Razvan Lucescu II
- ΑποστόληςΑ
Re: Razvan Lucescu II
Οι διαφωνίες μας: Εγώ δεν θα ξεκίναγα Γιαννούλη, ούτε Canas και δεν θα άφηνα τον Oliveira πάγκο. Ό,τι και να πω όμως, αφού όλα σου βγαίνουν δεν έχω απαιτήσεις.
Για να δούμε τι όνειρο είδε σήμερα και αν θα τον βγει σε καλό, φυσικά...Εγώ πάντως πάγωσα με όσα βλέπω...
Οι "εκπλήξεις" της 11άδας με θυμίζουν την πανομοιότυπη αντίδραση μου, πριν απ τα ματς, με ρούλη (για το Κύπελλο), με Βίντι (μέσα και έξω) και με Μπάτε (μέσα), οπότε (προσ)εύχομαι να διαψευστώ σε δυο ώρες...
Απόψε, για μένα, κρίνεται το αν είναι κάτι παραπάνω από ένας κανονικός προπονητής ή όχι...
Οι "εκπλήξεις" της 11άδας με θυμίζουν την πανομοιότυπη αντίδραση μου, πριν απ τα ματς, με ρούλη (για το Κύπελλο), με Βίντι (μέσα και έξω) και με Μπάτε (μέσα), οπότε (προσ)εύχομαι να διαψευστώ σε δυο ώρες...
Απόψε, για μένα, κρίνεται το αν είναι κάτι παραπάνω από ένας κανονικός προπονητής ή όχι...
- navigator11
Ένας απλά κανονικός προπονητής, στη χώρα που εγκληματίες ανενόχλητοι την "πέφτουν" σε διαιτητές, από δημόσια συχνότητα απειλούν δημοσιογράφους να συμμορφωθούν προκειμένου να κατευνάσουν τον οπαδικό στρατό τους μην τους λιντσάρει κοκ, δεν μπορεί να πάρει με ομάδα εκτός χλεκανοπεδίου αήττητο πρωτάθλημα. Δε θα πιστοποιηθεί από ένα μεμονωμένο παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Γνώμη μου. Να το δεχτώ για την επερχόμενη προσπάθεια εισόδου στους ομίλους τσ.λιγκ.
Εγώ το βλέπω σαν απόδοση τιμής στην ομάδα που 3 χρόνια τώρα μας έχει δώσει απίστευτες χαρές.
Για αρκετούς μπορεί να είναι το τέλος αυτού του ταξιδιού, το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Καλά έκανε, το αξίζουν όλοι.
Εμπιστοσύνη από μένα απεριόριστη.
Για αρκετούς μπορεί να είναι το τέλος αυτού του ταξιδιού, το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Καλά έκανε, το αξίζουν όλοι.
Εμπιστοσύνη από μένα απεριόριστη.
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Αυτό.-pilotos έγραψε:Ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ, τέλος
SM-G965F
Τελικά είναι κάτι παραπάνω από ένας κανονικός προπονητής και αυτό το είδα σήμερα, σε όλο τον αγώνα....
Είναι THE
MENTALIST . . . .
Τουμπεκιάζομαι και σακουλεύομαι και δεν θα τον ξανακάνω χάλι γκάλι την καρδιά, τουλάχιστον για του χρόνου!!

Είναι THE
Ακριβώς...Οπότε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι κάνει του βγαίνει!
Τουμπεκιάζομαι και σακουλεύομαι και δεν θα τον ξανακάνω χάλι γκάλι την καρδιά, τουλάχιστον για του χρόνου!!