5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- navigator11
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
έχω μπερδευτεί και με τις παροιμοίες
καράβι που αργει σκατά είναι φορτωμένο
ή
no news is good news
???
καράβι που αργει σκατά είναι φορτωμένο
ή
no news is good news
???
κολκας-sdna:Βαρελα ΤΕΛΟΣ
εδιτ:το κατεβασε αμεσα!

εδιτ2 το ξαναανεβασε

εδιτ:το κατεβασε αμεσα!

εδιτ2 το ξαναανεβασε

- theodorosstefan
Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και υπάρχει ήδη ο αντικαταστάτης...... Στο καλό ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει....
- giwrgos04dex
Εφοσων ισχυει... απο τους καλυτερους αμυντικους μας ολων τον εποχων. Ευχαριστουμε αρχοντα και καλη συνεχεια 

Δυστυχώς φεύγει ο βράχος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παίκτη και επαγγελματία Βαρέλα που πήρε 4 τίτλους με τον ΠΑΟΚ, έδινε πάντα το 100%, δέθηκε με την ομάδα και την τίμησε.
Προσωπικά τον είχα ψυχολογήσει τελείως λάθος και απογοητεύτηκα από την κατάληξη της υπόθεσης. Κρίμα. Ελπίζω, όπως και με τον Πρίγιο, η ομάδα να βγει πιο δυνατή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παίκτη και επαγγελματία Βαρέλα που πήρε 4 τίτλους με τον ΠΑΟΚ, έδινε πάντα το 100%, δέθηκε με την ομάδα και την τίμησε.
Προσωπικά τον είχα ψυχολογήσει τελείως λάθος και απογοητεύτηκα από την κατάληξη της υπόθεσης. Κρίμα. Ελπίζω, όπως και με τον Πρίγιο, η ομάδα να βγει πιο δυνατή.
Στο καλο ,ευχαριστουμε για οτι προσφερες αλλα η ομαδα πανω απ ολα
Άσχημη τροπή, αλλά στα @@ μας ΠΑΟΚ είσαι...αυτός θα χάσει και όταν το καταλάβει θα είναι αργά
ΑΝΤΙΟ!Ευχαριστουμε για ολες τις χαρες που μας εδωσες αλλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ & ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
παικταρας και ηγετης στην αμυνα...οντως ο καλυτερος ολων των εποχων....να παει στο καλο θα βρουμε αλλον εχω εμιστοσυνη στον συλλογο
-
Μου πήρες όλη τη χαρά που με έκανες να αισθανθώ .. Πίστευα ότι ένιωθες αλλά τελικά όλοι το χρήμα .. Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες αλλά και ο ΠΑΟΚ σε αντάμειψε καλά..Σου εύχομαι να βρεις το χρήμα που τόσο ψάχνεις..
καλυτερος ολων τον εποχων? αμα δεν ηταν ο κρεσπο θα κλαιγανε μανουλες ... ο κρεσπο ειναι το νο1 σε ολα τ επιπεδα , αρκετα με τον φραγκοφονια κουρασε.Athens έγραψε:παικταρας και ηγετης στην αμυνα...οντως ο καλυτερος ολων των εποχων....να παει στο καλο θα βρουμε αλλον εχω εμιστοσυνη στον συλλογο
- navigator11
Μπράβο του που κρατήθηκε ο λόγος του και τελείωσε οριστικά σήμερα η υπόθεση. Δε γίνεται να μην αναγνωρίσουμε όλα όσα έδωσε στην ομάδα. Υπόδειγμα επαγγελματία. Δεν αμφισβητώ ούτε στο ελάχιστο ότι αγάπησε την ομάδα. Τη σεβάστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πράγμα βέβαια αμφίδρομο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι όμως που συγκινήθηκε από τα χρήματα. Έκανε την επιλογή του. Κάθε καλό του εύχομαι στην καριέρα του. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Αυτό που δε θα ήθελα να συμβεί, επειδή ξέρουμε όλοι ποιός είναι ο Σαββίδης, είναι να επιχειρήσει να την πάρει πάνω του την υπόθεση στο παρά ένα για να ανατρέψει τα δεδομένα.