Ξεκινας ετσι κ χτυπας το παιχνιδι απο την αρχη με χουτο!!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ PLAY OF ΘΑIsaak the Greek έγραψε:Εγω ειμαι της αποψης οτι το πρωταθλημα μονο αδιαφορο δεν ειναι.Κανεις διπλο στη Νεα Σμυρνη , χανει ο βαζελος , περνας μπροστα 3 ποντους.Αν θεωρητικα κερδισουμε ολα τα υπολοιπα (λιγο δυσκολο ομως) και κανει ακομα μια γκελα ο βαζελος (πολυ ευκολο) , θα ειμαστε 5 ή 6 βαθμους μπροστα.
Κι ερωτω.Ετσι δεν θα εχουμε εναν ποντο παραπανω απ' το βαζελο στα πλευ οφ?
Τωρα θα μου πεις , "απο ποιο συρταρι του Τζωρτζ Λουκας το ξεθαψες αυτο το σεναριο?" και θα χεις και δικιο , αλλα ποτε δεν ξερεις.Τρωγωντας ερχεται η ορεξη που λεει και ο πατερας μου.
Παίδες και εγώ δε θα κάτσω να μετράω πόντους ΜΠΑΣ και βγούμε πάνω απο τον παναθηναικό..breakdown88 έγραψε:Παιδιά δε με νοιάζει τόσο πολύ το διπλό.
ΑΡΚΕΙ να μην τραυματιστεί κανείς και να μην κουραστούμε. Θεωρώ το ματς ψιλοαδιάφορο και απορώ που κανείς μέχρι τωρα δν είχε παρόμοια άποψη.. Ας παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί + Χούτος, ας μείνουν Σαλονίκη οι ντεφορμέ Ζλάταν και Βερόν ενόψει γαύρου. Ας πάρουν μια ανάσα Σέρτζιο και Κοντρέρας που παίζουν συνεχόμενα 90'.
Γιατί νομίζω άλλο το ΠΑΟΚ-Εργοτέλης πριν το 1ο ματς με γαύρο και άλλο το Νιονιος-ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είσαι, πρέπει να νικάμε και στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά όπως κάνανε το πρωτάθλημα με play off και χαζομάρες, είτε νικήσουμε είτε όχι είναι κλάϊν μάϊν ον δε λάϊν.Το κύπελλο έχει σημασία.
Πρόβλεψη (και ενδόμυχη επιθυμία): Βαρετό και ήσυχο (μέχρι υπνηλίας) 0-0