Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Δημοσιεύσεις: 11577
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από pgetsos »

Δικαια πρωταθλητης, συμφωνα με την Ωρα των σπορ, παθαν αντικειμενικοτητα; :D
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6610
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Alastor »

θα παθαιναν ριξη στομαχου απτο σανο τα προβατα αν γραφαν κατι αλλο,οποτε σου λεει αυτη τη φορα ας τους το ταισουμε με το μαλακο
Besuch 2
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Κυρ 26 Ιαν 2014, 23:12

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Παλι σανο τους πουλανε, απλα αλλαζει η συνταγη:

Σου λεει, εμεις παραδεχομαστε οτι δικαια το πηρατε φετος, εσεις ακομα να πειτε το ιδιο για περσυ κ μιλατε για χαρτινο! Δειτε λοιπον...οχι μονο δεν ειμαστε κλεφτες..αντιθετα ειμαστε ανωτεροι απεναντι σας κι ας μην μας συμπεριφερεστε εσεις αντιστοιχα!
Ειμαι σιγουρος οτι στα μεσα φυλλα το επιχειρημα αυτο θα σερβιρεται ηδη και θα το ακουσουμε πολλακις στο μελλον απο τα κιτρινα αμνοεριφια του γατουλη.
Άβαταρ μέλους
paoki19
Δημοσιεύσεις: 2855
Εγγραφή: Τρί 22 Ιαν 2008, 17:29

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από paoki19 »

Εγώ ένα ξέρω...
Ο ΑΕΧτσης 2 χρόνια τώρα φαπωνεται συνεχώς από την ΠΑΟΚάρ!.
Φίλοι μου αεχτσηδες είχαν τόσο νεύρα χθες και υπάρχει εξήγηση γι αυτό... Ξέρεις τι είναι να παίρνεις πρωτάθλημα μετα από 25 χρόνια και να το παίρνεις στα χαρτιά; Και να έρχεται την επομενη χρονιά αυτός που του το έκλεψες και να το παίρνει ΑΝΤΡΙΚΙΑ και αήττητος και συ να βολοδέρνεις 3-4ος;

Η ένταση που δημιούργησαν πέρισυ με τον ΠΑΟΚ δεν τους βγήκε σε καλό φέτος και ίσως οι γλίτσες θέλουν να ρίξουν τους τόνους ενόψει και του Τελικού και ενός ενδεχόμενου ακόμη κλαρίνου...
Άβαταρ μέλους
CCCP
Δημοσιεύσεις: 6426
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από CCCP »

Ο αεχτσιδες ζουν σε αλλο πλανητη. Πολλοι απο αυτους γραφουν στα σοβαρα οτι ο ΠΑΟΚ ελεγχει τη διαιτησια. Ουτε οι πιο αντιΠΑΟΚτσηδες αριανοι και γαυροι δεν τα λενε αυτα πια τωρα που φανηκε η αληθεια.

To ξαναεγραψα. Το κομπλεξ και η συφηλη που βγαζουν απο περσι οι χαρτινοι εχει πολυ συγκεκριμενη εξηγηση. Το μεγαλωμα του ΠΑΟΚ αποτελει για αυτους υπαρξιακο προβλημα. Γιατι το αεχτσακι ειναι που θα ειναι πια το τεταρτο μεγεθος, ασχετου καταστασης του βαζελου. Τερμα η παρουσια της αεχ στην επαρχια οπου ειχαν δυνατη παρουσια σε κατι ξανθες και κατι τετοια. Ξερουν πολυ καλα οτι το μεγαλωμα του ΠΑΟΚ μαζι και με την ανυπαρξια τους εδω και χρονια σημαινει συρρικνωση τους σε ομαδα γειτωνιας της χαβουζας, ασχετα που θα εχουν ακομα αρκετο κοσμο φυσικα.
Άβαταρ μέλους
Taseos
Δημοσιεύσεις: 4865
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Taseos »

Ποια επαρχια ρε φιλε.χρονια φωναζαν για την κιτρινη θεσσαλια,εγινε τελικος κ με το ζορι μαζεψαν στην κιτρινη θεσσαλια με πανστρατια 3000 ατομα.ξερεις καμια πολη που μπορουν να πουν οτι ειναι πλειοψηφια με διαφορα ή εστω πλειοψηφια; Πλακα κανουμε;
giapas
Δημοσιεύσεις: 10886
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από giapas »

Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντηση του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει προς τα πάνω και έχει το μέλλον μπροστά . Ας φροντίσουν και οι αντίπαλοι να δυναμώσουν και να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
BIacky
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: Παρ 14 Απρ 2017, 14:17

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από BIacky »

Γελάει ο κόσμος με την αεχ....εδώ τα σέντερ μπακ τους
κυνηγούσαν τον Πριγιο με τα μάτια δε μπορώ να φανταστώ τι θα τους κάνει ο Ακπομ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 102728
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλη η Αθήνα (ξανά) ενωμένη
Η συμμαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κόψουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ (για την προεδρία της Λίγκας, σε πρώτη φάση) ήταν στην πράξη η αναβίωση του Π.Ο.Κ

ΠΑΟΚ24 - 23-04-2019, 16:21

Η ιστορική σύμπραξη των τριών της Αττικής, γύρισε το χρόνο σχεδόν έναν αιώνα πίσω! Το 1927 συνασπίστηκαν οι τρεις τους, με πρωτεργάτες τους Αθανάσιο Μέρμηγκα (Ολυμπιακός), Απόστολο Νικολαίδη (Παναθηναϊκός) και Κωνσταντίνο Κωνσταντάρα (ΑΕΚ) και προχώρησαν χέρι – χέρι για πρώτη φορά!

Το Π.Ο.Κ. (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Κωνσταντινούπολης ΑΕ) ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1927 και η αφορμή ήταν μια τιμωρία του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 1927-28, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ξέσπασαν οι πρώτες κόντρες με την ΕΠΟ, η οποία τιμώρησε με αποκλεισμό τον Ολυμπιακό. Η απόφαση προέβλεπε ότι δεν θα έχει δικαίωμα να παίζει ούτε φιλικά με τις άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, κόντρα στην απόφαση της Ομοσπονδίας έδωσαν φιλικά με τον Ολυμπιακό και με αφορμή την άρνηση της ΑΕΚ να παίξει σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Αθηνών στις 23 Οκτωβρίου 1927, η ΕΠΟ τους διέγραψε και τους τρεις και τους έθεσε εκτός πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε ο Άρης, με αντιπάλους τον Εθνικό Πειραιώς και τον Ατρόμητο.

Οκτώ μέρες αργότερα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αποφάσισαν να ιδρύσουν το Π.Ο.Κ., προκειμένου να διοργανώνουν το δικό τους πρωτάθλημα και να μοιράζονται τα έσοδα. Οι υπόλοιπες ομάδες, όμως, αποφάσισαν να μείνουν πιστές στην ΕΠΟ, η οποία το καλοκαίρι του 1928 αποφάσισε να δεχτεί και πάλι στους κόλπους της Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το Π.Ο.Κ., ωστόσο, συνέχιζε να υφίσταται με τις τρεις ομάδες να συμφωνούν μεταξύ άλλων, να μην παίρνει η μία παίκτες από την άλλη και να ακολουθούν κοινή γραμμή στις εκλογές της ΕΠΟ (από τότε!), ενώ άρχισε να διοργανώνει και τουρνουά, που τα ονόμασαν κύπελλο Χριστουγέννων, κύπελλο Πάσχα ή κύπελλο Σεπτεμβρίου αργότερα, για να έχουν επιπλέον έσοδα.

Σ΄ αυτά τα τουρνουά συμμετείχαν ως επί το πλείστον ξένες ομάδες και μικρές ομάδες της Αττικής και η μοναδική ομάδα εκτός Αττικής, που κλήθηκε και δέχτηκε να συμμετάσχει ήταν ο… Άρης, που πήρε δύο φορές μέρες στο… κύπελλο Πάσχα. Η μία ήταν το 1946 και η άλλη το 1948, όταν η διοργάνωση διακόπηκε, αλλά το κύπελλο απονεμήθηκε στον Άρη! Οι κίτρινοι ήταν η μοναδική ομάδα εκτός Λεκανοπεδίου, που συμμετείχε σε δραστηριότητες του Π.Ο.Κ.

Τελικά, το Π.Ο.Κ. διαλύθηκε στις 7 Μαρτίου 1963, με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, ο οποίος τα «έσπασε» με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρασίνων «εξέλιπαν από πλευράς Ολυμπιακού τα φιλικά και ωραία αισθήματα και η ψυχική επαφή» κι αφού η ΑΕΚ αποφάσισε να κρατήσει ουδέτερη στάση και να μην δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να διατηρήσουν τις φιλικές επαφές τους, το «τραστ» των τριών δυναστών του ελληνικού ποδοσφαίρου διαλύθηκε.

Μέχρι, που την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, το σύστησαν εκ νέου, έστω και ατύπως, καθώς καταγράφηκε για πρώτη φορά σύμπραξη και κοινή ψήφος στις εκλογές της Λίγκας, με δεύτερο υποψήφιο.

Πηγή: FORZA
Nikos 74
Δημοσιεύσεις: 1757
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ολα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλο τα ίδια μένουν!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 9173
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Νομίζω ότι τα αρχικά σημαίνουν ποδοσφαιρικες ομάδες κέντρου
Άβαταρ μέλους
CCCP
Δημοσιεύσεις: 6426
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από CCCP »

Ποδοσφαιρικος ομιλος κεντρου δεν ειναι? Ετσι το ηξερα εγω τουλαχιστον
giapas
Δημοσιεύσεις: 10886
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από giapas »

ΠΟΚ = Ποδοσφαιρικος Οχετος (του) Κώλου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 102728
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τον τελικό στο ΟΑΚΑ:

"24.04.2010
Σαν σήμερα, η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση όλων των εποχών στην Ελλάδα.
Μέχρι την επόμενη...
Και θα είναι πάλι δική μας!"


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klainmein
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από klainmein »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καημένοι!!!! Η μεγαλύτερη μετακίνηση δική σας θα είναι όταν αναγκαστείτε να αλλάξετε πόλη γιατί με πρωταθλήματα, κύπελλα, ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ και πρωτιές σε όλα τα αθλήματα σε μικρούς και μεγάλους, δε θα μπορείτε να βγαίνετε από το σπίτι σας από ντροπή!!!!! Εμείς ΙΒΑΝ εσείς παλετάνθρωπο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”