Ivica Iliev

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

Άμα μειωθούν οι αποδοχές του, ίσως και να μην συνεχίσει να παίζει έτσι
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Καλύτερα δε θα βρεί πουθενά ο Ίλιεφ.
Και σιγά τη μπάλα που έπαιξε. Γκολ ακόμη να δούμε...
Ο Μελίσσης θα βγει πρώτος σκόρερ μας στο τέλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Και εγώ συμφωνώ στο να μείνει ο Iliev αλλά με μείωσει αποδοχών...Όμως θα πρέπει να γίνει η προσπάθεια να μείνει...Είναι καλός παίχτης γμτ...Κρίμα που δεν έχει παίξει όπως έπρεπε ακόμα...
ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

midenistis έγραψε:Καλύτερα δε θα βρεί πουθενά ο Ίλιεφ.
Και σιγά τη μπάλα που έπαιξε. Γκολ ακόμη να δούμε...
Ο Μελίσσης θα βγει πρώτος σκόρερ μας στο τέλος. :lol:

Δεν είδαμε γκολ,γιατί δεν μπορεί ένα μόνο άτομο να μεταμορφωθεί σε μια ολόκληρη 11άδα! Στο τελευταίο ματς,μόλις τον έβαλε ζωντάνεψε λίγο το παιχνίδι, άντε ήταν και ο ΓΧ. Όταν έχεις όμως άλλα 9 άτομα που χαζεύουν τη μπάλα, λες και έχουν πιει ένα καράβι μπάφους, τι να σου κάνουν οι 2?
Άβαταρ μέλους
Billys

Δημοσίευση από Billys »

Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Δεν έχει άδικο το άρθρο, ο Ίλιεφ δεν είναι άμπαλος είναι τεχνίτης, είναι μπουκαδόρος και είναι και πολύ παθιασμένος. Όμως πέρα απ' όλα αυτά, όταν ο παίκτης έχει ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα και έχει χάσει τα 3/4 της χρονιάς λόγω τραυματισμών και στα παιχνίδια που μένουν ακόμη δεν έχει φτιάξει φυσική κατάσταση για να βγάλει πάνω από 45-60 λεπτά τότε σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει και την προσφορά του πρέπει αναγκαστικά να χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη μεταγραφή...

Αν η επόμενη χρονιά του είναι ίδια με την φετινή τότε φυσικά και πρέπει να φύγει ο παίκτης. Αν βέβαια μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα έχει χοντρά προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και αν δεχτεί μείωση αποδοχών τότε φυσικά και θα ήθελα να μείνει.

Αλλά το τι ισχύει το ξέρει καλύτερα η διοίκηση, ο προπονητής και το ιατρικό τιμ (αν έχουμε τέτοιο τιμ).
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Συμφωνώ κι εγώ. Ως τώρα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο οποτε τα χρήματα που παίρνει είναι παρα πολλά. Αν μείνει με μειωμένες αποδοχές τη νέα χρονια καλώς.
Πιστεύω όμως ότι εφ' όσον είχε στο παρελθόν τόσους πολλούς τραυματισμούς, δύσκολα θα τους αποφύγει στο μέλλον. Καλύτερα θα είναι για εμάς να φύγει. Να επενδύσουμε τα χρήματα σε έναν υγιή, γκολτζή φόρ.
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Εγω τον σερβο τον θελω με τα χιλια να μεινει
και του χρονου αλλα πιστευω πρεπει να γινει
μειωση τον αποδοχων του.......
Άβαταρ μέλους
tolis1186
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tolis1186 »

Συμφωνώ και στο να μείνει και στο να γίνει και μείωση αποδοχών αλλά και να γίνει μια καλή προετοιμασία το καλοκαίρι για να μπορεί να βγάζει ένα 90λεπτο!!! :wink:
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Συμφωνώ κι εγώ αλλά θέλω να παρατηρήσω ότι στο χθεσινό ματς με Ατρόμητο ο Σέρβος έβγαλε σε αξιοπρεπή κατάσταση το 90λεπτο, κάτι που σημαίνει και ότι άρχισε να πιάνει αποδεκτά επίπεδα φυσικής κατάστασης αλλά και ότι αποφάσισε μάλλον να τα δώσει όλα για όλα ώστε να μην φύγει απ την ομάδα το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
theoilos

Δημοσίευση από theoilos »

pistevo ki ego pos mporei na einai kalos pektis alla nomizo oti prepei na anazitisoume kati kalitero gia na xefigoume apo to apla kalos.san PAOK prepei kai axeizoume to poli kalitero.gia mena den prepei na meinoun pano apo 5-6 pektes apo tous iparxontes.as xekinisoume apo to MHDEN efoson iparxei i oikonomiki dinatotita.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Κ εγώ γουστάρω να μείνει το ΠΑΟΚτσακι!! Έχει μεγάλο συμβόλαιο όμως ο τάνγκαλος κ αν αρχίσει πάλι τις ευαισθησίες κ τους τραυματισμούς τη μαμίσαμε!! Ξέρει μπάλα κ με μια καλή προετοιμασία μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ μας του χρόνου!!
Θετικός στο να μέινει πάντως επαναλαμβάνω με μειομένες αποδοχές όμως!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Μια παίζει καλά, μια μας τα χαλάει ο Σέρβος.
Το ξαναείπα... Αν είναι να μείνει, να μειωθούν οι αποδοχές του.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Να μεινει το πουλεν μου και καλυπτω εγω τη μειωση αποδοχων :)
Ειναι παικταρα
Άβαταρ μέλους
BATMAN 4

Δημοσίευση από BATMAN 4 »

Μετά και τα σημερινά δημοσιευματα (σπορ του βορρα,α.μ.θ. τα οποία ελπίζω να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο :cry: ) βλέπω ότι ο μοναδικός τεχνίτης (από τον οποίο είδαμε και κανα-δυο τρίπλες & γενικά ωραίες ενέργειες φέτος) της ομάδας και αρρωστος με τον λαο την κάνει......Μοναδική δικαιολογια ότι του χρόνου θα έρθουν καλύτεροι παικτες.....Ιδωμεν......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”