diniko80 έγραψε:δεν ελω οτι δεν ειναι καλος βρε αλλα οτι μεχρι το 2012 το θεωρω υπερβολικο....θεωρω οτι πρεπει να ψαξουμε καλυτερο και αν αυτο σημαινει να θυσιαστει καποιος απο τους δυο τοτε ναι καποιος να αποχωρησει....εμενα απο τους δυο ο αραμπατζης ειναι χειροτερος ασταθεστερος, αντιθετα ο πολωνος ειναι σταθερος αλλα επιρρεπης.....δυσκολος γριφος και απο οτι φαινετια η διοιηκηση ψηφιζει μιροσλαβ.....αλλα μεχρι το 2012 ρε γμτ....πολυ μου φαινεται, να παει δηλαδη μεχρι τα 33????
ο βαζελος ρε φαλεγκ κανει με το νου του πρωταθμητισμο...
παιρνει και παντα επαιρνε οποιον ηθελε και εχει και απειρα κλεφτα ...εχει πεντε δεκαρια και εμεις μισο
Με όλη την εκτίμηση και το σεβασμό που ξέρεις ότι έχω, για πες μου πέντε δεξί μπακ με τεράστιο όνομα.. Πάντα σε τέτοιες θέσεις παίζουν παίκτες που δεν είναι ονόματα αλλά έχουν ποιότητα..
Εδώ η Ρεάλ κι ακόμα παιδεύεται με τον Σαλγκάδο..
Και πόσες άλλες που χρησιμοποιούν αμυντικούς για τα άκρα ή αριστεροπόδαρους δεξιά και το αντίστροφο από τα αριστερά για να καλύψουν θέσεις..
Νομίζω ότι η χρονική περίοδος είναι μια χαρά..
Και φυσικά, εξυπακούεται ότι και ο Αραμπατζής σε βάθος χρόνου θα ανεβάσει ρυθμούς κατακόρυφα!!