Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
Και τον λυκο τον δείχνει φευγαλεα οπως διάβασα καπου κοντά στον Βαρυς.
Λογικό αφου πέθανε ο κολητος του ο Τζόρα να πάει κοντά στον αλλο κολητό του τον Βάρυς.
Λογικό αφου πέθανε ο κολητος του ο Τζόρα να πάει κοντά στον αλλο κολητό του τον Βάρυς.
Μας ξενερώνει το ότι έχοντας διαβάσει τοσες θεωρίες τα περιμένουμε κάπως διαφορετικά.. Η αλήθεια είναι ότι η στρατηγική ηταν ελλιπής. Όμως ο bran στο προηγούμενο επεισόδιο, τους έχει επιβάλλει ουσιαστικά αυτή τη στρατηγική..
Ακόμη κ ο Τζον οταν τον σώζει η Ντάνι γλτην νπαραταει κ τρέχει για τιν μπραν. Εγω περιμένω κι αλλη μεγάλη ανατροπή.. Δεν ξερω6τι και πως, αλλα περιμένω κι αλλη!! Ωραία η σκηνοθεσία η φωτογραφία και σίγουρα η μουσική.. Αλλα ρε γαμω δε μπορεί να πέθανε σε μια σκηνή ο king ενώ μας προετοιμαζουν 7 σαιζόν γι αυτή τη μαχη.. Μονο αυτό εχω σαν ένσταση..
Ακόμη κ ο Τζον οταν τον σώζει η Ντάνι γλτην νπαραταει κ τρέχει για τιν μπραν. Εγω περιμένω κι αλλη μεγάλη ανατροπή.. Δεν ξερω6τι και πως, αλλα περιμένω κι αλλη!! Ωραία η σκηνοθεσία η φωτογραφία και σίγουρα η μουσική.. Αλλα ρε γαμω δε μπορεί να πέθανε σε μια σκηνή ο king ενώ μας προετοιμαζουν 7 σαιζόν γι αυτή τη μαχη.. Μονο αυτό εχω σαν ένσταση..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και πως αλλιώς θα το ξεπαστρευανε το βασιλιά της νύχτας; Κατά τη διάρκεια του επισοδειου φαινόταν πως θα γινόταν μονομαχία με τους δράκους, όπως και έγινε, αλλά όταν δεν τον πιάνει ούτε η φωτιά από τον ντρακαρις, μόνο με πουστικο τρόπο θα πέθαινε
- Kostomanolis
Μαζί σου...Odi έγραψε:Εγώ διαφωνώ με όλους. Τι ακριβώς περιμένατε να γίνει ρε παιδιά δηλαδή; Να γίνει το προφανές, να πάει ο Τζον να ξεπαστρέψει τον night King σε μονομαχία, όταν ο ένας έχει ένα σπαθί και ο άλλος τεράστιες μαγικές δυνάμεις;
Όσον αφορά το σχέδιο, έχεις τους ντοθρακι που είναι οι καλύτεροι πολεμιστές σε ανοιχτό πεδίο. Τι θα τους κάνεις; Θα τους έχεις εκεί να στέκονται Καβάλα στο άλογο να περιμένουν να καλπασουν 10 μέτρα; Φυσικά και τους στέλνεις μπροστά, αλλιώς είναι άχρηστοι. Συν ότι ήταν εξαιρετικό να παρακολουθείς τις φλόγες να σβηνουν τόσο γρηγορα.
Όσον αφορά την φωτεινότητα, το επεισόδιο λέγεται long night. Αυτό. Στο original του HBO φαίνεται μια χαρά. Σε κατεβασμένα rips που χαλάει η ποιότητα και είναι λογικό να μην φαίνεται.
Επίσης πέθαναν αρκετοί χαρακτήρες. Τζορα, εντ, λυανα μορμοντ, μπερικ, μελισαντρε και Θιον.Ποσοι περιμένατε δηλαδή να πεθάνουν; Να μείνουν τρία άτομα να μιλάνε μεταξύ τους;
Επίσης σε πολλά επεισόδια, μας έχουν πει ότι "no one can defeat death".Μεσα στο επεισόδιο μας αποκαλύπτει ότι ο σκοπός του Μπερικ είναι να σωθεί η αρυα. Η αρυα είναι No one. Ποιητικό και αυτό και ξεφύγαμε από τη σούπα πάλι να έχουμε τον Τζον να βγάζει το φίδι από την τρύπα.
Όσον αφορά την μάχη, είχαμε σουτια παντού, σουτια με δράκους, θανάτους, ζομπια να ξεσκιζονται μέσα σε φωτιες, ο night King να τρώει drakarys στη μάπα και να μη νιώθει. Θέλατε και κάποιον κλόουν ίσως; Τίποτα ακροβατικά; Δηλαδή οκ, έλεος.
Μέχρι και για την αρυα μας έχουν δείξει στο πρώτο επεισόδιο, πόσο αθορυβα μπορεί να κινηθεί, όταν αιφνιδιαζει τον Τζον. Μέχρι και αυτό σεταρισμενο ήταν.
Δηλαδή εντάξει, το ότι εσείς το είχατε φανταστεί κάπως δεν σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να συμβεί.
Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως... Και μου άρεσε το κολπάκι της Αριας για να τον σκοτώσει...
Τελικά ο δράκος του Τζον επέζησε;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Ακυρη η ερώτησή διάβασα την απάντηση
Θεμελιώδη ερωτήματα μετά από ακόμα ένα άρπα κόλλα επεισόδιο (νομίζω ότι 1π άτομα από εδώ να μαζευόμασταν θα το γράφαμε καλύτερα)
1) ο Τζον είναι ο αρχηγός μας ο Τζον είναι ο βασιλιάς μας ο Τζον έλειψε τον αγκώνα του δες!!! Ρε άχρηστα γουρούνια εγώ έχω τους δράκους εγώ τους γέννησα εγώ τους καβαλαω για ν πάω στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα εγώ έφερα όλο το στρατό που έσωσε το τομάρι σας και γλυφετε τον άλλο?
2) η πρόταση γάμου του τζεντρυ ήταν ότι πιο γελοίο και ανούσιο έχουν δείξει. Εντωμεταξύ αυτός ως Μπαραθεον έχει πλέον αξίωση στο θρόνο
3) σε όλη την ιστορία του γουεστερος έχει πεθάνει 1 ένας ΕΝΑΣ δράκος από δόρυ - βέλος. Μάλλον θα παίρνει υπερβολικά πολύ καιρό να κάνεις μια πανοπλία και δεν είχαμε καιρό. Τι εννοείς είχαμε? Τι εννοείς ότι η Κορακακη του γουεστερος πέτυχε 3 στα 3 και το ένα headshot?
4) Το να κάνεις τη πιο ακριβή σεζόν στην ιστορία της τηλεόρασης και να μη δίνεις κάποια χιλιάρικα για ένα σωστό αποχαιρετισμό Τζον με Γκοστ...
5) Τα πλοία λογικά ήταν υποβρύχια και δε κατάφεραν να τα δουν 2 δράκοι ε? Επίσης η άλλη γιατί δε πήγε γύρω γύρω να τους ρίξει μια μικρή φωτιτσα να κάψει τίποτα ρε παιδί μου?
Και Τύριον να μιλάει με τηλεβοα, Ο χαρακτήρας της Καλισι να γίνεται μέσα σε 2 επεισόδια τρελός γιατί έτσι λογικά το στορυ του Μπραν θα μας το αφήσουν έτσι και άλλα πολλά
1) ο Τζον είναι ο αρχηγός μας ο Τζον είναι ο βασιλιάς μας ο Τζον έλειψε τον αγκώνα του δες!!! Ρε άχρηστα γουρούνια εγώ έχω τους δράκους εγώ τους γέννησα εγώ τους καβαλαω για ν πάω στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα εγώ έφερα όλο το στρατό που έσωσε το τομάρι σας και γλυφετε τον άλλο?
2) η πρόταση γάμου του τζεντρυ ήταν ότι πιο γελοίο και ανούσιο έχουν δείξει. Εντωμεταξύ αυτός ως Μπαραθεον έχει πλέον αξίωση στο θρόνο
3) σε όλη την ιστορία του γουεστερος έχει πεθάνει 1 ένας ΕΝΑΣ δράκος από δόρυ - βέλος. Μάλλον θα παίρνει υπερβολικά πολύ καιρό να κάνεις μια πανοπλία και δεν είχαμε καιρό. Τι εννοείς είχαμε? Τι εννοείς ότι η Κορακακη του γουεστερος πέτυχε 3 στα 3 και το ένα headshot?
4) Το να κάνεις τη πιο ακριβή σεζόν στην ιστορία της τηλεόρασης και να μη δίνεις κάποια χιλιάρικα για ένα σωστό αποχαιρετισμό Τζον με Γκοστ...
5) Τα πλοία λογικά ήταν υποβρύχια και δε κατάφεραν να τα δουν 2 δράκοι ε? Επίσης η άλλη γιατί δε πήγε γύρω γύρω να τους ρίξει μια μικρή φωτιτσα να κάψει τίποτα ρε παιδί μου?
Και Τύριον να μιλάει με τηλεβοα, Ο χαρακτήρας της Καλισι να γίνεται μέσα σε 2 επεισόδια τρελός γιατί έτσι λογικά το στορυ του Μπραν θα μας το αφήσουν έτσι και άλλα πολλά
Πραγματικά έχετε καταντήσει ανυπόφοροι.. Ότι και να γίνεται σας πειράζει. Απλά παραδεχτείτε ότι είχατε τα πράγματα στο μυαλό σας με έναν και μόνο συγκεκριμένο τρόπο και όλα τα υπόλοιπα σας ενοχλούν.
1)Ποιος αποχαιρετισμός του Τζον με τον Γκοστ;; Τον Γκοστ τον έχουμε δει πέντε φορές σε οχτώ σεζόν. Μας δείχνει εκεί την σκηνή στην αρχή, τον χαιρετάει, τον δίνει στον Τόρμουντ, παίζει λυπητερή μουσική, υπάρχει μια μιζέρια. Τί θέλατε, να σκύψει να φασωθεί με τον λύκο; Ήμαρτον.
2)Είναι λογικό ο Τζον να εμπνέει παραπάνω στον Βορρά, δεν βλέπω κάτι παράλογο. Το λέει και μέσα στο επεισόδιο. Τους λέει ο Τζον «αυτή μας έσωσε» και δεν το δέχονται. Τι να κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια αχαριστία. Πρώτη φορά είναι;
3)Ένας δράκος είχε πεθάνει στο Ντορν, γιατί ένας μόνο είχε πάει στο Ντορν. Οι άλλοι δύο δεν είχαν πάει καν εκεί. Ποιος μας λέει ότι αν είχαν πάει δεν θα τους είχαν καθαρίσει κ εκείνους;
4) Ο Γκέντρι δεν έχει αξίωση στον θρόνο. Ήξερε ότι είναι Μπαράθεον, και δέχθηκε την Ντενέρις ως βασίλισσα. Τέλος. Όσο για την πρόταση, γιατί ήταν αδύναμο; Δεν κατάλαβα.
5) Τα πλοία δεν τα είδαν, γιατί είναι σειρά, δεν είναι πραγματικότητα. Και ο Γιούρον είναι εύστοχος. Τον πέτυχε μια φορά, τον αποτελείωσε αμέσως. Καληνύχτα. Τώρα οκ, δεν πήγε γύρω γύρω, τα έχασε, έκανε λάθος. Με ένα δράκο έμεινε, φοβήθηκε. Χίλια δυο μπορεί να έγιναν.
Η Καλίσι έχασε σχεδόν όλο το στρατό της, δυο δράκους, την καλύτερη φίλη της, τον καλύτερο σύμβουλο της και έμαθε ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να της πάρει το θρόνο δικαιωματικά. Τι έπρεπε να γίνει για να το χάσει;
Τόση μίρλα χωρίς λόγο. Αδιανόητο.
1)Ποιος αποχαιρετισμός του Τζον με τον Γκοστ;; Τον Γκοστ τον έχουμε δει πέντε φορές σε οχτώ σεζόν. Μας δείχνει εκεί την σκηνή στην αρχή, τον χαιρετάει, τον δίνει στον Τόρμουντ, παίζει λυπητερή μουσική, υπάρχει μια μιζέρια. Τί θέλατε, να σκύψει να φασωθεί με τον λύκο; Ήμαρτον.
2)Είναι λογικό ο Τζον να εμπνέει παραπάνω στον Βορρά, δεν βλέπω κάτι παράλογο. Το λέει και μέσα στο επεισόδιο. Τους λέει ο Τζον «αυτή μας έσωσε» και δεν το δέχονται. Τι να κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια αχαριστία. Πρώτη φορά είναι;
3)Ένας δράκος είχε πεθάνει στο Ντορν, γιατί ένας μόνο είχε πάει στο Ντορν. Οι άλλοι δύο δεν είχαν πάει καν εκεί. Ποιος μας λέει ότι αν είχαν πάει δεν θα τους είχαν καθαρίσει κ εκείνους;
4) Ο Γκέντρι δεν έχει αξίωση στον θρόνο. Ήξερε ότι είναι Μπαράθεον, και δέχθηκε την Ντενέρις ως βασίλισσα. Τέλος. Όσο για την πρόταση, γιατί ήταν αδύναμο; Δεν κατάλαβα.
5) Τα πλοία δεν τα είδαν, γιατί είναι σειρά, δεν είναι πραγματικότητα. Και ο Γιούρον είναι εύστοχος. Τον πέτυχε μια φορά, τον αποτελείωσε αμέσως. Καληνύχτα. Τώρα οκ, δεν πήγε γύρω γύρω, τα έχασε, έκανε λάθος. Με ένα δράκο έμεινε, φοβήθηκε. Χίλια δυο μπορεί να έγιναν.
Η Καλίσι έχασε σχεδόν όλο το στρατό της, δυο δράκους, την καλύτερη φίλη της, τον καλύτερο σύμβουλο της και έμαθε ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να της πάρει το θρόνο δικαιωματικά. Τι έπρεπε να γίνει για να το χάσει;
A ρε Odi μέσα στο μυαλό μου είσαι...
Εδώ είχα άτομα που μου είπαν ότι το 4ο επεισόδιο ήταν τουλάχιστον καλύτερο από το τρίτο...
το 3ο!!!! Που το είδα όλο 3 φορές, τη σκηνή με την Άρια την έχω απολάυσει πάνω από 15 φορές με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική και τον τρόπου που το έχουν γυρίσει και μέχρι χθες ανακάλυπτα πράγματα που δεν είχα προσέξει, όπως ότι ο Τζον κάνει αντιπερισπασμό με τον μπλε δράκο στην Άρυα και δεν ουρλιάζει, αλλά λέει GO GO GOOO...
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.
ΟΚ ήταν κενό ότι δεν δείξανε στη μάχη τον Γκοστ, ήταν λάθος τακτικά ότι στείλανε τους Ντοθράκυ βουρ στον πατσά και τους έσκισαν, ήταν λάθος που είχανε ποτήρι με φρέντο από Starbucks μπροστά από την Daenerys, αλλά πραγματικά στα @@@@ μου όλα!!!
Έργο είναι, ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ευχαρίστηση κλπ κλπ Θέλω κάποια στιγμή να κάτσω να τα δω όλα από την αρχή για να περάσουν όμορφα οι ώρες μου!!!! Τι να κάθομαι να αναλύω τώρα;;; Γιατί το ένα και γιατί το άλλο, μιζέρια σε όλα!
Είναι το καλύτερο θέαμα όλων των εποχών σε σειρά και κάθεστε και μιζεριάζετε και όλα σας βρωμάνε και σας ξινίζουν...
Τι περιμένεις, στο paokmania είσαι... Εδώ πήραμε πρωτάθλημα και από τώρα κάποιοι βρίζουν τη διοίκηση για το θέμα του τελικού. "Ε κι επειδή πήρε πρωτάθλημα" έγραψε ό άλλος. Ακούς αυτό από το στόμα ΠΑΟΚΤΣΗ 15 μέρες μετά το πρώτο μας πρωτάθλημα που ζήσαμε να το χαρούμε (35 χρονών είμαι εγώ), δε θα γκρινιάξουν για το GoT?
Πρώτα προπονητές/διοικούντες του ΠΑΟΚ και μετά σκηνοθέτες/σεναριογράφοι του GoT... Όλα αυτοί θα τα έκαναν καλύτερα...
Εδώ είχα άτομα που μου είπαν ότι το 4ο επεισόδιο ήταν τουλάχιστον καλύτερο από το τρίτο...
το 3ο!!!! Που το είδα όλο 3 φορές, τη σκηνή με την Άρια την έχω απολάυσει πάνω από 15 φορές με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική και τον τρόπου που το έχουν γυρίσει και μέχρι χθες ανακάλυπτα πράγματα που δεν είχα προσέξει, όπως ότι ο Τζον κάνει αντιπερισπασμό με τον μπλε δράκο στην Άρυα και δεν ουρλιάζει, αλλά λέει GO GO GOOO...
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.
ΟΚ ήταν κενό ότι δεν δείξανε στη μάχη τον Γκοστ, ήταν λάθος τακτικά ότι στείλανε τους Ντοθράκυ βουρ στον πατσά και τους έσκισαν, ήταν λάθος που είχανε ποτήρι με φρέντο από Starbucks μπροστά από την Daenerys, αλλά πραγματικά στα @@@@ μου όλα!!!
Έργο είναι, ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ευχαρίστηση κλπ κλπ Θέλω κάποια στιγμή να κάτσω να τα δω όλα από την αρχή για να περάσουν όμορφα οι ώρες μου!!!! Τι να κάθομαι να αναλύω τώρα;;; Γιατί το ένα και γιατί το άλλο, μιζέρια σε όλα!
Είναι το καλύτερο θέαμα όλων των εποχών σε σειρά και κάθεστε και μιζεριάζετε και όλα σας βρωμάνε και σας ξινίζουν...
Τι περιμένεις, στο paokmania είσαι... Εδώ πήραμε πρωτάθλημα και από τώρα κάποιοι βρίζουν τη διοίκηση για το θέμα του τελικού. "Ε κι επειδή πήρε πρωτάθλημα" έγραψε ό άλλος. Ακούς αυτό από το στόμα ΠΑΟΚΤΣΗ 15 μέρες μετά το πρώτο μας πρωτάθλημα που ζήσαμε να το χαρούμε (35 χρονών είμαι εγώ), δε θα γκρινιάξουν για το GoT?
Πρώτα προπονητές/διοικούντες του ΠΑΟΚ και μετά σκηνοθέτες/σεναριογράφοι του GoT... Όλα αυτοί θα τα έκαναν καλύτερα...
Όσο με ξενέρωσε η μάχη, τόσο με γκάβλωσε το χθεσινό. Πρώτη φορά τα τελευταία 3 χρόνια ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο.
- Θάνατος δράκου.
- Αποκεφαλισμός Μισάντει.
- Η Καλίσι αρχίζει να τα χάνει.
- Η Σάνσα πρόδωσε το μυστικό του Τζον, προβλέποντας τις επομενες κινήσεις του Τίριον.
- Βάρυς και Τίριον σκέφτονται σοβαρά να την εγκαταλείψουν. *
- Η Σέρσει έκανε δυναμικό come back για όσους λατρεύουμε να τη μισούμε.
* Υπαρχει και η "προφητεία" με την Καλίσι να λέει στον Βάρυς πως αν με προδώσεις θα σε κάψω.
Πολύ καλό επεισόδιο, που μας μετέφερε από τη μία μάχη στην άλλη αφιερώνοντας μισό επεισόδιο στα γλέντια και μισό στην μετάβαση στην άλλη πλευρά της χώρας.
- Θάνατος δράκου.
- Αποκεφαλισμός Μισάντει.
- Η Καλίσι αρχίζει να τα χάνει.
- Η Σάνσα πρόδωσε το μυστικό του Τζον, προβλέποντας τις επομενες κινήσεις του Τίριον.
- Βάρυς και Τίριον σκέφτονται σοβαρά να την εγκαταλείψουν. *
- Η Σέρσει έκανε δυναμικό come back για όσους λατρεύουμε να τη μισούμε.
* Υπαρχει και η "προφητεία" με την Καλίσι να λέει στον Βάρυς πως αν με προδώσεις θα σε κάψω.
Πολύ καλό επεισόδιο, που μας μετέφερε από τη μία μάχη στην άλλη αφιερώνοντας μισό επεισόδιο στα γλέντια και μισό στην μετάβαση στην άλλη πλευρά της χώρας.
Επίσης η Μελισάντρε είχε πει στον Βάρυς στο Dragonstone ότι είναι η μοίρα του να πεθάνει στο Westeros.
- Sick Bastard
Επεισόδιο της πλάκας με πιο πολλές τρύπες κι από ελβετικό τυρί.
Άλλο το suspension of disbelief κι άλλο το plot hole με διάμετρο την κωλάρα της Brianna Banks όταν έκανε double anal.
Πολύ μεγάλη προχειρότητα στο γράψιμο και σε πλοκή και σε χαρακτήρες το 804, σχεδόν απογοητευτικό.
Άλλο το suspension of disbelief κι άλλο το plot hole με διάμετρο την κωλάρα της Brianna Banks όταν έκανε double anal.
Πολύ μεγάλη προχειρότητα στο γράψιμο και σε πλοκή και σε χαρακτήρες το 804, σχεδόν απογοητευτικό.
Επανασύνδεση του κοντού με τη Σάνσα θέλω μόνο, εικοσάλεπτο doggy style με έξω τους τρομερούς της αερόσακκους, και στο θρόνο ας κάτσει όποιος θέλει, ακόμα και το λυκόσκυλο
.
Eντάξει όσο αντικειμενικά και να το δούμε, το γράψιμο στους τελευταίους 2 κύκλους είναι επιεικώς κακό, με βάση τα στάνταρ της σειράς. Ναι οκ έπρεπε να το τρέξουν (ο βασικός λόγος της ποιοτικής πτώσης) αλλά κάποια πράγματα χτυπάνε άσχημα, λες και πρόκειται για ταινία του hollywood. Σκηνές που συμβαίνουν απλά για τον εντυπωσιασμό του θεατή. Οι περισσότεροι διάλογοι δεν εξυπηρετούν την πλοκή και είναι ανέμπνευστοι. Στους περισσότερους χαρακτήρες ειδικά σε αυτή τη σεζόν έχει χαθεί το building τόσων κύκλων (ευτυχώς Άρυα, Σάνσα, Hound και λίγοι ακόμα διασώζονται). Και αν στο προηγούμενο επεισόδιο η σκηνοθεσία, το μοντάζ και η μουσική δημιουργούσαν μια ένταση, σε αυτό το επεισόδιο ήταν λες και δεν υπήρχε budget. H αρχική σκηνή του επεισοδίου ήταν η πιο ωραία. Η σκηνή με το στόλο από τις χειρότερες σε όλο το got... Γενικά νομίζω ότι η πολιτική με τα 6 μεγάλα επεισόδια απέτυχε. Σίγουρα παραμένει fun to watch σειρά απλά το got ήταν κάτι παραπάνω από αυτό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τρί 07 Μάιος 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- painkiller4
1)O ghost δεν ήταν απλά ένα λυκόσκυλο για το Tζον. Πέρασαν πολλά μαζί ειδικά στο castle black. Βέβαια δε με πείραξε τόσο το συγκεκριμένο. Ο χαρακτήρας γενικά είναι πλέον απογοητευτικός.Odi έγραψε:Πραγματικά έχετε καταντήσει ανυπόφοροι.. Ότι και να γίνεται σας πειράζει. Απλά παραδεχτείτε ότι είχατε τα πράγματα στο μυαλό σας με έναν και μόνο συγκεκριμένο τρόπο και όλα τα υπόλοιπα σας ενοχλούν.
2)Φυσικά και εμπνέει τους Βόρειους ο Τζον. Aπλά πήρε μάλλον παραπάνω credits απ' ότι άξιζε για τον (σχεδόν ανύπαρκτο) ρόλο του στη μάχη.
3) και 5) Γενικά δεν υπάρχει καν στρατηγική για τους δράκους ενώ βλέπουμε και από το προηγούμενο επεισόδιο ότι είναι αρκετά ευάλωτοι (και υποτίθεται τραυματισμένοι). Η Ντάνυ δε φαίνεται να προστατεύει και τόσο τα παιδιά της. Βέβαια το θέμα αυτής της σκηνής είναι ότι είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά απ' όπου κι αν την πιάσουμε, οπότε θα πρέπει απλά να δεχτούμε ό,τι βλέπουμε χάριν θεάματος (ναι οκ κι εγώ έπαθα ένα σοκ στο πρώτο βέλος).
4) Η σκηνή με Άρυα είναι αδύναμη γιατί πρέπει ο θεατής να δεχτεί ότι επειδή τον καβάλησε μια φορά, έγινε η γυναίκα της ζωής του.