Πρωταθλημααααά... Και Κυπελλοοοό! ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ Ελλάδος!

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Πρωταθλημαααααααά....! ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος!

Δημοσίευση από jibbie »

πολυ δυνατα τα συναισθηματα. ολη η χρονια στα τσιμεντα ταινια σε συνεχη επαναληψη απο χτες. ολη η ζωη παρεα με την καψουρα μας να σιγοκαιει τα σωθικα. ΠΑΟΚΑΡΑ.-
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
astrachan

Δημοσίευση από astrachan »

Ήμουν τεσσάρων όταν ο Π.Α.Ο.Κ πήρε τελευταία φορά πρωτάθλημα.Δεν καταλάβαινα και πολλά αλλά στην μνήμη μου έχει μείνει χαραγμένη η εικόνα του 27χρονου πατέρα μου να χτυπάει το κεφάλι του στο "μπαλοντίβανο" τρελαμένος και τον αδερφό μου να βάζει τα κλάματα επειδή βλέποντάς τον φοβήθηκε.

Τελείωσε μια επιτυχημένη ποδοσφαρική χρονιά και μαζί της θέλω.....πιστεύω κι ένας κύκλος με έναν νέο να ξεκινάει.

Αυτές τις στιγμές δεν αισθάνομαι να πώ ευχαριστώ στον τεράστιο Ιβάν Σαββίδη.

ΣΥΝΟΠΑΔΕ ΜΟΥ.

Ο Παοκτσής το έχει στο αίμα του να μην τα παρατάει.Όσο δεν έφτανε στην κορυφή τόσο πιο πολύ πορωνόταν.Δεν κουραζόταν ποτέ.Την Κυριακή το βράδυ ήταν απογοητευμένος και την άλλη μέρα σηκωνόταν και πάλι καυλωμένος.Γιατί πίστευε πραγματικά σε αυτά τα τέσσερα γράμματα.Γιατί είχε πάντα ψηλά τα λάβαρα της επανάστασης.Γιατί όταν χοροπηδούσε στον ρυθμό του τύμπανου και γαμούσε ηχητικά το ΠΟΚ και το κράτος των Αθηνών κάποιοι άλλοι μαζεύονταν για να εφεύρουν το πρωτοποριακό "Ουλελε αμαν" και κατι άλλα φλωρίστικα για Τουρκίες και φιλοξενίες .Γιατί δίδαξε μαθήματα οπαδισμού σε όλο τον κόσμο.Γιατί ακόμη κι οι εχθροί του κρυφοκοιτούσαν και κρατούσαν μέσα τους έναν τεράστιο θαυμασμό.Γι αυτό και στο τέλος τα κατάφερε.Γιατί πάντα κοιτούσε ψηλά και όχι δεξιά κι αριστερά.

Γι αυτό αισθάνομαι ότι την χθεσινή επιτυχία την χρωστάω σε όλους απο τον μικρότερο εώς τον μεγαλύτερο ηλικιακά ΠΑΟΚΤΣΗ ανα τον κόσμο.Γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε ούτε Σαββίδης.

ΣΥΝΟΠΑΔΕ ΜΟΥ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ που δίνει για δανεικούς λεφτά στην Πόρτο θα πάει να πάρει κάποιον... Πόνσε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Συγγνώμη αλλά μόνο γέλιο προκαλεί αυτό...

SM-G965F
σορρυ αλλα εδω εχεις μεγαλο λαθος,το παιδι ειναι πολυ καλος παικτης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με Swiderski, Akpom και Κουλούρη δεν βρίσκω χώρο για Ponce.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για αντιΚουλουρης και στη λογικη οτι πλεον δεν στοχευουμε τοσο σε ονοματα, οσο σε συνδιασμο ταλεντου-επενδυσης, μια χαρα παικτης ειναι ο Πονσε,εκτος του επικοινωνιακου, που θελω οπου βρισκω τις ξαδερφες να τις ποναω και αυτο θα τους πονεσει...Κουμπωνει εξαιρετικα με τους 2 που εχουμε, καθως εχει εξαιρετικο κεφαλι σε αντιθεση με τους δικους μας.
renegade

προσωπικα δεν πιστευω οτι ο κουλουρης θα μεινει στην ομαδα.
θεωρω οτι και αυτος και ο μανατζερ του θα κκανουν τα παντα για μια μεταγραφη στο εξωτερικο.
ο πονσε περα απο το γεγονος οτι διαθετει ενα πολυ ολοκληρωμενο πακετο για επιθετικος,ειναι και μια πολυ καλη σφαλιαρα στους τρυπιους της χαρτινης, που πραγματικα θελω να τους ποναω με ολους τους πιθανους τροποους
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

ΔΕΝ υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο τη χθεσινη!!! ΔΕΝ έχω συνέλθει και χαζευω τις φωτογραφίες της Τουμπας όλη την ωρα.. Τα καλύτερα έρχονται .. ας το απολάυσουμε αδέρφια
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

η χαρτινη δεν ποναει αμα παρεις τον πονσε,την χαρτινη την πονας στο γηπεδο με φαπες. και ο πετσινος τους εφαγε τον οικοδομο αλλα ηταν παλταρα, με τετοια λογικη δεν παμε πουθενα... μακρια ο πονσε απο ΠΑΟΚ , οποιος εχει δει ματς της χαρτινης ολα τα γκολ ηταν λογο τυχης, δεν εβαλε ουτε 1 λογο ικανοτητας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ειπα δε θα μιλησω για τη μεταγραφολαγνεια που ξεκινησε δειλα δειλα.για κατι παρθενικά σχολια που κανουν μεταγραφικο πεσιμο μετα απο πρωταθλημα γαμω το μυαλο μου.
renegade χεσε την κουλα ρε φιλε.ποια σφαλιαρα.ειμαστε σε δρομο χωρις επιστροφη.ειμαιστε αστροναυτες χωρις επιστροφη οπως πολυ ομορφα ειχε πει ο μανος χατζιδακις για το φλωρινιωτη.
Ακομα δεν εχω καταφερει να αποκωδικοποιησω τι νοιωθω.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Εγώ το αποκωδικοποίησα....νιώθω δέκα χρόνια νεότερος....
renegade

Φίλε Μπάρλοου ο καθένας έχει την οπτική του.
Προσωπικά δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω κανένας αστροναύτης. Φρέντι Κρούγκερ θα είμαι και θα τους γ@μαω τα όνειρα.
Αυτό που μου κάνανε πέρσι θα το πληρώσουν επί 100.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε χρειαζεται renegade. ειμαστε παρα πολυ μακρυα τους για να γυρναμε πισω να ασχοληθουμε μαζι τους.ειμαστε αηττητοι στην ανδρων κ νεων.παιρνουμε πρωταθληματα σε ολα τα κλιμακια σε ανδρες κ γυναικες.δε μπορουν πια να μας ελεγξουν.ξεπερνα το.ειδικα για την αεκ ξεπερνα το.οι γαυροι θα ειναι παντα το βδελυγμα της χωρας.μακαρι να σηκωθουν να φυγουν κ αυτοι σαν το μπασκετ τους κ ολα μπορουν να διορθωθουν.
Ας το χαρουμε , μονο απο μαλακιες μας μπορουμε να καθυστερησουμε αυτο που γινεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap έγραψε:
GEOL έγραψε:Χθες ένας υποψήφιος πρέπει να στεναχωρήθηκε πααααααααρα πολύ όταν διαπίστωσε τι εστί Ιβαν και λαός ΠΑΟΚ. Ας πρόσεχε τις κακές παρέες!. Στόχοι πλέον το Κύπελλο, το αήττητο και το φούμο :lol: αλλοιώς μαύρισμα στις εκλογές σε κάθε δηλωμένο εχθρό μας. Οι πράξεις και τα λόγια έχουν συνέπειες.
Συνυπογράφω.
Και να μιλάμε με ονόματα, όχι με υπονοούμενα.
Ο Ταχιάος της ΝΔ, υποψήφιος για Θεσσαλονίκη, είναι υποτακτικός του Μαρινάκη.
Ο οποίος χαρακτήρισε υποτιμητικά τον Σαββίδη και την καταγωγή του.

Δεν νοείται ούτε μία ψήφο από οπαδό-φίλαθλο του ΠΑΟΚ.
Ούτε μία.

ΥΣ δεν θέλω να μεταστρέψω την συζήτηση σε πολιτικά, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται καθαρά.
Έτσι ακριβώς

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ρε σεις,γιατι ειναι τοσο χαλι η εικονα στο καναλι της ΠΑΕ στο youtube ?

https://www.youtube.com/watch?v=HJbHLwmOnJE

Σε μια εξαιρετικη παραγωγη απο τεχνικο κομματι εχθες,πως τους διεφυγε και το ανεβασαν ετσι ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”