28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Μείνε για πάντα στον ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ. ρε αλάνι και μην μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιά, να πούμε....

Τόσο αληθινή καύλα δεν έχει ξαναβγάλει, ποτέ, ξένος μας, πλην ίσως του "Ελληνοποιημένου", πλέον, Βιέρι....

Τόσο αληθινή καύλα δεν έχει ξαναβγάλει, ποτέ, ξένος μας, πλην ίσως του "Ελληνοποιημένου", πλέον, Βιέρι....

- navigator11
Μας λέει και καλά ότι μάλλον φεύγει. Προσωπικά, με Σαββίδη στα ηνία της ομάδας, δε θεωρώ ότι μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη. Μην πω ούτε καν για Κάνιας. 

Ο Ουκρα είναι εγκέφαλος. Πάντα εχει πολυ εξυπνες επιλογές. Το μεγαλύτερο μειον είναι οτι δεν ειναι κοινοτικός και πλεον εχουμε αναγκη απο τεράστια ταλέντα που συνηθως βρίσκονται στη λατινική Αμερική. Σιγουρα θα είχε θεση στο ροστερ μας, γιατί είναι αξιόπιστος στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Αν φύγει, ελπιζω ο ΠΑΟΚ να αγορασει πολυ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για το κέντρο. Σε ευχαριστώ Ουκρανε για όσα προσεφερες στον μεγαλο ΠΑΟΚ. Ένας απο εμάς!
Υπερπολιτιμος για τα περισσοτερα ματς στην Ελλαδα!
Εντιμος,σοβαρος και παντα θετικος!
Κριμα που δεν συνεχιζει.
Εντιμος,σοβαρος και παντα θετικος!
Κριμα που δεν συνεχιζει.
-
++++++++++vs40 έγραψε:Ο Ουκρα είναι εγκέφαλος. Πάντα εχει πολυ εξυπνες επιλογές. Το μεγαλύτερο μειον είναι οτι δεν ειναι κοινοτικός και πλεον εχουμε αναγκη απο τεράστια ταλέντα που συνηθως βρίσκονται στη λατινική Αμερική. Σιγουρα θα είχε θεση στο ροστερ μας, γιατί είναι αξιόπιστος στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Αν φύγει, ελπιζω ο ΠΑΟΚ να αγορασει πολυ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για το κέντρο. Σε ευχαριστώ Ουκρανε για όσα προσεφερες στον μεγαλο ΠΑΟΚ. Ένας απο εμάς!
Παιχτης του 6-7 που ομως πρόσφερε πάρα πάρα πολλα στην ομάδα. Στο τέλος το πρόσημο για την παρουσία του στην ομάδα ειναι θετικό.
Ο Ευγένης έχει άλλα 2 3ετή καλά συμβόλαια να κάνει.
Σε 2ο ρόλο σε εμάς διακινδυνεύει το τελευταίο του.
Ο Ίβιτς πχ πίνει νερό στο όνομά του (δικαίως) κι εκεί ή σε ανάλογη ομάδα θα έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από την αρχή ήταν πουλενάρα μου κι έχω τσακωθεί εδώ ουκ ολίγες φορές για πάρτη του.
Θα με λείψεις αλάνι χορευταρά!!!
Σε 2ο ρόλο σε εμάς διακινδυνεύει το τελευταίο του.
Ο Ίβιτς πχ πίνει νερό στο όνομά του (δικαίως) κι εκεί ή σε ανάλογη ομάδα θα έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από την αρχή ήταν πουλενάρα μου κι έχω τσακωθεί εδώ ουκ ολίγες φορές για πάρτη του.
Θα με λείψεις αλάνι χορευταρά!!!
-
-
Ενας απο μας μ συ...ενας παικτης που κατα γενικη ομολπγια μετριος ομως παντα θα δινε το παραπάνω απο οσο μπορουσε...στα ευρωπαϊκά ματς εκτιθοταν λογο ταχυτητας...παρολαυτα σε ευχαριστούμε για ολα πολλα σημαντικα γκολ πολυ παθος τρελό αλανι ψυχη της παρεας κ χορευταρας σε ευχαριστούμε κ σενα μεγαλε ΕΒΓΕΝ ΣΑΚΧΟΦ εγραψες κ συ το ονομα σ στην χρυσή χρονια κ ιστορια του ΠΑΟΚ μας ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΥΔΕΙΝ 

Είναι κάτι παίκτες του 8-9 που σου παίζουνε για 5 και 6
και είναι κάποιοι άλλοι παίκτες του 6 και του 7 και σε παίζουνε για εννιά. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο σάχοφ.
Πραγματικά θα μου λείψει
και είναι κάποιοι άλλοι παίκτες του 6 και του 7 και σε παίζουνε για εννιά. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο σάχοφ.
Πραγματικά θα μου λείψει
- constadine
Σαν παίκτης δεν με συγκινούσε ,σαν χαρακτήρας και σαν επαγγελματίας του βγάζω το καπέλο .
Περίμενα να μείνει γιατί ότι πίστευα μέσα στην ομάδα τον είχαν και τον έχουν σε εκτίμηση .
Από ότι καταλαβαίνω του δίνουμε περίπου όσο και πριν και αυτός ψάχνει το κάτι καλύτερο οικονομικά .
Περίμενα να μείνει γιατί ότι πίστευα μέσα στην ομάδα τον είχαν και τον έχουν σε εκτίμηση .
Από ότι καταλαβαίνω του δίνουμε περίπου όσο και πριν και αυτός ψάχνει το κάτι καλύτερο οικονομικά .