Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Νομιζω οτι ο τραυματισμος του garcia μπορει να μας βγει σε καλο..και να εχουμε ενα συστημα 4-4-2 πιο επιθετικα δηλαδη κ ποιο γρηγορο οπως παιξαμε κ με την γρια.και καναμε πολλες φασεις,
Ξεκινας ετσι κ χτυπας το παιχνιδι απο την αρχη με χουτο!!
:wink:
Άβαταρ μέλους
geoswe

Δημοσίευση από geoswe »

Πιστεύω τώρα που έχουμε λύσεις αλλά Λίνο Σορλέν Χούτο στην ενδεκάδα προτιμότερο είναι να μην είναι μαζί σε αυτήν 2 αργοί παίχτες όπως Γκαρσίας και Βερόν.
Ελπίζω ο Σάντος να δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση έτσι ώστε στα πλει οφς να είμαστε έτοιμοι προς αιφνιδιασμό.
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Παιδιά δε με νοιάζει τόσο πολύ το διπλό.
ΑΡΚΕΙ να μην τραυματιστεί κανείς και να μην κουραστούμε. Θεωρώ το ματς ψιλοαδιάφορο και απορώ που κανείς μέχρι τωρα δν είχε παρόμοια άποψη.. Ας παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί + Χούτος, ας μείνουν Σαλονίκη οι ντεφορμέ Ζλάταν και Βερόν ενόψει γαύρου. Ας πάρουν μια ανάσα Σέρτζιο και Κοντρέρας που παίζουν συνεχόμενα 90'.

Γιατί νομίζω άλλο το ΠΑΟΚ-Εργοτέλης πριν το 1ο ματς με γαύρο και άλλο το Νιονιος-ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ είσαι, πρέπει να νικάμε και στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά όπως κάνανε το πρωτάθλημα με play off και χαζομάρες, είτε νικήσουμε είτε όχι είναι κλάϊν μάϊν ον δε λάϊν.Το κύπελλο έχει σημασία.

Πρόβλεψη (και ενδόμυχη επιθυμία): Βαρετό και ήσυχο (μέχρι υπνηλίας) 0-0
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλα τα λες φιλε αλλα οσο καλυτερη θεση εχεις στα πλει-οφφ εχεις κ bonus βαθμων...κ ο μονος που θελει ξεκουραση ειναι ο veron ...
οι αλλοι πρεπει να πεξουν γιατι οσα ποιο πολλα παιχνιδια κανουν
τοσο πιο καλα θα παιζουν (εστω κ αλλαγες)..αλλιως χανουν την ροη..(οπως με το αμαξι οσο πιο πολυ οδηγας τοσο πιο εμπειρος γινεσαι στην οδηγηση)

συμφωνω με τους τραυματισμους αλλα ο πανιωνιος δε πεζει ξυλο ευτυχως...

ωστοσο ελπιζω οι gay-roi να εχουν τραυματιες τοτε!!!!!!!!(δεν εχουν παγκο)

επισης πολλοι εχουν ξεκουραστει απο τις τιμωριες τους...κ απο τους τραυματισμους τους
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

αδιαφορο το πρωταθλημα μεχρι να αρχισουν τα πλει οφ.

ελπιζω και ευχομαι μονο να μη χασουμε και βγουνε παλι οι γνωστοι-αγνωστοι λακαμαδες και μας τα ζαλιζουν για σαντος και συστηματα.

μονο ΠΑΟΚ
ραντεβου στην 1
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Εγω ειμαι της αποψης οτι το πρωταθλημα μονο αδιαφορο δεν ειναι.Κανεις διπλο στη Νεα Σμυρνη , χανει ο βαζελος , περνας μπροστα 3 ποντους.Αν θεωρητικα κερδισουμε ολα τα υπολοιπα (λιγο δυσκολο ομως) και κανει ακομα μια γκελα ο βαζελος (πολυ ευκολο) , θα ειμαστε 5 ή 6 βαθμους μπροστα.

Κι ερωτω.Ετσι δεν θα εχουμε εναν ποντο παραπανω απ' το βαζελο στα πλευ οφ?

Τωρα θα μου πεις , "απο ποιο συρταρι του Τζωρτζ Λουκας το ξεθαψες αυτο το σεναριο?" και θα χεις και δικιο , αλλα ποτε δεν ξερεις.Τρωγωντας ερχεται η ορεξη που λεει και ο πατερας μου.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο Αντονιο ρε παιδια ισως δεν παιξει και με τον γαβρο στο κυπελλο θλαση εχει απο τι διαβασα ...
Γυρναει Δαρλας και Σναουτσερ κατα πασα πιθανοτητα

Χαλκιας -Σναουτσερ-Κοντρερας -Μαλεζας -Δαρλας
Βερον Σορλεν αμυντικα χαφ
Κονσεισαο Λινο Χουτος και Μουσλι σε 4-4-2 ...
Παμε για την νικη 0-2 με Χουτο και Μουσλι η αμυνα του Νιωνιου ειναι της πλακας
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για τον Γκαρσία

Εικόνα
Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί (πιθανότατα σήμερα) ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ενημερωθούν αν ο Ουρουγουανός μέσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του «Δικεφάλου του Βορρά» ανέφερε ότι το διάστημα αποχής του 32χρονου άσου μπορεί να κυμανθεί από μία εβδομάδα έως και ένα μήνα! Να σημειωθεί ότι ο Γκαρσία αποχώρησε με πατερίτσες από την Τούμπα, αλλά υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να γλιτώσει τα χειρότερα.

Ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (16:45, Novasports 1) στην έδρα του Πανιωνίου έχει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, όπου θα φανεί αν ο Πολωνός αμυντικός θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Ο Μάρκος Αντόνιο δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, αφού την αυριανή ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Φίλιππος Δάρλας τίθεται και πάλι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, αφού εξέτισε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Σε ό,τι αφορά τον Βλάνταν Ιβιτς, ο Σέρβος μέσος θα εκτίσει στους δύο επόμενους αγώνες πρωταθλήματος με Πανιώνιο και Ολυμπιακό τη δική του ποινή. Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος άσος έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους».

Η προσοχή στον Χούτο

Ο Λάμπρος Χούτος θα είναι ο πρωταγωνιστής της κυριακάτικης αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, διότι λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ένταξή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο 30χρονος επιθετικός μετά το ματς με τον Ηρακλή δήλωσε ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά του, αλλά τώρα θα κυνηγήσει τη νίκη για λογαριασμό των Θεσσαλονικέων.

• Πεντακόσια εισιτήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί ο τρόπος διανομής τους. Να σημειωθεί ότι δεν δόθηκαν περισσότερα εισιτήρια, ύστερα από απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής, λόγω των αυξημένων αναγκών ασφαλείας εκείνη την ημέρα (σ.σ.: το ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

http://www.sport-fm.gr/article/166352
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Isaak the Greek έγραψε:Εγω ειμαι της αποψης οτι το πρωταθλημα μονο αδιαφορο δεν ειναι.Κανεις διπλο στη Νεα Σμυρνη , χανει ο βαζελος , περνας μπροστα 3 ποντους.Αν θεωρητικα κερδισουμε ολα τα υπολοιπα (λιγο δυσκολο ομως) και κανει ακομα μια γκελα ο βαζελος (πολυ ευκολο) , θα ειμαστε 5 ή 6 βαθμους μπροστα.

Κι ερωτω.Ετσι δεν θα εχουμε εναν ποντο παραπανω απ' το βαζελο στα πλευ οφ?

Τωρα θα μου πεις , "απο ποιο συρταρι του Τζωρτζ Λουκας το ξεθαψες αυτο το σεναριο?" και θα χεις και δικιο , αλλα ποτε δεν ξερεις.Τρωγωντας ερχεται η ορεξη που λεει και ο πατερας μου.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ PLAY OF ΘΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

breakdown88 έγραψε:Παιδιά δε με νοιάζει τόσο πολύ το διπλό.
ΑΡΚΕΙ να μην τραυματιστεί κανείς και να μην κουραστούμε. Θεωρώ το ματς ψιλοαδιάφορο και απορώ που κανείς μέχρι τωρα δν είχε παρόμοια άποψη.. Ας παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί + Χούτος, ας μείνουν Σαλονίκη οι ντεφορμέ Ζλάταν και Βερόν ενόψει γαύρου. Ας πάρουν μια ανάσα Σέρτζιο και Κοντρέρας που παίζουν συνεχόμενα 90'.

Γιατί νομίζω άλλο το ΠΑΟΚ-Εργοτέλης πριν το 1ο ματς με γαύρο και άλλο το Νιονιος-ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ είσαι, πρέπει να νικάμε και στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά όπως κάνανε το πρωτάθλημα με play off και χαζομάρες, είτε νικήσουμε είτε όχι είναι κλάϊν μάϊν ον δε λάϊν.Το κύπελλο έχει σημασία.

Πρόβλεψη (και ενδόμυχη επιθυμία): Βαρετό και ήσυχο (μέχρι υπνηλίας) 0-0
Παίδες και εγώ δε θα κάτσω να μετράω πόντους ΜΠΑΣ και βγούμε πάνω απο τον παναθηναικό..
Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θέλω να νικήσουμε τον νιόνιο και να κρατηθούμε 2οι ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πάνω απο τη σιχαμερή ομάδα του λαγού και φυσικά την ξεκωλι@ρα44.
Δε θέλω να τους κάνουμε τη χάρη να λένε ότι βγήκαν έστω 2οι και εμείς κλασικά 4οι.
Θέλω να αγχώνονται που δε μπορούν να μας περάσουν και σε 2 κυριακές να είμαστε μόνοι 2οι και να γουστάρουμε, όχι για κανέναν αλλα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Όπως λένε και οι παίχτες, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι.
Ας παίξουν καλούτσικα και ότι θέλει ας έρθει αλλα ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ. ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

500 μπιλέτια ΜΟΝΟ???
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δυσκολο το ματς και δυσκολο το ματς,πριν απο καθε παιχνιδι τα ιδια γραφουμε.Για τον ΠΑΟΚ δεν υπαρχουν ευκολα παιχνιδια.
Ευκολα η δυσκολα τα κανουμε εμεις με την αποδοση μας.
Η ομαδα εχει επιλογες και καλυπτει τα κενα με ισαξιους παικτες.
Θελω η ομαδα μου να παλευει για την νικη παντου.
Θελω την δευτερη θεση,αφου δεν μπορω την πρωτη,ακομα και αν δεν δινει ουτε εναν βαθμο στα play-off.Aπλα για να ειμαι πανω απο τους πρασινοκιτρινους.
Μονο νικη,γιατι η ομαδα πρεπει να μαθει να κερδιζει εκτος[Αθηνα]
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Δύσκολο παιχνιδι αφου ο νιόνιος έχει να κερδίσει αιώνες...
Εμείς έχουμε τις απουσίες μας αλλα παρ'όλαυτά μπορούμε με μια καλή εμφάνιση να πάρουμε το διπλό.

500 εισιτήρια είναι τίποτα..και καλά τώρα αυξημένες ανάγκες των μπάτσων λόγω των ντέρμπι των γαυροβάζελων...

:?
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Παιδια οσοι κατεβετε μεγαλη προσοχη...Μας περιμενουν εκει κατω οι γαυροι...καλυτερα με αμαξι παρα με πουλμαν...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ηρθε η ωρα για Μπαλαφα,Ηλιαδη,Σβουρα,Μπιζερα,Αθανασιαδη,Αναστασακο,Λακη,να ξαναπαρουν φανελα βασικου..Με τον Αστερα στη Τουμπα ειχαν ενα πολυ καλο ημιχρονο,απ τα καλυτερα φετινα μας..Και θα ξεκουραστουν/προφυλαχθουν παικτες για το παιχνιδι της Τεταρτης,εκει οπου τα επιπλεον τρεξιματα ισως ειναι το κλειδι για την προκριση..

εννοειται οτι οσοι θεωρητικα βασικοι και να ξεκουραστουν/προφυλαχθουν, οι παικτες που θα παρουν φανελα βασικου πρεπει να φτυσουν αιμα για το διπλο, οπως αρμοζει σε καθε παικτη που φορα αυτη τη φανελα.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”