απο μαρκετιγκ σκίζεις....grigoriadis έγραψε:Kύριοι,
αφορμή της παρέμβασής μου είναι η παράξενη τοποθέτηση του "Τετράτζε". Εάν διάβαζε εφημερίδες και δεν θεωρητικολογούσε απλώς, θα ήξερε ότι καθόλου δεν με επηρεάζει το έντυπο στο οποίο γράφω. Γράφω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αυτά που ξέρω, αυτά που βλέπω κι αυτά που πιστεύω. Είναι πάρα πολύ απλό...
Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είναι μία αποκλειστικά δική μου εκδοτική προσπάθεια, που, αυτονόητα, απευθύνεται στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι η εφημερίδα είναι ποιοτικότατη, όχι μόνο από άποψη χαρτιού (που είναι το καλύτερο) και εκτύπωσης, αλλά και από άποψη θέσεων. Γράφει την αλήθεια και έχει ξεκάθαρη άποψη. Καλός ο ΠΑΟΚ; Καλός. Χάλια ο ΠΑΟΚ; Χάλια.
Ο CENTER FOR είναι μια εκδοτική προσπάθεια στην οποία συμμετέχω και εγώ. Είναι εφημερίδα για όλες τις ομάδες και για όλα τα σπορ. Απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, όπως και κάθε άλλη καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Είναι επίσης εξαιρετικά ποιοτική, δεν έχει καμία σχέση με τις "πατσαβούρες" που κυκλοφορούν στη Βόρεια Ελλάδα και, το κυριότερο, γράφει και αυτή αδέσμευτα ό,τι βλέπει, ό,τι ξέρει και ό,τι πιστεύει. Αντι-κει-με-νι-κά, όπως όλοι οι αναγνώστες απαιτούν, από μια εφημερίδα που δεν είναι φανατικά και δογματικά οπαδική.
Εννοείται ότι τη μερίδα του λέοντος στην προβολή των θεμάτων έχει και θα έχει ο ΠΑΟΚ, απλούστατα γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς.
Αυτά τα λίγα ως εξηγήσεις, διότι ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί θεωρείται ασυμβίβαστο το να εκδίδω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ και ταυτόχρονα να μετέχω σε μια άλλη εκδοτική προσπάθεια που λέγεται CENTER FOR. Εγώ και στα δύο έντυπα είμαι Ο ΙΔΙΟΣ.
ΥΓ. Στο πρώτο κιόλας φύλλο του CENTER FOR ανέφερα ότι είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και τόνισα ότι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι' αυτό...
Στέλιος Γρηγοριάδης
γράφεις στο παοκμανια, λες για ξεκάθαρη στάση και μερίδα του λέοντος υπέρ του δικεφάλου και μιλάς για τον σεντερ φορ ότι είναι για όλους του φιλάθλους και όλες τις ομάδες??
Ας έμενες καλύτερα στον δικέφαλο γιατί φιλαράκι δεν σε κόβω να έχεις άλλο αγοραστικό κοινό...