27. Mirosław Sznaucner

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Miroslaw Sznaucner

Δημοσίευση από free4 »

diniko80 έγραψε:δεν ελω οτι δεν ειναι καλος βρε αλλα οτι μεχρι το 2012 το θεωρω υπερβολικο....θεωρω οτι πρεπει να ψαξουμε καλυτερο και αν αυτο σημαινει να θυσιαστει καποιος απο τους δυο τοτε ναι καποιος να αποχωρησει....εμενα απο τους δυο ο αραμπατζης ειναι χειροτερος ασταθεστερος, αντιθετα ο πολωνος ειναι σταθερος αλλα επιρρεπης.....δυσκολος γριφος και απο οτι φαινετια η διοιηκηση ψηφιζει μιροσλαβ.....αλλα μεχρι το 2012 ρε γμτ....πολυ μου φαινεται, να παει δηλαδη μεχρι τα 33????

ο βαζελος ρε φαλεγκ κανει με το νου του πρωταθμητισμο...
παιρνει και παντα επαιρνε οποιον ηθελε και εχει και απειρα κλεφτα ...εχει πεντε δεκαρια και εμεις μισο

Με όλη την εκτίμηση και το σεβασμό που ξέρεις ότι έχω, για πες μου πέντε δεξί μπακ με τεράστιο όνομα.. Πάντα σε τέτοιες θέσεις παίζουν παίκτες που δεν είναι ονόματα αλλά έχουν ποιότητα..

Εδώ η Ρεάλ κι ακόμα παιδεύεται με τον Σαλγκάδο..
Και πόσες άλλες που χρησιμοποιούν αμυντικούς για τα άκρα ή αριστεροπόδαρους δεξιά και το αντίστροφο από τα αριστερά για να καλύψουν θέσεις..

Νομίζω ότι η χρονική περίοδος είναι μια χαρά..
Και φυσικά, εξυπακούεται ότι και ο Αραμπατζής σε βάθος χρόνου θα ανεβάσει ρυθμούς κατακόρυφα!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Daniel Alves
Bacary Sagna
Javier Zanetti
Gianluca Zambrotta
Jose Bosingwa
Sergio Ramos
Miguel
Aleksandr Anyukov

μην ακούω χαζά...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

free δεν το συνεχιζω ρε συ....θα κριθει αυτη η επιλογη (οπως πηραμε και λινο για αριστερα ετσι θελω και για δεξια)...
agave μεγα παλτο ο μιγκελ !!!το ρωσακι τα σπαει τρελα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

agave έγραψε:Daniel Alves
Bacary Sagna
Javier Zanetti
Gianluca Zambrotta
Jose Bosingwa
Sergio Ramos
Miguel
Aleksandr Anyukov

μην ακούω χαζά...

ναι εμεις για τον ΠΑΟΚ μιλάμε και για τα δεδομένα μας......
Αν το παρουμε ετσι και ο μουσλι παλτο ειναι μπροστα στον Ανρι.
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

diniko80 έγραψε:γιατι θεωρω οτι με το μιρο και τον αραμπατζη πρωταθλητισμο δεν κανεις.....

γιατι οχι με τον μιρο ρε φιλε;;; απο τα καλυτερα μπακ στην Ελλαδα ειναι(αν οχι το καλυτερο) οσο για τον αραμπατζη με λιγη δουλεια παραπανω θα ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο για την ομαδα!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Falegkos έγραψε:
agave έγραψε:Daniel Alves
Bacary Sagna
Javier Zanetti
Gianluca Zambrotta
Jose Bosingwa
Sergio Ramos
Miguel
Aleksandr Anyukov

μην ακούω χαζά...

ναι εμεις για τον ΠΑΟΚ μιλάμε και για τα δεδομένα μας......
Αν το παρουμε ετσι και ο μουσλι παλτο ειναι μπροστα στον Ανρι.

To ξέρω ρε φαλέγκο. Απλά είπε ο φρη οτι δεν υπάρχουν δεξιά μπακ με τεράστιο όνομα. Είπε να βρούμε 5 και βρήκα 7. Το μην ακούω χαζά πήγαινε και για τον salgado ο οποιος έχει να παίξει καμια τριετία.

Μια χαρά είναι ο μίρο. Και ο αραμπατζής. Και αποψη μου είναι πως αν ο αρχηγός συμπεριφερότανε καλύτερα στα μπακ, θα ανεβαίνανε συχνότερα όλοι τους. Είτε δεξιά, είτε αριστερά, ο σέρτζιο δεν συνδυάζεται με τα μπακ. Κλίνει προς τον άξονα.

ΥΓ. diniko, συμφωνώ για τον miguel.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ναι σωστο ειναι αυτο.Ο σερτζιο πρεπει να βοηθαει και το μπακ.για να ανεβαινει και αυτο.Θυμηθειται μια επιθεση στο ματς με τον gay που του κανει του δαρλα κρυφη μπαλια ο λινο και ο δαρλας βγαζει κοφτη σεντρα.Αυτα ειναι.
Απο το μιρο ομως δεν εχω τετοιες απαιτησεις.
Ο Αραμπατζης ειναι για αυτη τη δουλεια και εχει μπροστα του τα διπλασια χρονια απο το μιρο για να παιξει στον ΠΑΟΚ.

[offtopic]Παντως agave ξεχασες τον υπερτατο Gary Neville..![/offtopic]
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

christ4 έγραψε:
diniko80 έγραψε:γιατι θεωρω οτι με το μιρο και τον αραμπατζη πρωταθλητισμο δεν κανεις.....

γιατι οχι με τον μιρο ρε φιλε;;; απο τα καλυτερα μπακ στην Ελλαδα ειναι(αν οχι το καλυτερο) οσο για τον αραμπατζη με λιγη δουλεια παραπανω θα ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο για την ομαδα!!!

Συμφωνώ ότι είναι από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα, πολύ σταθερός και κατά τη γνώμη μου όταν λείπει από την ομάδα είναι από τα κενά που φαίνονται... Μπράβο στη διοίκηση που ανανέωσε το συμβόλαιό του
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ρε παιδιά ακόμα και να βρούμε καλύτερο παίχτη στη θέση του,μας χαλάει ο Μίρο σαν αναπληρωματικός;Εξάλλου δεν έχει και κανά εξωπραγματικό συμβόλαιο.. :shock:

Όπως όλοι μας ξέρω λίγο πολύ 2-3 πραγματάκια πάνω στο ποδόσφαιρο,έχω παίξει και μπαλίτσα,αλλά θεωρώ τον εαυτό μου άμπαλο μπροστά στην εμπειρία της διοίκησης,οπότε ακόμα και αν δεν συμφωνώ με κάποια κίνηση στον αγωνιστικό τομέα, πιστεύω ότι κατά 95% απλά δεν θα μπορώ να την καταλάβω εγώ,και δεν έχει κάνει λάθος ο Ζήσης,ο Θοδωρής ή ο Santos..Γενικά το λέω,όχι συγκεκριμένα για τον Snauchner η ανανέωση του οποίου με βρίσκει 100% σύμφωνο..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Όταν μπορέσουμε νάχουμε παίχτες σαν το Μίρο αναπληρωματικούς, τότε θα είμαστε κατ' εμέ έτοιμοι για Champions League..
Rotation με @@... :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

τα είπες ολα αδερφε.Ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οκ, σόρρυ, επειδή δεν έβαλα περιορισμούς βγήκατε και με βγάλατε σχεδόν μια 11άδα από δεξί μπακ..

Είπαμε ρε παιδιά, υπάρχουν, αλλά όχι εν αφθονία..
Στην Ελλάδα, δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος καθαρόαιμος δεξί μπακ με την ευχέρεια να αγωνιστεί κι αριστερά όπως ο Μίρο..

Τέσπα, το συμβόλαιο καλά έκανε και το ανανέωσε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι και τρελά τα λεφτά που θα πάρει!!

Δίνει πάρα πολλά στο γήπεδο!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ακριβώς...
Η Αξία/Μισθό μας φέτος έιναι παρα πολυ μεγάλη και αυτό λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τη διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

Ti γινεται με τον Μίρο ρε παιδια ? Πόσο σοβαρος ηταν τελικα ο τραυματισμος ? Εχει παρει παραπάνω απο οσο ελεγαν στην αρχη ή ετσι μου φανηκε ?
Άβαταρ μέλους
splioufos4

Δημοσίευση από splioufos4 »

Οντως μπορει να μην παιξει ουτε με Πανιωνιο για να παιξει με το γαυρο
:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”