Πιο πιθανό να έχει έρθει για τον Ρούλη σε σχέση με εμάς που δεν υπάρχει περίπτωση...renegade έγραψε:Μπορεί να έχει έρθει για τον ο Α.Ρ.Η.Σjoshua έγραψε:Αν ήταν για τον ΠΑΟΚ θα ήταν στο Μακεδονία όχι σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο.Παντως και σε μένα αρέσουν τέτοια στοιχήματα όταν μιλάμε για παίκτη μόλις 25 χρόνων αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφερόμαστε.
Από την στιγμή που δεν είπε ότι ήρθε για διακοπές και απλά δεν απάντησε στην ερώτηση είναι σίγουρο ότι ήρθε για μας.
Ίσως να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις κτλ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Είμαι της άποψης οι ξένοι να είναι πολύ υψηλής αξίας και να μην προσπαθούμε μετά να τους διώξουμε. Ο ποδοσφαιριστής Σίλβα είναι στην καλύτερη ηλικία για χαφ, με προοπτική να βελτιωθεί στον ΠΑΟΚ, όμως είναι για ρόλο ροτέιον αρχικά. Γνώμη μου είναι ότι όσοι πιάνουν θέση ξένου, να προορίζονται ήδη για θέση βασικού με στόχο να γίνουν star players, όπως η περίπτωση Ζαμπά ή ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής σαν τον Μαουρίτσιο με υψηλές αμοιβές. Επίπεδο Ενρίκιε και Σάκχωφ, ψάχνεις μετά να τους ξεφορτώνεσαι. Αν ήταν όμως κοινοτικοί, πιστεύω ότι δε θα τους διώχναμε.
Ο Παρτιζάνος αν δεχτεί να έρθει με μικρές αποδοχές, τότε θα είναι καλή περίπτωση ως ελεύθερος παίκτης. Τέτοιου στιλ ποδοσφαιριστές δεν ταιριάζουν στα θηρία του Αγγλικού πρωταθλήματος. Τη σεζόν που μας έρχεται περιμένω μεγάλη βελτιώση από τους νεαρούς μας εξτρέμ: Ζάμπα, Λάμπρου και Λημνιό.
Ο Παρτιζάνος αν δεχτεί να έρθει με μικρές αποδοχές, τότε θα είναι καλή περίπτωση ως ελεύθερος παίκτης. Τέτοιου στιλ ποδοσφαιριστές δεν ταιριάζουν στα θηρία του Αγγλικού πρωταθλήματος. Τη σεζόν που μας έρχεται περιμένω μεγάλη βελτιώση από τους νεαρούς μας εξτρέμ: Ζάμπα, Λάμπρου και Λημνιό.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Τον Μπαμπελ θα τον ήθελες το 2016;Τότε που έμεινε ελεύθερος από την Αραβία, δεν το ήθελε κανείς και έμεινε ένα εξάμηνο χωρίς ομάδα στα 30 του; Το πιο πιθανόν θα ήταν να τον λέγαμε πρώην ποδοσφαιριστή με μόνο παράσημο την παρουσία του στην Λίβερπουλ καποτε...Η Μπεσίκτας πήρε το ρίσκο, τον ανεστησε, της έδωσε πρωτάθλημα,παίξανε μαζι τσουλου και στο τέλος εβαλε και 2εκ στα ταμεία της! Γιατι να μην κάνουμε το ίδιο με τον 25αρη Μάρκοβιτς;prax έγραψε:Παιχταρα πχ κ στο επίπεδο που ανέφερα πιο πάνω είναι άι ο Ράιαν μπαμπελ, 32 είναι, πολύπειρος, αριστερός εξτρέμ, βασικότατος σε Φούλαμ (άσχετα που έπεσε) 5 γκολ κ έξι ασίστ σε Πρέμιερ λιγκ σε 16 ματς και εν ενεργεία διεθνής με Ολλανδία ε..
Αααα είναι κ λευτερος;-)
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@joshua
Το κρατάω το ποστ σου
Το κρατάω το ποστ σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 28 Μάιος 2019, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Γιώργης τι κάνει κ δεν δίνει κανένα σημάδι κοιμήθηκε για μεσημέρι?Ο μαρκοβιτς ειναι στν πόλη και οι δημοσιογραφοι ιδέα άξια ανεκτίμητη
-
Ο Μάρκοβιτς μπροστά στο εξτρέμ που θέλω στον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου είναι γατακι
Δεν ανεβάζει τίποτα δεν σχολιάζει τίποτα μάλλον δουλειά έχει ο Γιώργης!
Ωχ, ωχ τον λένε και Λαζαρο τον Μαρκοβιτς!navigator11 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια έφεση σαν κλαμπ σε νεκραναστάσεις. Ο Σέρβος βέβαια δείχνει πολύ βαριά περίπτωση αλλά η Τούμπα είναι Τούμπα. Αφενός. Και αφετέρου η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ. Μπορεί στην υποδοχή του στη Μεσήμβρια από τις φάπες, που θα φάει από τους άλλους, να αφυπνιστεί
Το 2015 πήγε στην αραπιά μετά από δύο γαμάτες χρονιές στην κασιμπασα.
Για έναν χρόνο πήγε εκεί κ στην ουσία έπαιξε το πρώτο εξάμηνο.
Τον Σεπτέμβρη του 16 πήγε ελευθερος στη λα Κορούνια κ τον Γενάρη του 17 στη Μπεσίκτας
Δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Μάρκοβιτς δυστυχώς φίλε..
Αλλά κ πάλι είναι υπερπαιχταρα κ είναι κ εν ενεργεία διεθνής με την Ολλανδία.
Για έναν χρόνο πήγε εκεί κ στην ουσία έπαιξε το πρώτο εξάμηνο.
Τον Σεπτέμβρη του 16 πήγε ελευθερος στη λα Κορούνια κ τον Γενάρη του 17 στη Μπεσίκτας
Δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Μάρκοβιτς δυστυχώς φίλε..
Αλλά κ πάλι είναι υπερπαιχταρα κ είναι κ εν ενεργεία διεθνής με την Ολλανδία.
να φέρνουν τον μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ και να λέμε "δε μας κάνει"
απίστευτο..
απίστευτο..
- nikos_algio
Νομίζω ότι η λέξη που ψάχνουμε είναι Τιτίκα 
Πλάκα κάνω δεν τον γνωρίζω τον παρτιζανο, είναι όντως τόσο σοφτ;

Πλάκα κάνω δεν τον γνωρίζω τον παρτιζανο, είναι όντως τόσο σοφτ;
- Dimitris_L4
Εχουμε κανενα βιντεακι με τ βραζιλιανακι??
Ας μν βιαζομαστε για μαρκοβιτς..μπορει να ηρθε για διακοπες..λεω εγω τωρα...παντως μακαρι να τν παρουμε..θα ξεκινησει κ προετοιμασια απο τν αρχη κ ειναι εξαιρετικα σημαντικο..
Ας μν βιαζομαστε για μαρκοβιτς..μπορει να ηρθε για διακοπες..λεω εγω τωρα...παντως μακαρι να τν παρουμε..θα ξεκινησει κ προετοιμασια απο τν αρχη κ ειναι εξαιρετικα σημαντικο..
Ακόμα Ιούνιος δεν μπήκε και κλείσαμε ελεύθερο CB υψηλού επιπέδου (Βαρέλα), αγοράσαμε χάφαρο στην καλύτερη ηλικία βραζιλιάνο βασικό στην ομάδα του (Σίλβα) και εξτρεμ που πριν λίγα χρόνια τον αγόρασε η Λίβερπουλ 20 χαρτιά;; Και γκρινιάζουμε κι όλας. Ένα μήνα μετά από Double.
Ρε θυμάστε οι παλιοί τι συζητούσαμε εδώ μέσα τέτοια περίοδο 10 χρόνια πριν;;;;;;;;;

Ρε θυμάστε οι παλιοί τι συζητούσαμε εδώ μέσα τέτοια περίοδο 10 χρόνια πριν;;;;;;;;;

Aυτος ο ιντιο καλος φαινεται κ ο μπαιανο αλλα ο γκονζαλες δν μου γεμιζει το ματι ....π πας με αριστερο μπακ τον χαραλαμπους ρεεεεεε ε τν βαγγελη τι εβαλεε κατι τετοιοgika έγραψε:Ακόμα Ιούνιος δεν μπήκε και κλείσαμε ελεύθερο CB υψηλού επιπέδου (Βαρέλα), αγοράσαμε χάφαρο στην καλύτερη ηλικία βραζιλιάνο βασικό στην ομάδα του (Σίλβα) και εξτρεμ που πριν λίγα χρόνια τον αγόρασε η Λίβερπουλ 20 χαρτιά;; Και γκρινιάζουμε κι όλας. Ένα μήνα μετά από Double.![]()
![]()
![]()