Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από ARMY »

Στο Αιγάλεω ήταν ο κορυφαίος, χθες δεν μπόρεσε να φανεί απέναντι στους σκληρούς και ποιοτικούς ψηλούς του Άρη. Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς έμεινε σε χαμηλά στάνταρτς, ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται και θα παραμείνει μέχρι το τέλος στον ΠΑΟΚ. «Οι 50 πόντοι ήταν πολύ λίγοι για να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε όλη την εβδομάδα πολλά προβλήματα και δεν κάναμε καλές προπονήσεις. Έτσι δεν είμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τόσο καλή άμυνα» έλεγε ο 36χρονος σέντερ, ο οποίος παραδέχθηκε οτι ο Άρης δεν ήταν καλύτερος. «Ήταν όμως πιο σκληρός…» συμπλήρωσε ο «Ντέκι», που αναφέρθηκε καις το δικό του μέλλον στην ομάδα. Θα παραμείνει. «Κάθε μέρα εδώ μπορείς να περιμένεις πολλές εκπλήξεις. Θα δούμε που θα πάει η ομάδα, δεν ξέρω, τα προβλήματα είναι πολλά. Δεν αποτελούν όμως δικαιολογία για κακή εμφάνιση. Ωστόσο η κατάσταση δεν είναι νορμάλ. Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε την Δευτέρα στην προπόνηση και είναι καιρός όλοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Αρχίσαμε με πολλούς καλούς παίκτες και μείναμε λίγοι. Εγώ όμως θα είμαι εδώ την Δευτέρα, δεν θα αφήσω τον ΠΑΟΚ» έλεγε ο Τομάσεβιτς που αυτή την φορά δεν θα βρεθεί για το τριήμερο ρεπός την Αθήνα, αφού η οικογένεια του βρίσκεταις την Θεσσαλονίκη.

Σκέφτεται την έξοδο και ο Γιόνσεν

Ο Μπρίτον Γιόνσεν ήταν φανερά εκτός ρυθμού απόροια και των προβλημα΄των που είχε στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Αμερικανός ωστόσο δεν φαίνεται και τόσο πρόθυμος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. «Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα του αναλύσω όλα τα βδεδομένα. Τι είναι καλύτερο για μένα ως επαγγελματίας» έλεγε ο 30χρον ος φόργουορντ, που αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο αντίπαλο καλάθι, χάσαμε πολά ριμπάουντ, δώσαμε νέες επιθέσεις στους αντιπάλους μας. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε, γιατί στην έδρα μας είμασταν τόσο κακοί» έλεγε ο Γιόνσεν.

Μετά από καιρό και ο Τσιάκος

Ο Γιώργος Τσιάκος ήταν αγαπητός στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά από πέρσι την άνοιξη βρέθηκε στο Παλατάκι και χαιρέτησε αρκετούς φίλους του. Ο 27χρονος φόργουορντ έλεγε στο «Μ»: «Πάντα ενδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ, ήθελα να μείνω. Ο Δρόσος μου έδωσε μια επιταγή Μάλτας για τα οφειλόμενα, δεν μπορούσα να την εισπράξω και τελικά πήρα μετρητά τον Νοέμβριο» έλεγε ο Τσιάκος, που αναφερόμενος στην… Λετονική του περιπέτεια, είπε: «Με την Βέντσπιλς πήγαμε αρκετά καλά, ήμασταν πρώτη στην λίγκα, τα πράγματα ήταν πικο δύσκολα στην Βαλτική. Έκανε πολύ κρύο, στους -16 και στους -20 βαθμούς, αλλά συνήθως δεν βγαίναμε από το σπίτι. Ήμουν τραυματίας δεν έπαιζα και χάρηκα που επέστρεψα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του» έλεγε ο Γιώργος Τσιάκος.

http://www.metrosport.gr/?p=15094
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έτσι που βλέπω τα πράγματα σε λίγο καιρό δεν θα συμπληρώνουμε πεντάδα...

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φτού δεν πρόλαβα να ποντάρω καν!
Ρε πείτε κανά site με παράνομο στοίχημα!

Σκέφτεται την έξοδο και ο Γιόνσεν

Ο Μπρίτον Γιόνσεν ήταν φανερά εκτός ρυθμού απόροια και των προβλημα΄των που είχε στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Αμερικανός ωστόσο δεν φαίνεται και τόσο πρόθυμος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. «Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα του αναλύσω όλα τα βδεδομένα. Τι είναι καλύτερο για μένα ως επαγγελματίας» έλεγε ο 30χρον ος φόργουορντ, που αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο αντίπαλο καλάθι, χάσαμε πολά ριμπάουντ, δώσαμε νέες επιθέσεις στους αντιπάλους μας. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε, γιατί στην έδρα μας είμασταν τόσο κακοί» έλεγε ο Γιόνσεν.

Aπο metropolis πηγη φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Photis έγραψε:Έτσι που βλέπω τα πράγματα σε λίγο καιρό δεν θα συμπληρώνουμε πεντάδα...
Εγώ το 'χα πει για πλάκα αλλά μου φαίνεται ότι τελικά μόνο εμείς μείναμε να παίξουμε για την καψούρα μας... :( :( :(
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ποναω τοσο πολυ που δεν εχω να γραψω κατι...Δεν αντεχω να βλεπω το λογο που εγινα ΠΑΟΚ σε αυτη τη καταντια..Δεν ξερω ποιος φταει,τι μπορει ναι γινει..Απλα νοιωθω σαν να μου εχουν ληστεψει την ψυχη και να με εχουν πεταξει σε μια γωνια σαν το σκουπιδι..ειναιτ οσο κριμα...μακαρι να υπαρχει λυση σοβαρη ...ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λογια..Το εγραψα και παλιοτερα..Βλεπωντας τον ΠΑΟΚ μου ετσι εχω ξενερωσει τοσο που σταματησα να χαιρομαι για το ποδοσφαιρο..Απλα πηγαινω στα ματσ αλλα δεν μου βγαινει να χοροπηδαω ..Ειναι σαν να εχεις δυο παιδια και να εισαι χαρουμενος επειδη το ενα παει καλα στο πανεπιστημιο ενω το αλλο αργοπεθαινει..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Godfevour έγραψε: Έχουμε ήδη καταλήξει σε συμπεράσματα.
Στηρίζουμε τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ.
Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό σε συμμετοχή και στήριξη της ομάδας μας.
Ο αγώνας για εξυγίανση και διαφάνεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.
Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.
Όλοι στο γήπεδο!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
Μπράβο στην επιτροπή. Μαζική προσέλευση του υπέροχου λαού.
Μόνο να βρίσκουμε δικαιολογίες είμαστε καλοί. Φταίει ο ένας ή ο άλλος αλλά όχι ο υπέροχος λαός. Και ο Ζαγοράκης να αναλάβει το μπάσκετ (πράγμα αδύνατο και ούτε το θέλω) μετά από 1-2 ήττες το παλατάκι θα είναι άδειο. Καμαρώνουμε για τα 3500 διαρκείας και ούτε αυτοί δεν έρχονται. Δεν υπάρχει γιατρειά. Μόνο αν έχουμε επιτυχίες, τότε μόνο θα έχουμε και κόσμο. Κανόνας απαράβατος από τον οποίο τελικά δεν εξαιρούμαστε.
Περίπτωση υποβιβασμού δεν υπάρχει, οπότε ας φύγουν κι άλλοι παίχτες μήπως γλυτώσουμε κανένα ευρώ.
Περαστικά μας ...........
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

D.A.A.T. έγραψε:Ποναω τοσο πολυ που δεν εχω να γραψω κατι...Δεν αντεχω να βλεπω το λογο που εγινα ΠΑΟΚ σε αυτη τη καταντια..Δεν ξερω ποιος φταει,τι μπορει ναι γινει..Απλα νοιωθω σαν να μου εχουν ληστεψει την ψυχη και να με εχουν πεταξει σε μια γωνια σαν το σκουπιδι..ειναιτ οσο κριμα...μακαρι να υπαρχει λυση σοβαρη ...ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λογια..Το εγραψα και παλιοτερα..Βλεπωντας τον ΠΑΟΚ μου ετσι εχω ξενερωσει τοσο που σταματησα να χαιρομαι για το ποδοσφαιρο..Απλα πηγαινω στα ματσ αλλα δεν μου βγαινει να χοροπηδαω ..Ειναι σαν να εχεις δυο παιδια και να εισαι χαρουμενος επειδη το ενα παει καλα στο πανεπιστημιο ενω το αλλο αργοπεθαινει..
Φιλε μου τα λες όπως τα σκέφτομαι και εγώ.Απορώ πάντως για την τόση μεγάλη αδιαφορία που υπάρχει στο κόσμο.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

σιγουρα υπαρχουν καποιοι που δεν ασχολουνται καθολου με το μπασκετ.
κακως για εμενα οπως πολυ ευστοχα ειχε γραψει ενας φιλος παλιοτερα ''ΠΑΟΚ και στο ΜΠΑΛΕΤΟ!''
σιγουρα υπαρχουν παρα πολλα αδερφια μας που αγωνιουν και περιμενουν καποια κινηση ενος αφθαρτου ΠΑΟΚτση αλα ζαγορακη να αναλαβει την ΚΑΕ και να στηριξουν αμεσα!
εγω προσωπικα εγινα ΠΑΟΚ απο το μπασκετ, παρακολουθω την ομαδα αλλα ματωνει και το τελευταιο της κομματι και φυσικα τα γραφομενα του D.A.A.T. με εκφραζουν απολυτα!αφου γλυτωσα το καρδιακο περσι με το σκουληκι στο τελευταιο ματς ολα αυτα που διαδραματιζονται φετος στην ΚΑΕ δεν με γονατιζουν.
οι προσδοκιες μας περσι εφτασαν στον πατο του βαρελιου, δεν μπορει θα βρεθει καποιος να μπει μπροσταρης!δεν ξερω κατι μακαρι να ηξερα αλλα το θεωρω δεδομενο για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.το καναμε στην ΠΑΕ που τα μεγεθη ειναι τεραστια μπροστα στο μπασκετ μπορουμε να το κανουμε και στην ΚΑΕ οπου πολυ πιο ευκολα φτιαχνεις καλη ομαδα και νοικοκυρευεσαι γενικως.
υπομονη σε ολους μας και ευτυχως που φετος δεν εχουμε τα περσινα...
Ο λαος ειναι ο ιδιος απλα περιμενει τον μπροσταρη και το σεναριο αυτο δεν μου φανταζει και τοσο απιστευτο...α και φυσικα περιμενω να δω τις κινησεις που θα γινουν για οικονομικο ελεγχο και τα αποτελεσματα της...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω αν έχει σημασία πια τι λέει, απλά το παραθέτω:

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου, αναφερόμενος στα οικονομικά δεδομένα και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε ΙΚΑ και Εφορεία. Ο Δημήτρης Δρόσος τόνισε αρχικά: «Δεν θα μπορούσε να διοικηθεί ο ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία μου στην Θεσσαλονίκη. Είχα πει από τότε, πριν αρκετό καιρό τον Δεκέμβριο να αποχωρήσω αλλά μου είπαν να μην το πράξω. Ήταν ένα δίμηνο αδιοίκητος ο ΠΑΟΚ, όποιος ήθελε έκανε ότι ήθελε. Δεν μπορούσα να το ανεχτώ άλλο, μη μπορώντας να βρίσκομαι εκεί και έτσι είπα ότι ας έρθει αυτός που μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
Αποφάσισα να φύγω και να παραιτηθώ και μου έλεγαν να κάνω το αντίθετο, όσοι εμπλέκονται τώρα στην ομάδα. Μίλησα με όλους στην ομάδα, τους εξήγησα πως θα γίνει όλη η διαδικασία. Μία εβδομάδα έχασα την επαφή με την ομάδα και όλα διαλύθηκαν, έβλεπα πολλούς ανθρώπους που παρουσιάστηκαν χωρίς θεσμικό πλαίσιο, θέλοντας να διοικήσουν και μοίρασαν τα έσοδα, πως θα δοθούν και διάφορα άλλα. Μία εβδομάδα δεν μπορούσα να μιλήσω και προσπάθησα να ενημερωθώ για τις εξελίξεις και μέσω του Τύπου. Ακούστηκαν είκοσι διαφορετικές γνώμες, πως θα γίνει το ένα, το άλλο. Μία εβδομάδα πριν φύγω είχα μιλήσω με τους πάντες, με τους μάνατζερ, με τους παίκτες και τους είχα ενημερώσει ακριβώς τι θα γίνει. Τον κ. Παπαδάκη, τον Βασιλειάδη και όλους τους υπόλοιπους. Πλήρωσα 280.000 ευρώ τον Δεκέμβριο. Άκουγα την μετάδοση μέσω τηλεόρασης και έλεγε για παίκτες απλήρωτους, μου έδωσε την εικόνα της διάλυσης. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οι παίκτες είναι… καθυστερημένοι οικονομικά, περίπου για 1,5 μήνα. Ορισμένοι παίκτες έχουν πάρει 60-70.000 ευρώ και δεν μπορούμε να μιλάμε και να λέμε ότι… πεινάνε ή είναι στον… αέρα.
Καθημερινά βάζω χρήματα στον ΠΑΟΚ. Την περασμένη Πέμπτη έστειλα 20.000 ευρώ στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω ότι τα έξοδα είναι δικά μου και τα έσοδα όχι. Εγώ πρέπει να πληρώνω και στα έσοδα να μιλάνε όλοι πως θα ξοδευτούν. Πως γίνεται εγώ να δίνω εντολή να πληρωθεί κάποιος με έναν τρόπο και κάποιοι άλλοι δεν το δέχονται; Πως γίνεται τα λεφτά του ΟΠΑΠ που εγώ θα τα έδινα σε παίκτες, να μιλάνε άλλοι και να έχουν γνώμη για το πώς θα μοιραστούν τα χρήματα. Αν οι παίκτες είχαν πάρει τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, που ήταν διαθέσιμα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά δεν μπορούσαν να τα πάρουν λόγω κάποιων ενεργειών ορισμένων ανθρώπων που θέλουν να με παρουσιάσουν σαν κάποιος άλλο, που δεν είμαι εγώ. Γι’ αυτό δεν το ανέχομαι άλλο και αποχώρησα» συμπλήρωσε ότι: «Ποτέ δεν είπα ποιος παίκτης να φύγει. Είπα ότι πρέπει να γίνει μία μείωση στο μπάτζετ, τα δύο παιδιά ο Βασιλειάδης και ο Μουλαομέροβιτς μπορούσαν να βρουν ομάδα. Μίλησα και με τον προπονητή, είχα πει επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο και οι στόχοι είναι οι ίδιοι, η είσοδος στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει λειτουργικά έξοδα την εβδομάδα 20-25.000 ευρώ. Υπάρχουν πολλά έξοδα από πριν, που μαζεύονται. Δεν μπορεί η ομάδα να πάει στα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να υπάρχουν 10.000 ευρώ».
Για το θέμα ανάκλησης της παραίτησης είπε: «Δεν υπάρχει καμία παραίτηση που θα ανακαλέσω. Με έπεισαν τον Δεκέμβριο να ανακαλέσω την παραίτηση μου και είδα στους δύο μήνες που μεσολάβησαν, τα πράγματα έγιναν χειρότερα και για μένα αλλά και για την ομάδα. Υπήρχαν πανό κατά μου, που να μου λένε να φύγω».
Ο Δημήτρης Δρόσος αναφέρθηκε και στα οικονομικά εκφράζοντας και την πικρία του: «Μακάρι να βρεθεί λύση, γιατί είναι κρίμα για την προσπάθεια που έγινε από το καλοκαίρι και τώρα αυτός που θα έρθει θα ξέρει τι έχει να πληρώσει και που. Εγώ θα φροντίσω να αναλάβω τις συμφωνίες με τους παίκτες, αυτές που έκανα τον Δεκέμβριο. Αλλά δεν είναι δυνατόν να συμφωνώ με έναν αθλητή για να τον πληρώσω με συγκεκριμένο τρόπο και να έρχεται ένας άλλος να μου λέει ότι δεν συμφωνεί. Δεν ανέχομαι αυτό το κλίμα που υπάρχει, ο καθένας να μιλάει για το οτιδήποτε. Δεν μπορώ να πληρώνω, να βάζω τα περισσότερα και να με παρουσιάζουν σαν κάτι άλλο. Έχω βάλει περίπου 600-700.000 ευρώ. Αυτή την στιγμή ο… κατεστραμμένος ΠΑΟΚ έχει πληρώσει πάνω από 1,5-1,6 εκ. ευρώ. Στην Εφορεία και ΙΚΑ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Έχω πληρώσει τις ρυθμίσεις που κόστισαν πάνω από 100.000 ευρώ. Έστειλα έμβασμα και πλήρωσα 6.000 για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι παίκτες. Την περασμένη εβδομάδα πλήρωσα ενοίκια, που λένε ότι ο Δρόσος δεν πληρώνει. Ο Δρόσος που τον βρίζει τώρα όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, έχει βάλει όσα έχει εισπράξει στην ομάδα, έχει βάλει 600-700.00 ευρώ ήδη και έχει υπογράψει για άλλο 1,5 εκ. ευρώ σε επιταγές. Ο Δρόσος δεν έχει κόψει ούτε ένα ευρώ επιταγή στο όνομα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».
Όσον αφορά την παρουσία της κ. Παπαδημητρίου είπε: «Στάθηκε εκεί και προσπάθησε να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις που τις αφήσαμε. Φυσικά και δεν είχε καμία ευθύνη για οτιδήποτε».
Συνεχίζοντας τόνισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αγκάλιασε αλλά έκανα κάτι που δεν είχε κανένας από την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Έτρεχα τους τρεις πρώτους μήνες παντού για να δώσω λύσεις. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το πιο απλό πράγμα. Ότι για παράδειγμα χρειάζεται 15 σπίτια για τους ανθρώπους που θα έρθουν στον ΠΑΟΚ».
Για το αγωνιστικό είπε: «Σαφώς έκανα και λάθη, εγώ, ο κ. Μπουντούρης και ο κ. Πεδουλάκης είχαμε την ευθύνη για να στήσουμε μία ομάδα, η οποία δεν προχώρησε και σε αυτό φταίμε και οι τρεις. Είχαμε μία λίστα 15 παικτών, οι αποφάσεις πάρθηκαν με την σύμφωνη γνώμη όλων» ενώ για την διαμάχη πλέον με τον Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε: «Τι διεκδικεί και τι δικαιούται νομικά θα το βρούμε, θα λυθεί στην πορεία. Ο κ. Πεδουλάκης είχε ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και όφειλε να το τηρεί. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε κάποιους παίκτες που θεωρούνταν «περιουσιακά στοιχεία», ξέρουμε όλοι την συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Τομάσεβιτς. Υπάρχει ένα τελευταίο περιστατικό που τον έβρισε, αλλά αυτό είναι η καθημερινότητα. Μιλάω για την εν γένει συμπεριφορά. Το καλοκαίρι δοκιμάζονταν ο Άκινς, μου πρότεινε ο κ. Πεδουλάκης να τον υπογράψουμε, το κάναμε και μετά το πρώτο παιχνίδι μου είπε ότι δεν τον θέλει. Βέβαια εγώ μία εβδομάδα νωρίτερα, είχα πληρώσει το συμβόλαιο του. Μετά από 15 ημέρες δοκιμών και μόλις σε ένα λεπτό και είκοσι δευτερόλεπτα ανακάλυψε ότι δεν του έκανε».
Ο Δημήτρης Δρόσος συνέχισε λέγοντας: «Πρώτον όποιος βρεθεί να κοιτάξει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεύτερος είμαι υποχρεωμένος στην νέα διοίκηση να παραδώσω τα πάντα. Να φροντίσουν επίσης να επικοινωνήσουν εφόσον βρουν οτιδήποτε για την φετινή χρονιά» ενώ για την άρνηση του στον οικονομικό έλεγχο που του ζητήθηκε να γίνει είπε: «Έγινε ένα ραντεβού όπου συζήτησαν τα πάντα και ορίστηκε και ένα δεύτερο. Μεσολάβησε ένα επεισόδιο με έναν απ’ αυτούς και όταν ορίστηκε το δεύτερο ραντεβού για την Παρασκευή υπήρχε το θέμα του ΟΠΑΠ όπου έκανα επαφές με όλες για να εκταμιευτούν. Η κοπέλα που ήταν στα γραφεία ήταν η μοναδική που μπορούσε να πάρει την επιταγή και ήταν στην Αθήνα. Κάποιοι το πήραν και το έκανα θέμα, ενώ το ήξεραν.
Επί τρία χρόνια ο ΕΣΑΚΕ δεν κράταγε δραχμή από τον ΠΑΟΚ, τώρα τα κράτησε από τον Δρόσο. Η Ομοσπονδία δεν ζήτησε χρήματα για τιμωρίες από την FIBA, τώρα τα ζήτησε και μετρητά. Πως γίνεται χρέη του ΠΑΟΚ επί τρία χρόνια, να τα απαιτούν σε μία μέρα; Ο έλεγχος έπρεπε να γινει επίσημα. Παρουσιάζονταν ο οποιοσδήποτε και ήθελε να γίνει έλεγχος. Τώρα που μίλησα με τον πρόεδρο του ΑΣ, του είπα όταν κάνεις τον έλεγχο να βγεις και να πεις τι έκανε ο Δρόσος. Κανείς επίσημα δεν ζήτησε ως θεσμικός φορέας να πάρει τα οικονομικά στοιχεία. Θα δώσω τα στοιχεία μόλις γίνει η διοίκηση Πρωτοδικείου. Θέλω επίσης να βγει κάποιος και να πει την αλήθεια, για το τι πλήρωσε ο Δρόσος και τι όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης να λαμβάνει χρήματα από τον ΟΠΑΠ, από τα τηλεοπτικά και από προμηθευτές, ένα ποσό χοντρικά περίπου στις 400.000 ευρώ. Αυτά που φέρεται να χρωστάει η ομάδα σε ένα τουριστικό γραφείο, ένα ποσό 80.000 ευρώ είναι από προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα και εγώ έχω έναν λογαριασμό όπως όλες οι ομάδες, οφείλω περίπου 20.000 ευρώ, την περασμένη εβδομάδα πλήρωσα 10.000 ευρώ. Και εκδρομικά να έκανα 80.000 ευρώ δεν θα ξόδευα. Δεν είναι δικά μου, εμείς είχαμε ένα νούμερο περίπου 30.000 ευρώ τα οποία τα καλύπτω εγώ.
Πρόσφερα ότι είχα να προσφέρω με δυσμενείς συνθήκες. Δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα και στην ζωή μου, δεν μπορούσα να το προβλέψω. Η λογική λέει τώρα ότι η ομάδα πρέπει να τελειώσει την χρονιά χωρίς κανένα άνοιγμα».
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν πιστεύω λέξη! Όταν λέω λέξη, εννοώ λέξη...

Παντελώς αναξιόπιστος ο τύπος. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να παραιτηθεί μόλις άνοιξε το Τριώδιο...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

+1
δεν διαβασα τπτ απο οσα λεει.
οι πραξεις μετρανε, τα λογια περιττευουν ειδικοτερα οταν ακολουθουν τις πραξεις!
περιμενω με ανυπομονησια τις κινησεις στο μπασκετ μας.
μακαρι να παραδειγματιστουν με βαση το ποδοσφαιρικο μοντελο...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Είχαμε κανά καλό νέο;;;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εδώ που φτάσαμε Kevin ισχύει το "Νο news, good news"....

Γιατί ότι ακούσουμε από εδώ και πέρα...για καλό δεν θα είναι... :(
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ορίστε τα νέα που όντως δεν είναι καλά...

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε πέντε επιπλήξεις στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Πυλαία και ο κανονισμός προβλέπει σε αυτή την περίπτωση την ποινή της διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών μίας αγωνιστικής. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του την Καβάλα για την 22η αγωνιστική (21 Μαρτίου).

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 8.550 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και δύο παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

http://www.metropolisradio.gr/4944
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

H κεκλεισμένων των θυρών ποινή δεν μας πειράζει. Ίσως να έχουμε και περισσότερο κόσμο απ΄ότι αν παίζαμε με ανοικτές πόρτες.... :)
Τα 8550€ με πειράζουν. Δεν έχουμε περιθώρια να πετάμε χρήματα.
Το ωραίο είναι πως η ΑΕΚ με τα όργια που έγιναν στο ματς με τον γαύρο, τιμωρήθηκε κι αυτή με μόνο μία αγωνιστική. Ελλάς το μεγαλείο σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”