Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.Boomer44 έγραψε:Ο Πασχαλακης κατα 99% φευγει .Ο Μελισσας θα μεινει.
Ο Πελκας μαλλον επισης φευγει .
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Στην πραγματικότητα έχει 8 γκολ και 6 ασίστ, από τις οποίες οι δύο είναι κερδισμένα penalties.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Giliopoulos ο Άκπομ έχει 6 γκολ και 4 ασίστ. Συν τέσσερα πεντακάθαρα γκολ που του ακυρωθηκαν. Όλα αυτά ενώ ήταν την μισή σεζόν βασικός. Μια χαρά στατιστικά είναι..
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
jibbie έγραψε:μεταγραφες γαρ, και σημερα διαβαζω οτι ο Μιχελ δεν ηταν προσκεκλημενος της ΠΑΕ στον τελικο. δε γνωριζω τι εχει γινει, αλλα ειχε/εχει μεγαλο μεριδιο επιτυχιας και το θεωρω αστοχια.
Ποιος το είπε αυτό; πού το διάβασες;
Ορίστε μια απάντηση
Ας πούμε ότι αφορά και τις μεταγραφές για να δικαιολογήσουμε την παρουσία του σε αυτό το τόπικΑναλυτικά όλα όσα ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Live Sport:
-Κύριε Μίχελ καλησπέρα. Ο ΠΑΟΚ τα πήρε όλα φέτος. Συμμετείχατε κι εσείς στη μεγάλη επιτυχία. Πώς νιώθετε;
«Είμαι περήφανος για τα κατορθώματα της ομάδας, των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης. Όλα έγιναν με την υποστήριξη του κυρίου Σαββίδη, που επένδυσε μεγάλα ποσά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το επίπεδο. Κάναμε πολλές αλλαγές στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια.
Βάλαμε τάξη στα αποδυτήρια και απομακρύναμε παίκτες με σημαντική επιρροή μέσα στην ομάδα και στον κόσμο, που δεν ταίριαζαν στην φιλοσοφία μας, όπως ο Τζαβέλλας και ο Τζιώλης.
Ήταν κινήσεις που εμπεριείχαν ρίσκο στην αρχή, αλλά ήταν απαραίτητο να γίνουν. Στην συνέχεια φέραμε καινούργιους παίκτες και με την δουλειά του Ράζβαν πήραμε και το νταμπλ. Πιστεύω ότι, λόγω του ΠΑΟΚ, πλέον, η Θεσσαλονίκη είναι και θα παραμείνει η νέα πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου».
-Τι πρέπει να γίνει για να παγιωθεί η θέση του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Να συνεχισθεί η εφαρμογή του πλάνου με δουλειά και μεθοδικότητα και να μην μείνουμε σε όσα κατακτήθηκαν. Η ξεκούραση είναι μόνο για τους παίκτες και για τον προπονητή. Για όλους τους υπόλοιπους η δουλειά πρέπει να συνεχισθεί με αμείωτους ρυθμούς.
Είμαι, βέβαιος, ότι ο κ. Σαββίδης θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ομάδα, εκτός από την ενίσχυση με παίκτες, με κινήσεις, όπως είναι η εφαρμογή του VAR, που εξασφαλίζουν συνθήκες ισονομίας και δικαιοσύνης στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
-Και τι πρέπει να γίνει για να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ στην πρόκληση συμμετοχής σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Η ομάδα έχει μία καλή βάση στο ρόστερ. Πρέπει να γίνουν δύο έως τέσσερις μεταγραφές υψηλού επιπέδου, που θα την ενισχύσουν, με παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μπίσεσβαρ, ο Μάτος, ο Βαρέλα και ο Κρέσπο, που έχουν το επίπεδο για να παίξουν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
-Πού θεωρείται, ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση ο ΠΑΟΚ;
«Θεωρώ, ότι πρέπει να υλοποιηθεί έγκαιρα ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και να υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί στο χώρο του κέντρου, άρα, εκτιμώ ότι θα χρειασθεί ένας χαφ, κι ένας εξτρέμ μεγάλης κλάσης.
Από κει και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες και επειδή τελειώνουν συμβόλαια βασικών παικτών, εάν, παρ’ ελπίδα, υπάρξουν αποχωρήσεις πολύ σημαντικών μονάδων για την ομάδα, όπως είναι ο Βαρέλα, τότε θα πρέπει να αναπληρωθούν τα κενά τους το συντομότερο δυνατό».
-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας;
«Η ποιότητα των παικτών της, όπως του Βαρέλα, του Κρέσπο, του Μάτος και του Μπίσεσβαρ, τους οποίους εκθείασε και ο Χιμένεθ. Επιπλέον, η δουλειά του Ραζβάν, που τους έκανε όλους αυτούς ομάδα με αμοιβαίο σεβασμό και βέβαια η εμπιστοσύνη που νιώθουν οι παίκτες στη διοίκηση και στον κύριο Σαββίδη, αφού πληρώνονται στην ώρα τους και δεν τους λείπει τίποτα. Φυσικά μεγάλη δυναμική παίρνει η ομάδα και από τον τεράστιο όγκο των οπαδών και φίλων της και την παθιασμένη υποστήριξή τους σε κάθε αγώνα».
-Ποια είναι η γνώμη σας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου;
«Είχα συνεργαστεί για εφτά χρόνια με τον πατέρα του τον Μιρτσέα στην Σαχτάρ και ήξερα ότι ο Ραζβάν είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής, που θέλει να κερδίζει σε κάθε αγώνα και να παίρνει όλους τους τίτλους. Έλειπε από τον ΠΑΟΚ η νοοτροπία του νικητή. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν απόλυτα τις προσδοκίες που είχαμε απ’ αυτόν».
-Πιστεύετε, ότι θα πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ;
«Οι μεγάλες ομάδες κρατούν τους επιτυχημένους προπονητές για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι δυνατό αυτό, όπως έκανε η Μάντσεστερ με τον Φέργκιουσον, η Άρσεναλ με τον Βενγκέρ και τώρα η Λίβερπουλ με τον Κλοπ. Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το ίδιο με τον Ραζβάν. Πιστεύω, ότι η παραμονή του Ραζβάν είναι το ΄κλειδί΄ και για τις μελλοντικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ».
-Ποια είναι η άποψή σας για τον Ιβάν Σαββίδη;
«Όταν ανέλαβα δεν ήταν καλή η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Έπρεπε να κάνουμε πολλά και σε όλα με υποστήριξε. Είναι ο πρώτος που αξίζει την μεγάλη χαρά κατάκτησης των τριών κυπέλλων και του φετινού πρωταθλήματος. Ζει το όνειρό του με την κατάκτηση του φετινού νταμπλ, αλλά οι φιλοδοξίες του για τον ΠΑΟΚ δεν σταματούν εδώ. Ξέρω, ότι το επόμενο βήμα των στόχων του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό και στην Ευρώπη, μία ομάδα που θα είναι μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ».
-Θα συνεχίσετε την συνεργασία σας με τον ΠΑΟΚ;
«Η συνεργασία μου τελειώνει τον Ιούνιο. Θα συζητήσω με τον κύριο Σαββίδη για να βρούμε κάποια φόρμουλα συνέχισης της συνεργασίας. Θα είμαι ευγνώμων, εάν συνεχίσω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω, ότι έχει δυνατότητες το κλαμπ να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Εδώ..
Ο Λούμπος Μίχελ δεν ήταν το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ουσιαστικά αυτός σχεδίασε την ομάδα που αγωνίστηκε και κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο Ελλάδας, με έξι από τους έντεκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι δικές του επιλογές.
Ο ίδιος πάντως θεωρεί ως την πλέον καθοριστική του κίνηση την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά όσα είπε o Σλοβάκος πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5:
Για την κατάκτηση του νταμπλ και την απουσία του από τον τελικό: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλους όσοι δουλεύουν τα τελευταία χρόνια. Δεν ήμουν στον τελικό, διότι υπήρχε ο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, και εγώ δεν είμαι στο πολύ ενεργό stuff αυτήν την περίοδο, δουλεύω σε απόσταση».
Για τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος, ιδιαίτερα επειδή είδα στην ενδεκάδα έξι παίκτες από αυτούς που έφερα πριν τρία χρόνια στην ομάδα. Τους μνημόνευσε και ο κ. Χιμένεθ ως τοπ παίκτες. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ ο πρώτος στόχος του κ. Σαββίδη ήταν να φτιάξει μια ομάδα που θα κατακτά τίτλους. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ πήρε τέσσερις τίτλους συν έναν που του εκλάπη. Αυτή η ομάδα, επί της ουσίας, πήρε πέντε τρόπαια, άρα είναι πολύ πετυχημένη».
Για τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται: «Υπάρχει αθλητική διεύθυνση, ιδιοκτήτης και προπονητής. Αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις. Αν είχα λόγο εγώ, θα προσπαθούσα να κρατήσω τον Βαρέλα και τουλάχιστον έναν εκ των Σάκχοφ ή Κάνιας. Στη μεσαία γραμμή, ο Βέρνμπλουμ είναι σίγουρος, ο Ολιβέιρα δύσκολα να επεκτείνει, ο Μαουρίσιο είναι τραυματίας και θα λείψει για μεγάλο διάστημα. Άλλοι, όμως, παίρνουν τις αποφάσεις και θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα».
Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον κ. Σαββίδη. Είμαι ανοιχτός προς συζήτηση για τη συνεργασία μας στο μέλλον. Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τα τέλη Ιουνίου και πρέπει να δούμε το πώς θα συνεχίσουμε. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική πολιτική».
Για το αν ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβεβαιώνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ως σύλλογος. Η Θεσσαλονίκη είναι, πλέον, η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ. Επομένως, ναι πρέπει να πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η εξέλιξη για μια ομάδα».
Για τους λόγους που δεν ήταν στον τελικό του ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα δικά μου συναισθήματα. Είμαι πολιτισμένος άνθρωπος και πηγαίνω εκεί που καλούμαι».
Για το ποια θεωρεί την πλέον καθοριστική κίνησή του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής: «Κάναμε καλές μεταγραφές, ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες. Θεωρώ, όμως, ως την πιο καθοριστική κίνηση την έλευση του Λουτσέσκου. Άλλαξε τη νοοτροπία των παικτών. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Λουτσέσκου επέμεινε στο να περάσει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στους παίκτες, τους έκανε να πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν σε κάθε ματς. Έτσι είδαμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στο ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη και να έχει αυτήν την παρουσία».
Για το πόσα χρόνια πρέπει να παραμείνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Όσο μπορεί και τον πείθει ο κ. Σαββίδης να παραμείνει, θα πρέπει να είναι εδώ ο Λουτσέσκου. Μπορεί να παραμείνει άλλα 4-5 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Όσο συνεχίζονται οι επιτυχίες θα έχει ομάδες που θα τον παρακολουθούν και θα τον δελεάζουν να μετακομίσει σε μια καλύτερη λίγκα. Όμως ο ίδιος έχει την όρεξη και πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, έχει πολλά πράγματα να δώσει ακόμη».
Για το πότε ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στο σημείο να κάνει πρωταθλητισμό με γηγενείς παίκτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο: «Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Η πίεση που υπάρχει για άμεσα αποτελέσματα δεν αφήνει χώρο να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά, τα οποία χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν. Υπάρχει τεράστια πίεση από οπαδούς και media για αποτελέσματα. Με εξαίρεση τον Άγιαξ, και στην Ευρώπη οι ομάδες δυσκολεύονται να βγάλουν νέους παίκτες. Πρέπει να πάρεις έτοιμους μεγάλους παίκτες για να στηρίξεις πρότζεκτ πρωταθλητισμού. Βλέπετε πολλά παιδιά που πήγαν σε άλλες ομάδες, όπως οι Πέλκας, Γιαννούλης, Κουλούρης πώς βοηθήθηκαν. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει συνεργασία με ομάδες όπως ο Ατρόμητος. Παίρνουν εμπειρίες και παραστάσεις οι ποδοσφαιριστές. Είμαι θετικός υπέρ της δημιουργίας δεύτερων ομάδων που θα μπορούσαν να παίξουν τα παιδιά των ακαδημιών και να εξελιχθούν».
Για το ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι και πόσους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν φοβάμαι τις πωλήσεις. Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πουλήσει τον Πρίγιοβιτς και, όπως αποδείχθηκε, μπορούσε. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να πουλήσεις 4-5 κλειδιά και αν είσαι έτοιμος να φέρεις καλύτερους. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, το ερώτημα δεν είναι πόσοι θα έρθουν αλλά να έρθουν ποιοτικοί παίκτες για να παίξουν άμεσα. Παίκτες με φιλοδοξίες και εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως πρέπει να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί».
Ο Λούμπος Μίχελ δεν ήταν το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ουσιαστικά αυτός σχεδίασε την ομάδα που αγωνίστηκε και κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο Ελλάδας, με έξι από τους έντεκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι δικές του επιλογές.
Ο ίδιος πάντως θεωρεί ως την πλέον καθοριστική του κίνηση την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά όσα είπε o Σλοβάκος πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5:
Για την κατάκτηση του νταμπλ και την απουσία του από τον τελικό: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλους όσοι δουλεύουν τα τελευταία χρόνια. Δεν ήμουν στον τελικό, διότι υπήρχε ο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, και εγώ δεν είμαι στο πολύ ενεργό stuff αυτήν την περίοδο, δουλεύω σε απόσταση».
Για τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος, ιδιαίτερα επειδή είδα στην ενδεκάδα έξι παίκτες από αυτούς που έφερα πριν τρία χρόνια στην ομάδα. Τους μνημόνευσε και ο κ. Χιμένεθ ως τοπ παίκτες. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ ο πρώτος στόχος του κ. Σαββίδη ήταν να φτιάξει μια ομάδα που θα κατακτά τίτλους. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ πήρε τέσσερις τίτλους συν έναν που του εκλάπη. Αυτή η ομάδα, επί της ουσίας, πήρε πέντε τρόπαια, άρα είναι πολύ πετυχημένη».
Για τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται: «Υπάρχει αθλητική διεύθυνση, ιδιοκτήτης και προπονητής. Αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις. Αν είχα λόγο εγώ, θα προσπαθούσα να κρατήσω τον Βαρέλα και τουλάχιστον έναν εκ των Σάκχοφ ή Κάνιας. Στη μεσαία γραμμή, ο Βέρνμπλουμ είναι σίγουρος, ο Ολιβέιρα δύσκολα να επεκτείνει, ο Μαουρίσιο είναι τραυματίας και θα λείψει για μεγάλο διάστημα. Άλλοι, όμως, παίρνουν τις αποφάσεις και θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα».
Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον κ. Σαββίδη. Είμαι ανοιχτός προς συζήτηση για τη συνεργασία μας στο μέλλον. Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τα τέλη Ιουνίου και πρέπει να δούμε το πώς θα συνεχίσουμε. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική πολιτική».
Για το αν ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβεβαιώνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ως σύλλογος. Η Θεσσαλονίκη είναι, πλέον, η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ. Επομένως, ναι πρέπει να πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η εξέλιξη για μια ομάδα».
Για τους λόγους που δεν ήταν στον τελικό του ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα δικά μου συναισθήματα. Είμαι πολιτισμένος άνθρωπος και πηγαίνω εκεί που καλούμαι».
Για το ποια θεωρεί την πλέον καθοριστική κίνησή του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής: «Κάναμε καλές μεταγραφές, ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες. Θεωρώ, όμως, ως την πιο καθοριστική κίνηση την έλευση του Λουτσέσκου. Άλλαξε τη νοοτροπία των παικτών. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Λουτσέσκου επέμεινε στο να περάσει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στους παίκτες, τους έκανε να πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν σε κάθε ματς. Έτσι είδαμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στο ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη και να έχει αυτήν την παρουσία».
Για το πόσα χρόνια πρέπει να παραμείνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Όσο μπορεί και τον πείθει ο κ. Σαββίδης να παραμείνει, θα πρέπει να είναι εδώ ο Λουτσέσκου. Μπορεί να παραμείνει άλλα 4-5 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Όσο συνεχίζονται οι επιτυχίες θα έχει ομάδες που θα τον παρακολουθούν και θα τον δελεάζουν να μετακομίσει σε μια καλύτερη λίγκα. Όμως ο ίδιος έχει την όρεξη και πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, έχει πολλά πράγματα να δώσει ακόμη».
Για το πότε ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στο σημείο να κάνει πρωταθλητισμό με γηγενείς παίκτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο: «Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Η πίεση που υπάρχει για άμεσα αποτελέσματα δεν αφήνει χώρο να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά, τα οποία χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν. Υπάρχει τεράστια πίεση από οπαδούς και media για αποτελέσματα. Με εξαίρεση τον Άγιαξ, και στην Ευρώπη οι ομάδες δυσκολεύονται να βγάλουν νέους παίκτες. Πρέπει να πάρεις έτοιμους μεγάλους παίκτες για να στηρίξεις πρότζεκτ πρωταθλητισμού. Βλέπετε πολλά παιδιά που πήγαν σε άλλες ομάδες, όπως οι Πέλκας, Γιαννούλης, Κουλούρης πώς βοηθήθηκαν. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει συνεργασία με ομάδες όπως ο Ατρόμητος. Παίρνουν εμπειρίες και παραστάσεις οι ποδοσφαιριστές. Είμαι θετικός υπέρ της δημιουργίας δεύτερων ομάδων που θα μπορούσαν να παίξουν τα παιδιά των ακαδημιών και να εξελιχθούν».
Για το ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι και πόσους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν φοβάμαι τις πωλήσεις. Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πουλήσει τον Πρίγιοβιτς και, όπως αποδείχθηκε, μπορούσε. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να πουλήσεις 4-5 κλειδιά και αν είσαι έτοιμος να φέρεις καλύτερους. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, το ερώτημα δεν είναι πόσοι θα έρθουν αλλά να έρθουν ποιοτικοί παίκτες για να παίξουν άμεσα. Παίκτες με φιλοδοξίες και εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως πρέπει να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί».
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Κατά την άποψή μου θα χρειαστούμε τις εξής μεταγραφές:
1. Αριστερό μπακ,
2. 6ρι (σε περίπτωση που ο Wernbloom δεν...)
3. Εξτρέμ
Αυτές για μένα είναι οι θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση.
Θα χρειαστούν επίσης:
4. Δεξί μπακ για back-up του Matos, εφόσον ο Ράζβαν κρίνει ότι αυτή τη θέση δεν θα μπορέσει να καλύψει ο Λύρατζης, ή ο Κίτσιου που επιστρέφει.
Από και και πέρα είναι λογικό ότι θα χρειαστεί να αντικατασταθούν οι βασικοί παίκτες που τυχόν θα φύγουν(ΑΝ φύγουν) από τον ΠΑΟΚ (πχ Πασχαλάκης, Varela, Shakhov, Πέλκας, Κουλούρης).
1. Αριστερό μπακ,
2. 6ρι (σε περίπτωση που ο Wernbloom δεν...)
3. Εξτρέμ
Αυτές για μένα είναι οι θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση.
Θα χρειαστούν επίσης:
4. Δεξί μπακ για back-up του Matos, εφόσον ο Ράζβαν κρίνει ότι αυτή τη θέση δεν θα μπορέσει να καλύψει ο Λύρατζης, ή ο Κίτσιου που επιστρέφει.
Από και και πέρα είναι λογικό ότι θα χρειαστεί να αντικατασταθούν οι βασικοί παίκτες που τυχόν θα φύγουν(ΑΝ φύγουν) από τον ΠΑΟΚ (πχ Πασχαλάκης, Varela, Shakhov, Πέλκας, Κουλούρης).
- Mauricio-8-
- Δημοσιεύσεις: 1533
- Εγγραφή: Δευ 24 Δεκ 2018, 13:16
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Είναι δεδομένα ή ποιο δύσκολη μεταγραφική περίοδος της ιστορίας μας, καθώς ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ για τους παίκτες που θα έρθουνε,2 Θα έρθουνε σίγουρα προτάσεις για βασικούς παίκτες μας λόγω ότι είμαστε πλέον Πρωταθλητές Πασχαλακης, Ζαμπα, Λημνιος, Ακπομ ίσως φέρουνε και προτάσεις στης ρήτρα,3 Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμη με βασικούς παίκτες που ειναι ο Κορμος Βαρελα, Σακοφ, Κανιάς.Για αυτό σας λέω ότι είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδο που πρεπει να κινηθούμε και γρήγορα λόγω προκριματικων αλλά και επιτυχημένα!Καλό θα ήτανε να μην πειραχτεί καθολου ο Βασικός Κορμος δλδ να μείνουνε Κανιάς Βαρελα Σακοφ.Αλλα για να δούμε!
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ακριβώς. Δεν τον χρειαζόμαστε, έχουμε Λάμπρου. Το εξτρέμ που θέλουμε για βασικό πρέπει να απέχει αρκετά από τα standards του.rainmaker έγραψε:Παγκιτης για τον νέο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πολύ καλό εξτρέμ τούτος ο Ολλανδός
https://www.transfermarkt.com/bryan-lin ... eler/82410
[youtube]W-fF0cIcvmQ[/youtube]
https://www.transfermarkt.com/bryan-lin ... eler/82410
[youtube]W-fF0cIcvmQ[/youtube]
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
εκεί που περίμενα ότι θα έχουμε μία ήσυχη μεταγραφική περίοδο των 2-3 προσθηκών, τώρα φοβάμαι ότι θέλουμε μια 5άδα σημαντικών, έως 11αδάτων για του χρόνου
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Γιατί το λες dani,υπολογίζεις 5 βασικους για να αντικαταστήσουν στην 11αδα ποιούς;
-
- Δημοσιεύσεις: 4722
- Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
2 γενναίες αποφάσεις χρειαζόμαστε και διατήρηση του κορμού. 1.Ανανέωση Βαρέλα και 2.Παραμονή Ολιβέιρα.
Οπότε ο κορμός
Πασχαλάκης - Ρέι
Μάτος - Βιειρίνια - Γιαννούλης
Βαρέλα - Ίνγκασον - Κρέσπο
Βέρνμπλουμ - Κάνιας
Μαουρίτσιο - Ολιβέιρα - Σάκχοφ
Λέο Ζάμπα -Λημνιός - Λάμπρου
Μπίσεσβαρ- Πέλκας
Κουλουρης - Σβιντέρσκι - Άκπομ
Για μεταγραφές θελουμε
1.τρίτο τερματοφύλακα αν δεν μείνει ο Σιαμπάνης
2.τέταρτο αμυντικό για αναπλήρωση Χατσερίντι- Τόσκα- Μαλεζά που φεύγουν (Κ.Παπαδόπουλος ή Μαυροπάνος)
3.δεξί μπακ για rotation με Μάτος (στυλ Gilberto)
4.αριστερό μπακ λόγω τραυματισμού Βιειρίνια για βασικό (Σταφυλίδης)
5.μέσο λόγω τραυματισμού Μαουρίτσιο για βασικό
6.εξτρέμ βασικό
7.με δεδομένη τη φυγή El Kaddouri χρειαζόμαστε μεσοεπιθετικό all around για να κάνει διαφορά
Οπότε ο κορμός
Πασχαλάκης - Ρέι
Μάτος - Βιειρίνια - Γιαννούλης
Βαρέλα - Ίνγκασον - Κρέσπο
Βέρνμπλουμ - Κάνιας
Μαουρίτσιο - Ολιβέιρα - Σάκχοφ
Λέο Ζάμπα -Λημνιός - Λάμπρου
Μπίσεσβαρ- Πέλκας
Κουλουρης - Σβιντέρσκι - Άκπομ
Για μεταγραφές θελουμε
1.τρίτο τερματοφύλακα αν δεν μείνει ο Σιαμπάνης
2.τέταρτο αμυντικό για αναπλήρωση Χατσερίντι- Τόσκα- Μαλεζά που φεύγουν (Κ.Παπαδόπουλος ή Μαυροπάνος)
3.δεξί μπακ για rotation με Μάτος (στυλ Gilberto)
4.αριστερό μπακ λόγω τραυματισμού Βιειρίνια για βασικό (Σταφυλίδης)
5.μέσο λόγω τραυματισμού Μαουρίτσιο για βασικό
6.εξτρέμ βασικό
7.με δεδομένη τη φυγή El Kaddouri χρειαζόμαστε μεσοεπιθετικό all around για να κάνει διαφορά