Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Αρχίζει η μακρά περίοδος ανασφάλειας και αγωνίας.Ολοι θα κριθούν με την αυστηρότητα που επιβάλλει η σχιζοφρένεια μας.Μετα όμως??
Μετά σουσελ ατελείωτα.
Εγώ θέλω κ δύο τρία από την αήττητη του Πάμπλο να υπάρχουν στο ροτεσιο της δεκαοκταδας.Ετσι κ αρχίσει να
αποδιδει κ η τρελή επένδυση που γίνεται στους μικρούς κ αρχίσουμε να γεννάμε παικτακια , ούτε που θα φτάνουν στα αυτιά μας τα νέα κ τα μυξοκλαματα των αθηνεζων.
Μετά σουσελ ατελείωτα.
Εγώ θέλω κ δύο τρία από την αήττητη του Πάμπλο να υπάρχουν στο ροτεσιο της δεκαοκταδας.Ετσι κ αρχίσει να
αποδιδει κ η τρελή επένδυση που γίνεται στους μικρούς κ αρχίσουμε να γεννάμε παικτακια , ούτε που θα φτάνουν στα αυτιά μας τα νέα κ τα μυξοκλαματα των αθηνεζων.
- Mauricio-8-
Φευγουνε:Ρευ,Γλύκος,Σιαμπάνης,Τόσκα,Βαρέλα,Χατσερίδη,Μαλεζάς,Σακοφ,Κάνιας,Ολιβέιρα,Ελ καντουρί,Καρέλης!
Φευγουνε παίκτες που έιχαμε δανεικούς:Κίτσιου,Κατσε,Μυστακίδης,Ουαρντα,Μουλέν!
Αγνωστο το αν παραμέινουνε:Χατζηισαιας,Μιχόγιεβιτς,Κουλούρης,Δεληγιαννίδης
Οποτε 22 παίκτες μας χερετάνε!
Οπότε μέχρι τώρα έχουμε για την νέα σεζόν
ΤΦ:Πασχαλάκης,Ζιβκοβιτς,Παπαδόπουλος
Αριστερο Μπάκ:Βιερήνια*,Γιαννούλης
Δεξι μπακ:Μάτος,Λύρατζης
Στόπερς:Κρεσπο,Ινγκανσον,
Χαφ:Μαουρίσιο*,Βερνμπλουμ,Μίσιτς
Επιτελικοι:Μπίσεβαρ,Πέλκας
Εξτρεμ:Ζαμπά,Λημνιός,Λάμπρου,Ενρίκε
Φορ:Ακπομ,Σβιντέρσκι
20 παίκτες με τους δυο Βιερηνια και Μαουρισιο τραυματίες!
Οποτε καταλαβαίνετε όλοι οτι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θά ναι μια εντελως διαφορετική ομάδα!
Οι μεταγραφες που πρέπει να γίνουνε άμεσα έως τέλη Ιουνίου για να προλάβουνε την προετοιμασία και να ναι οσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι και δεμένοι με την ομάδα κατα την γνώμη μου είναι:
1.Στόπερ
2.Πλάγιο Μπάκ που να παίζει και στα δύο άκρα
3.Χαφ οργανωτής που να είναι παίκτης ανάπτυξης.
4.Χαφ Αμυντικο κόφτης.
5.Εξτρέμ που να κάνει τη διαφορα συγκριτικά με αυτούς που έχουμε έχοντας το γκόλ την κίνηση στο ένας με έναν και να πατάει περιοχή έμπειρος!
Αυτες οι 5 μεταγραφές είναι αμέσες!
Φευγουνε παίκτες που έιχαμε δανεικούς:Κίτσιου,Κατσε,Μυστακίδης,Ουαρντα,Μουλέν!
Αγνωστο το αν παραμέινουνε:Χατζηισαιας,Μιχόγιεβιτς,Κουλούρης,Δεληγιαννίδης
Οποτε 22 παίκτες μας χερετάνε!
Οπότε μέχρι τώρα έχουμε για την νέα σεζόν
ΤΦ:Πασχαλάκης,Ζιβκοβιτς,Παπαδόπουλος
Αριστερο Μπάκ:Βιερήνια*,Γιαννούλης
Δεξι μπακ:Μάτος,Λύρατζης
Στόπερς:Κρεσπο,Ινγκανσον,
Χαφ:Μαουρίσιο*,Βερνμπλουμ,Μίσιτς
Επιτελικοι:Μπίσεβαρ,Πέλκας
Εξτρεμ:Ζαμπά,Λημνιός,Λάμπρου,Ενρίκε
Φορ:Ακπομ,Σβιντέρσκι
20 παίκτες με τους δυο Βιερηνια και Μαουρισιο τραυματίες!
Οποτε καταλαβαίνετε όλοι οτι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θά ναι μια εντελως διαφορετική ομάδα!
Οι μεταγραφες που πρέπει να γίνουνε άμεσα έως τέλη Ιουνίου για να προλάβουνε την προετοιμασία και να ναι οσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι και δεμένοι με την ομάδα κατα την γνώμη μου είναι:
1.Στόπερ
3.Χαφ οργανωτής που να είναι παίκτης ανάπτυξης.
4.Χαφ Αμυντικο κόφτης.
5.Εξτρέμ που να κάνει τη διαφορα συγκριτικά με αυτούς που έχουμε έχοντας το γκόλ την κίνηση στο ένας με έναν και να πατάει περιοχή έμπειρος!
Αυτες οι 5 μεταγραφές είναι αμέσες!
- sourmenetes
- Moderator
Ή εναλλακτικά:Mauricio-8- έγραψε: Οι μεταγραφες που πρέπει να γίνουνε άμεσα έως τέλη Ιουνίου για να προλάβουνε την προετοιμασία και να ναι οσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι και δεμένοι με την ομάδα κατα την γνώμη μου είναι:
1.Στόπερ
1. Στόπερ που να μπορεί να παίζει και στο ένα άκρο (κατά προτίμηση δεξιά)
2. Πλάγιο μπακ για το άλλο άκρο (κατά προτίμηση αριστερά)
-
Συνεχίζοντας το σκεπτικό του Napoli4 ο ΠΑΟΚ κράτησε μια 18άδα
Πασχαλάκης - Ρέι
Μάτος - Γιαννούλης - Βιειρίνια
Κρέσπο - Ίνγκασον
Μίσιτς - Βέρνμπλουμ - Μαουρίσιο
Μπίσεσβαρ- Πέλκας
Λημνιός - Ζάμπα - Λάμπρου
Άκπομ - Σβιντέρσκι - Κουλούρης
Για να θεωρηθεί πλήρες το roster χρειάζεται τρίτο GΚ, ένα DR, δύο CB, δύο MC και ένα ΑMRL.
Λόγω τραυματισμού Βιειρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ θα χρειαστούμε επιπλέον έναν ακόμη MC και ένα DL.
Άρα θα πάμε σε ένα roster 25+2 (όταν και με το καλό επιστρέψουν ο αρχηγός και ο μάου).
Εννοείται ότι αν πωληθεί κάποιος θα αντικατασταθεί.
Γιαννιώτης, Ντάγκλας, Κοεντράο, Μαυροπάνος, Κίρικες, Ολιβέιρα, Γκουντέλι, Τζαγκόεβ, Βέλα θα ήταν μια επιθυμητή εννιάδα παικτών που θα ενίσχυαν και θα ανέβαζαν το επίπεδο.
Πασχαλάκης - Ρέι
Μάτος - Γιαννούλης - Βιειρίνια
Κρέσπο - Ίνγκασον
Μίσιτς - Βέρνμπλουμ - Μαουρίσιο
Μπίσεσβαρ- Πέλκας
Λημνιός - Ζάμπα - Λάμπρου
Άκπομ - Σβιντέρσκι - Κουλούρης
Για να θεωρηθεί πλήρες το roster χρειάζεται τρίτο GΚ, ένα DR, δύο CB, δύο MC και ένα ΑMRL.
Λόγω τραυματισμού Βιειρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ θα χρειαστούμε επιπλέον έναν ακόμη MC και ένα DL.
Άρα θα πάμε σε ένα roster 25+2 (όταν και με το καλό επιστρέψουν ο αρχηγός και ο μάου).
Εννοείται ότι αν πωληθεί κάποιος θα αντικατασταθεί.
Γιαννιώτης, Ντάγκλας, Κοεντράο, Μαυροπάνος, Κίρικες, Ολιβέιρα, Γκουντέλι, Τζαγκόεβ, Βέλα θα ήταν μια επιθυμητή εννιάδα παικτών που θα ενίσχυαν και θα ανέβαζαν το επίπεδο.
- Maximus
Μας έχει πιάσει μία ανησυχία με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις, αλλά οπως έγραψα και παλιοτερα, συνεχίζω και πιστευω ότι το 1/3 τουλάχιστον του ρόστερ θα ειναι διαφορετικό του χρόνου και ότι πάμε σταδιακά στην ανανέωση και παράλληλα αναβαθμιση του 30+ ηλικιακά γερασμένου κορμού...
Εν ολίγοις περιμένω να πάω 4-5 φορές αεροδρόμιο για να υποδεχθώ τους παιχταράδες που θα έρθουν...

Εν ολίγοις περιμένω να πάω 4-5 φορές αεροδρόμιο για να υποδεχθώ τους παιχταράδες που θα έρθουν...

-
Σκέφτηκα πολύ αν θα το πω, αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα μια κουβέντα σήμερα με έναν άνθρωπο ο οποίος συναναστρέφεται με τη σειρά του με ανθρώπους γύρω από τον ΠΑΟΚ. Δεν το θεωρώ αξιόλογη πηγή αλλά μου είπε αν μου αρέσει ο Ribery.. ειλικρινά το αναφέρω μόνο και μόνο για να δηλώσω μακρυά από τέτοιου είδους κινήσεις.. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι αληθεύει τόσο όσο και το ότι ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Godin... δηλ. αρβύλα...
μακαρι!ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλα θα ηταν να γινει φετος η ολική αναβάθμιση στο κέντρο ενοψει τσ.λsourmenetes έγραψε:Ηρεμα τζορτζ...
Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο!!!!
- theodorosstefan
Ας ηρεμήσουμε μετά από μια φανταστική χρονιά και ας έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους όσους οργανώνουν τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ....
Υπομονή ρε μάγκες θα έρθουν καλύτεροι έχουμε το χρόνο τώρα Αυγ παίζουμε.. όχι όπως άλλες χρονιες.
Θα έρθουν καλύτεροι ο Ιβάν ξέρει τι χρειάζεται με τον Ρουμάνο δεν υπάρχει θέμα στο μαλλί.
Θα έρθουν καλύτεροι ο Ιβάν ξέρει τι χρειάζεται με τον Ρουμάνο δεν υπάρχει θέμα στο μαλλί.
- navigator11
Νομίζω πως έχουμε απομακρυνθεί οριστικά από τη λογική τέτοιων κινήσεων. Δε συζητώ το αν το ... σενάριο είναι εφικτό ή μη, δε με ενδιαφέρει. Πλέον έχουμε καταλάβει σαν διοίκηση το πραγματικό μας μέγεθος στην Ευρώπη και το τι πρέπει να κάνουμε σε αγωνιστικό επίπεδο για να το αυξήσουμε ορθολογικά σε ένα φυσιολογικό βάθος χρόνου.makispaspartou έγραψε:Σκέφτηκα πολύ αν θα το πω, αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα μια κουβέντα σήμερα με έναν άνθρωπο ο οποίος συναναστρέφεται με τη σειρά του με ανθρώπους γύρω από τον ΠΑΟΚ. Δεν το θεωρώ αξιόλογη πηγή αλλά μου είπε αν μου αρέσει ο Ribery.. ειλικρινά το αναφέρω μόνο και μόνο για να δηλώσω μακρυά από τέτοιου είδους κινήσεις.. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι αληθεύει τόσο όσο και το ότι ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Godin... δηλ. αρβύλα...
Η ατυχία η μεγάλη είναι ότι οι αποχωρήσεις συνέπεσαν με τους τραυματισμούς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια αντίδραση στο ενδεχόμενο ανανέωσης του Κάνιας.
Ο Ισπανός είναι ένα ποιοτικό εξάρι που, όποτε του ζητείτε, δηλώνει παρών.
Έχει αποδεχτεί το ρόλο του αναπληρωματικού και δεν καλύπτει θέση ξένου.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον παίκτη θα προτιμούσαμε για αναπληρωματικό εξάρι στην ομάδα.
Πλέον μέχρι τα προκριματικά χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα οχτάρι "πολυτελείας". Ένα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα ή και καλύτερο, αν γίνετε. Το δεύτερο χαφ μπορεί να αγοραστεί και τον Αύγουστο. Μην ξεχνάμε πως οι πλέον ποιοτικοί ποδοσφαιριστές περιμένουν τις καλύτερες αγορές.
Ο Ισπανός είναι ένα ποιοτικό εξάρι που, όποτε του ζητείτε, δηλώνει παρών.
Έχει αποδεχτεί το ρόλο του αναπληρωματικού και δεν καλύπτει θέση ξένου.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον παίκτη θα προτιμούσαμε για αναπληρωματικό εξάρι στην ομάδα.
Πλέον μέχρι τα προκριματικά χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα οχτάρι "πολυτελείας". Ένα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα ή και καλύτερο, αν γίνετε. Το δεύτερο χαφ μπορεί να αγοραστεί και τον Αύγουστο. Μην ξεχνάμε πως οι πλέον ποιοτικοί ποδοσφαιριστές περιμένουν τις καλύτερες αγορές.
Maximus έγραψε:Μας έχει πιάσει μία ανησυχία με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις, αλλά οπως έγραψα και παλιοτερα, συνεχίζω και πιστευω ότι το 1/3 τουλάχιστον του ρόστερ θα ειναι διαφορετικό του χρόνου και ότι πάμε σταδιακά στην ανανέωση και παράλληλα αναβαθμιση του 30+ ηλικιακά γερασμένου κορμού...

από ΙΑΝ με την φυγή Mihel και προσθήκε τεχν.διευ Branco μειώθηκε το μ.ο ηλικίας και κινούμαστε όχι σε παππούδες αλλά εξελίξιμους με φυσικά 30-33 παίχτες 3-4 να έχουν την εμειρία μιλάω για την αρχηγάρα μας τον Vieirinha, τον
Wernbloom την Crespoura που έφαγε 1 κίτρινή όλη την αγωνιστική μόνο στην Supaligde κτλπ..
Θα έρθουν παίχτες πρώτη χρονιά είναι που μετά από την ηλικία που είμαι που πήραμε Πρωτάθλημα να το πάρουμε και doubleουχοι να έχουμε τον σχεδιασμό να μην παίζουμε προκρ. eurpla-league από Ιουν.
Θα έρθουν 5 παιχταράδες είμαι σίγουρος!
αρ.μπακ
κεντρ.αμυντ
6αρο8αρι 2(μετά φυγή και Shakhov)
αρ.εξτρεμαρο πρωτοκλασάτο
+1 έξτρα