34. Evgen Χατσερίδης
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
Άραγε υπάρχει πιθανότητα να τον ενεργοποιησουμε στο μέλλον, αν μας μείνει αμανάτι;
- teo4giannitsa
Σύμφωνα με τον τύπο του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο που θα τελειώσει αναίμακτα τον Έβγεν Χατσερίδη από την Τούμπα. Ο Ουκρανός άσος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές είχε υπογράψει για 1+2 χρόνια κι αυτόματη ανανέωση θα συμβεί εφόσον φτάσει στο 70% των συμμετοχών με τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο δε θα συμβεί κι έτσι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν, δίχως να πάρει αποζημίωση για την επόμενη διετία. Ο Χατσερίδη φαίνεται πως δεν υπολογίζεται κι αν βρει ομάδα στην Ουκρανία, ίσως αποχωρήσει τις προσεχείς ημέρες ...
Από PNG
Μακάρι
Ο παίχτης έχει 1+2 με όρο να πιάσει 70% των συμμετοχών για να ανανεωσει. Κατά συνέπεια το πράμα δεν χρήζει μεγαλύτερης ανάλυσης.
- Chuck Norris
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Καλός παίκτης μπορεί να ήταν, αν και δεν πρόλαβε να το δείξει, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν Πόντιος και μισούσε τους Ρώσους.
Εσενα ρε απατη σε ειχε αδυναμια ο Ιβαναρος και παλευε να σε φερει 3 χρονια ε?
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
- constadine
Αυτός και ο Σιαμπάνης ήταν οι μόνοι που έλειπαν .
Ο Χατσερίδης δεν ήταν στο γήπεδο, ο Σιαμπάνης νομίζω ήταν αλλά δεν ήταν στη φιέστα .
Ο Χατσερίδης δεν ήταν στο γήπεδο, ο Σιαμπάνης νομίζω ήταν αλλά δεν ήταν στη φιέστα .
Ακόμη και στον χαρακτήρα τεράστια διαφορά του Ευγένιου Σάχωφ με αυτόν τον Ευγένιο Ουκρανοί και οι δύο.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black