Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από prax »

Anthimox έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια αντίδραση στο ενδεχόμενο ανανέωσης του Κάνιας.
Ο Ισπανός είναι ένα ποιοτικό εξάρι που, όποτε του ζητείτε, δηλώνει παρών.
Έχει αποδεχτεί το ρόλο του αναπληρωματικού και δεν καλύπτει θέση ξένου.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον παίκτη θα προτιμούσαμε για αναπληρωματικό εξάρι στην ομάδα.

Πλέον μέχρι τα προκριματικά χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα οχτάρι "πολυτελείας". Ένα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα ή και καλύτερο, αν γίνετε. Το δεύτερο χαφ μπορεί να αγοραστεί και τον Αύγουστο. Μην ξεχνάμε πως οι πλέον ποιοτικοί ποδοσφαιριστές περιμένουν τις καλύτερες αγορές.
Δεν αντέδρασα, απλά είπα ότι αφού έχουν καλως η κακωσ Θα γίνει ανανεωση( με τις μέχρι τώρα κινήσεις δλδ απόρριψη νέων συμβολαίων από τους παίχτες) να μην ανανεώσουν τον κανιας

Αλλά ευτυχώς δεν κάνω εγώ κουμάντο καθώς επίσης οι συμβαλλόμενοι μας έχουν δείξει ότι έχουν πλάνο και έχουν κάνει τα κουμάντα τους
Όποτε αναμένουμε
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Πάντως αυτοί οι τύποι της Porto μπορούν μάλλον να πουλήσουν πάγο σε Εσκιμώο. Ο Sergio Oliveira έχει καταγράψει συνολικά στην καριέρα του στην Porto περίπου 4000 λεπτά συμμετοχής(όσα γράφει ο Crespo σε μία χρονιά σε εμάς), μαζί με κάτι δανεισμούς σε Pacos Fereira και έναν στην Nant που πέρασε και δεν ακούμπησε. Συνολικά στην καριέρα του στα 26 έχει καταγράψει 13.350 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε(2800 από αυτά είναι στη Β Πορτογαλίας). Εντάξει, είπαμε καλός παίχτης, αλλά από που κι ως που θέλουν να πάρουν 12 εκατομμύρια για να τον πουλήσουν όταν το υψηλότερο κόστος που έχει γίνει μεταγραφή ο παίχτης είναι η επαναγορά του από την Πόρτο(αφού τον είχε αφήσει ως ελεύθερο να υπογράψει στην Pacos Fereira) με 1 εκ. ευρώ;

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ελάχιστα τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν, κι αν τον υπολογίζουν σίγουρα θα είναι σε ρόλο rotation κι αποκλείεται να παίξει πάνω από 1000 λεπτά. Ο παίχτης άραγε δεν θέλει να παίζει περισσότερο; Είναι ικανοποιημένος με το να παίζει 11 ενενηντάλεπτα τον χρόνο περίπου στην ίσως πιο παραγωγική ηλικία για χαφ; Τι να πω περίεργα μου ακούγονται αυτά τα 12 εκατομμύρια ρήτρα για παίχτη με το βιογραφικό του. Και κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένουν μέχρι τέλος Αυγούστου για να τον στείλουν πάλι δανεικό(από δηλώσεις που διάβασα το συμβόλαιό του λήγει καλοκαίρι του 21 παρότι στο transfermarkt γράφει ως το 20).

Λογικά είναι πολιτική της ομάδας να βγάζει την πίστη στον υποψήφιο αγοραστή. Σκληροί καριόληδες στις διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι. Μακάρι να βελτιωθούμε κι εμείς σε αυτόν τον τομέα, αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί από κατακόρυφη αύξηση της ποιότητας των παιχτών που φέρνουμε στην ομάδα αλλά και τη στροφή σε παραγωγικές ηλικίες. Μακριά από 30+ παίχτες, μιας κι έχουν κι αυξημένες πιθανότητες λόγω καταπόνησης και μικρότερων αντοχών, αν τους δώσεις αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, να εμφανίσουν σοβαρούς τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αυτό!
barlow4 έγραψε:Αρχίζει η μακρά περίοδος ανασφάλειας και αγωνίας.Ολοι θα κριθούν με την αυστηρότητα που επιβάλλει η σχιζοφρένεια μας.Μετα όμως??
Μετά σουσελ ατελείωτα.
Εγώ θέλω κ δύο τρία από την αήττητη του Πάμπλο να υπάρχουν στο ροτεσιο της δεκαοκταδας.Ετσι κ αρχίσει να
αποδιδει κ η τρελή επένδυση που γίνεται στους μικρούς κ αρχίσουμε να γεννάμε παικτακια , ούτε που θα φτάνουν στα αυτιά μας τα νέα κ τα μυξοκλαματα των αθηνεζων.
Εγώ θέλω και στα ευρωπαϊκά στους ομίλους να παίζει ένας ¨μικρός¨. Παιχνίδι έντασης, visibility κ με λιγότερη απαίτηση σώνει και καλά νίκης. Δε με νοιάζει ποιος.
Πχ ο Μάτος κι ο Μπις στην Ελλάδα και σπάνε πλάκα και κάνουν τη διαφορά. Γιατί να τους έχω κάψει;

κι αυτό
Anthimox έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια αντίδραση στο ενδεχόμενο ανανέωσης του Κάνιας.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον παίκτη θα προτιμούσαμε για αναπληρωματικό εξάρι στην ομάδα.

Πλέον μέχρι τα προκριματικά χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα οχτάρι "πολυτελείας". Ένα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα ή και καλύτερο, αν γίνετε. Το δεύτερο χαφ μπορεί να αγοραστεί και τον Αύγουστο.
Μην ξεχνάμε πως οι πλέον ποιοτικοί ποδοσφαιριστές περιμένουν τις καλύτερες αγορές.
Συμφωνώ απόλυτα, πέραν του ότι δε φαντάζομαι να έχει καμιά εξωπραγματική πρόταση σε λεφτά.
εξασφαλίζεις τη συνέχεια και στο σχετικό δέσιμο. εδώ εμφανίστηκε στον τελικό μετά από 2μηνο απουσίας και έσκισε (ξανά). Και δεν πρόκειται να πει και τίποτε αν δεν είναι κιόλας και στην αποστολή σε κάποια παιχνίδια.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πασχαλάκης
Μάτος
Κρέσπο
Κίρικες
Κοεντράο
Γκουντέλι
Ολιβέιρα
Πέλκας
Ζάμπα
Άκπομ
Μπίσεσβαρ
Ζίβκοβιτς
Ντάγκλας
Γιαννούλης
Μαυροπάνος
Ίνγκασον
Κάνιας
Μίσιτς
Ελ Καντούρι
Λημνιός
Σβιντέρσκι
Λάμπρου
Κουλούρης
Μαουρίσιο
Βιειρίνια

Εξτρέμ θα πάρουμε μόνο αν φύγει ο Ελ Καντουρί
Επιθετικό μόνο εάν φύγει ο Κουλούρης
Άλλον μέσο μόνο εάν δεν παραμείνει ο Ολιβέιρα
Αν προκριθούμε στους ομίλους ίσως δούμε και κάποιο μεσοεπιθετικό κερασάκι....
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

makispaspartou έγραψε:Σκέφτηκα πολύ αν θα το πω, αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα μια κουβέντα σήμερα με έναν άνθρωπο ο οποίος συναναστρέφεται με τη σειρά του με ανθρώπους γύρω από τον ΠΑΟΚ. Δεν το θεωρώ αξιόλογη πηγή αλλά μου είπε αν μου αρέσει ο Ribery.. ειλικρινά το αναφέρω μόνο και μόνο για να δηλώσω μακρυά από τέτοιου είδους κινήσεις.. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι αληθεύει τόσο όσο και το ότι ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Godin... δηλ. αρβύλα...
36χρονων πλέον..δεν υπάρχει περίπτωση
renegade

Δημοσίευση από renegade »

wickerman έγραψε:Πάντως αυτοί οι τύποι της Porto μπορούν μάλλον να πουλήσουν πάγο σε Εσκιμώο. Ο Sergio Oliveira έχει καταγράψει συνολικά στην καριέρα του στην Porto περίπου 4000 λεπτά συμμετοχής(όσα γράφει ο Crespo σε μία χρονιά σε εμάς), μαζί με κάτι δανεισμούς σε Pacos Fereira και έναν στην Nant που πέρασε και δεν ακούμπησε. Συνολικά στην καριέρα του στα 26 έχει καταγράψει 13.350 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε(2800 από αυτά είναι στη Β Πορτογαλίας). Εντάξει, είπαμε καλός παίχτης, αλλά από που κι ως που θέλουν να πάρουν 12 εκατομμύρια για να τον πουλήσουν όταν το υψηλότερο κόστος που έχει γίνει μεταγραφή ο παίχτης είναι η επαναγορά του από την Πόρτο(αφού τον είχε αφήσει ως ελεύθερο να υπογράψει στην Pacos Fereira) με 1 εκ. ευρώ;

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ελάχιστα τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν, κι αν τον υπολογίζουν σίγουρα θα είναι σε ρόλο rotation κι αποκλείεται να παίξει πάνω από 1000 λεπτά. Ο παίχτης άραγε δεν θέλει να παίζει περισσότερο; Είναι ικανοποιημένος με το να παίζει 11 ενενηντάλεπτα τον χρόνο περίπου στην ίσως πιο παραγωγική ηλικία για χαφ; Τι να πω περίεργα μου ακούγονται αυτά τα 12 εκατομμύρια ρήτρα για παίχτη με το βιογραφικό του. Και κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένουν μέχρι τέλος Αυγούστου για να τον στείλουν πάλι δανεικό(από δηλώσεις που διάβασα το συμβόλαιό του λήγει καλοκαίρι του 21 παρότι στο transfermarkt γράφει ως το 20).

Λογικά είναι πολιτική της ομάδας να βγάζει την πίστη στον υποψήφιο αγοραστή. Σκληροί καριόληδες στις διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι. Μακάρι να βελτιωθούμε κι εμείς σε αυτόν τον τομέα, αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί από κατακόρυφη αύξηση της ποιότητας των παιχτών που φέρνουμε στην ομάδα αλλά και τη στροφή σε παραγωγικές ηλικίες. Μακριά από 30+ παίχτες, μιας κι έχουν κι αυξημένες πιθανότητες λόγω καταπόνησης και μικρότερων αντοχών, αν τους δώσεις αρκετά ματς μέσα στη σεζόν, να εμφανίσουν σοβαρούς τραυματισμούς.
Για να φτάσεις να πουλάς παίκτες με 30-40 εκατομμύρια, επιβάλλεται να δείξεις στην αγορά ότι δεν κάνεις εκπτώσεων στα θέλω σου.
Λες η Πόρτο να μην ξέρει ότι τα χρήματα που ζητάει για τον Ολιβέιρα δεν θα τα πάρει ποτέ?
Στα @@της όμως, τα 4-5 μύρια που θα χάσει είναι το τίμημα για τις υψηλές πωλήσεις
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από τον ΠΑΟΚ δε θα τα πάρει, το μόνο σίγουρο. Ας τα ψάξει από αλλού. Όντως, προς τέλη Αυγούστου κι εγώ το βλέπω να αποφασίζει για το μέλλον του παίχτη. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν ξανακινηθούμε τότε για δανεισμό του. Στο μεταξύ θα έχει ανανεώσει, βέβαια, με την Πόρτο :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Αυτό ακριβώς. Και δεν πιστεύω να έχει υπερβολικές απαιτησεις. Αψογος επαγγελματίας. Αλλωστε για βάθος θα χρειαστεί και πάγκο να φάει δεν προκειται ποτέ να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα θα πρέπει να διατηρησει και κάποια στοιχεία συνοχής.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Κατι κανουμε λαθος παντως και ενω δινουμε τα παντα στους παικτες και συνηθως πολλα περισσοτερα απο οσα ποτε ειχαν δει,αυτοι ζητανε και αλλα.Ισως ακριβως αυτο ειναι το λαθος,ισως ειμαστε υπερβολικα large και οικονομικα και συναισθηματικα.Εγω παντως ειμαι υπερ της σκληρης στασης ακομα και αν αυτη κοστισει βραχυπροθεσμα καθως το μακρυπροθεσμο προβλημα αν συνεχισουμε να ικανοποιουμε παραλογες απαιτησεις θα ειναι ακομα μεγαλυτερο.

Εγω πιστευω οτι δεν αντεχουν αλλο και την πίεση, ειναι τεραστια οταν κανεις πρωταθλητισμο και δη στον ΠΑΟΚ.
Πήραν τα πάντα και θέλουν να φύγουν νταμπλουχοι.
Για μένα αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις και των δύο συν το γεγονός ότι βρήκαν ή θα βρουν τουλάχιστον ίδιες ή και καλύτερες οικονομικά προτάσεις από του ΠΑΟΚ.
Ο Κανιτας και λόγω ηλικίας αν του κάνουμε πρόταση πιστεύω ότι θα μείνει,άλλωστε συμπληρωματικός θα είναι και το ξέρει.
Νέο αίμα,πίστευα ότι θα χαιροσουν,εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι διχασμένος,από τη μια ο μεταγραφακιας εαυτός μου και η προσμονή για τους νέους παιχταράδες που θα έρθουν,από την άλλη χάνουμε μεγάλο μέρος του κορμού που έφερε όλες τις επιτυχίες σε συνδυασμό με την έλλειψη συνοχής που θα προκύψει στο κέντρο.

Υ.Γ Με πρόλαβε ο jibbie στο κομμάτι της πίεσης που γράφω.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Mερικες ενδιαφερουσες και σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα περιπτωσεις παικτων για το κεντρο μας που ουσιαστικα δεν υπαρχει(μονο μισιτς πλεον!!). Οποτε μιλαμε για σιγουρα 3 παικτες

https://www.transfermarkt.com/adam-mahe ... ler/122421
Aναφερθηκε πιο πριν καλος παικτης σε καλη ηλικια

https://www.transfermarkt.com/stefan-jo ... eler/62008
Δυσκολα να αφησει την αγγλια αλλα πολυ καλος

https://www.transfermarkt.com/romulo/de ... ler/121756
Καλος ρολιστας

https://www.transfermarkt.com/andre-mar ... eler/90367
https://www.transfermarkt.com/mehdi-abe ... ler/111036
2 παικτες κοντα στην ελληνικη πραγματικοτητα προερχομενοι απο πολυ καλες χρονιες και ελευθεροι!!(ταμαμ για αλλαγη)

https://www.transfermarkt.com/matias-kr ... ler/240900
To μεγαλο μπαμ θα μπορουσε να γινει εδω

https://www.transfermarkt.com/sanjin-pr ... ler/125783
Kαλο 8αρακι ειχε ακουστει για γαυρο προπερσι

https://www.transfermarkt.com/cafu/prof ... ler/203655
Aκουστηκε για εμας περσι, πολυ καλη χρονια εκανε στην λεγκια

Θα εβαζα και καμπορε το πουλεν μου αλλα μαλλον καταληγει μπεσικτας

Οποτε θεωρω με πχ κρανεβιτερ πρσιτς και απο πισω σαν αλλαγη romulo martins και misic εισαι υπερκομπλε.
Δεν βαζω τον βερνμπλουμ γιατι κανεις δεν ξερει το γινεται

Ή πχ johansen maher cafu abeid misic
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tsou έγραψε:δεν περίμενα ότι θα φτάσω να το λέω χωρίς φόβο και πάθος αλλά όπως και να 'χει, έχω εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ και στον τρόπο που λειτουργεί πλέον μαθαίνοντας από τα τόσα παλαιότερα λάθη της.

Έτσι είναι, ούτε θα περιμένουμε να δούμε αντίπαλο ούτε τίποτα, ο προγραμματισμός θα ακολουθηθεί κατά γράμμα.
Δε γίνεται να μην αισιοδοξούμε ρε παλικάρια,αήττητο νταμπλ πήραμε,κάτι καλό γίνεται.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

giliopoulos έγραψε:Mερικες ενδιαφερουσες και σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα περιπτωσεις παικτων για το κεντρο μας που ουσιαστικα δεν υπαρχει(μονο μισιτς πλεον!!). Οποτε μιλαμε για σιγουρα 3 παικτες

https://www.transfermarkt.com/adam-mahe ... ler/122421
Aναφερθηκε πιο πριν καλος παικτης σε καλη ηλικια

https://www.transfermarkt.com/stefan-jo ... eler/62008
Δυσκολα να αφησει την αγγλια αλλα πολυ καλος

https://www.transfermarkt.com/romulo/de ... ler/121756
Καλος ρολιστας

https://www.transfermarkt.com/andre-mar ... eler/90367
https://www.transfermarkt.com/mehdi-abe ... ler/111036
2 παικτες κοντα στην ελληνικη πραγματικοτητα προερχομενοι απο πολυ καλες χρονιες και ελευθεροι!!(ταμαμ για αλλαγη)

https://www.transfermarkt.com/matias-kr ... ler/240900
To μεγαλο μπαμ θα μπορουσε να γινει εδω

https://www.transfermarkt.com/sanjin-pr ... ler/125783
Kαλο 8αρακι ειχε ακουστει για γαυρο προπερσι

https://www.transfermarkt.com/cafu/prof ... ler/203655
Aκουστηκε για εμας περσι, πολυ καλη χρονια εκανε στην λεγκια

Θα εβαζα και καμπορε το πουλεν μου αλλα μαλλον καταληγει μπεσικτας

Οποτε θεωρω με πχ κρανεβιτερ πρσιτς και απο πισω σαν αλλαγη romulo martins και misic εισαι υπερκομπλε.
Δεν βαζω τον βερνμπλουμ γιατι κανεις δεν ξερει το γινεται

Ή πχ johansen maher cafu abeid misic
Τον Γιοχανσεν το έχω δει αρκετές φορές φέτος το δεύτερο μισό της χρόνιας στη Γουέστ Μπρομ κ δε με πειθει
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εδώ που φτάσαμε ας πάμε από την αρχή να φτιάξουμε ομάδα. Ο λουτσεσκου θα γκρινιαξει αλλα ειναι πεισματάρης.

Ενα πραγμα που θα ήθελα είναι ο εξορθολογισμός του μπάτζετ. Αφού γίναν Έτσι τα πράματα ας μπει ένα τέλος τουλαχιστον στα 1.5 μυριο συμβόλαια σε χατσεριντιντες και βερνμπλουμς.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Καλημερα ρε αλανια ας γραψω κ εγω τους προβληματισμους μου κ τις σκεψεις μου για τις μεταγραφες τωρα που ειναι νωρις.
Χωρις να γνωριζω ακριβες ποσα θα παραθεσω στο περιπου τα "καθαρα" συμβολαια των παικτω που μας αφηνουν κ τι μπορουμε να διαθεσουμε για νεους παικτες χωρις να βαλω μεσα αλλες παραμετρους

1)Βαρελα 400-450κ
2)Σαχωφ 350-400κ
3)Κανιας 350-400κ
4)Καντουρι 500-600κ
5)Χατσεριντι 1μ-1.2μ
6)Ολιβειρα 500κ? (μιση χρονια)
7)Τοσκα 200κ
8)Ενρικε 250κ
9)Ρει 250κ
10)Γλυκος 150κ 200κ

Συνολα 3,75 μυρια

Αν προσθεσεις σε αυτα τα ποσα που θα γλιτωσεις απο Χαριση/Χ'Ησαια/Κουλουρη/Μουλεν/Ουαρντα/Μυστακιδη/Κιτσιου απο πωλησεις/αποδεσμευσεις οτι κερδιζεις αλλο 1.75 μυρια απο μισθους χωρις να βαζω μεσα τα ποσα που θα παρεις απο την καθαρη πωληση το ποσο που εχεις αμεσα διαθεσιμο (χωρις εφοριες) ειναι περιπου 5.5 μυρια.

Εχοντας υποψιν οτι το μαξ που θελουμε να δωσουμε ειναι 1-1.5 μυρια για μισθο (καθαρο) κ κατωτατο 250κ
μπορεις ανετα να καλυψεις το ροστερ σου με 2 πολυ καλες προσθηκες απο το πανω ραφι (για εμας) κ 4-5 απο μικρο εως μεσαιο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εντομεταξύ είδα αυτός ο Moulin σε κανά 6μηνο θα κλείσει τα 30 και τον πήραμε στα 27-28 από Legia..

Ας ξεφορτωθούμε λίγο εκτός από Khacheridi+συμβόλαια που λήγουν(Μαλεζάς/Canhas/Γλύκος/Σιαμπάνης) και δεν ανανεώνουν(Varela/Shakhov).

Είναι και ο Μουλιν/Warda/Kace/Κίτσιου/Δεληγ/νίδης όλοι αυτοί πρέπει να πάρουν πόδι καλός η κακός βγάζουν μια 4άδα πρωτοκλασάτους μεταγραφές όλοι με τους πάνω που ανέφερα.

Χ"ψελέα/Χαρίση/Mihohevic/Μυστακίδης τους μετράω στο ρόστερ μέχρι να δούμε τι/πως/γιατί!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”