Θεωρώ ότι αν ήταν τώρα να πάρουμε τον βερνμπλουμ θα ερχόταν πολύ πιο νωρίς φέτος διότι αφενός είμαστε πρωταθλητές αφετέρου ανέβηκε το μπραντ νειμ του συλλόγουστην πιάτσα των μάνατζερς.
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο, ο βαλμπουενα είναι μια κορυφαία μεταγραφη έστω κ στα 35. Θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αμφιβάλει κάνεις??
Άσχετα αν είναι μια επιλογή για έναν χρόνο μόνο..
Ο Γάλλος έκλεισε γρήγορα, γιατί πήρε καλά λεφτά αλλά πήγε κ σε ομάδα που έχει καλό Μπραντ στην ευρωπαϊκή αγορά, άρα ο γκευ έχει πολύ καλό μπραντ στην αγορά κ έκλεισε έναν καλό παίχτη γρήγορα..
Στο διαταυτα, θεωρώ ότι πλέον κ εμείς είμαστε σε αυτό το γκρουπ και οι παίχτες οι καλοί παίχτες δεν θα το σκεφτούν κ πάρα πολύ για να έρθουν (σύμφωνα με το τελευταίο ποστ του ματσο, ο οποίος αν θυμάμαι καλά μας είπε να το προσέξουμε αυτό..)
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Είπε ο ματσο ότι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει αποκτήσει πολύ καλό όνομα στην αγορά, στο τελευταίο του ποστ ξεκίνησε με αυτό οπότε είναι;ι σημαντικό.
Και εξηγουμαι..
Θεωρώ ότι αν ήταν τώρα να πάρουμε τον βερνμπλουμ θα ερχόταν πολύ πιο νωρίς φέτος διότι αφενός είμαστε πρωταθλητές αφετέρου ανέβηκε το μπραντ νειμ του συλλόγουστην πιάτσα των μάνατζερς.
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο, ο βαλμπουενα είναι μια κορυφαία μεταγραφη έστω κ στα 35. Θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αμφιβάλει κάνεις??
Άσχετα αν είναι μια επιλογή για έναν χρόνο μόνο..
Ο Γάλλος έκλεισε γρήγορα, γιατί πήρε καλά λεφτά αλλά πήγε κ σε ομάδα που έχει καλό Μπραντ στην ευρωπαϊκή αγορά, άρα ο γκευ έχει πολύ καλό μπραντ στην αγορά κ έκλεισε έναν καλό παίχτη γρήγορα..
Στο διαταυτα, θεωρώ ότι πλέον κ εμείς είμαστε σε αυτό το γκρουπ και οι παίχτες οι καλοί παίχτες δεν θα το σκεφτούν κ πάρα πολύ για να έρθουν (σύμφωνα με το τελευταίο ποστ του ματσο, ο οποίος αν θυμάμαι καλά μας είπε να το προσέξουμε αυτό..)
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Τα στιγμιότυπά του από τα 2 φιλικά που αγωνίστηκε φέτος με Μπλάκμπερν και Ντόρτνμουντ.
Τον Μάρκοβιτς αν είναι επιλογή για τα εξτρέμ μας καλώς να τον πάρουμε.
- ΑποστόληςΑ
Eαν ο Μαρκοβιτς μας εκανε μια καλη προταση, δηλαδη δε ζητουσε πολλα λεφτα και να ειναι βασικος κτλ...δεν θα ηταν μια ασχημη περιπτωση για εξτρα προσθηκη...
Παιδια συγγνωμη αλλα προσπαθω να βρω φασεις με τον Μαρκοβιτς, αλλα δεν βλεπω ποδοσφαιριστη Μαρκοβιτς. Ειναι μεγαλο ερωτηματικο. Μου θυμιζει καποιον που εκανε καριερα με μεταγραφες και δεν επαιξε ποτε.
Αν ζηταει και υψηλο συμβολαιο, θα ελεγα μακρια!
Αν ζηταει και υψηλο συμβολαιο, θα ελεγα μακρια!
- ΑποστόληςΑ
[youtube]mKPdAebYmHg[/youtube]
Με τη λογική ότι στα βίντεο συγκαταλέγονται μόνο οι καλύτερες στιγμές ενός παίκτη, ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο μέτριος είναι.
Με τη λογική ότι στα βίντεο συγκαταλέγονται μόνο οι καλύτερες στιγμές ενός παίκτη, ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο μέτριος είναι.
- ΑποστόληςΑ
Για πάρτε ιδέες από το παρακάτω βίντεο:
[youtube]_DnokRsATzQ[/youtube]
[youtube]_DnokRsATzQ[/youtube]
ξεχνάμε στην εξίσωση των χαφ τον μελιόπουλο
πιστεύω δε θα τον δώσουμε δανεικό, οπότε λογικά θα είναι το 6ο χαφ μας
1) μεταγραφή
2) σίλβα
3) βέρνμπλουμ
4) μίσιτς
5) μαουρίσιο
6) μελιόπουλος? - μπαλογιάννης?
αν γυρίσουμε πίσω τον μίσιτς, μόνο τότε βλέπω να χωράει 3η μεταγραφή στα χαφ
δε νομίζω να θέλει περισσότερους ο λουτσέσκου
οπότε ο χαρίσης μένει εκτός? λογικά..
πιστεύω δε θα τον δώσουμε δανεικό, οπότε λογικά θα είναι το 6ο χαφ μας
1) μεταγραφή
2) σίλβα
3) βέρνμπλουμ
4) μίσιτς
5) μαουρίσιο
6) μελιόπουλος? - μπαλογιάννης?
αν γυρίσουμε πίσω τον μίσιτς, μόνο τότε βλέπω να χωράει 3η μεταγραφή στα χαφ
δε νομίζω να θέλει περισσότερους ο λουτσέσκου
οπότε ο χαρίσης μένει εκτός? λογικά..
Παλτο ο Μαρκοβιτς,το φορουμ αποφασισε.
Κατσε ν φτιαξω ενα βιντεο με τα καλυτερα του μπαλαφα να το στειλω στην πορτο να μας αφησουν τον ολιβειρα. Τι εννοεις οτι δεν κρινουν απο βιντεο?
Κατσε ν φτιαξω ενα βιντεο με τα καλυτερα του μπαλαφα να το στειλω στην πορτο να μας αφησουν τον ολιβειρα. Τι εννοεις οτι δεν κρινουν απο βιντεο?