Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ότι υπάρχει σε αριστερό Μπακ στην Πορτογαλία
εδώ:
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/14670892
εδώ:
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/14670892
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στο πτυχίο μ@λ@κι@ς αναφέρομαι.renegade έγραψε:Καλά αυτό για το πτυχίο μη το δένουμε και κόμπο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σφήνα=πρώην Αρένα=παραπληροφόρηση με πτυχίο.
Εκτός αν θεωρείς πτυχίο την μεγάλη του Πετρουλάκη σχολή με τα δημοσιογραφικά ξεφτέρια τύπου Πετρωτού,γκινα κτλ...τότε πάω πάσο
- john4serres
Πέτρο, ρίξε το όνομα. Ας το πάρει το ποταμι.Mauricio-8- έγραψε:Έκλεισε ο Πρώτος παικταρας...Ειναι αριστερός Μπακ με επιθετικές αρετές.. Και έρχεται απτην χώρα του Σάντος και του Βιερηνια...
Αλλά, από τη Ρεάλ στη... Ρίο Άβε; Ο ίδιος, δικαιολογώντας την επιλογή του, υποστήριξε ότι θυσίασε αρκετά χρήματα στο βωμό της ευτυχίας.chri5ti9 έγραψε:Παίδες μ για Κοεντραο διάβασα κάτι τρελά νούμερα για συμβόλαιο και μου έφυγαν τα φρύδια. Δεν νομίζω να πήγε να κλείσει καριέρα εκεί και να έκανε μονοετές.
"Περίμενα μέχρι την 31η Αυγούστου να με πάρει τηλέφωνο η Σπόρτινγκ, γιατί της έδωσα τα πάντα την περασμένη σεζόν. Μηδέν κλήσεις. Είναι λυπηρό. Μετά, σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι χαρούμενος.
Κι έχασα πολλά χρήματα για να κυνηγήσω την ευτυχία σε μια ομάδα που πάντα ήταν σωστή με εμένα, όπως η Ρίο Άβε. Αλλά, δεν υπάρχουν χρήματα που να πληρώνουν αυτήν την ευτυχία. Γεννήθηκα φτωχός, δεν με νοιάζει εάν πεθάνω φτωχός", υποστήριξε χαρακτηριστικά στη "Record".
Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
Δεν γνωρίζω αν ενδιαφερόμαστε για τον Κοεντράο. Αυτό που πιστεύω όμως είναι πως ο παίκτης θα αποδεχτεί την πρώτη σοβαρή πρόταση που θα του γίνει.
Δεν γνωρίζω αν ενδιαφερόμαστε για τον Κοεντράο. Αυτό που πιστεύω όμως είναι πως ο παίκτης θα αποδεχτεί την πρώτη σοβαρή πρόταση που θα του γίνει.
Θα παρουσιάσω ένα τόσο ουτοπικό όσο ιδανικό,για μένα,σενάριο απλά και μόνο για να εκτυλίξω τη σκέψη μου,ως άλλος Πλάτων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Η ιδανική τσαμπιονσλιγκάτη ενδεκάδα,λοιπόν,θα ήταν με σύστημα 4-3-3
Τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα,δεξιός οπισθοφύλακας ο Μάτος και αριστερό μπακ ο Βιεϊρίνια,που θα είχε βέβαια και το βαρύ περιβραχιόνιο...
Στην τριάδα των χαφ χρειάζεται ένας κόφτης,πραγματικός σκύλος και ιδανικός μου φαίνεται ο Esiti της Γεντ(25χρονος,1,89, 6 άρι που κόβει τα πάντα,με μόνο μειονέκτημα το σκοράρισμα).Τα 2 οχτάρια είχαν συνυπάρξει για ένα διάστημα και εννοώ τους Μαουρίσιο -Ολιβέιρα. Έτσι,ό,τι χάνεις επιθετικά από τον Esiti το παίρνεις από αυτούς που έχουν δείξει ευχέρεια στο σκοράρισμα για μέσοι
Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τος Ζαμπά-Άκπομ-έναν ταχύ γκολτζή εξτρέμ γύρω στα 25 που να παίζει και 10άρι με αξία γύρω στα 5μύρια(η μεγάλη μεταγραφή μας).
Νομίζω πως αυτή η 11άδα θα ήταν το ιδανικό αφού είναι και σύγχρονη και στηριγμένη στον κορμό μας και με έμπειρους και ηγετικούς παίκτες. Το κέντρο είναι αρκετά γρήγορο,με 8άρια που μυρίζουν το γκολ,έχουν καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση και τεχνική κατάρτιση,ενώ ο κόφτης δεν αφήνει περιθώρια για "αμυντικούς πονοκεφάλους". Η επίθεσή μας ιδιαίτερα γρήγορη και με σύγχρονα χαρακτηριστικά,ενώ η άμυνα και το τέρμα οι στυλοβάτες του φετινού θριάμβου.
Κλείνοντας,επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα,δυστυχώς,απίθανο σενάριο εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού των 2 πορτογαλοφώνων ποδοσφαιριστών μας. Την ουτοπία αυτή γράφω απλά για να τη μοιραστώ μαζί σας

Η ιδανική τσαμπιονσλιγκάτη ενδεκάδα,λοιπόν,θα ήταν με σύστημα 4-3-3
Τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα,δεξιός οπισθοφύλακας ο Μάτος και αριστερό μπακ ο Βιεϊρίνια,που θα είχε βέβαια και το βαρύ περιβραχιόνιο...
Στην τριάδα των χαφ χρειάζεται ένας κόφτης,πραγματικός σκύλος και ιδανικός μου φαίνεται ο Esiti της Γεντ(25χρονος,1,89, 6 άρι που κόβει τα πάντα,με μόνο μειονέκτημα το σκοράρισμα).Τα 2 οχτάρια είχαν συνυπάρξει για ένα διάστημα και εννοώ τους Μαουρίσιο -Ολιβέιρα. Έτσι,ό,τι χάνεις επιθετικά από τον Esiti το παίρνεις από αυτούς που έχουν δείξει ευχέρεια στο σκοράρισμα για μέσοι
Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τος Ζαμπά-Άκπομ-έναν ταχύ γκολτζή εξτρέμ γύρω στα 25 που να παίζει και 10άρι με αξία γύρω στα 5μύρια(η μεγάλη μεταγραφή μας).
Νομίζω πως αυτή η 11άδα θα ήταν το ιδανικό αφού είναι και σύγχρονη και στηριγμένη στον κορμό μας και με έμπειρους και ηγετικούς παίκτες. Το κέντρο είναι αρκετά γρήγορο,με 8άρια που μυρίζουν το γκολ,έχουν καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση και τεχνική κατάρτιση,ενώ ο κόφτης δεν αφήνει περιθώρια για "αμυντικούς πονοκεφάλους". Η επίθεσή μας ιδιαίτερα γρήγορη και με σύγχρονα χαρακτηριστικά,ενώ η άμυνα και το τέρμα οι στυλοβάτες του φετινού θριάμβου.
Κλείνοντας,επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα,δυστυχώς,απίθανο σενάριο εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού των 2 πορτογαλοφώνων ποδοσφαιριστών μας. Την ουτοπία αυτή γράφω απλά για να τη μοιραστώ μαζί σας

- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Napoli4 έγραψε:... καλό θα ήταν αν ακούγεται κάτι εκεί να μην το αναφέρουμε σαν είδηση/πληροφόρηση, αλλά τουλάχιστον να γράφουμε την πηγή.
Να μην πετάμε μια πληροφορία, ή έναν ευσεβή πόθο σαν να είναι γεγονός. Να γράφουμε την πηγή της είδησης, ώστε να δίνουμε το δικαίωμα στον αδελφό που μας διαβάζει να την αξιολογήσει ο ίδιος.
- ΑποστόληςΑ
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σφήνα=πρώην Αρένα=παραπληροφόρηση με πτυχίο.

Αυτός ο Εσιτι είναι μισή τρίχα από τα @@ του Βερνμπλουμ,και πολύ λέω.
Ο Εσιτι τον μονο που θα ξεπερνουσε σε ταχυτητα απο το τρεχον ροστερ ειναι ο Χατσεριντι-και υπολογιζω τους τραυματιες να τρεχουν ως τραυματιες
Μαζί σου bane, αλλά (1) ο Βέρνμπλουμ έρχεται από τραυματισμό που έχει καταστρέψει πολλές καριέρες και (2) στα 33 ακόμα και υγιής να ήταν θα έπρεπε να βρούμε αντικαταστάτη του, όπως κάνουμε με τον Μάτος που είναι και νεότερος.
Ο Εσιτί μπορεί να μην είναι τόσο καλός όσο ο Βερν (αν και δεν είδαμε την ποιότητά του στον ΠΑΟΚ) αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις τέτοιο παίκτη. Ο Βερνμπλουμ ήταν πριν 3-4 χρόνια από τους καλύτερους κόφτες στον κόσμο.
Ο Εσιτί μπορεί να μην είναι τόσο καλός όσο ο Βερν (αν και δεν είδαμε την ποιότητά του στον ΠΑΟΚ) αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις τέτοιο παίκτη. Ο Βερνμπλουμ ήταν πριν 3-4 χρόνια από τους καλύτερους κόφτες στον κόσμο.
Δε διαφωνώ ότι θα χρειαστούμε κόφτη, ο Σουηδός πάντως είναι σκυλί και αν μπει από την αρχή της προετοιμασίας θα κάνει καλή σεζόν αρκεί βέβαια να αντέξει το πόδι του.
Η διαφωνία μου έχει να κάνει με αυτόν τον Εσιτι ο οποίος δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ, πολύ λίγος.
Η διαφωνία μου έχει να κάνει με αυτόν τον Εσιτι ο οποίος δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ, πολύ λίγος.
- buffalobill4
Εγω παντως πιστευω πως με δεδομενα (α) την απουσια του μαουρισιο για ολο το 19 αλλα και (β) την χρονοτριβη που λογικα θα υπαρξει στις διαπραγματευσεις με ολιβειρα-πορτο, μια πιθανη αναιμακτη αποχωρηση του βερνμπλουμ πιο πολυ τα χερια θα ελυνε στον μεταγραφικο σχεδιασμο του κεντρου, παρα θα δημιουργουσε προβλημα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Για να συνεχίσω την απο πάνω σκέψη, μια τίμια αποχωρηση απο την ενεργό δράση του Βερνμπλουμ θα ηταν το ιδανικό σενάριο.
Για Εσιτί ακούστηκε πουθενά ή εμείς τον βγάλαμε;
Τετοιο κανίβαλο / ανθρωποφάγο θέλω εδώ και πέντε χρόνια!
Για του λόγου το αληθές:
[youtube]Fn78Q-laLV8[/youtube]
Για Εσιτί ακούστηκε πουθενά ή εμείς τον βγάλαμε;

Τετοιο κανίβαλο / ανθρωποφάγο θέλω εδώ και πέντε χρόνια!
Για του λόγου το αληθές:
[youtube]Fn78Q-laLV8[/youtube]