28.Evgen Shakhov

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 10647
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πρόσφερε πολλά θα μείνει στην ιστορία....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100628
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή συνέχεια, αλλά θεωρώ ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή και έπρεπε να την αρπάξεις!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14717
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Equalizer »

Για τριτο-τεταρτος παγκιτης ήταν εξαιρετικά χρήσιμος και αναπάντεχα παραγωγικός. Εξακολουθω να πιστεύω πως η θέση του είναι περιφερειακός φορ. Τέτοια έξυπνη τοποθέτηση, άριστα τελειώματα και ποιοτικές πάσες εντός της περιοχής του αντιπάλου δεν έχω ξαναδεί.


Για χαφ πάλι είναι ο ορισμός του μετρίου ρολιστα. Ουτε σε φάση επίθεσης, ούτε σε φάση άμυνας ενέπνεε κάποια σιγουριά ή έδειχνε κάποια φοβερή ποιότητα. Παραπατούσε και στα δύο.


Καλή επιλογή το Ισραήλ που ακούστηκε, αφού έχουν και εκεί πολλά σκυλοτραγουδα και τσιφτετελια με παραλίες.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18985
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτός ήταν απόλυτα κύριος απέναντι στην ομάδα. 8,5 στις 10 φορές, όταν έπαιζε, έδινε ό,τι καλύτερο είχε, ήρεμη δύναμη και καθαρό μυαλό most of the times, συνεισέφερε και στο σκοράρισμα. Αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Και χωρίς ποτέ να σαλιαρίσει περί ΠΑΟΚ, πόλης κλπ κλπ. Κρίμα που φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι κάτι καλύτερο από το να είναι τριτοτέταρτος στην ιεραρχία των χαφ δε θα μπορούσε να διεκδικήσει. Εφόσον έχει φιλοδοξίες για κάτι ανώτερο, καλώς το διεκδικεί αλλού.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
Δημοσιεύσεις: 16729
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Από τους MVP της φετινής σεζόν.

Αντίο Ουκρανέ.
Έδωσες (και πήρες) πολλά και θα λείψεις.

Γράφτηκες κι εσύ στην ιστορία.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023
Δημοσιεύσεις: 5840
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από potamda »

Είναι αδύνατον η Μακάμπι, που γράφεται ότι πηγαίνει, να δίνει περισσότερα από τον ΠΑΟΚ!

Πιθανόν να μην ήθελε να μείνει για τριτοτέταρτος!
Άβαταρ μέλους
tolis01
Δημοσιεύσεις: 6219
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από tolis01 »

Γιατί να μη δίνει παραπλήσια;
Κι η Μακάμπι πρωταθλήτρια είναι με πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες με εμάς να πάιξει ομίλους ΤσουΛου (έχει ήδη πάει 2 φορές, την 1η τους αποκλείοντας εμάς με τη γνωστή πονεμένη υπόθεση), ίσως έχει κ τρελό μπόνους ομίλων.

Ο Βλάνταν πίνει νερό στο όνομά του κι εκεί θα ήταν βασικός και θα έγραφε νούμερα που θα τον βοηθούσαν να κυνηγήσει κι ένα εξαιρετικό τελευταίο συμβόλαιο στα 32-33 του.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023
Δημοσιεύσεις: 5840
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από potamda »

Αν δεν κάνω λάθος, τα μεγαλύτερα συμβόλαια στη Μακαμπι είναι κάτω από 500.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Napoli4 »

To οτι πάει σε ομάδα χειρότερη του ΠΑΟΚ, με project λιγότερο φιλόδοξο, δείχνει πολλά. Δε νομίζω ο ΠΑΟΚ να ήθελε να τον κρατήσει και να μην μπορούσε. Λογικά θα προσφέραμε μονοετές ή 1+1, χωρίς εγγυημένες συμμετοχές, με μισθό κοντά σε αυτό που προσφέρει η Μακάμπι. Όπως είπε και ο Τόλης, ο παίκτης παλεύει για 2 καλά συμβόλαια και αν μείνει διακινδυνεύει το δεύτερο.

Εγώ να πω πως είναι μεγάλη απώλεια η αποχώρησή του για τον τωρινό ΠΑΟΚ. Βαρέλα - Σάκχοφ - Κάνιας ήταν παίκτες που με τον χαρακτήρα τους έδωσαν πολλά στο group. Ένα αήττητο πρωτάθλημα θέλει σπουδαίες προσωπικότητες και οι 3 τους ήταν τέτοιοι.

Από αγωνιστική σκοπιά, δε θα ένιωθα άνετα να πάω με τον Ουκρανό βασικό στους ομίλους του τσου λου, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση στα οχτάρια, έδειχνε η μόνη λύση. Πιστεύω τέτοιοι ρολίστες δίνουν αξία σε μια ομάδα και είναι πολλές φορές η διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να βρει παρόμοιους παίκτες, πράγμα δύσκολο καθώς ο Σάκχοφ ταίριαζε κουτί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν value for money και δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.
Στα αρνητικά του, το σκουριασμένο ξεκίνημα σε κάθε σεζόν, η ταχύτητά του και η θέση ξένου που έπιανε.

Μέσα στο γήπεδο στρατιώτης, έξω από αυτό χορευτής. Καλή συνέχεια Ευγένιε, εύχομαι κάθε επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
Δημοσιεύσεις: 11467
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γειά σου ρε Ευγένιε.
Έγραψες κι εσύ ιστορία και μάλιστα ξεχωριστή.
Με σένα σκόρερ ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ποτέ!
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από goran 64 »

Μαζί με Κρέσπο και Πασχαλάκη, στην πρώτη 3άδα των most value for money παικτών της διετίας των 2 ΝΤΑΜΠΛ...

Άριστος χαρακτήρας και επαγγελματίας, τίμησε μέχρι το τελευταίο λεπτό που πήρε απ την ομάδα, είτε σε χρήματα, είτε σε χρόνο συμμετοχής, αποδίδοντας στο χόρτο το 100% του και δίχως να προβληματίσει ποτέ και κανέναν...
Τέτοιου είδους παίχτες, είναι που αξίζουν τον χαρακτηρισμό "ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ", με κεφαλαία γράμματα μάλιστα...

Ευχή μου, από καρδιάς, να έχει πάντα υγεία και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του, γιατί το αξίζει...

Evgen...

...για πάντα στην καρδιά μας, για όσα πρόσφερες στον ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Дякую...


:pano:

Υ.Γ. Ελπίζω ο αντικαταστάτης του να είναι τέτοιας ποιότητας, που να αφήσει μόνιμα στον πάγκο τον Μαουρίσιο...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
Δημοσιεύσεις: 10796
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Mr. Coldblood μέσα στο γήπεδο Mr. Warmheart έξω από αυτό! Εις το επανιδείν Ευγενιε, πάντα θα είσαι ένας από μας!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa
Δημοσιεύσεις: 1708
Εγγραφή: Δευ 18 Ιούλ 2011, 19:18

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Να πας στο καλό χορευταρα μου. Υγεία πάνω από όλα και καλή συνέχεια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δημοσιεύσεις: 5344
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σε ευχαριστούμε για όλα. Για πάντα στις καρδιές μας!
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6514
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Alastor »

potamda έγραψε:Είναι αδύνατον η Μακάμπι, που γράφεται ότι πηγαίνει, να δίνει περισσότερα από τον ΠΑΟΚ!

Πιθανόν να μην ήθελε να μείνει για τριτοτέταρτος!
Το θεμα ειναι πως ο συγκεκριμενος θελει να παει σε μια ομαδα που να ναι πρωτοπαλικαρο,διοτι ειναι ακομα,28 χρονων(παιζει σαν 30+ παντως απο φυσικη κατασταση). Οποτε προτιμα να θυσιασει καποια λεφτα αμεσα,για να κερδισει εμμεσα. Εχει σιγουρα 2 καλα συμβολαια ακομα στην καριερα του και θα ναι πιο ευκολο να κερδισει ενα καλο δευτερο συμβολαιο αν ειναι βασικος στην Μακαμπι.

Για μενα καλα καναμε και δωσαμε μεχρι αυτα που δωσαμε,επιανε θεση ξενου και ηταν εξαιρετικος ρολιστας,αλλα οχι βασικος πυλωνας της ομαδας. Τα χαφ μας υπο κανονικες συνθηκες ειναι Μαου-Ολιβειρα(αν μεινει) και Βερνμπλουμ.

Εχουμε και τον Μισιτς που αν θυμαμαι καλα ειναι για ακομα ενα χρονο στην ομαδα,οποτε θα παρει τον ρολο του Σακχωφ. Τωρα αν ειναι καλυτερος η χειροτερος ο Μισιτς, ας το σκεφτοντουσαν πριν κλεισουν για 1,5 χρονο.

Εβγενιε σε ευχαριστουμε,ησουν μεγαλη μορφη και ακρως επαγγελματιας. Καλη συνεχεια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”