Κρατάω μερικά κομμάτια από τη συνέντευξη:
Για πέρσι: Πέρσι ήταν μια ομάδα χωρίς στόχο, απλά έπαιζε μπάλα. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει στόχο, κυνηγάει κάτι. Ο στόχος είναι «να κερδίζεις κάθε ματς ή όταν βρίσκεις δυσκολίες να μη χάνεις». Η εποχή «δεν πειράζει άμα χάσω» πέρασε.
Για την απόδοση της ομάδας και το επιθετικό ποδόσφαιρο: Ολοι το θέλουν αυτό. Πρέπει, όμως, να θέλουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε κι όχι να επιθυμούμε πράγματα που δεν μπορούμε.
Για Χούτο: Αυτό δεν μπορεί να γίνει ποτέ, δεν υπάρχει παίκτης που μπορεί να το κάνει. Ο πρώτος που θα το δοκιμάσει θα πρέπει να πάει να κάνει προπόνηση αλλού. Είναι πολύ απλό. Σε ό,τι αφορά τον Χούτο, δεν με νοιάζει το παρελθόν κανενός ούτε το τι κουβαλά, δεν είμαι προκατειλημμένος με κανέναν. Ηρθε στην ομάδα, έδειξε μεγάλη διάθεση, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ, γιατί έχει χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν οι άλλοι επιθετικοί μας και θα μας βοηθήσει. Μίλησα μαζί του, του είπα κάτι πολύ απλό. Εδώ δεν υπάρχουν βασικοί και η ομάδα είναι πάνω απ όλους. Το ξέρει και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.
Για το καφέ σακάκι που δεν είναι λέει το γούρι του, χαχαχαχα ας το πιστέψουμε Mr. Santos.
Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλουμε και εμείς και η διοίκηση φέτος και του χρόνου και να ανανεώσει και για άλλη μια 3ετία ώστε να μπορέσουμε να δούμε και εμείς εδώ στην Ελλαδίτσα τις ευεργετικές παρενέργειες που έχει σε μία ομάδα η παραμονή ενός πολύ καλού προπονητή για παραπάνω από μία 5ετία.
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα γι’ αυτή τη κουβέντα αλλά φαντάζομαι τον ΠΑΟΚ μας να βελτιώνετε κάθε χρόνο με το ρυθμό που το κάνει από τώρα για μια 5ετία και τρίβω τα χέρια μου.
Ακόμα οι νέοι θα δουλεύονται και θα παρακολουθούνται από τον προπονητή για πολύ καιρό και από μικρή ηλικία και έτσι θα βελτιώνονται με τον τρόπο που θα θέλει ο ίδιος και θα μαθαίνουν το ποδόσφαιρο πάνω στο σύστημα που θα αγωνίζονται όταν παίξουν στην πρώτη ομάδα.